(Paling Keri Dianyari On: 04/10/2019)

Nalika nerangake bawana minangka budaya mawarni-warni minangka Eropah, sampeyan bisa nang tradhisi gastronomic kaya wanguné! Yen sampeyan gelem tantangan kemampuan kanggo mudhun kabeh jinis menarik (kita lagi nggunakake kata sing euphemistically kene) beya, banjur kudu dipikir ing daftar Panganan lokal paling menarik kanggo nyoba ing Eropah lan ing ngendi golèk iku – lan mbok menawa dig menyang yen sampeyan lagi kroso curious utawa wani.

 

Panganan lokal paling menarik kanggo nyoba ing Eropah: Schwarzenauer

ngendi: Jerman

Schwarzsauer is on the list of The most interesting local food to try in Europe

 

Konsep panganan saka getih ndadekake kita langsung mikir saka meal tradisional Scottish saka Haggis. A gurih pudding containing sheep’s pluck (jantung, ati, lan paru-paru); minced with onion, oatmeal, Suet, rempah-rempah, and salt, mixed with stock, and cooked while traditionally encased in the animal’s stomach. dadi, konsep saka sayur sup getih ora unik kanggo Jerman, nanging Schwarzsauer, karo roso gurih sawijining, punika.

Digawe karo persil saka getih babi kang (utawa ireng godher), giblets Banyak, lan cuka, uga kayu manis, cloves, peppercorns, lan rempah-rempah liyane, Seluk-beluk saka lor Jerman punika kuwi saka ngimpi vegan.

Kabar apik iku siji Bowl hearty saka Schwarzsauer bakal njupuk care saka kabutuhan protein kanggo ngaso dinane. Kabar ala iku roso kuwat (lan ambu) ora soko sing Appeals kanggo everybody.

Iki sajian sampeyan bakal nemokake ing pasar pangan lokal atau tradisional restoran. Punika salah siji cafe kita ketemu sing serves iku, Cafe Black Sauer supaya mriksa metu!

Berlin kanggo Hamburg Trains

Frankfurt to Berlin Trains

Berlin kanggo Trains Munich

 

Panganan lokal paling menarik kanggo nyoba ing Eropah: Filmjolk

ngendi: Swedia

Filmjolk food in Sweden

 

Filmjolk uga dikenal minangka berkas, produk susu tradisional fermented saka Swedia, lan biasa produk umum ing negara Nordic. Kang digawe dening fermentasi cow kang susu karo macem-macem bakteri saka lactis spesies Lactococcus lan mesenteroides Leuconostoc. Bakteri metabolisme lactose, gula alami sing ditemokaké ing susu, dadi asam laktat kang tegese wong sing lactose intolerant bisa ngidinke luwih saka biasa produk. asam menehi filmjolk rasa kecut, lan nimbulaké protein ing susu, utamané casein, kanggo coagulate, mangkono kandel prodhuk final. Bakteri uga gawé jumlah winates saka diacetyl, senyawa karo roso buttery, kang menehi filmjolk rasa sawijining ciri.

Kita lagi ora rampung didol ing iki, nanging sampeyan takon kanggo Panganan lokal paling menarik kanggo nyoba ing Eropah, ora tastiest 😆

 

Panganan lokal paling menarik kanggo nyoba ing Eropah: angon Hove

ngendi: Norway

Nalika sampeyan mikir saka Skandinavia natal, cookie kayu manis scrumptious lan gravdlax bisa thukul atine. Apa sampeyan bisa ora mikir punika smalahove. (nahan dhewe) A torched lan nggodhok sirah lamb kang sing njupuk bangga Panggonan ing Tabel dinner Natal. Dikancani kentang, lemak lan swede mashed. Sapa cukup Bejo nyoba panganan iki, nduweni kesenengan saka chowing mudhun ing bit fattiest pisanan - ing mata, kuping, lan basa yen klebu - sadurunge scooping liyane saka sirah metu karo sendok. Iku - Merry Christmas!

 

Panganan lokal paling menarik kanggo nyoba ing Eropah: Lang

ngendi: Denmark

Herring is one of The most interesting local food to try in Europe

 

Ayo dadi mungkasi iki mati ing cathetan tastier, bakal kita? Paling wong ngerti babagan cookie butter Danish (smakager), lan liquorice (licorice), nanging apa bab dhaharan lan barang?

Lang banget populer Denmark! Kang didol Smoked, curried, marinated, utawa minangka Sol Swara Gudhjem. It is a favorite especially on the Danish island of Bornholm. ‘Sol over Gudhjem’. Minangka 'sun liwat Gudhjem' – sawijining kutha ing Bornholm. Piece buttered saka Rye roti. Paling ndhuwur karo herring, bawang abang, and egg yolk. Other fish such as salmon, plaice, lan kod sing dipangan karo dressings kaya saus parsley lan kentang.

Hamburg Kopenhagen Trains

Hanover kanggo Copenhagen Trains

Berlin to Langkawi Trains

 

Wis tutuk mbanyoni Panganan lokal paling menarik kanggo nyoba ing Eropah? Book ngulandara sabanjuré karo bantuan saka Simpen A Train !

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/interesting-local-food-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)