Wacan Maca: 8 menit
(Paling Keri Dianyari On: 14/05/2021)

Apa sampeyan diva, fashionista, aneh, homo, lesbian, utawa ora siyap kanggo netepake dhiri, iki 10 tujuan LGBT sing apik tenan bakal gabung lan ngrayakake sampeyan. Wiwit ngambung ing Paris nganti pesta kaya lintang rock ing Berlin, kutha-kutha Eropa sing luar biasa iki kabeh nduweni hak sing padha, bangga, lan tresna ing kabeh warna pelangi.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Tujuan LGBT sing Apik banget Ing Jagad: Berlin

Kabeh diwiwiti kanthi dhasar organisasi homo lan lesbi pisanan ing saindenging jagad. 1897 yaiku taun sing nuduhake langkah kaping pisanan ing Transformasi Berlin dadi ibukutha homo lan lesbi ing jagad iki.

Kaendahan lan katresnan iku ana maneka warna, warna-warna, lan jinis. Berlin minangka salah sawijining wong sing paling sabar, mbukak, lan nampani kutha ing jagad iki. Berlin minangka tujuan LGBT sing apik tenan ing Eropa lan nampani kabeh jinis katresnan. dina iki, berlin minangka tujuan utama LGBT, nanging mung entuk popularitas ing abad kaping 20, dadi super nyengsemake adoh saka kutha.

Nollendorfplatz ing Schoneberg minangka jantung lan jiwa liar saka adegan gay sing kondhang ing Berlin. kene, sampeyan bisa pesta, sampeyan, ngombe, lan nikmati urip lan budaya LGBT.

Wektu paling apik kanggo ngrasakake extravaganza LGBT yaiku musim panas, ing epik CSD Berlin. Meh 1 yuta wong lan atusan pelampung sing dihias nggawe salah sawijining pawai kebanggaan paling gedhe ing saindenging jagad, kanggo hak sing padha lan kebebasan tresna ing kabeh warna pelangi.

Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Kunjungi museum Schwules gay, monumen pertama gerakan homo, bar Marietta sing misuwur, Cafe Berio, klub gay Heile Welt paling tuwa, utawa kanggo pesta sing paling apik ing KitKat-Klub.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

manten lesbi

 

2. Tujuan LGBT apik tenan ing Walanda: Amsterdam

Nalika sampeyan dadi negara pertama ing donya sing ngesahake perkawinan sing padha, sampeyan uga minangka salah sawijining tujuan sing paling apik lan ramah LGBT ing saindenging jagad. dadi, Amsterdam sing nyenengake lan apik tenan dadi kutha pertama ing Eropa sing dadi tuan rumah Game Gay ing 1998 lan parade kebanggaan Amsterdam dianggep minangka salah sawijining sing paling apik ing donya.

Yen sampeyan ora ngerti papan sing bakal kenek ing kutha kasebut, banjur mampir ing Titik Jambon, papan kanggo informasi babagan LGBT- papan sing grapyak ing Amsterdam. Amsterdam duwe apik tenan pemandangan wengi, nanging sadurunge srengenge surup, sampeyan kudu mlaku-mlaku ing dalan lan wilayah sabanjure, ing kana adegan LGBT napas lan nendhang: Reguliersdwarsstraat, Kerkstraat bersejarah, Amstel, banjur menyang Zeedijk lan Warmoesstraat kanggo pemandangan Nightlife LGBT sing hebat ing Amsterdam.

Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Temokake adegan seret kesuwur ing Kepala Ratu, nyedhot koktail ing Getto, entuk inspirasi ing toko buku LGTB Amsterdam, ing Merry, lan pesta ing klub Tabu utawa Exit ing dalan Reguliersdwarsstraat. Saliyane, kebanggaan kanal Amsterdam minangka salah sawijining parade kebanggaan paling unik sing bisa dikunjungi ing saindenging jagad.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

 

3. Tujuan LGBT paling apik ing Inggris: Brighton

Wiwit taun 1930-an, Brighton wis dadi papan sing aman kanggo kabeh wong sing prelu njelajah seksualitas. Kutha pantai sing biyen wis dadi tujuan LGBT sing ramah ing Inggris, cedhak nanging adoh saka ibukota.

Lingkungan Kemp Town minangka wilayah LGBT ing Brighton, thanks kanggo hotel butik, pub, lan restoran. kene, sampeyan bakal nemokake getaran sing apik tenan, swasana adhem sing bisa ngrayakake katresnan kanthi maneka warna. Menapa malih, yen sampeyan duwe rencana lunga kabeh karo kekasih sampeyan, banjur Brighton duwe luwih saka sawetara papan pesta kaya Royal Pavilion, lan langsung saka kana diwiwiti perayaan ing Charles Street utawa pantai Brighton.

Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Rasakake pint ing pub The Bulldog gay, nanging luwih dhisik santai ing The Brighton Sauna, lan rampung wengi ing Revenge, klub nightlife LGBT paling dhuwur.

 

Pesta LGBT sing apik tenan

 

4. Kutha sing Apik banget LGBT ing Jerman: Cologne

Kutha sing luwih akeh pub tinimbang wong, lan acara kebanggaan liyane tinimbang ing endi wae liya, Cologne minangka salah sawijining tujuan sing paling apik lan ramah LGBTQ ing Eropa. Cologne grapyak banget karo LGBTQ lan duwe tur Gaily dhewe-dhewe, supaya sampeyan bisa nemokake rahasia kutha sing paling apik kanggo rasa lan warna pelangi.

Saliyane, Cologne minangka tujuan utama LGBT, amarga wis 2 adegan gay, ya sing bener. Heumarkt-Mathiasstrasse lawas lan Segitiga Bermuda kutha kanggo wong sing luwih enom. Ing sisih kulon duwe pesta lan klub tari paling apik kanggo nggegirisi awak sampeyan lan sisih wétan kanggo papan hangout sing santai lan tradisional.

Aja duwe wektu kanggo ngunjungi kekarone? Ora kuwatir! Amarga karo Sepur bawah tanah S-Bahn, sampeyan bisa lelungan bolak-balik kaya sing dikarepake lan cepet banget.

Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Aja ketinggalan Dina Cologne Christopher Street, Cologne Pride sing misuwur ing saindenging jagad mesthi wae. Saliyane, Pasar Natal Gay Cologne, lan Karnaval ing wulan Februari. Kanggo pesta sawise mriksa Deck 5 utawa Amadeus.

Berlin menyang Aachen Kanthi Sepur

Frankfurt menyang Cologne Kanthi Sepur

Dresden menyang Cologne Kanthi Sepur

Aachen menyang Cologne Kanthi Sepur

 

5. Tujuan LGBT sing Apik banget ing Prancis: Paris

Kutha sing paling romantis ing donya ngrayakake katresnan saben menit saben dina, lan sampeyan paling disambut kanggo ngrayakake katresnan sampeyan ing kabeh warna pelangi. Kebak glam, gaya, kelas, lan nyenengake, Paris minangka salah sawijining LGBT sing paling apik- tujuan sing grapyak ing jagad iki.

Marais sing apik banget dadi pusat adegan gay ing Paris, kanthi kabeh papan populer LGBT sing ana ing Place de la Bastille sing misuwur, Alun-alun Republik, lan Hotel de Ville. Sajrone taun, saka Januari nganti Juli, ana acara sing luar biasa kanggo komunitas LGBT: pameran, seni, film, lan mesthi pawai bangga. kene, sampeyan bakal krasa ana ing omah, lan duwe akeh cara kanggo njelajah komunitas Prancis LGBT lan nemokake Paris.

Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Raidd Barn kanggo penari go-go lan nari seksi, Kafe debonair ing atap Cite de la Mode et du Design kanggo macaroon lan pemandangan Seine sing apik tenan, lan bistro Badaboum ing distrik Bastille kanggo kabeh seniman Prancis sing anyar lan trendi, lan ngambung karo Menara Eiffel ing latar mburi.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Arakan LGBT & flag

 

6. Kutha sing Apik banget LGBT ing Austria: Vienna

Sejarah lan budaya Austria sing sugeh kebak crita babagan kaisar gay, dadi LGBT- loropaken minangka bagean saka DNA kutha sing apik iki. Mulane, ora mokal manawa ing Wina sampeyan bisa nerusake 2 Tur kutha gay kanggo nemokake sejarah komunitas lan urip LGBT. Saliyane, padha karo tujuan ramah LGTB liyane sing ana ing dhaptar, ana luwih akeh acara LGTB tinimbang sing bisa dietung sajrone taun.

Salah sawijining acara LGBT paling istimewa ing taun iki yaiku Rainbow Ball. Hotel Schonbrunn dadi tuan rumah bal grand iki, ing ngendi sampeyan bisa nari Waltz lan pamerake mode mode sing apik nganggo gaun bal lan tuksedo sing apik tenan.

Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Rasakake kopi Wina ing Cafe Savoy, pesta karo Miss Candy ing klub Swarga Wina, ujar Aku Dos ing setelan Alpine sing apik tenan, lan njupuk foto manten nalika arsitektur kutha sing apik banget ana ing sekitar sampeyan.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

7. Kutha sing Apik banget LGBT ing Irlandia: Dublin

Mbok manawa Irlandia dikenal dening akeh wong sing ketat banget, agama, lan beku ing wektu. Nanging, ora ngono karo Dublin sing sregep, nyenengake, lan LGBT banget- loropaken. ing 2015, perkawinan gay dadi sah, tonggak sejarah sing hebat kanggo transformasi Irlandia dadi liberal, lan mbukak bangsa.

Mangkono, sampeyan bakal nemokake Dublin minangka alternatif LGBT sing apik tenan- tujuan sing ramah ing Amsterdam lan berlin. Juni yaiku wulan Pride ing Dublin, nanging sampeyan uga kudu mriksa Festival Teater Gay Internasional Dublin, paling gedhe ing donya.

Prekara paling apik sing kudu ditindakake

Koktail utawa pesta ing George Bar, institusi gay ing Dublin, PantiBar, Kafe Oscars, lelayaran, utawa sauna gay kanggo santai minangka perkara paling penting sing kudu ditindakake kanggo nikmati komunitas LGTBQ sing apik tenan ing Dublin.

 

8. Tujuan LGBT sing Apik banget: Belgium

Ghent lan Brussel dikenal minangka 2 tujuan sing paling apik kanggo LGBT sing apik ing Belgia. Negara iki minangka sing nomer loro kanggo ngesahake perkawinan sing padha. Ing Brussels, Rue du Marche au Charbon minangka pusat adegan LGBT.

Tuladhane, ing Pelangi House, sampeyan bisa ngrasakake festival film Lesborama, pameran seni, lan akeh kegiyatan budaya liyane. Nanging, yen sampeyan pengin nampilake apa sing diparingi mama alam, banjur Chez Maman nampani divas kanthi kabeh warna lan glitter pelangi.

Luksemburg menyang Brussels Kanthi Kereta Api

Antwerpen menyang Brussels Kanthi Sepur

Amsterdam menyang Brussels Kanthi Kereta Api

Paris menyang Brussels Kanthi Sepur

 

Gendera LGBT ing dalan ing belgian

 

9. Tujuan LGBTQ sing Apik banget: London

Pungkasan Kulon, pub, arsitektur, ratu. London minangka ikon ora mung amarga kraton, nanging amarga tujuan LGBT apik tenan ing Eropa. Kutha iki minangka mikrokosmos kanggo jagad iki, tegese kutha sing nampani wong saka kabeh penjuru jagad, uga super anget lan grapyak kanggo homo, lesbian, aneh, utawa transgender.

Toko buku eksklusif, apik tenan bar gendheng, téater, lan musik, London entuk akeh papan sing nyenengake kanggo nikmati budaya lan budaya LGBT sing paling apik.

Sing Bakal Dhewe

dadi, yen sampeyan pengin ngrasakake LGTB paling apik ing London, pindhah menyang Dlastone Superstore kanggo kabaret paling apik. Kanggo adegan aneh sing paling apik, Pub Glory paling apik, lan aja nganti mampir menyang toko buku LGBT paling tuwa ing Inggris, Gay's The Word.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

10. Tujuan Ramah LGBT sing Apik: Milan

Beda karo kutha liyane sing ramah LGBT ing dhaptar, Hak LGBT ora dileksanakake ing Milan. pancet, ibukutha fashion lan keanggunan ing jagad iki mulya adegan gay lan malah dadi festival film LGTBQ taunan.

Nalika ing Milan, lingkungan Porta Venezia minangka inti saka urip lan budaya LGBT. Ing dalan Lecco lan San Martini, sampeyan bakal nemokake bar lan klub sing ramah banget.

Florence menyang Milan Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Milan menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia ke Milan Kanthi Sepur

 

Nightlife Milan LGBT

 

Gampang banget kanggo nglatih perjalanan ing saindenging Eropa lan lelungan liwat Simpen A Train nanging ora gampang golek tujuan sing apik kanggo LGBT, mula kita nulis postingan blog iki kanggo sampeyan.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Tujuan LGBT sing Apik banget" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fawesome-lgbt-friendly-destinations%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)