Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 02/09/2022)

Underground Art metróállomások tűnik, hogy az új múzeum Az emberek. Ezek egyre az új kihagyhatatlan úticél A művészet és a design szerelmeseinek. Ki gondolta volna? Néhány a leginkább inspiráló közterületek, nagyszabású művészetet és designt magában foglaló sok városban megtalálható’ metróállomások. Ráadásul, Földalatti művészet, hogy több mint egy színt a metró.

Metrómegállóknak látni növekedése ridership és turizmus. Ebből adódóan, ennek eredményeként, látnak növekedése a közösségi érzés.

Art szállítás is csökkenéséhez vezethet sok más módon, mint például: Üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának, vandalizmus, és elővárosi unalom! Az úgy tűnik, hogy az előnyök végtelenek! Éppen ezért izgatottan várjuk, hogy megosszuk a legjobb választásainkat Földalatti Art – Lenyűgöző metróállomások.

 

Minőségi Közlekedési = Minőségi Életek

Szerint a készített tanulmány szerint a francia Városfejlesztési Intézet. Párizsiak töltött átlagos 23 nap egy évben a közlekedés. És ez nem kivétel. Az emberek a világ minden tájáról használat tömegközlekedés ingázik dolgozni.

Tudtad: hogy tanulmányok kimutatták, hogy a szállítás minősége közvetlenül befolyásolja a tranzithasználók életminőségét? Az tapasztalat az utazási tranzit legyen önmagában is látnivaló. „Nyilvános art felhívni ki az identitás egy helyet, segítséget nyújt a történelmi ill a környék kulturális jelentősége és lakói. ”

Földalatti Art projektek megtalálhatók a világ minden tájáról. tól szobrok, mozaik, és festmények. A nagyobb vállalatok, mint berendezések, metszetek, és domborművek. Íme néhány a csákány.

 

subway hallway

 

Földalatti Art – Lenyűgöző metróállomások: Stockholm, Svédország

Nem lesz meglepetés, hogy néhányan közületek, hogy Svédország volt az első a listán, hogy vizsgálja földalatti Art. Ha megnézzük alatt a svéd fővárosban, talál egy bonyolult hálójában földalatti vasútvonal.

Több mint 90 a 100 állomások A 110km alagútrendszer. Ezeket nevezik „a világ leghosszabb művészeti Képtár”. Ők már festmények díszítik, berendezések, mozaik, és szobrok 150 művészek 1950 óta.

 

underground art in sweden

 

Íme néhány kép a csodálatos földalatti Art

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing subway station

bellow ground interior design

 

Kedvet, hogy vizsgálja meg ezeket a lenyűgöző Földalatti Art darab? Ments meg egy vonatot kaphat ott! Foglalja vonatjegy percek alatt nincsenek rejtett díjak!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funderground-art-subway-stations%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)