(Paling Keri Dianyari On: 23/10/2019)
Eropah iku misuwur antara liya iku kanggo monasteries arsitektur lan sajarah kang duwe sajarah wigati ing donya.

 

Noravank, Vayots Dzor Province (Armenia)

Noravank iku salah siji saka komplek biara paling sajarah lan apik ing Vayots Dzor provinsi. Gereja iki diubengi karo rocks abang cetha, karo sesawangan serem iku salah siji saka alasan paling apik kanggo njelajah Armenia. The Noravank sajarah iki dibangun ing ing 13th abad lan liya "Biara New" ing Armenia. biara iki dadi pusat budaya lan pendidikan saka Armenia.

Noravank-in-Armenia

Biara Tatev, Syunik Province (Armenia)

Tatev iku salah siji saka perhiasan emas arsitektur Armenian. biara iki dibangun ing abad kaping-9-13 iku pusat pendidikan lan duwé teges sajarah kanggo sajarah Armenian. Jeneng biara wis asal menarik. Ana legenda sing apik lan touchy bab master sing dibangun biara. Panjenenganipun semangat kanggo ndeleng masterpiece saka langit lan pengarepan kanggo duwe wings takon Allah kanggo menehi wong wings.

Gusti Allah nyembadani pandongamu lan marang wong wings seng di pengeni. Tembung "Tatev" translated minangka "Menehi wings". Sawise sampeyan ngunjungi biara sampeyan bakal aran makna nyata. The monastery is surrounded by deep gorges from all sides. The Armenian Church played a significant role in Armenians religion and culture. jinis semut saka demo regional Armenian bakal menehi kesempatan kanggo njelajah negara paling tuwa.

Wings-Tatev-in-Armenia

Sagrada Familia, Barcelona (bongso Spanyol)

Sagrada Familia punika ingkang paling kathah pasamuwan apik ing Spanyol. Konstruksi monumèn iki resmi miwiti ing 1882. Architect Francisco de Paula del Villar designed in a classic Gothic style. nanging, ing 1883 Antoni Gaudi diganti project lan mbangun arsitektur modern kang misuwur ing donya. Construction bisa rampung ing 2026, kanggo centenary pati Antoni Gaudi kang.

Arsitek wis ngrancang kanggo mbangun 12 menara, darmabakti kanggo Gusti Yésus Kristus lan para, siji kanggo ibuné Gusti Yésus, papat kanggo mèngeti Panginjil. saiki, wis rampung wolung menara. Nang pasamuan, Gaudi dirancang ing kolom ing wangun saka wit trunks slim kang nggawe gaya alas. Saka ndhuwur candhi, sampeyan bisa ndeleng views nyengsemaken saka kutha.

Sagrada Familia-Barcelona-

Borgund stave, Borgund (Norway)

stave pasamuwan punika landmark paling apik tenan ing Norwegia. Iku wis dibangun ing 1180 lan wis darmabakti kanggo Rasul Andrew. Jinis iki pasamuwan-pasamuwan ing monumen apik paling penting kanggo arsitektur Norway. Sawetara kawicaksanan alus iku portal extravagantly ngukir lan nglewati lan ukiran kepala naga ing atap. gaya iki nyebar ing Skandinavia lan digunakake ing Britain banget.

wilayah iki diubengi karo warisan sajarah sugih. Vindhellavegen wis dumunung cedhak pasamuwan lan tabet kemungkinan lumampah ayu. dalan sajarah dianugerahi "Path paling ayu Norwegia" dening Administration Roads Public Norwegian ing 2014.

kesatuan Borgund

Duomo, Milan (Italia)

Duomo dumunung ing sisih lor Milan, katedral paling gedhé iki salah siji saka struktur paling apik tenan lan atraktif ing donya. Gusti lan Uskup Agung Milan kepéngin mbangun Cathedral unik sing bakal nggawe bangsa aran kamulyaning Allah lan sambungan kutha. Kanggo construction saka Duomo melu konstruktorkang, tukang, lan tukang saka Eropah. pengalaman Saben buruh lan rajin mbantu kanggo nggawe International Gothic Duomo.

gaya iki ditondoi dening dhuwur lan serem hiasan. Around struktur sing liwat 3400 patung, 135 gargoyles, lan 700 marmer tokoh sing ciri Duomo. saka pucuk paling dhuwur, ngendi sampeyan bisa menek undhak-undhakan utawa njupuk angkat ing, sampeyan bakal weruh Madonnia nggantheng, Golden perwakilan patung Maria lan ing dina cetha bisa seneng narik ati sing Milan.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Verona kanggo Trains Milan

 

Cathedral-Milan

Cenang Beach, Reykjavik (Iceland)

pasamuwan Cenang Beach iku paling dhuwur lan paling gedhé bangunan ing Reykjavik lan katon ing saindhenging kutha. Gereja wis 74,5 meter dhuwur lan turis bisa mlebu gereja lan seneng tampilan monumental. Pambangunan gedung kang diwiwiti ing 1945 lan rampung ing 1986. Gereja modernist mirip ing basalt lahar mili nalika lahar cools menyang rock ing.

Kakaisaran negara-Jet

Pipo sing remot saka papat pandom lan pedal a. ana 102 rangking, 72 titik, lan 5275 pipo lan 15 meter dhuwur, abot saka 25 nada. Bangunan iki kuat lan saged ngisi papan suci lan ageng. Pambangunan organ iki rampung ing 1992 lan wis digunakake kanggo macem-macem rekaman.

 

Apa sampeyan siap kanggo ndeleng sawetara Gréja apik lan kuil-kuil Ing Eropah? Sampeyan bisa njaluk bantuan kanggo kabeh tujuan iki gampang karo bantuan saka Simpen A Train ! Kanthi ora Fees ekstra didhelikake, sampeyan bakal duwe liyane kanggo nglampahi ing nitih apik tenan lan apik kaping!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/iconic-churches-and-monasteries-in-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)