(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 21/02/2020)

Lamun kakarék dimimitian perencanaan lalampahan ngaliwatan Bavaria di Jerman, anjeun meureun pamikiran ngeunaan rancana perjalanan ka. Anjeun paling dipikaresep overwhelmed kalawan jumlah sheer tina endah tempat nganjang. tambah, rék cocog kabeh dina 10 poé rancana perjalanan di Bavaria.

Bavaria boga loba tawaran, jeung nu keur tangtu. Anjeun tiasa didatangan jumlah hébat kota megah di Bavaria, siga Munich, salaku conto. Anjeun oge bisa balik dina tremendous Bavarian bir jalur lamun aya saurang connoisseur bir.

Maka kami bakal méré anjeun rancana perjalanan lengkep pikeun Bavaria, sarta sakabeh anjeun bakal kedah ngalakukeun anu nuturkeun eta sarta boga waktu ngajentul! janten, hayu urang nyandak katingal a.

 

Naon Naha nu peryogi kauninga Sateuacan Urang ngamimitian Jeung kami 10 Dinten rancana perjalanan Dina Bavaria?

Sateuacan urang ngawitan, aya sababaraha hal nu peryogi kauninga.

Bavaria mangrupakeun propinsi badag, sarta anjeun bisa kalayan gampang méakkeun minggu di dinya. Éta meureun diperlukeun upami anjeun hoyong ningali sagalana di jéntré hébat.

Sanajan, lamun bade pikeun 10 lalampahan dinten, mangka anjeun kudu motong sawatara hal kaluar. Naon deui, eta bakal pangalusna pikeun buka via karéta. Mun anjeun ngalakukeun eta, Anjeun bakal tiasa meunang ka unggal tempat dina jangka waktu nu teu. Di luhur nu, anjeun bakal boga kasempetan pikeun saksi nu greatest pintonan Bavaria nawaran.

Saterusna, bade ku karéta ngaliwatan Bavaria pisan gampang tur murah. Tiket nu mirah, tur anjeun bisa didatangan unggal pojok propinsi.

Tungtungna, nu peryogi kauninga nalika nganjang Bavaria. The kali Anjeun 10 poé rancana perjalanan di Bavaria kudu ngalayanan anu mana ti Séptémber nepi ka Oktober. Anjeun bakal nyingkahan panongton, anjeun ogé bakal meunang kasempetan pikeun nganjang Oktoberfest.

Kiwari éta sakabéh nu katutupan, hayu urang nyandak katingal di rancana perjalanan Anjeun:

Itinerary in bavaria germany

 

Bavaria rancana perjalanan Poé 1 jeung 2: Munich

Nalika bade Bavaria, Anjeun kudu mimitian ku Munich. Anu mimiti, éta gampang pikeun ngahontal, euweuh masalah dimana anjeun di Éropa. Anjeun tiasa nyandak karéta a ti ampir mana na ngahontal Munich. atawa, lamun anjeun datang ti tempat jauh, Anjeun bisa ngapung. Munich teh kota pangbadagna di Bavaria, sarta planes ngapung ka dinya ti loba kota di sakuliah dunya. Mun teu nu, anjeun bisa kalayan gampang ngahontal eta ku ngalayang ka kota utama lianna lajeng bade Munich.

tambah, hayu urang poho yen sagala 10 poé rancana perjalanan di Bavaria teu kaci lengkep tanpa Munich. Anjeun undoubtedly bakal manggihan kota ieu gaib tempat keur nganjang. Ti jam munara stunning ka Englisher Garten, anjeun bakal boga kavling tempat keur nganjang.

Upami anjeun hoyong ningali sakumaha loba salaku kamungkinan, urang mamatahan anjeun tetep di pusat. Jalan eta, Anjeun bakal tiasa meunang mun sagalana dina suku.

Nepi ka tungtun taun dinten 2, Anjeun kedah pak tas Anjeun jeung buka kota Berchtesgaden.

Düsseldorf kana Kareta Munich

Dresden kana Kareta Munich

Nuremberg kana Kareta Munich

Bonn kana Kareta Munich

Munich Itinerary in bavaria germany

 

3 jeung 4: Berchtesgaden Nu Maha Kawasa Taman Nasional

Berchtesgaden ieu lokasina di Wétan Selatan of Bavaria. Éta saku leutik taneuh dina wates jeung Austria. Anjeun bakal manggihan nu paling geulis taman Nasional di Jerman di wewengkon ieu. tambah, Anjeun ogé bakal meunang méakkeun sababaraha waktos dina kota gaib tina Berchtesgaden.

Tungtungna, Anjeun kudu didatangan Lake Konigsee sarta sayang garuda. Lake Konigsee mangrupa danau pangluhurna di Jerman sarta dikurilingan ku pagunungan megah. Sedengkeun pikeun garuda sayang, kabéh buffs sajarah bakal cinta ka didatangan eta, nya éta paréntah pos ti Nazi.

Lamun hayang gaul hirup nepi, Anjeun ogé bisa buka Salzburg. Kota deukeut ka wates jeung Berchtesgaden, sarta éta sarua gaib mun Salzburg!

Anjeun teras bisa mungkas dinten kacida alusna anjeun kalawan dinner di Berchtesgaden. Sanggeus belanja peuting, anjeun bisa ngaléngkah ka tujuan hareup dina dinten 5.

Salzburg mun Berchtesgaden

Munich ka Berchtesgaden

Linz mun Berchtesgaden

Innsbruck mun Berchtesgaden

 

 

Bavaria rancana perjalanan Days 5, 6, jeung 7: Garmisch Partenkirchen, Zugspitze, Sarta Neuschwanstein Castle

Lengkah saterusna dina anjeun 10 poé rancana perjalanan di Bavaria ngawengku sababaraha paling tempat picturesque di Jerman. sakali sapoé 5 dimimitian, Anjeun kedah ngaluncat dina karéta keur Garmisch Partenkirchen.

Di dieu téh naon anjeun tiasa ngalaman di wewengkon ieu:

Dinten 5: Settle di na nganjang ka bagian utama kota di.

Dinten 6: Buka gaib teh Neuschwanstein Castle. Anjeun terang salaku salah sahiji istana paling iconic di dunya. Ieu mangrupa bénténg fairytale otentik jeung salah nu diideuan benteng Disney.

Dinten 7: Didatangan puncak Zugspitze, nu cukup deukeut jeung kota nu. Di dieu anjeun bisa meunangkeun salah sahiji pintonan pangalusna tina Alps. Sababaraha urang leumpang, tapi urang mamatahan Anjeun nyandak mobil sambungan kabel.

Ieu bakal bagian pangpanjangna tina lalampahan anjeun sarta hiji hiji penting boot. dina dinten 8, Anjeun tiasa ngaléngkah ka Rothenburg.

Ulm kana Kareta Fussen

Munich ka Kareta Fussen

Stuttgart kana Kareta Fussen

Nuremberg kana Kareta Fussen

Neuschwanstein Castle Bavaria Germany

 

8: Rothenburg rancana perjalanan Dina Bavaria

Dinten 8 ieu ditangtayungan pikeun numpak karéta panjang jeung kota warni of Rothenburg ob der Tauber. Anjeun teu kudu salempang nu numpak teh nyaeta panjang, Anjeun kudu nyatu waktos nganjang kota picturesque ieu. Hal ieu kacida leutik, tur anjeun tiasa ningali eta dina hiji soré.

Nepi ka tungtun taun poé, anjeun tiasa dine dina Schneeballen. Upami Anjeun hoyong, anjeun bisa tetep peuting, atawa anjeun bisa ngaléngkah ka tujuan salajengna: Nuremberg atanapi Wurzburg.

Berlin mun Rothenburg ob der Tauber Kareta

Stuttgart mun Rothenburg ob der Tauber Kareta

Munich ka Rothenburg ob der Tauber Kareta

Frankfurt mun Rothenburg ob der Tauber Kareta

 

Rothenburg Itinerary in bavaria germany

 

Bavaria rancana perjalanan Days 9 jeung 10: Nuremberg Atawa Wurzburg

Nuremberg teh kota pangbadagna kadua di propinsi Bavaria. Eta oge kudu didatangan tempat on Anjeun 10 poé rancana perjalanan di Bavaria. Sanajan, upami Anjeun hoyong, anjeun bisa salawasna pindah ka Wurzburg. Duanana kota anu kawilang deukeut jeung silih tur Rothenburg, jadi bagian perjalanan bakal gampang.

Duanana kota anu gaib tur ngeusi sajarah Studi Jaman Pertengahan sarta istana. janten, éta bener nepi ka anjeun mutuskeun nu salah téh leuwih narik.

Anjeun kudu ampir dua poé pinuh, Anjeun bisa malah bisa didatangan duanana.

Bremen kana Kareta Nuremberg

Leipzig kana Kareta Nuremberg

Hanover jeung Kareta Nuremberg

Hamburg kana Kareta Nuremberg

Wurzburg Bavaria Germany

 

Nu Bottom Line

janten, aya ieu. Anjeun 10 poé rancana perjalanan di Bavaria, Jérman. Urang dijieun pastikeun kaasup unggal eureun penting di wewengkon megah ieu Éropa. Urang ogé geus kaasup kumaha carana ngahontal sakabéh éta ku karéta mun sabenerna ngalaman sagala magic eta geus tawaran.

 

Lamun hayang nyaho ngeunaan rancana perjalanan Dina Bavaria, ngarasa Luncat ka kontak Simpen A Train.

 

 

Do you want to embed our blog post “A 10 Dinten rancana perjalanan Dina Bavaria Jerman” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/itinerary-bavaria-germany/ ‎- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)