Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 06/08/2021)

Ha él Európában és van egy hétvége megkímélni (vagy egy egész hét!), mond “Igen” a látogató a Vatikán vasúton és élvezik azt teljes sebesség!

 

Tervezi látogató a Vatikán?

Mivel 1929 A Vatikán már egy független állam, és a legkisebb a világon. Még mindig, hogy soha nem csökkent pompájában, szépség, és rettenetesen inspiráló kulturális és történelmi jelentőség. Bár átívelő csak 0.44 négyzetkilométer, A Vatikán rengeteg látnivalót tartogat turisták elfoglalt: St. Péter-bazilika a Sixtus-kápolna (és minden más között), szeretni fogja minden második töltött a vatikáni.

Ami Látogatás a Vatikán vasúton megy, van egy modern elektromos vonat érhető el az összes vatikáni szerelmeseinek. A vonat összeköti a Vatikánt vasútállomás a Pápai Villákkal.

Íme néhány csillag látnivalók a Vatikán a meglátogatni kívánt és kap a legtöbbet a tapasztalat Olaszország.

 

 

utca. Peter’s Basilica is the most known when Visiting the Vatican

A gyönyörű Szent. Péter-bazilika a központi eleme a Vatikán, épül, amit a gondolat, hogy hol St. Péter temetkezési helye.

utca. Péter-bazilika gyakorlatilag az összege híres művészek munkáját. Abszolút tiszteletet feltűnő, A szakterületen St. Peter’s Bazilika előtt kezdődik adja meg a templom. Majd először látni Bernini szobra Constantine együtt maradványait Giotto mozaik fölött a fő ajtóban. Ezek kegyelem oszlopcsarnok, és a 185m hosszú és 46m magas főhajó emelkedik a kupola 119 méter felett! Természetesen, van még Michelangelo híres Pietà, hogy akkor nem hisz a szemének! Lásd a gazdagon díszített kápolna szentségének, Bernini pompás barokk bronz Baldacchino, a pápai oltár és még sok minden más.

Rimini Róma vonatok

Firenze Rómába vonatok

Verona Rome vonatok

Nápoly Róma vonatok

 

Sixtus-kápolna

Látványos saját jogán, A Sixtus-kápolna egy újabb helyszínen kapsz, hogy ha vasúton látogatják a Vatikánt. Által épített Sixtus pápa IV 1473-84 és visszaáll 1980 nak nek 1994, Sixtus-kápolna freskói tart számos művész. Do nevű Michelangelo, Perugino, Pinturicchio, Botticelli, Rosselli, Ghirlandaio, és Signorelli jelent semmit? Jól, segítettek, hogy a falak, a Sixtus-kápolna a csúcs a reneszánsz festészet. Michelangelo Utolsó Ítélet festett belsejében a Chapel tartják a legdrámaibb és egyik legfontosabb eredménye az európai művészet.

Sixtus-kápolna, ahol a konklávé, hogy megválasszák a pápa tartott. Napi, százai turisták csodálja, és - ha lehet egy számukra, is!

 

látogatás a Vatikán látvány látásélményeit

Museo Pio Clementino while Visiting the Vatican

Az egyik legjobb dolog a Látogatás a Vatikán vasúton, hogy lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag az összes lényeges látnivalók a Vatikánban.

A Vatikáni Múzeumok szisztematikus elrendezésű kijelzőjét XIV. Kelemen és VI. Piusz pápa tervezte 1769 nak nek 1799. Ezek galéria egy kincslelet jelentős darab, kiemelve néhány nagyon nehéz! Mindegyikben van valami egyedi:

  • Sala egy Croce Greca visszatartás gazdagon díszített vörös porfír szarkofágok Konstantin lánya, Constantia, és az anyja
  • Sala delle Muse mutatja Belvedere Torso, egy első századi-BC Michelangelo csodált munka Apollonius Athén
  • Gabinetto delle Maschere dicsőséges mozaikpadló színházi maszkok a Villa Adriana Tivoli
  • Cortile del Belvedere tartja az Apollo Belvedere, az egyik leghíresebb szobra a Vatikánban
  • Galleria delle szobor funkciók a legfinomabb ősi gyertyatartó – A Barberini gyertyatartó – szintén a Villa Adriana a Tivoli

Milan Rómába vonatok

Bologna Rómába vonatok

Siena Rómába vonatok

Lucca Róma vonatok

 

Pápai Villa Barberini

pápa Telki, A Pápai Villák – Barberini Gardens óta nyilvánosak, mivel március 2014. A bejárat a fajta nehéz megtalálni, mivel nem kitáblázott. A kertek ennek a csodálatos helynek vége 2000 éves, ugrott három szinten. Ők lenyűgöző és jól meghatározott, és a végső szint azt mutatja, a tömítés különböző pápák dobozos sövények.

 

Élvezze utazását, miközben vasúton látogatja meg a Vatikánt, Keresse meg származását, és válassza Rómát Mentése Vonat website foglalások vonatjegy perceken belül, és indítsa el a Vatikán izgalom hamarabb, mint amit várt!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést rá a helyszínen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fvisiting-vatican-rail%2F%3Flang%3Dhu- (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)