Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 25/01/2021)

A párizsi és a Nice vonatokat egy gyors és hatékony vonatrendszer köti össze, így a két tartomány egyszerre történő meglátogatása soha nem begy könnyebb. E két ellentétes régiók több ezer látogatót vonz minden évben. Szép középpontjában a lenyűgöző francia riviérán a Dél-Franciaországban. Párizs fővárosa és egyben legnagyobb városa Franciaországban, található, a Szajna, Észak-Franciaországban. Nehéz választani a romantikus város Párizs, és a part szépsége Nice, de a vonat utazás, akkor nem kell. Ahhoz, hogy biztosan van a leglátványosabb utazás, van egy pár tippeket vonattal Párizsból Nizzába.

 

Válassza ki a megfelelő vonatot utazásához

Általában, minden vonaton Franciaországban időben, kényelmes és kedvező árú. Utazás Párizsból Nice akkor közvetlenül a gyors vonat mint például a TGV vagy, akkor a lassabb regionális vonatok, a lehetőséget, hogy néhány mesés összekötő városok. Azt is figyelembe egy éjszakai vonat. Az TGV között fut 8 nak nek 10 Napi alkalommal Párizs Gare du Nord állomástól a Nice Ville állomásig. Ez a vonat Nizzába érkezik körülbelül öt óra múlva. A leggyorsabb buszjáratok Párizsból Nizzába tizenkét órán belül eljutnak.

Lyon Nizza vonatok

Paris Nice vonatok

Avignon Nice vonatok

Marseille Nizza vonatok

 

vonattal Párizsból Nizzába TGV és az SNCF

 

Fontolja meg, hogy hagyja abba a városokat a Nizzához vezető úton

Párizsból Nizzába közvetlenül is eljuthat vonattal, vagy pedig megállhat Marseille és Lyon csodálatos városaiban. A választás a tiéd! ha van egy kis szabad ideje, úgy keresse fel, vagy akár kettő, ezek a gyönyörű francia városokban az utat a Nice Párizs. Marseilles egy tengerparti város nemzetközi hangulat, hogy a legkedvezőbb szép táj. A vasútállomásról csomagszekrények így megállási ki itt egy pár óráig nem lehet sokkal kényelmesebb.

Zürich Párizs vonatok

Genf Paris vonatok

Montpellier Párizs vonatok

Örülök, hogy Paris vonatok

 

Az utolsó megálló szép, ha vonattal Párizsból Nizzába

 

Akkor is áthaladnak Lyon az utat a Nice. Ez a virágzó és éles város mindenképpen érdemes megvizsgálni. Ez a város egy másik hub Franciaországban művészeti és történelem és elismert a világszínvonalú konyha.

 

Hagyjon egy ideig az állomáson, amikor Párizsból Nizzába vonattal utazik

vasútállomásokon Párizsban nagy és elég zavaró, ha nem volt ott. Győződjön meg róla, hogy korán érkezni hogy megtudja, melyik platform a vonat elhagyja a.

Dijon Párizs vonatok

Reims Párizs vonatok

Lille Párizsba vonatok

Utak Párizs vonatok

 

Paris vasútállomás, amikor elindítja a vonattal Párizsból Nizzába

 

Utazás előtt egy kis időre is szükséged lesz a jegyed érvényesítéséhez hacsak nem a Save A Train oldalon vásárolta meg. Abban az esetben, ha a régi sárga gépeken vásárolt jegyeket („compostage de billets”), amelyek általában közvetlenül a peron elérése előtt vannak. Ha van jegye, amelyet a Save A Train segítségével vásárolt, maga a vonaton lévő ellenőr ellenőrzi és ellenőrzi, hogy érvényes-e a jegye a vonaton.

 

Gondolt vonattal Párizsból Nizzába? Menj Save A Train Online hogy nézd meg minden exkluzív viteldíjak és indítsa tervezés A következő kaland! Rengeteg kedvezményes jegyárak egész területén elérhető különböző vasúti hálózatok Franciaországban. akkor is figyelni kell a legfrissebb kedvezmények követi a Facebook és Twitter oldalakat is.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-train-paris-nice%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)