Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 21/02/2021)

Vásárlás vonatjegyet Európában mindig izgalmas. Először is, A Save A Train mindig keresünk az alacsony árú vonatjegyet az Ön számára. Olyan témákat vizsgáltunk meg, mint a szép szállodák és szép vasúti utazás. De a legforróbb téma a vonat az ipar a környezet. A Coradia Ilint a világ első alacsony futású vonata. Ez valószínűleg a bolygó leginkább környezetbarát vonata.

 

Új alacsony járású vonat Európában

Az Coradia Ilint jelentése hidrogénatom-alapú alacsony lovas vonat. Ez utazások Németország és a Cseh Köztársaság. Az új vonat nemrég befejezett egy 4 hetes próbaüzem. A vizsgálatok során a, A vonat ment át 80 KM óránként. A vizsgálatok azt is értékelte a szünetek a vonat. Más szempontok még mindig vannak tesztelt zökkenőmentes vonatút.

Berlin München vonatok

Frankfurt, München vonatok

Bécs München vonatok

Stuttgart, München vonatok

 

Hidrogén csak a vonat

Az új vonat a világ első hidrogénüzemű üzemanyagcellás vonata. Azt is használja az elektromos energiát a vontatási. Ez azt jelenti, hogy nulla kibocsátást bocsát ki, csak kondenzvizet és gőzt bocsát ki. A vonat néma. A Coradia Ilint alacsony lovaglás vonat a következő egyedi szempontjait;

  1. Tiszta energia átalakítás
  2. Rugalmas energiatároló akkumulátorok miatt
  3. Intelligens kezelése a vonóerő és a rendelkezésre álló energiát

Toyota megpróbálta megvalósítani ezt a hidrogén megközelítést az autók úgy tűnik, mintha a megközelítés csak akkor működik, a vonatok. A vonat a tervek szerint elindítása az Egyesült Királyságban 2021. Coradia Ilint alacsony járatú vonat Németország elején sikeresen elindult 2018. A vonat működtetéséhez saját hidrogén-utántöltő állomásra van szüksége, amely jelenleg a salzgitteri vágányokon található.

Köln és Frankfurt vonatok

München Frankfurt vonatok

Hanover Frankfurt vonatok

Hamburg és Frankfurt vonatok

 

 

Nyomda Comments

Didier Pfleger, alelnöke Alstom Németország és Ausztria az említett;

“Ez próbaüzem jelentős mérföldkő, mert a környezetvédelem és a műszaki innováció”

“Ezen kívül ma az új futómű, amennyiben sikerül kimutatni a vizsgált gyűrű, használják a vonaton az első alkalommal - egy jelentős lépés a tisztább mobilitás Európában”

Frankfurt és Berlin vonatok

Luxemburg Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

 

Bejegyzés megtekintése Instagram

 

Maksim Tsurkov által megosztott bejegyzés (@m_tsurkov)

 

Összesen vannak 14 Coradia Ilint alacsony lovas vonatok Európában. Ezek a vonatok fogja felváltani a jelenlegi vonatok, mert az általuk használt dízel. leginkább figyelemre méltó, A vonatok képes lefedni 1000 km egy tank utántöltő.

Anak Dongen, Államtitkár a Szövetségi Közlekedési Minisztérium és a digitális infrastruktúra (BMVI), mondott:

“Emissziómentes, energiatakarékos és költséghatékony – szerelvények üzemanyagcellás hajtás legfőképpen környezetbarát alternatívája dízelmozdonyok. Hogy megerősítse a ipartelep Alsó Szászország, akarjuk finanszírozni LNVG projekt a befektetés körül 8.4 millió euró. Az alapok kell biztosítani a Nemzeti Innovációs Program Hidrogén és Tüzelőanyag-cella Technológia

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Vásárlás vonatjegy Európában. Továbbá, talán keres a szép utazások, vagy egyszerűen csak a leggyorsabb és legolcsóbb útvonal, hogy az úticél, biztosítunk neked. Lépjen be most, hogy Ments meg egy vonatot, Ez csak úgy 3 perc, hogy használja keresőnket, és szerezze meg a legjobb ár-érték arányú jegyeket.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fworlds-first-low-riding-train%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)