(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/02/2020)

Lamun datang ka hiji buana sakumaha culturally variatif jadi Éropa, anjeun tiasa bet tradisi gastronomic anu sagampil variatif! Mun anjeun geus daék tangtangan pangabisa anjeun ka handap sagala jinis pikaresepeun (urang nuju ngagunakeun kecap sipat nu euphemistically dieu) ongkos, lajeng boga katingal di daftar urang The dahareun lokal paling narik keur coba di Éropa sarta dimana manggihan eta – jeung sugan ngagali kana lamun nuju perasaan panasaran atawa macul.

 

Kadaharan lokal paling narik keur coba di Éropa: Schwarzenauer

WHERE: Jérman

Schwarzsauer is on the list of The most interesting local food to try in Europe

 

Konsep kadaharan anu dijieun tina getih ngajadikeun urang geuwat pikir tina hidangan tradisional Skotlandia of Haggis. A pudding gurih containing sheep’s pluck (jajantung, ati, na bayah); minced with onion, oatmeal, suet, rempah, and salt, mixed with stock, and cooked while traditionally encased in the animal’s stomach. janten, konsép sup getih teu unik pikeun Jérman, tapi Schwarzsauer, kalawan rasa gurih na, mangrupa.

Dilakukeun kalawan kavling getih babi urang (atanapi pudding hideung), giblets soang, na cuka, kitu ogé kayu manis, cengkéh, peppercorns, sarta rempah lianna, istimewa ieu ti Jerman kaler nyaeta barang tina nightmares vegan.

Warta alus nyaeta anu hiji mangkok hearty of Schwarzsauer baris ngurus kaperluan protéin anjeun sesa beurang. Warta goréng éta rasa kuat (jeung ambu) teu hal anu banding ka everybody.

Ieu piring anjeun nimu di pasar dahareun lokal atawa tradisional réstoran. Di dieu salah warnet kami kapanggih yén fungsi eta, Cafe Hideung Sauer kitu pariksa deui kaluar!

Berlin ka Hamburg Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Berlin kana Kareta Munich

 

Kadaharan lokal paling narik keur coba di Éropa: Filmjolk

WHERE: Swédia

Filmjolk food in Sweden

 

Filmjolk ogé katelah fil, mangrupakeun produk susu tradisional ferméntasi ti Swédia, sarta produk susu umum dina nagara Nordik. Hal ieu dilakukeun ku fermenting susu sapi ku rupa-rupa baktéri ti lactis spésiés Lactococcus na mesenteroides Leuconostoc. Baktéri metabolize laktosa, gula alami kapanggih dina susu, kana asam laktat nu hartina jalma anu laktosa teu boga sikap sabar tiasa sabar deui leuwih hade tinimbang produk susu séjén. asam méré filmjolk rasa haseum jeung ngabalukarkeun protéin dina susu, utamana casein, mun coagulate, sahingga thickening produk ahir. Baktéri ogé ngahasilkeun jumlah kawates diacetyl, sanyawa ku rasa buttery, anu méré filmjolk rasa ciri na.

Simkuring nuju teu lengkep dijual dina ieu, Tapi anjeun dipénta The dahareun lokal paling narik keur coba di Éropa, sanes tastiest 😆

 

Kadaharan lokal paling narik keur coba di Éropa: angon Hove

WHERE: Norwégia

Lamun anjeun mikir a Skandinavia poe natal, cookies kayu manis scrumptious na gravdlax bisa cinyusu pikeun pikiran. Naon bisa teu mikir nya smalahove. (pananggeuy yourselves) A torched sarta digodog sirah domba urang nu nyokot bangga tempat di méja dinner Natal. Dipirig ku kentang, gajih na swede mashed. Sakur anu geus cukup boga untung coba piring, has the pleasure of chowing down on the fattiest bits firstthe eyes, Ceuli, and tongue if it’s includedbefore scooping the rest of the head out with a spoon. Ho ho hoMerry Christmas!

 

Kadaharan lokal paling narik keur coba di Éropa: lauk Herring

WHERE: Dénmark

Herring is one of The most interesting local food to try in Europe

 

Hayu urang mungkas ieu kaluar dina catetan tastier, hayu atuh? Kalolobaan jalma nyaho ngeunaan cookies mentega Denmark (smakager), sarta liquorice (licorice), Tapi kumaha upami hidangan sejen tur goodies?

Herring pohara populér nyaéta Denmark! Eta dijual smoked, curried, marinated, atawa sakumaha Sol Leuwih Gudhjem. It is a favorite especially on the Danish island of Bornholm. ‘Sol over Gudhjem’. Translated as ‘sun over Gudhjem’ – a kota on Bornholm. Mangrupa sapotong buttered of Rye roti. Topped kalawan Herring, bawang beureum, and egg yolk. Other fish such as salmon, plaice, sarta cod anu didahar ku dressings kayaning asin peterseli jeung kentang.

Hamburg ka kopenhagen Kareta

Hanover jeung kopenhagen Kareta

Berlin ka kopenhagen Kareta

 

Ieu sungut anjeun watering pikeun The dahareun lokal paling narik keur coba di Éropa? Buku petualangan Anjeun hareup kalayan bantuan Simpen A Train !

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/interesting-local-food-europe/– (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)