Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 02/03/2023)

A tavasz a legjobb időszak az európai utazásokhoz, de egyben a munkaszüneti időszak is. Ha április és augusztus között szeretne Európába utazni, tudnia kell a munkaszüneti napokról. Míg a banki ünnepek az ünneplés és a fesztiválok napjai, ezek olyan napok is, amikor az európaiak szabadságot vesznek ki az utazásra. És így, ez hatással lehet a helyi vállalkozások munkanapjára, hivatalos oldalak, és a tömegközlekedés.

Ebből adódóan, érdemes előtte tájékozódnia a nyaralóhelyéről. Ez különösen vonatkozik az áprilistól kezdődő hónapok ünnepeire, húsvéti időben, augusztusig. Gondosan olvassa el mindazt, amit tudnia kell a banki ünnepek alatti Európába utazással kapcsolatban.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

Vonatozás a munkaszüneti napokon

A vonatok a szokásos módon közlekednek az európai ünnepek alatt. azonban, mivel a munkaszüneti napok Európában ünnepek, a helyiek a munkaszüneti napokon élnek az utazás lehetőségével. Így, ha utazása ünnepnapokra esik, jobb, ha elkerüli az utazást 10 AM keresztül 6 DÉLUTÁN. Ráadásul, az említett órákban, hiány lehet a vonatjegyekből, ezért jobb, ha jó előre megveszi a vonatjegyét.

ennek ellenére, a munkaszüneti napokon zajlanak Európa legjelentősebb fesztiváljai. Például, augusztusi munkaszüneti napokon, a színes Notting Hill-i karnevál Londonban, és a Gone Wild fesztivál Devonban, vannak 2 az Egyesült Királyság legjobb bankszüneti fesztiváljai közé tartozik.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Travelers Couple Admire View of Mountain Lake

Alapvető banki ünnepek Európában

Király napja Hollandiában, április 27

Eredetileg Király napja Vilmos hercegnő ötödik születésnapjára emlékeztek vissza 1885. Azóta, A hollandok megtöltik az utcákat, főleg Amszterdamban, a csatornák narancssárga színre festése, A király napi hivatalos színe. Így, mielőtt Amszterdamba megy, vonatjegyek előfoglalása, és hajójegyeket, hogy a legjobbat hozza ki az idejéből.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Bastille-nap Franciaországban, július 14

A legfontosabb nemzeti ünnep Franciaországban, Bastille napja, azóta is ok arra, hogy kimenjen Párizs utcáira 1789. Az utazók egész Franciaországból és azon túlról Párizsba utaznak, hogy megcsodálják az Eiffel-torony fényeit a Bastille napján. Ennek a napnak a tervei már hónapokkal korábban elkezdődnek. Ha úgy gondolja, hogy Párizs túlzsúfolt Valentin napon vagy karácsonykor, akkor a Bastille-nap egészen más szinten van.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

Belga nemzeti ünnep, július 21

Belgium függetlenségének napja banki ünnep, az egyik 10 az országban. Míg a helyiek országszerte ünnepelnek, a legizgalmasabb brüsszeli ünnepségre számíthat, ahol katonai felvonulások, egy belga felüljáró, és tűzijáték zajlik. És így, ha júliusban Belgiumba utazik, 21-én érdemes emlékezni, és jó előre le kell foglalni a vonatjegyeket Brüsszelbe.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

Amsterdam Open Boat Tours

Nyári szünet Európában

Július-augusztus az utazási szezon legforgalmasabb időszaka Európában. Mióta megszűnt az iskola, a legtöbb ember inkább Európába utazni gyerekekkel a nyári szünetben. Így, Európa nagyon túlzsúfolt, és ez annak ellenére van így, hogy az európaiak ezt az időt is igénybe veszik az utazásra. Ez utóbbi az Ön hasznára válhat. Az egyik legjobb módja annak, hogy Európát helyiként tapasztalja meg, ami azt jelenti, hogy kihasználhatja a kreatív utazás lehetőségét. A további pontosítás érdekében, az egyik kreatív utazási módok egy külföldre utazó európai családdal való lakáscserével történik, és ez akkor is működik, ha Ön Európából és kívülről származik. azonban, ehhez előre kell tervezni, és kutatást kell végezni, hogy megtalálja otthonát az otthonától távol.

 

A legjobb banki ünnepi úti célok

A legtöbben Európa fővárosaiba vagy tengerparti úti célokra utaznak. azonban, Európának sok gyönyörű és különleges helye van a járható ösvényen kívül. Így, a legjobb banki üdülési célpontok Európa rejtett gyöngyszemei, amelyeket hosszú vagy rövid vonatúton is meglátogathat. Például, Dutch falvak, középkori várak Németországban, és a buja francia völgyek néhány olyan hely, ahol elmenekülhet a tömeg elől.

További nagyszerű banki üdülési célpontok a Alpok nemzeti parkjai. Ellentétben a nemzeti parkokkal az Egyesült Államokban vagy Ázsiában, vonattal bármelyik nemzeti park elérhető. Akár a svájci mellett dönt, Francia, vagy az olasz Alpokban, ne feledje, hogy ünnepnapokon a helyiek is utaznak. Így, tervezze meg előre vonatútját.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

 

Alapvető tanácsok az első banki ünnepi utazás megtervezéséhez

Mint korábban említettük, előre tervezve nagyszerű helyekre juthat el Európában. Így, az első dolog, hogy üljön le és készítsen egy utazási tervet, beleértve az összes meglátogatni kívánt helyet. Másodszor, csinálj egy indulás előtti lista az utazással kapcsolatos összes lényeges dologhoz, amely összefoglalja mindazt, amit az utazás előtt meg kell tennie. Ez magában foglalhatja a vonatjegyek foglalását és a szállástípus kiválasztását.

E két fontos lépés elvégzése után, az első bankszüneti utazás megtervezésének következő lépése annak ellenőrzése, hogy van-e speciális munkaszüneti munkaidő a nagyobb telephelyeken. Bár kicsi az esély arra, hogy néhány hely zárva lesz, a legtöbb tereptárgy a szokásos módon tart nyitva, vagy vasárnaponként működik. Ez az információ segít megtervezni az utazási útvonalat.

Összefoglalva, a munkaszüneti napok Európában nemzeti ünnepek. A tömegközlekedés közben, mint a vonatok, a legtöbb országban a megszokott módon működik, a vonatok nagyon elfoglaltak, mivel az európaiaknak is van idejük az utazásra. Ebből adódóan, Az előre tervezés a legjobb módja annak, hogy egy fantasztikus európai bankszünetben legyen része.

 

Egy hihetetlen vonatút kezdődik a legjobb vonatjegyek megtalálásával a legcsodálatosabb és legkényelmesebb vonatútvonalon. Mi at Ments meg egy vonatot örömmel segít felkészülni egy vonatútra, és megtalálni a legjobb vonatjegyeket a legjobb áron.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére az „Utazás Európába ünnepek alatt” című blogbejegyzésünket?? Elkészítheti fotóinkat és szöveget, vagy megadhat nekünk egy linket erre a blogbejegyzésre. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/traveling-to-Europe-during-bank-holidays/ – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)