Wacan Maca: 4 menit
(Paling Keri Dianyari On: 03/09/2021)

gulali Local teka ing akeh varieties kabeh saka Eropah. Saben negara lan wilayah wis nambani dhewe sethitik lagi bangga kanggo kurban. Kanggo turis karo waos manis, ana apa-apa liyane alluring babagan lelungan saka raos anyar. Kene kita ndhuwur 5 gulali lokal paling apik kanggo nyoba ing Eropah.

 

1. A Manis Local – Mozartkugel, Salzburg, Austria

Salah paling populer lan gulali lokal kesuwur ing Eropah punika Mozartkugel. Kita ngerti, Paul Furst digawe resep asli ing Salzburg liwat abad kepungkur. Iku dilapisi a coklat nambani karo kemiri ijo lan nougat.

Ana pirang-pirang vèrsi budget industri-digawe, lan sampeyan bisa nemokake dheweke ing supermarket. Nanging, versi asli ora larang banget, lan iku worth prabédan ing rega. sakabèhé, they are one of the best local sweets to bring home from your Austrian trip.

Munich kanggo Trains Salzburg

Salzburg menyang Passau

Wina kanggo Trains Salzburg

Salzburg kanggo Trains Vienna

 

2. A Manis Local – donuts, Berlin, Jerman

Berliner Pfannkuchen Sufganiot

You do not have to tie your tongue in a knot to say the name of this local sweet. Wong shorten menyang Berliner njaba Berlin, lan pancakes ing Berlin. Boten kados donuts Amérika, padha ora duwe bolongan ing tengah. Nalika sampeyan tindakake resep tradisional, sampeyan njaluk werni éca saka legi, kapenuhan senggol utawa marmalade, karo kebentuk gula.

Berlin kanggo Trains Potsdam

Berlin kanggo Hamburg Trains

Frankfurt kanggo Berlin Trains

Berlin kanggo Trains Munich

 

3. stroopwafel, Amsterdam, Walanda

Stroopwafel is one of the Best Local Sweets to Try in Europe

stroopwafel iku salah siji saka gulali lokal paling gawe ketagihan siji bisa nemokake ing Eropah. Boten kados akeh gulali, ana debat ing sing asalé resep lan ngendi. Bakers ing kutha Walanda Gouda digawe wong pisanan. Amarga padha Paket lan lelungan uga, padha supaya kenangan apik banget.

Two tipis tipis nggawa bebarengan karo caramel "lim" nggawe siji Stroopwafel. Malah sanadyan ora muni khusus, mréntahaké universal ndadekake wong salah siji sing paling gulali lokal. gulali iki nggawe cemilan sampurna sawise dina suwene Sepur-hopping, blanja, lan cyclist dodging - kabeh aktivitas Amsterdam khas.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

4. Pastry Danish, Kopenhagen, Denmark

Malah sanadyan Denmark iku cilik, Legenda saka gulali paling lokal lelungan adoh lan sudhut. jajanan Danish menyang Denmark karo klompok bakers Austria. mesthi, padha dipunéwahi resep liwat taun, lan akeh pengungsi Scandinavian digawa menyang Amerika. Nanging, you will enjoy it most in the country where the dedicated bakers perfected it.

Iki Danish manis lokal iku salah siji saka iku ènthèng sampeyan bakal rasa. The bakers ndhuwur iku mati karo senggol, keju, utawa krim kanggo infuse sing bakat Scandinavian sampurna. Sanadyan iku sugih ing roso lan kalori, sawise dina njajahi Copenhagen ing salju, sampeyan bakal seneng loro kuwalitas.

 

 

5. Cuberdon, Belgia

Cuberdon is among the Best Local Sweets to Try in Europe

Cuberdon iku salah siji saka paling apik lan paling cetha gulali lokal ing Eropah. Iku kupluk-shaped, asring kain wungu, lan diisi ngisi raspberry. Nalika cokotan menyang siji, untu nglelebke menyang alus tengah Isi karo ease. Dheweke asring diarani Belgia rahasia sing paling dijaga. Amarga kangelan kanggo ngreksa iku sawise sawetara minggu, dheweke ora asring ngekspor. Nanging, kanggo wisata sing kepengin kanggo nyoba soko unik lan nggawa ngarep, cuberdon punika sampurna.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Aja pengin nambah sawetara gula lan rempah menyang gesang lan njupuk Sepur demo pangan liwat Eropah? Book Tiket Panjenengan Dina!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Sweets Local Best Kanggo Coba Ing Eropah” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-best-local-sweets-europe%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)