Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 22/10/2022)

Vasúti szállítás a leginkább környezetbarát módja az utazásnak. Az üvegházhatás gázkibocsátás kilométerenkénti vasúti közlekedés 80% kevesebb, mint az autó. Egyes országokban, kevesebb, mint 3% az összes közlekedési gázkibocsátás származik vonatok. Az egyetlen módszer környezetbarátabb, mint a vonatok gyaloglás kerékpározás. Ott Számos oka választotta vonattal környezetbarát, és szeretnénk megosztani veletek ezeket!

Egy tipikus vasúti vonal hordozhat 50,000 személy óránként. Hasonlítsuk össze ezt egy autópálya sáv, amely léphet csak 2,500 személy óránként.

 

 

Amikor kontrasztos motor közlekedés vasúti, külső költségek, zaj, légszennyeződés, balesetek, és az infrastruktúra romlása, és a zsúfoltság jóval alacsonyabb vonatok, mint egy személygépkocsi.

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Zajszennyezés – Miért környezetbarát a vonatozás választása?

A zajszennyezés a zaj káros hatása mind emberre, mind pedig állatok. Ez egy közvetlen következménye a rossz várostervezés. Problémák zajártalomtól nyúlnak vissza az ókori Róma! Ma, zajártalom autók károkat okozhat az emberek lelki állapotát. A tünetek közé tartozik a magas vérnyomás, magas stressz-szintjét, fülzúgás, alvászavar, és egyéb káros hatások.

Jelenleg, vannak olyan intézkedések hatásának korlátozására útszakaszon zaj. intézkedések közé zajvédő, korlátozó sebességnél, változó úttest textúra, valamint közlekedési ellenőrzések, amelyek lehetővé teszik sima jármű flow. Ez azt jelenti, hogy az autók a forgalomirányító rendszer kell használni a fékek és a gyorsulás kisebb.

A vonat környezetbarát, és ez kritikus. India látja értékesítése autók egyre évente. Kína előreláthatóan 300 millió autó az utakon 2030. Aviation és a hajó úti is hozzátéve, hogy a globális CO2-kibocsátás. Úgy tűnik, hogy ki az összes közlekedési mód, csak a vonatok tartják alacsony kibocsátást és fenntartható a jövő számára.

Elektromos és hibrid autók nyilvánvalóan jobban kíméli a környezetet, mint a hagyományos autók, de a probléma ma az, hogy ezek az autók túl drága ahhoz, hogy eladta a szintet, hogy fogja ellensúlyozni a negatív következményeit autók.

Rimini Firenze vonatok

Róma Firenze vonatok

Firenze Rómába vonatok

Velence Firenze vonatok

 

 

Dízelvonatok és elektromos vonatok

Van-e különbség dízel vonatok és elektromos vonatok. Villanyvonatok kibocsát 20-35% kevesebb szén-dioxid, mint a dízelmotorok. A vonat környezetbarát különösen Villanyvonatok amelyek megújuló energiaforrás és megrendelés szénmentes utazások. származó kibocsátások vonatok Európában csökkenti egy további 50% által 2030. Ezek a számok nagy, mivel a vonatok teszik 8.5% Az összes utazási aktivitás.

Köln és Frankfurt vonatok

München Frankfurt vonatok

Hanover Frankfurt vonatok

Hamburg és Frankfurt vonatok

 

 

Bejegyzés megtekintése Instagram

 

Dave Wheeler által megosztott bejegyzés (@davewheelerstudio)

Vonatokon vagy repülőgépeken – Ezért úgy dönt, hogy vonattal környezetbarát

Kulcsfontosságú fontos elem, amikor összehasonlítjuk vonatok repülőgépek hogy síkok kell használni hihetetlen mennyiségű üzemanyag mind a felszállás és leszállás. Is, amikor az emberek utaznak repülőgéppel, hajlamosak arra, hogy a repülőtér autóval. Ez növeli a CO2-kibocsátás az útra. Ez teszi szedő intercity vonat egy nem-agy a környezet.

Voltak néhány újabb fejlemények, különösen az emberek üzleti utazók akik tájékoztatást az utazási irodák a szén hatását a járatok. Is, eltekintve a környezet, nagyon nehéz elérje a városközpontokat autóval, mivel, ha a vonaton, közvetlen hozzáférése van a nagyvárosi központok. Ez, elég gyakran, is jelenti, hogy sokkal gyorsabb, hogy vonattal, mint bármely más módszerrel.

Genoa Milánó vonatok

Róma Milánó vonatok

Bologna Milan vonatok

Verona Milan vonatok

 

Összefoglalva, a vonat környezetbarát és az utazás legkörnyezetbarátabb módja, valamint kényelmet nyújt mind üzleti, mind szabadidős céllal utazók számára. A növekedés a gépkocsik azt jelenti, hogy a torlódások és a környezetszennyezés egyre gyakoribb és vonatok közlekedési válasz a környezet védelme.

 

Keres vásárolni vonatjegyet nem foglalási díj? Menj www.saveatrain.com hogy hozzáférjen a legolcsóbb vonat árak.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-choosing-to-travel-by-train-is-environmentally-friendly%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)