Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 27/08/2021)

Európa gazdag világörökséghez hogy millióit vonzza turisták. Van egy sok látnivalóval látni - építészeti és kulturális emlékektől kezdve az Öreg Kontinens természeti csodáin át.

A sok helyen lehet választani, nehéz lehet az utazó, hogy a döntést illetően az úticél. Annak eldöntéséhez, hogy milyen világörökséghez Európában látni először, összeállítottunk egy rövid listát:

 

UNESCO Világörökség Franciaországban

Néhány a leginkább figyelemre méltó világörökséghez Franciaországban közé csodákat, mint a Versailles. Ez a leghíresebb és legfényesebb királyi rezidencia Romániában Franciaország. Egy másik gyönyörű hely is beszélve az apátsági templom Saint-Savin-sur-Gartempe. Ez egy román stílusú templom a 9. században Poitou, új Aquitaine.

Az utazók, akik szeretik, hogy a vallásos tárgyak, ott is a chartres-i katedrális. Ez a római Katolikus katedrális századból származik, és megtalálja azt délnyugatra Párizs. Végül, van Mont Saint Michel és az öböl. Ez egy sziget stratégiai erődítmények ből 8 HIRDETÉS, val,-vel a kolostor, mint a fő szerkezet.

Párizs és Lyon nagysebességű vonattal

Párizs Strasbourg vonatok

Luxembourg és Strasbourg vonatok

Nancy Strasbourg vonatok

Basel Strasbourg vonatok

 

 

Az UNESCO világörökségi helyszínei Olaszország

Olaszország tele van világörökséghez, így fogunk néhányat említsünk a legismertebb is. Első állomásunk a régészeti területek Pompei, Herculaneum, és Torre Annunziata. Jelentőségük abban rejlik, hogy ezek a régi marad a városban, hogy temették el a kitörés Mt. Vezúv 79 HIRDETÉS. Van is Castel del Monte, a vár épült a 13. században. Mivel keveredik az befolyásolja a European cisztercita gótikus és muzulmán építészet, ez a lenyűgöző látvány.

UNESCO World Heritage sites in Italy

 

Továbbá, Szintén Olaszország ad otthont a Piazza del Duomo Pisa, a híres ferde torony. Végül, ott vannak a történelmi központok két nagyváros, Firenze és Róma. Firenzében, struktúrák képviselő reneszánsz építészeti stílus egy kihagyhatatlan. Ne hagyja ki az Uffizi, A Santa Croce bazilika, valamint a firenzei székesegyház. Rómában, meg kell vizsgálni a központ a Római Birodalom és a katolikus világ egy hatalmas számos műemlék és kulturális helyszínek.

Firenze és Pisa vonatok

Firenze Rómába vonatok

Bari Florence vonatok

Salerno Firenze vonatok

Németország

Aachen Cathedral In Germany

 

Németországban egy ország várak, katedrálisok, és más csodálatos világörökséghez. Aachen Cathedral temetkezési helye Károly és az első épített boltíves szerkezetét az ókorban. Az legnépszerűbb tereptárgy Németországban egy másik székesegyház, ez egy Köln. Beletelt évszázadok építeni kiindulva 1248. Továbbá, a Római Birodalom határait is érdemes ellátogatni. Mindenkinek meg kell látni a Hadrianus fal és Antoninus fal, épültek 122 AD és 142 HIRDETÉS, illetőleg.

Feltárása Felső Rajna-völgy lesz egy felejthetetlen tapasztalat. Ez a régió ad otthont egy hatalmas számú várak és történelmi városok. Végül, van Würzburg Residence a Court Gardens and Residence tér. Ez az egyik legnagyobb paloták Németországban, Egy jó példa az rokokó.

Ezek csak néhány a sok csodálatos világörökséghez Európában. A mi javaslatok, akkor nem lehet baj szervező az utazás. Akkor éri el ezeket a helyeket vonattal számos jelentős Az európai városok.

Berlin Aachen vonatok

Frankfurt Köln vonatok

Drezda Köln vonatok

Aachen Köln vonatok

 

Ready felfedezni, amit Európában fellelhető? Tervezze meg látogatását méltó világörökséghez és foglalja le vonatjegyet Ma!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funesco-world-heritage-sites-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)