Wacan Maca: 8 menit
(Paling Keri Dianyari On: 29/06/2021)

Liwat taiga Siberia, tlaga Baikal sing paling kuna, Kamchatka liar menyang Moskow, iki 12 papan sing apik tenan kanggo dikunjungi ing Rusia bakal narik napas sampeyan. Cukup pilih cara lelungan sampeyan, pak sarung tangan anget utawa jas hujan kanggo cuaca sing angel, lan tindakake menyang Rusia.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Pegunungan Altai

Antarane Rusia, Mongolia, China, lan wilayah Altai Kazakhstan minangka papan dununge 700 lakes, alas, lan pucuk Siberia paling dhuwur ing Gunung Belushka, ing 4506 m. Altai lagi wae ora pedunung, dadi sampeyan bakal nemokake sing ora kena karo peradaban modern, lan mung alam lan satwa paling liar sing bakal menehi salam.

Saliyane, yen lelungan petualang, banjur lelungan menyang 1499 gletser ing Altai bakal nggumunake sampeyan. Menapa malih, arung jeram ing Katun paling gedhe lan kali Biya minangka pengalaman epik. Ing tangan liyane, safari satwa bisa dadi pilihan sing luwih santai. Sampeyan bisa entuk kesempatan langka kanggo nemoni macan tutul salju, ibex, lynx, lan luwih saka 300 spesies manuk. mangu, Altai minangka salah sawijining sing paling apik tujuan satwa ing Eropa lan papan sing apik kanggo dikunjungi ing Rusia.

 

Pegunungan Altai Scenic ing Rusia

 

2. Kazan

Kazan minangka swarga arsitektur ing Republik Tatarstan, Rusia sisih kulon. Pusat jagad Tatar dununge ana ing pinggir Volga, lan kali Kazanka, lan dianggep kutha paling gedhe nomer lima ing Rusia.

Kaya kasebut ing ndhuwur, arsitektur situs utama Kazan bakal narik kawigaten sampeyan kanthi warna lan desain warna putih lan biru. Tuladhane, Kazan Kremlin, situs warisan donya, Masjid Kul Sharif, Katedral Epiphany, mung sawetara panggonan sing bisa dikunjungi kanggo ngerteni luwih akeh babagan budaya Tatar.

 

Kazan Rusia Ndeleng

 

3. Papan sing apik kanggo dikunjungi ing Rusia: Lake Baikal

Tlaga paling tuwa ing sejarah jagad iki, Tlaga Baikal wis kabentuk 25 yuta taun kepungkur. Permukaan sing es lan jembar nggawe Danau Baikal dadi daya tarik mangsa ing Siberia, lan ing mangsa panas, sampeyan bisa mlumpat menyang perairan sing paling jernih ing Eropa, utawa njelajah satwa paling langka ing donya.

Cruising, ngujo saka jejak Baikal kanthi mlaku, utawa duwe barbekyu ing pinggir tlaga sing paling apik ing Rusia, sampeyan bakal duwe petualangan sing nyenengake. Wit pinus ing saubengé, Taiga lan ara-ara iku a trip Sepur saka kutha Irkutsk sing paling cedhak, papan liyane sing apik kanggo dikunjungi ing Rusia. Kanggo ngrampungake kabeh, sampeyan bisa miwiti petualangan Baikal saka China utawa Rusia, liwat sepur Trans-Siberia, musim panas utawa mangsa.

 

Lokasi Beku sing Beku Kanggo Dikunjungi ing Rusia: Lake Baikal

 

4. Saint Petersburg

Kutha Tsars lan istana legendaris, Saint Petersburg menehi inspirasi kanggo para pujangga lan panulis. Yen sampeyan durung nate menyang Saint Petersburg, sampeyan durung nate ndeleng Rusia, amarga kutha iki minangka salah sawijining ikon Rusia sing paling misuwur lan nyengsemake.

Padepokan, Istana Catherine, Istana Mangsa, lan kebon Peterhof, mung narik ati. Saben langkah sing sampeyan lakoni bakal nyedhaki dongeng Rusia lan bakal memikat sampeyan. Sejarah lan arsitektur Saint-Petersburg nggawe papan sing wajib dikunjungi ing Rusia lan mesthine minangka salah sawijining sing paling dhuwur 12 papan sing paling apik tenan ing Rusia.

 

Neva River in Saint Petersburg Is one of Russia's Amazing Places to Visit

 

5. Kamchatka

Alam bébas, jembar, ayu, lan kaget, Kamchatka ngenteni sampeyan meh ing pungkasan jagad. Semenanjung Kamchatka ana ing sisih wétan Rusia, omah kanggo meh 300 gunung geni, umume aktif, lan pemandangan Laut Samudra Pasifik lan ara-ara samun sing paling apik. Sithik banget sing ngerti kamulyan Kamchatka, dadi Kamchatka minangka papan sing paling apik lan luar biasa kanggo dikunjungi ing Rusia.

Sampeyan bakal ngerti manawa ora gampang nggayuh kamulyan Kamchatka, amarga dununge adoh. Nanging, nalika sampeyan nindakake, sampeyan bakal kaget karo sifat primal, keajaiban alam: ing sumber panas, kali, satwa, lan mesthine vulkanik. A ekspedisi gunung geni minangka salah sawijining perkara paling ekstrem lan nyenengake ing Kamchatka. Tuladhane, Klyuchevskaya Sopka minangka puncak paling dhuwur lan gunung geni aktif, tujuan sing dikarepake kanggo akeh wong sing seneng lelungan ing Kamchatka.

 

 

6. Papan sing apik kanggo dikunjungi ing Rusia: Sochi

Ing pesisir Segara Ireng, diubengi gunung ijo lan resort, Sochi minangka tujuan liburan musim panas paling dhuwur ing Rusia. Sochi misuwur banget saengga kutha kasebut narik kawigaten 4 yuta wong saben taun, kanggo sing preinan panas ing pinggir segara.

Kajaba sunat srengenge, Arboretum Sochi, utawa Italia cilik, cocok kanggo pemandangan panorama Laut Ireng lan Sochi, lan ngumbara ing kebon sing ngujo merak.

Nganakke, ora ana papan sing luwih apik kanggo preinan santai, ing gaya Rusia, Rusia tinimbang ing Sochi. Mulane, ora kaget yen sampeyan bisa lelungan menyang Sochi saka Moskow lan sembarang titik ing Rusia, uga saka Asia Tengah lan Eropa Wétan, dening Sepur.

 

pemandangan laut saka Sochi

 

7. Veliky Novgorod

Veliky Novgorod nduweni papan pakurmatan ing kene 12 papan sing paling apik kanggo dikunjungi ing Rusia. Sampeyan bisa ujar manawa Novogrod sing hebat yaiku Rusia dadi negara sing hebat saiki. Bali ing tanggal 9 abad, Veliky Novogrod ana ing panggonane Pangeran Rurik, ing 862 ngumumake negara Rusia modern lan nggawe Novogrod dadi pusat perdagangan, demokrasi, lan literasi antara Rusia lan Balkan.

dadi, yen sampeyan mlebu sejarah Rusia, Veliky Novogrod kudu ana ing dhaptar ember. Benteng Novogrod Kremlin, Katedral St.. Sophia pancen adil 2 saka situs sing kudu dideleng ing Veliky Novogrod sing bakal nggumunake sampeyan. Ngadeg kanggo 800 taun, mung mikirake crita lan kedadeyan sing kedadeyan ing kene.

 

Jembatan ing Veliky Novgorod Rusia

 

8. Papan sing apik kanggo dikunjungi ing Rusia: Pulo Olkhon

Tlaga Baikal amba banget, manawa kita kudu nambah papan liyane sing apik sing kudu dikunjungi nalika ing Rusia. Pulo Olkhon minangka pulo paling gedhe ing Danau Baikal, ukurane padha karo New York City. Pulo iki minangka omah kanggo mikir alas, malang watu, lan mung 150000 residents, beda karo New York City.

Nanging, Pulo Olkhon minangka titik populer kanggo para plancong menyang Lake Baikal. Iki tegese nalika musim panas sampeyan bisa nglangi banyu tlaga sing bening lan nyilem ing tlaga paling jero ing donya. Ing mangsa adhem, ing tangan liyane, sampeyan bisa ngujo ing tlaga paling tuwa ing donya, ing klambi musim salju, beku lan ayu putih.

Pulo iki feri adoh saka Sakhuyurta lan masarakat Buryat dipercaya bisa dadi 1 saka limang cagak energi Shamanic global. Nyatane, sampeyan bisa nemokake watu dukun ing tengah-tengah pulau.

 

Papan Paling Apik ing Pulo Olkhon, Rusia

 

9. Irkutsk

Yen sampeyan lagi ing plancongan Trans-Siberia, sampeyan bisa uga bakal mandheg ing Irkutsk, ibukutha resmi Siberia Wétan. 19greja Rusia abad kaping-th, Omah warna coklat lan warna biru kayu, Taiga Siberia, Irkutsk minangka kutha bersejarah sing apik.

Menapa malih, Irkutsk tau dadi papan pengasingan akeh bangsawan lan intelektual Rusia ing Siberia, yen pamrentah sing mutusake mutusake dheweke nglawan kekuwatan. dadi, Irkutsk lan taiga Siberia nampilake akeh karya puisi lan sastra Rusia. pancet, saiki Irkutsk dadi kutha sing apik: blok 13 omah abad ka-18 kayu, Greja Juruwilujeng, lan Galeri Bronshteyn minangka sawetara papan sing kudu dikunjungi.

 

Omah lawas ing Irkutsk Rusia

 

10. Papan sing apik kanggo dikunjungi ing Rusia: Cagar Alam Stolby

Ing pinggir Kali Yenisei, Cagar alam Stolby dununge ana ing sisih kidul kutha Krasnoyarsk. Cadangan kasebut ora kalebu kaendahan saka ndhuwur 5 cadangan alam sing paling apik ing Eropa. Sawise lelungan dawa ing Sepur Trans-Siberia ing Rusia, sampeyan bakal nemokake manawa ngubengi cadangan nambah semangat sampeyan tangi awak lan jiwa sing ngantuk.

Stolby duwe 5 tilase kode warna utama, dadi sampeyan ora bakal kesasar ing pirang-pirang jalur alas cilik. Sawise tekan ing jero alas, sampeyan bakal nemokake asal jeneng cadangan. ana 100 stolby - tugu watu watu, Klompok stol sing apik banget lan dhuwur ing tengah wit.

Dolan maring taman alam sing apik iki yaiku ngrasakake alam ibu sing paling apik. Ora ana bau lan pemandangan alas Rusia, ing mangsa panas utawa mangsa. Nanging, yen sampeyan ngrancang plancongan musim salju, pangeling cepet supaya nganggo akeh lapisan, amarga Siberia dadi adhem banget lan salju.

 

Papan sing apik kanggo dikunjungi ing Rusia: Cagar Alam Stolby

 

11. Moscow

Arbat warna-warni, Kremlin lan Alun-Alun Abang, St. Katedral Basil, lan kali Moskva, fitur ing saben kertu pos, gambar, lan babagan Moskow. Nanging, mung nganti sampeyan mlaku ing situs sing apik tenan kasebut, sing sampeyan ngormati tenagane lan kaendahane. Ora ana pitakonan babagan pesona sing apik ing Moskow. dadi, ora kaget yen ibukutha minangka salah sawijining 12 papan sing paling apik kanggo dikunjungi ing Rusia.

Nalika Moskow narik ati, kutha metro ing ngisor lemah pancen apik banget. Kutha tur mlaku ing njero lemah Moskow minangka salah sawijining perkara sing paling apik sing kudu ditindakake ing Moskow. kene, sampeyan bakal entuk akeh info babagan seni kasebut, desain, lan riwayat saben stasiun, uga kutha, saka warga lokal.

 

Wayah wengi ing Alun-alun Merah Moskow

 

12. Papan sing apik kanggo dikunjungi ing Rusia: Pulo Kizhi

Greja kayu, menara jam wolu kabeh kayu, minangka Kizhi Pogost sing unik. Komplek konstruksi kayu sing luar biasa iki digawe dening tukang kayu, ing salah sawijining pulau ing Danau Onega. Sampeyan bakal gumun nalika ngerti manawa jinis model iki misuwur ing jaman mbiyen. Ruang kayu kasebut minangka ruang paroki sing populer ing abad kaping 16, lan bisa uga sadurunge.

Nalika gréja ora katon langka ing Rusia, greja kayu yaiku. Pulo Kizhi minangka conto apik para pengrajin Rusia. Pulo Kizhi yaiku a UNESCO Situs warisan donya, lan salah sawijining keajaiban jagad, minangka kompleks kabeh, pas banget ing lanskap alam.

 

Greja kayu ing Pulo Kizhi

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrencanakake lelungan sing ora bisa dilalekake 12 papan sing apik tenan ing Rusia nganggo sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog " 12 Tempat sing apik kanggo dikunjungi ing Rusia "menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Famazing-places-visit-russia%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)