(Paling Keri Dianyari On: 21/02/2020)

Yen sampeyan wis diwiwiti mung planning trip liwat Bavaria ing Jerman, sampeyan mbokmenawa mikir bab itinerary. Sing paling kamungkinan kepunjulen karo nomer gedhine sange panggonan kanggo ngunjungi. Plus, pengin pas mau kabeh ing 10 dina Itinerary ing Bavaria.

Bavaria wis akèh kanggo nawarake, lan sing kanggo tartamtu. Sampeyan bisa visit akeh kutha banget ing Bavaria, kaya Munich, Tuladhane. Sampeyan uga bisa pindhah ing sanget Bavarian bir rute yen sing connoisseur saka bir.

Kita bakal menehi itinerary rinci kanggo Bavaria, lan kabeh sing kudu dilakoni iku tindakake iku lan duwe wektu apik! dadi, supaya kita njupuk dipikir.

 

Apa Sampeyan Need Kanggo Ngerti Sadurunge Kita miwiti Kanthi Kita 10 Day Itinerary Ing Bavaria?

Sadurunge kita miwiti, ana sawetara bab sing kudu ngerti.

Bavaria kuwi sawijining provinsi amba, lan sampeyan bisa kanthi gampang nglampahi minggu ing. Sampeyan mbokmenawa perlu yen sampeyan pengin ndeleng kabeh secara rinci.

Nanging, yen sampeyan arep kanggo 10 trip dina, sampeyan bakal kudu Cut sawetara iku metu. Apa liyane, iku bakal dadi apik kanggo pindhah liwat Sepur. Yen apa sing, sampeyan bakal bisa kanggo njaluk bantuan kanggo saben panggonan ing wektu ora. Ing ndhuwur sing, sampeyan bakal duwe kasempatan kanggo Witness paling views Bavaria nawakake.

Salajengipun, arep numpak sepur liwat Bavaria gampang banget lan inexpensive. Tiket mirah, lan sampeyan bisa bukak saben pojok provinsi.

Neng akhir, sampeyan kudu ngerti yen kanggo ngunjungi Bavaria. Kaping Panjenengan 10 dina Itinerary ing Bavaria ngirim surat sing ngendi wae saka September kanggo Oktober. Sampeyan bakal supaya akeh sing, lan sampeyan uga bakal njaluk kasempatan kanggo riko Oktoberfest.

Saiki sing kabeh sing wis dijamin, supaya kita njupuk dipikir ing itinerary:

Itinerary in bavaria germany

 

Bavaria Itinerary Day 1 lan 2: Munich

Nalika arep Bavaria, sampeyan kudu miwiti karo Munich. Kaping kabeh, iku gampang kanggo nggayuh, ora masalah ing pundi Panjenengan ing Éropa. sampeyan bisa njupuk Sepur saka meh wae lan tekan Munich. utawa, yen teka saka nang endi wae adoh, sampeyan bisa fly. Munich kuwi kutha paling gedhé ing Bavaria, lan pesawat terbang saka akeh kutha tengen globe. Yen ora sing, sampeyan bisa kanthi gampang tekan mabur kanggo kutha utama liyane lan banjur arep Munich.

Plus, supaya kita ora lali sing sembarang 10 dina itinerary ing Bavaria ora bisa lengkap tanpa Munich. Sampeyan temtu bakal nemokake kutha iki sing gaib Panggonan kanggo riko. Saka menara jam nggumunke menyang Englisher Garten, sampeyan bakal duwe persil saka panggonan kanggo riko.

Yen sampeyan pengin ndeleng minangka akeh minangka bisa, kita maringi pitutur sampeyan Tetep ing tengah. Mrono, sampeyan bakal bisa kanggo njaluk bantuan kanggo kabeh ing sikil.

Miturut mburi dina 2, sing ngirim Paket tas lan menyang kutha Berchtesgaden.

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

Munich Itinerary in bavaria germany

 

3 lan 4: Berchtesgaden dan Lingkungan National Park

Berchtesgaden dumunung ing Tenggara saka Bavaria. Iku kanthong cilik saka tanah ing tapel wates karo Austria. Sampeyan bakal nemokake paling ayu Taman Nasional ing Jerman ing wilayah iki. Plus, sampeyan uga bakal nglampahi sawetara wektu ing kutha gaib Berchtesgaden.

Neng akhir, sampeyan bakal kudu ngunjungi Lake Konigsee lan Nest Elang. Lake Konigsee punika lake paling dhuwur ing Jerman lan diubengi dening gunung-gunung banget. Minangka kanggo elang Nest, kabeh ingkang remen Sajarah bakal tresna kanggo ngunjungi iku, kang ana ing printah kirim saka Nazi.

Yen sampeyan pengin nyampur iku munggah, sampeyan uga bisa pindhah menyang Salzburg. Kutha iki cedhak karo tapel lan Berchtesgaden, lan iku merata gaib kanggo Salzburg!

Sampeyan banjur bisa mungkasi dina apik banget karo mangan ing Berchtesgaden. Sawise mbuwang wengi, sampeyan bisa nerusake menyang panggonan sabanjuré ing dina 5.

Salzburg kanggo Berchtesgaden

Munich kanggo Berchtesgaden

Linz to Berchtesgaden

Innsbruck kanggo Berchtesgaden

 

 

Bavaria Itinerary Days 5, 6, lan 7: Garmisch Partenkirchen, Zugspitze, Lan Neuschwansteinkép Castle

Ing langkah sabanjure ing 10 dina Itinerary ing Bavaria kalebu sawetara paling panggonan picturesque ing Jerman. Sawise dina 5 diwiwiti, sing ngirim mlumpat ing Sepur kanggo Garmisch Partenkirchen.

Punika apa sampeyan bisa nemu ing wilayah iki:

Day 5: Dumunung ing lan ngunjungi sisih utama kutha.

Day 6: Menyang gaib ing Neuschwansteinkép Castle. Sampeyan ngerti minangka salah siji saka kedaton paling apik ing donya. Iku kraton dongeng asli lan kang inspirasi kastil Disney.

Day 7: Dolan maring puncak Zugspitze, kang nyedhaki cedhak kutha. Kene sampeyan bisa njaluk siji saka sing paling saka Alpen. Sawetara wong ndharat, nanging kita maringi pitutur sampeyan njupuk mobil kabel.

Iki bakal dadi bagéan paling dawa lelampahan lan siji penting kanggo boot. ing dina 8, sampeyan bisa nerusake kanggo Langkawi.

Ulm kanggo Trains Langkawi

Munich kanggo Trains Langkawi

Stuttgart kanggo Trains Langkawi

Nuremberg menyang Sepur Langkawi

Neuschwanstein Castle Bavaria Germany

 

8: Langkawi Itinerary Ing Bavaria

Day 8 iki dianggep minangka persetujuan kanggo Sepur kulo dawa lan kutha warni Langkawi ob der Tauber. Sampeyan ora kudu padha sumelang kulo iku dawa, sampeyan bakal duwe kathah wektu kanggo ngunjungi kutha picturesque iki. Iku cilik, lan sampeyan bisa ndeleng ing siji afternoon.

Miturut mburi dina, sampeyan bisa mangan ing Schneeballen. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa tetep ing wayah wengi, utawa sampeyan bisa nerusake menyang panggonan sabanjuré: Nürnberg utawa Wurzburg.

Berlin kanggo Langkawi ob der Tauber Trains

Stuttgart kanggo Langkawi ob der Tauber Trains

Munich kanggo Langkawi ob der Tauber Trains

Frankfurt to Langkawi ob der Tauber Trains

 

Rothenburg Itinerary in bavaria germany

 

Bavaria Itinerary Days 9 lan 10: Nürnberg Utawa Wurzburg

Nürnberg kuwi kutha paling gedhé kaloro ing provinsi Bavaria. Sampeyan uga kudu ngunjungi papan ing 10 dina Itinerary ing Bavaria. Nanging, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa tansah ngalih menyang Wurzburg. Loro kutha sing relatif cedhak saben liyane lan Langkawi, supaya sisih travel bakal gampang.

Loro kutha sing gaib lan kapenuhan Sajarah Medieval lan kedaton. dadi, iku pancene nganti sampeyan arep kang siji iku luwih menarik.

Sing bakal duwe meh rong dina kebak, sampeyan bisa uga malah bisa kanggo ngunjungi loro.

Bremen to Trains Nürnberg

Leipzig kanggo Trains Nürnberg

Hanover kanggo Trains Nürnberg

Hamburg kanggo Trains Nürnberg

Wurzburg Bavaria Germany

 

Ing ngisor Line

dadi, ana iku. panjenengan 10 dina Itinerary ing Bavaria, Jerman. We digawe manawa nambahi saben mandeg penting ing wilayah iki apik banget saka Eropah. Kita uga wis kalebu carane tekan kabeh mau dening Sepur kanggo saestu nemu kabeh Piandel wis tawaran.

 

Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan Itinerary Ing Bavaria, aran gratis kanggo kontak Simpen A Train.

 

 

Do you want to embed our blog post “A 10 Day Itinerary Ing Bavaria Jerman” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/itinerary-bavaria-germany/ ‎- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)