Wacan Maca: 2 menit
(Paling Keri Dianyari On: 12/03/2021)

Traveling dening Sepur nyaman, lingkungan loropaken lan menehi biasa views, sampurna kanggo nggawe Instagram kathah Sliramu ayu. Ning kene 4 views route Sepur kanggo nggawe kawentar akun Instagram.

 

route Train views No.1 – Jalur Dataran Tinggi Barat, Skotlandia

The west highland scotland train route views

Skotlandia kondhang wis sawetara sing paling ayu mujur nengen lan olahraga views rute ing donya. iki lelampahan railway nawakake views ekstensif Moors remot, lochs, lan gunung-gunung. Yen lelungan ing West Highland Line, sampeyan bakal cukup Bejo pengalaman legendaris Glenfiddich Viaduct. katon menowo? Sing amarga tampil minangka Hogwarts Express ing film Harry Potter franchise. Bayangake tutul kaping pindho sing bakal dideleng.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Glacier Express, Swiss

The Glacier Express switzerland train route views

Yen luwih seneng sing luwih alon views route Sepur jangkah, iki rute kanggo sampeyan lan pandherek Instagram Panjenengan. tampilan panorama mancorong bakal wiwiti karo tampilan saka Matterhorn kondhang. saka Zermatt, sampeyan bakal nggawe lelampahan railway pitung jam ing sadawane UNESCO Situs Warisan Donya rute kanggo St Moritz. Seneng snapping foto minangka kamulyane Alpine tampilan katon liwat jendhela sampeyan.

Zurich kanggo Trains St Moritz

Zermatt kanggo Trains St Moritz

Lyon kanggo Trains St Moritz

Basel kanggo Trains St Moritz

 

The Flam Railway, Norwegia

The flam railway train route views norway

A trip luwih cendhek – iki siji-jam Sepur kulo saka Myrdal kanggo Flam mung kanggo sing. Lan begja pandherekipun Insta bakal matur nuwun. Sampeyan bakal weruh Nali Tunnel, Kjosfossen sing narik ati curug, lan Fyord nggantheng Norwegia.

 

Pilihan nutup kanggo tampilan rute sepur – Inlandsbanan, Swedia

Inlandsbanan, Sweden

Yen Glacier Express ora cukup salju lan es sing, sampeyan bakal tresna Line Inland. ngulandara Sepur 14-jam iki wiwit ing Kristinehamn sadurunge nggawe sawijining cara liwat terrain Scandinavian liar menyang Gallivare. Metu saka jendhela, sampeyan bakal weruh lintang caket Uranus lan – yen sampeyan njaga mata peeled – sawetara satwa awujud reindeer, Moose, elk.

 

Dadi saiki sawise sampeyan ngerti babagan tampilan rute sepur lan siyap mbukak kreta sing ganti urip nalika sampeyan ngrampungake akun Instagram lan entuk sawetara pengikut anyar? Book trip Sepur ngimpi dina ing Simpen A Train. Lan sampeyan uga bisa mriksa akun Instagram instagram.com/saveatrain

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-route-views-to-make-your-instagram-account-shine%3Flang%3Djw/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)