(Last Updated On: 31/08/2019)
Éropa nyaéta kawentar diantarana hal pikeun monasteries arsitéktur sarta sajarah na nu gaduh pentingna sajarah di dunya.

 

Noravank, Vayots Dzor Propinsi (Arménia)

Noravank mangrupa salah sahiji anu pang sajarah jeung iconic biara di kompléx Vayots Dzor propinsi. Gareja ieu dikurilingan ku seukeut beureum batu, jeung dramatis tetempoan ieu salah sahiji alesan pangalusna pikeun ngajajah Arménia. Sajarah Noravank diwangun dina éta 13th abad jeung hartina "New Biara" di arménia. Biara nu jadi budaya jeung atikan center Arménia.

Noravank-di-Arménia

Tatev Biara, Propinsi Syunik (Arménia)

Tatev mangrupa salah sahiji jewels of arménia arsitéktur. Biara ieu diwangun dina 9-abad 13th ieu hiji atikan center jeung ngabogaan pentingna sajarah keur sajarah arménia. Ngaran biara nu geus an asal metot. Aya nice jeung touchy katerangan ngeunaan master anu diwangun biara nu. Manéhna hayang pisan nempo karya-na ti langit jeung wishing pikeun boga jangjang nanya Allah pikeun méré manéhna jangjang.

Allah listened ka na solat jeung eweh desirable jangjang. Kecap "Tatev" anu ditarjamahkeun salaku "mere jangjang". Sakali anjeun ngadatangan biara anjeun bakal ngarasa hartina nyata. The monastery is surrounded by deep gorges from all sides. The Armenian Church played a significant role in Armenians religion and culture. Sireum tipe Arménia regional tour bakal méré anjeun kasempetan pikeun ngajajah pangkolotna di nagara.

Jangjang-Tatev-di-Arménia

Sagrada Familia, Barcelona (Spanyol)

Sagrada Familia paling dilongok iconic gereja di Spanyol. Pangwangunan tugu resmi dimimitian dina 1882. Architect Francisco de Paula del Villar designed in a classic Gothic style. tapi, di 1883 Antoni Gaudi robah proyék jeung ngawangun arsitektur modern nu kawentar di dunya. Pangwangunan bisa réngsé dina 2026, pikeun centenary of Antoni Gaudi sacara maot.

Arsiték geus rencanana pikeun ngawangun 12 munara, dedicated ka Yesus Kristus jeung murid-Murid, hiji ibu Yesus, opat pikeun ngélingan Evangelists. ayeuna, geus réngsé dalapan munara. Di jero gareja, Gaudi dirancang kolom dina bentuk langsing trunks tangkal nu nyieun gaya forest. Ti luhur temple, anjeun bisa nempo impressive pintonan kota.

Sagrada-Familia-Barcelona

Borgund Stave, Borgund (Norwégia)

Stave gereja nu paling heboh cilincing di Norwégia. Éta téh diwangun dina 1180 jeung dedicated ka Rosululloh Andrew. Jenis ieu gereja nu paling penting iconic monumen pikeun Norwégia arsitéktur. Sababaraha anak hipu atribut nu extravagantly ukiran portals jeung crosses jeung ukiran tina dragon sacara huluna dina roofs. Ieu gaya ieu sumebar dina Skandinavia jeung dipaké di Inggris teuing.

Wewengkon dikurilingan jeung beunghar warisan bersejarah. Vindhellavegen geus aya deukeut gereja jeung nunjukkeun geulis leumpang kemungkinan. Ieu bersejarah jalan ieu dileler "Norwégia sacara paling éndah jalur" ku Jalan Umum norwegia Administrasi di 2014.

Borgund-Stave

Duomo, Milan (Itali)

Duomo ieu ayana di bagian kalér Milan, ieu panggedena katedral ieu salah sahiji paling heboh jeung menarik struktur di dunya. Gusti jeung Archbishop of Milan kahayang pikeun ngawangun unik Katedral nu bakal nyieun bangsa ngarasa kamulyaan Allah jeung kota sambungan. Pikeun pangwangunan Duomo aub konstruktor, artisans, jeung pengrajin ti sakuliah Éropa. Unggal worker sacara pangalaman jeung karajinan mantuan nyieun Internasional Gothic Duomo.

Gaya ieu dicirikeun ku jangkungna jeung dramatis hiasan. Kira-kira struktur nu leuwih 3400 patung, 135 gargoyles, jeung 700 marmer inohong nu characterize Duomo. ti puncak pangluhurna, di mana anjeun bisa nanjak tangga atawa nyokot lift, anjeun baris nempo nu ganteng Madonnia, golden ngagambarkeun patung Mary jeung dina jelas bisa ngarasakeun poé pintonan breathtaking Milan.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Verona kana Kareta Milan

 

Duomo-Milan

Hallgrimskirkja, Reykjavik (Islandia)

Hallgrímskirkja gereja anu pangluhurna jeung wangunan pangbadagna di Reykjavik jeung katempo sakuliah kota. Gareja geus 74,5 méter luhur jeung wisatawan bisa asup ka garéja jeung ngarasakeun monumental view. Wangunan konstruksi dimimitian dina 1945 jeung réngsé dina 1986. Modernist gereja ieu sarupa basalt aliran lava lamun lava cools kana batu.

Hallgrímskirkja-Reykjavik

Pipa nu jauh ti opat manual jeung pedal. Nyaéta 102 jajaran, 72 titik, jeung 5275 pipa jeung 15 méter jangkung, weighs leuwih 25 nada. Wangunan anu kuat sarta sanggup keusikan nu suci jeung rohangan badag. Pangwangunan organ ieu réngsé di 1992 jeung geus dipaké pikeun rupa-rupa rekaman.

 

Anjeun siap pikeun nempo sababaraha Iconic Gereja Jeung Monasteries Di Éropa? Anjeun bisa meunangkeun ka sadaya maksud ieu gampang kalayan bantuan Simpen A Train ! Kalawan henteu waragad tambahan disumputkeun, Anjeun bakal boga leuwih méakkeun on rides Heboh tur alus kali!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/iconic-churches-and-monasteries-in-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)