Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 13/08/2021)

Resep rahasia, ngrasakake rasa, lan alkohol banget, jagad iki bar paling apik lan klub nglayani 10 omben-omben alkohol sing kudu dicoba. Saka Tiongkok menyang Eropa, sawetara saka 10 omben-omben alkohol kanggo nyoba ing jagad iki umure sawetara atus taun. pancet, dheweke misuwur banget, lan njupuk ombenan utawa 2, ing preinan sampeyan minangka pengalaman sing ora bisa dilalekake.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Omben-omben Alkohol Kanggo Coba Kabeh Jagad: Aperol Spritz Italia

Koktail adhedhasar anggur, Aperol Spritz iku enak lan bahan-bahanane bakal ana ing jumlah sing tepat sadurunge kursus utama teka. Spritz minangka aperitif populer klasik ing Italia Lor, pisanan diwiwiti ing Venesia. Spritz minangka campuran Campari, prosecco, lan banyu soda, ing es, dadi luwih becik kanggo seger preinan kutha sampeyan.

Sampeyan bakal bisa ndeleng ngombe kanthi warna oranye ing gelas anggur sing dhuwur, ing meh kabeh meja restoran ing Italia. Aperol spritz nyenengake lan sampurna kanggo musim panas ing Mediterania, dadi sampeyan mung kudu nyoba minuman beralkohol iki nalika mangan ing Italia.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Aperol Spritz nangkep ing Italia

 

2. Leren Prancis

Sawise dilarang kanggo 100 taun ing Prancis, Peri Green wis dadi popularitas maneh. Minuman beralkohol ijo iki dadi favorit para panulis lan seniman Paris ing 19-20th abad, umume ing Montmartre. Absinthe minangka salah sawijining 10 omben-omben alkohol paling kuat kanggo nyoba ing jagad iki.

dina iki, sampeyan bisa duwe shot of absinthe, nanging mung nembak wiwit omben-omben iki kuwat banget, ing akeh bar ing Paris. La Fee Verte, Lulu Putih, Kafe L'Absinthe, minangka sawetara papan paling apik sing bisa nyoba ngombe alkohol paling kuat ing saindenging jagad. Nanging, bahan-bahan dhasar sing bakal sampeyan rasakake ing kabeh bentuk absinthe yaiku anise, kembang wormwood, lan adas manis.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Pancen kobong ing Prancis

 

3. Sangria Spanyol

Sampeyan bisa uga ora ngerti manawa "Sangria" asale saka tembung "Sangre", getih, ing basa Spanyol. Ora ana sing kudu kuwatir babagan bahan minuman beralkohol iki, jeneng khusus iki mung nyebutake warna abang sing kuat. Ora ana sing luwih apik tinimbang secangkir Sangria ing wayah awan kanthi sajian Paella.

Bangsa Roma minangka sing pertama nggawe Sangria saka anggur ing Abad Pertengahan. Minuman anggur dadi omben-omben alkohol sing misuwur sawise alkohol kanggo njaga bakteri. Sangria tradisional digawe saka anggur Tempranillo, tuwuh ing wilayah Rioja, bongso Spanyol. Nanging, sampeyan bisa nyoba minuman beralkohol sing enak iki ing endi wae ing Spanyol lan Portugal.

Sawetara papan sing disaranake kanthi Sangria paling apik ing Barcelona: cava lan Sangria abang ing Arcano, semangka karo Sangria ing Tiket.

 

Sangria & Semangka Ing Spanyol

 

4. Gin Inggris

Gin kasebut pisanan teka ing Inggris saka Walanda ing abad kaping 18. Sebabipun Gin digawe saka woh wohan beri, mula Gin minangka omben-omben adhedhasar woh wohan beri sing dicampur karo soda, banyu, lan kadang pemanis. Gin iki minangka minuman pertama sing nggawa wanita lan pria ing pub ing saindenging Inggris. Alasane yaiku tingkat alkohol sing akeh, nggawe kabeh hambatan ilang.

dina iki, Gin dicampur karo macem-macem bahan: mint, irisan lemon panggang, peppercorns, lan jus jeruk abang. Amarga Gin alkohol banget, sampeyan bakal mabuk luwih cepet tinimbang kacepetan cahya. Mangkono, luwih becik mlebu bar ing sawijining klompok. Kanthi cara iki sampeyan aman saka siji scam lelungan utama supaya ora ana ing saindenging jagad, kaya warga lokal sing ramah nyamar.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Tuang Gin ing bar

 

5. Republik Ceko Becherovka

Alkohol sing apik ing Republik Ceko yaiku bir. Bir luwih murah tinimbang banyu ing Ceko, lan ora akeh sing ngerti yen minuman beralkohol sing kudu dicoba yaiku Becherovska. Sing tengen, omben-omben Becherovska sing paling beralkohol paling populer ing musim salju. Minuman iki kalebu luwih saka 20 jinis jamu, Cinnamon roso, dicampur karo jus pir utawa nanas. Iki amarga rasa obat sing kuwat, lan mesthi ing 38% alkohol.

Papan sing paling apik kanggo nyoba Becherovska yaiku ing Becher's Bar. Bar keren iki diwenehi jeneng sawise Josef Vitus Becher, sing ngowahi omben-omben saka obat pencernaan, dadi omben-omben sing pait saiki, bali ing 1807.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

 

6. Piala Pimm ing Inggris

Rawuh ing acara kembang tahunan Wimbledon utawa Chelsea nalika preinan ing Inggris? Sampeyan bisa uga bakal ngombe luwih saka 1 tuwung Pimm. Pimms minangka omben-omben pungkasan musim panas ing acara musim panas ing Inggris, manis, es, lan dadi karo woh, sampurna kanggo dina panas.

Nanging, aja salah ngombe woh-wohan iki mung dadi pukulan sing apik, amarga pancen ngemot 25% alkohol. Saliyane, Pimms adhedhasar gin sing nambah tingkat alkohol, dadi sampeyan malah ora ngerti kepiye carane 1-2 ombenan nggawe sampeyan luwih saka tipsy ing acara Inggris musim panas paling gedhe.

 

Piala Pimm Ing Inggris

 

7. Omben-omben Alkohol Kanggo Coba Donya Ing Musim Dingin: Gluhwein

Wektu natal minangka salah sawijining wektu paling pas kanggo plancongan ing Eropa, lan pasar natal minangka daya tarik sing paling apik tenan. Gluhwein minangka anggur sing apik banget, lan sampeyan bisa ngrasakake ing pasar Natal ing Jerman, Austria, lan Swiss, mung tindakake akeh wong sing seneng.

Beda karo anggur abang, Gluhwein luwih legi, dicampur karo jeruk, rempah-rempah, lan kayu manis. Saliyane, sampeyan bakal tuku anget, mula bakal menehi sampeyan istirahat sing nyenengake lan nyenengake nalika mlaku-mlaku ing musim salju sing adhem. Kosok baline karo omben-omben sing adhem, Schnaps minangka alternatif sing apik kanggo ngombe alkohol sing dicoba nalika nyoba ing Eropa.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

Omben-omben Alkohol Kanggo Coba Donya Ing Musim Dingin: Wengi Gluhwein Ing Jerman

 

8. Ngombe Alkohol Kanggo Coba Ing China: Omben-omben Maotai

Omben-omben nasional Maotai Cina diproduksi ing provinsi Guizhou. Maotai pisanan diproduksi sajrone wangsa Ming ing abad kaping 16. Ngombe Cina alkohol sing kudu dicoba digawe saka gandum ing proses sing butuh sawetara taun nganti campuran iki, mula alkohol bisa ambegan kanthi bener.

dadi, yen sampeyan lelungan ing China, banjur coba nyoba ngombe Maotami sing unik iki. Luwih becik dirasakake 20-25 derajat suhu, ing gelas khas tulip. Iki bakal ngidini sampeyan ngrasakake aroma arum saka rasa Cina sing legi lan kenthel.

 

Ngombe Alkohol Kanggo Coba Ing China: Omben-omben Maotai sing Apik

 

9. Grappa Italia

Sampeyan bisa ngrasakake pomace sing enak iki – anggur anyar misuwur ing Italia Lor, Swiss, lan San Marino. Nalika sampeyan ngombe Aperol nalika nedha awan, grappa minangka omben sawise nedha bengi, kanggo mbantu nyerna panganan pasta utawa pizza sing abot. Mulane, ora kaya anggur klasik, sampeyan bakal ngombe ing gelas anggur sing dhuwur, grappa bakal teka ing gelas cilik saka 1-2 ons.

Saliyane, sampeyan bisa nyoba Grappa bebarengan karo espresso cekak, utawa malah ngicipi dicampur ing koktail, salah sijine dalan, sampeyan bakal seneng nyoba ngombe alkohol Italia sing misuwur iki, lan kudu dipasang ing panganan lan minuman sing kudu dicoba ing Italia.

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Venesia menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

Grappa ing kali ing Italia

 

10. Jenever Belgia

Omben-omben paling tuwa ing Eropa, Jenever minangka asal saka Gin. Nanging, dina iki minuman loro iki minangka minuman keras alkohol sing beda banget. Nalika ing Belgia, sampeyan bisa nyoba Genever sing lawas lan enom, Gen sing enom minangka aperitif, nalika Gen lawas sawise nedha bengi minangka pencernaan.

Jenever minangka semangat Belgia luwih saka 500 taun. Akeh sing lelungan menyang Belgia kanthi tujuan kanggo ngrasakake bir Belgia sing paling apik. pancet, Jenever minangka minuman beralkohol tradisional ing Belgia. Yen sampeyan pengin nggawe Belgian Jenever minangka souvenir, goleki botol sing digawe saka lempung, kendi gaweyan ikonik nyimpen omben-omben sing apik tenan iki.

Luksemburg menyang Brussels Kanthi Kereta Api

Antwerpen menyang Brussels Kanthi Sepur

Amsterdam menyang Brussels Kanthi Kereta Api

Paris menyang Brussels Kanthi Sepur

 

Jenever ing Belgia

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang plancongan ing saindenging jagad. Bar sing paling apik, pub, lan titik kanggo nyoba iki 10 omben-omben alkohol ing saindenging jagad iki adoh saka sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Omben-omben Alkohol Kanggo Coba Worldwide" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Falcohol-drinks-worldwide%2F- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)