Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 03/03/2023)

Lélegzetelállító hegycsúcsok, virágzó völgyek, vízesések, tavak, és változatos vadon élő állatok, Európa ad otthont a világ legfeledhetetlenebb természetvédelmi területeinek. Költözés hatalmas zöld területeken, amelyek tavasszal virágoznak, 5 Európa legszebb természetvédelmi területei közé tartoznak a védett nemzeti parkok, amelyek a világ minden tájáról érkező utazókat fogadják. Ha szeret túrázni, trekking, vagy élvezi a természet szentélyét, akkor imádni fogja a mi 5 a legjobb felejthetetlen természetvédelmi területek Európában.

 

1. Belluno Dolomit Természetvédelmi Terület Olaszországban

A Belluno természetvédelmi területet ben alapították 1990 hogy megvédje a Dolomitok gyönyörű vad természetét. A Dolomit szélén található Észak-Olaszország, A Belluno természetvédelmi park lélegzetelállító tavasszal. Az zöld dombok és látványos hegy a csúcsokat virágszőnyegek borítják. Függetlenül az edzettségi szintjétől, remekül érezheti majd ezt a természetvédelmi területet, mivel különféle utak vannak. Az európai Belluno természetvédelmi terület tökéletes kezdőknek és tapasztalt túrázóknak egyaránt.

32000 hektár ritka növény- és mészkőcsúcs, a Belluno természeti rezervátum a Cismon-völgytől a Piave-völgyig terjed. A gazdag sokféleség állatvilágban és kultúrában egyaránt megtalálható a Piave-völgy számos falujának köszönhetően. Így amikor meglátogatja az európai Belluno természetvédelmi területet, megkapja az esélyt arra, hogy nagyszerű felfedezőútra induljon a természeti csodákról és a kulturális drágakövekről.

Hogyan lehet eljutni a Belluno Természetvédelmi Területre?

A Belluno természetvédelmi terület kevesebb, mint 3 órányi vonatút Velencéből.

Hol maradhatok a Belluno Park környékén?

Sok a hegyi kunyhó, B&B, és szállodák.

Hány napot tölthetek a Belluno Természetvédelmi Területen?

A Belluno Dolomitok tartaléka az egyik legnagyobb és 5 Európa legfeledhetetlenebb természetvédelmi területei. Is, A Belluno egy gyönyörű természeti park, tehát legalább költenie kellene 3 napok felfedezése és élvezete a lagúnákban, hegyek, és természetes pompa.

Firenze és Milánó vonatárak

Firenze és Velence közötti vonat árak

Milánó és Firenze vonatárak

Velence és Milánó vonatárak

 

A trip to an Unforgettable Nature Reserves Europe

 

2. Hohe Tauern Természetvédelmi Terület Ausztriában

Az Európai Alpok legnagyobb természetvédelmi területe Ausztriában található. A Hohe Tauern-rezervátum ad otthont 10,000 állatfaj, 1,800 növények, és a Grossglockner, Ausztria legmagasabb csúcsa, nál nél 4,798 m tengerszint feletti magasságban. Ez a kiemelkedő csúcs a 200 egyéb csúcsok, zöld fauna, hegyi tavak, és vízesések.

A Hohe Tauern természetvédelmi terület völgyei tele vannak csodálatos gleccserekkel, ősi és festői falu nézetek, virágszőnyegek, és erdők. Ez az európai természeti park szentély a környező régiók látogatóinak és szerencsés lakóinak. Különösen, a vízesések és folyók Umbalfalle tanösvénye, ahol látni fogja a legcsodálatosabb vízesések Európában.

Hogyan lehet eljutni a Hohe Tauern Természetvédelmi Területre?

A Hohe Tauern természetvédelmi terület nagyon közel van Mallnitz városához. Bécs a Hohe Tauernig vonattal kb 5 órák.

Hol maradhatok a Hohe Tauern Park környékén?

Mallnitz a Hohe Tauern híres városa, számos szálláslehetőséggel.

Hány napot töltsek a Hohe Tauernben?

Számos változatos túraútvonal található Magas Tauern természetvédelmi terület, tehát a tervezés a 4-5 napos kirándulás a legjobb. Így felfedezheti a parkot és a városok közelében.

München és Salzburg között

Bécs és Salzburg közötti vonat árak

Graz és Salzburg között

Linz és Salzburg között

 

Hohe Tauern Nature Reserve In Austria

3. Ecrins Természetvédelmi Terület Franciaországban

Miközben túrázik ezen a csodálatos természetvédelmi területen a Francia Alpokban, mindenképpen vigyázzon a sasokra, köpenyek, fűzfajd, és sok más vadállat amelyek hazának hívják. Ez a lenyűgöző rezervátum az Európai Alpokban az egyik legszebb Nemzeti parkok alkalma lesz felfedezni.

A gleccserekkel, magas hegyek, alpesi zöld földek, és friss levegőt, Ecrins díszletei és tájai elragadják a lelkedet.

Hogyan lehet eljutni az Ecrins Természetvédelmi Területre?

Az Ecrins nemzeti park Franciaország bármely pontjáról elérhető. A természetvédelmi terület az olaszországi francia határ közelében található. Lyon közelében van, Marseille, és Genfben Svájcban, így a vonatút Franciaország-szerte Ecrinsig remek lehetőség.

Hol maradhatok az Ecrins Park környékén?

A családbarát hotelektől a nyaralókig, az Ecrins természetvédelmi terület körül sokféle szálláslehetőség található.

Hány napot töltsek Ecrinsben?

Tőled függ. Akár dedikálás mellett dönt 7 napokat, vagy menjen egy hétvégi szünetre, abszolút álomszerű utad lesz.

Marseille és Lyon között

Párizs és Lyon közötti vonatárak

Lyon és Párizs között a vonat ára

Lyon és Avignon közötti vonatárak

 

Ecrins Nature Reserve In France

4. Szász Németország és a Cseh Svájc Természetvédelmi Terület a Cseh Köztársaságban

A csodálatos szász Svájc természetvédelmi terület Németországtól Csehországig húzódik. Az elbai mészkőhegyekben és a világhírű Pravcicka Brana sziklaalakzatban már szerepeltek „az Oroszlán, A boszorkány, és a ruhásszekrény ”című filmet. Ez a lélegzetelállító természetvédelmi terület az egyik legfeledhetetlenebb természetvédelmi terület Európában, sok Instagram-barát nézőponttal a kanyon tetején.

Nyáron vagy télen, a zöld utak, és a nyomvonalak jól megjelölhetők és könnyen megkülönböztethetők a zöld növényzetben a kanyon és a folyó mindkét oldalán. Szász Németország, vagy cseh Svájc, az eredeti utazástól vagy a végső úti céltól függ, amely csodálatos oázis és túraparadicsom a világ minden tájáról érkező utazók számára.

Hogyan juthatunk el a szászországi németországi vagy a cseh svájci természetvédelmi területekre?

Ebbe a csodálatos természetvédelmi területbe eljuthat Európa egynapos utazással Prágából vagy Drezdából.

Hol maradhatok a Nemzeti Park környékén?

Mivel a természetvédelmi terület mind Németország, mind Csehország határán található, a szálláslehetőségek végtelenek.

Hány napot töltsek Bohém Svájcban?

Egynapos kirándulás feltétlenül szükséges, és ha el tud tölteni néhány napot, akkor nagyon ajánlott.

Nürnberg és Prága között

München és Prága között

Berlin és Prága között Vonat árak

Bécs és Prága között Vonat árak

 

 

5. Ordesa és Monte Perdido Természetvédelmi Terület Franciaországban

Középen található Spanyolország és Franciaország között, Az Ordesa és a Perdido-hegy Európa legcsodálatosabb természetvédelmi területei közé tartozik. Bár a francia oldalon található, csúcstalálkozóval 3,355 m. a Monte Perdido hegység neve azért kapta a nevét, mert nem látszott a határ francia oldalán.

A látványos Ordesa mind a Az UNESCO világörökség része Európában valamint a vadon élő állatok és az állatvilág bioszféra-rezervátuma. Itt található az Ordesa-völgy, vízesések, változatos vadvilág, beleértve az aranysasszast is, és 32 emlősfajok. Miközben túrázik és megcsodálja a Pireneusok hegységére nyíló kilátást, mindenképpen figyeljen a Marmotokra, Sólymok, és baglyok, is. Ebből adódóan, Az Ordesa és a Monte Perdido természetvédelmi terület csodálatos szentély és úti cél Európában minden típusú utazó számára.

Tól től 3 óráktól ” 2 napos túraút, Ordesa változatos túraútvonalakat kínál, a fitnesz különböző szintjeihez.

Hogyan lehet eljutni az Ordesa természetvédelmi területre?

Az Ordesa és a Monte Perdido rezervátum Franciaországból és Spanyolországból egyaránt elérhető. Zaragosától Torla-Ordesáig kb 5 óra vagy 3 órákra Barcelonától. Ha Franciaországba utazik, akkor Toulouse az 7 órák távolságra.

Hol maradhatok az Ordesa park környékén?

Remek szálláslehetőségeket találhat Torla városában, vendégházaktól és szállodáktól.

Hány napot tölthetek az Ordesa Természetvédelmi Területen?

Ordesa és a Perdido-hegy Európa Yosemite parkjaként is ismert. Ebből adódóan, legalább maradnod kellene 3 napok, beleértve a túrázást és a pihenési időt.

5 Európa legfeledhetetlenebb természetvédelmi területei epikus kilátást és túraútvonalakat kínálnak a világ lenyűgöző vízeséseihez. Ebből adódóan, túrázás a zöld völgyeken, a virágföldek és a hegycsúcsok megcsodálása a legnagyobb ajándék, amit megadhat magának. Semmi sem pihentetőbb és inspirálóbb, mint a vad természet Európa legcsodálatosabb országaiban.

Párizs és Rouen között a vonat ára

Párizs és Lille közötti vonatárak

Rouen és Brest vonatok ára

Rouen és Le Havre között

 

Ordesa And Monte Perdido

 

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk Önnek abban, hogy vonattal megtervezhesse nyaralását az ön által választott természetvédelmi területekre.

 

 

Szeretné beágyazni „5 legfeledhetetlenebb természetvédelmi terület Európában” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/unforgettable-nature-reserves-europe/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)