Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 28/08/2021)

Kanthi Samodra Atlantik ing sisih siji lan kutha-kutha sing paling apik ing sisih liyane, ing 10 kutha pesisir sing paling apik ing Eropa dadi tujuan sing paling apik kanggo plancongan santai lan ora iso lali. Ngaso ing tebing, ngrungokake ombak segara, direndhem ing banyu laut murni, utawa nemokake legenda ing mburi port lan menara, pengalaman khusus sing bakal ditemokake ing pesisir Italia, France, lan Inggris.

transportasi ril cara paling ramah lingkungan kanggo lelungan. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train lan digawe dening Simpen A Train, Tiket Kereta Api Paling Murah ing Eropa.

 

1. Kutha Pesisir sing Apik ing Italia: Amalfi Coast

Omah-omah sing apik banget sing menghadap Segara Tyrrhenian kutha Amalfi sampurna karo kertu pos. Mulane, Amalfi dadi ndhuwur kabeh kutha pesisir Amalfi minangka kutha pesisir sing paling apik ing Italia. Saliyane, sampeyan bakal nemokake manawa iku tujuan musim panas sing paling ngalamun ing Eropa. Iki amarga banyu biru sing ana ing tebing, lan omah warna-warni sing nggawe setelan sing sampurna kanggo minggat ing segara.

tambahan, yen sampeyan pengin nemokake luwih akeh, banjur Katedral Amalfi lan villa Rufolo, nawakake pemandangan Laut Mediterania lan kebon sing luar biasa. Nanging, sorotan Amalfi yaiku 40 menit’ drive saka Vietri Sul Mare menyang Positano karo sawetara paling narik ati saka pasisir.

Milan menyang Napoli Kanthi Sepur

Florence menyang Napoli Kanthi Sepur

Venesia ke Napoli Karo Sepur

Pisa menyang Napoli Kanthi Sepur

 

Pantai Amalfi Italia Kutha Pesisiran sing Apik

 

2. Kutha Pesisir Paling Pesona ing Prancis: Saint-Malo

Nalika Saint-Tropez lan Nice yaiku 2 kutha-kutha pesisir sing misuwur ing Prancis, Saint-Malo ing Brittany ing saluran Inggris minangka pesisir permata didhelikake. Iki amarga sejarah lan crita sing ana ing pesisir Saint-Malo. Ing Saint-Malo, sampeyan bakal lelungan bali menyang wektu kanggo bajak laut, lan corsair Prancis, gelut lan mbela Grand France saka balai tembok.

dina iki, Benteng Saint-Malo apik banget kanggo mlaku-mlaku ngubengi kutha lawas, admiring the sunset, lan nonton ombak. Kanggo ngurmati pesona Saint-Malo, sampeyan kudu sewengi lan ngunjungi pulau-pulau Benteng Be Be lan Petit Be.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

France's Saint-Malo Coastal town and its sendy beaches

 

3. Kutha Pesisir sing Apik ing Eropa: Lerici, Italia

Ora akeh sing krungu kutha Lerici ing Riviera Italia, salah sawijining kutha gisik sing paling apik ing Eropa. Kutha pelabuhan La Spezia sing bisa dadi titik wiwitan perjalanan sampeyan menyang Cinque Terre, nanging Lerici duwe sihir dhewe sing durung ditemokake. Sampeyan bakal nemokake Lerici 8 kilometer sisih kidul wétan La Spezia, karo omah dicet, teluk, plabuhan, kastil abad kaping 12 madhep segara, sudut pandang sing apik tenan, lan tilase sadawane pesisir.

Menapa malih, Lerici minangka titik dhasar sing apik kanggo lelungan menyang pesisir Italia: Cinque Terre sing apik, Portofino, lan Portoverane. Sampeyan uga bisa nindakake plancongan plancongan-plancongan menyang Pisa sing apik.

La Spezia menyang Riomaggiore Kanthi Sepur

Florence menyang Riomaggiore Kanthi Sepur

Modena menyang Riomaggiore Kanthi Sepur

Livorno menyang Riomaggiore Kanthi Sepur

 

Fishing ing Pesisir Lerici, Italia

 

4. Kutha Pesisir sing Apik ing Prancis: Cassis-Marseille

Perengan watu gamping, banyu murni bening, panorama pesisir saka kopi trotoar, jadikan Cassis dadi kutha gisik sing paling apik. Cassis dununge ana ing antarane tebing pesisir paling dhuwur ing Eropa, Cap Canaille, lan kapur putih Calanques. Menapa malih, ing Cassis, sampeyan bakal nemokake sing paling apik ing kabeh jagad – Kebon anggur Provence, lan Laut Mediterania sing megah.

Nyruput segelas anggur Mawar, nonton nelayan, bakal dadi puncak liburan sampeyan ing kutha pesisir sing ajaib iki. Permata Tersembunyi Prancis iki numpak sepur adoh saka Marseille, lan plancongan sing sampurna saka kutha sing rame.

Paris menyang Marseilles Kanthi Sepur

Marseilles menyang Paris Kanthi Sepur

Marseilles menyang Clermont Ferrand Kanthi Sepur

Paris menyang La Rochelle Kanthi Sepur

 

Kutha Pesisir Paling Apik ing Prancis: Cassis-Marseille

 

5. Arromanches-Les-Bains Ing Prancis

Misuwur kanggo Landing Normandia, Arromanches minangka kutha pesisir sing apik ing wilayah Normandia ing Prancis. Beda karo tujuwane militer, dina iki sampeyan bakal nemokake kutha pantai sing apik ing pesisir Atlantik.

Mulane, sampeyan mlebu plancongan sing ora iso dilalekake ing samodra, karo nyilem scuba, kapal pesiar, nunggang jaran ing pantai emas, lan siram srengenge. Kanggo akhir minggu cekak utawa dawa, sampeyan bakal seneng segara karo Arromanches-Les-Bains’ 550 pedunung, lan pengalaman ing Piandel Normandia.

Paris menyang Rouen Kanthi Sepur

Paris menyang Lille Kanthi Sepur

Rouen menyang Brest Kanthi Sepur

Rouen menyang Le Havre Kanthi Sepur

 

Arromanches-Les-Bains Ing Prancis wilayah Normandia

 

6. Cornwall, Inggris

Garis pantai Cornish nganti 679 kilometer saka perengan, guwa-guwa, lan pesisir. Iki nambah status Cornwall minangka kutha selancar paling apik ing Inggris. dadi, yen sampeyan duwe rencana nambah kegiatan olahraga banyu ing plancongan ing pinggir segara, Cornwall sampurna.

Kutha pesisir sing paling apik ing Great Britain yaiku semenanjung sing apik. Mulane, nang endi wae sampeyan muter, sampeyan bakal bisa ngadeg ing garis pantai sing apik tenan. Kanggo tampilan paling apik ing pantai lan garis pantai paling apik ing Cornwall, sampeyan bisa mlaku ing jalur Pantai Barat Kidul.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Cornwall, Inggris Cliff

 

7. Kutha Pesisir Honfleur Ing Prancis

Yen sampeyan nggoleki kutha pesisir paling apik ing Prancis, banjur Honfleur minangka wangsulan. Ing titik patemon kali Seine lan samodra, Cruises kali, omah warna-warni nggambarake ing segara, lan mlaku ing pinggir gisik, nggawe Honfleur minangka salah sawijining 10 kutha pesisir sing paling apik ing Eropa.

Oktober minangka wektu paling apik kanggo pindhah lan nikmati marina lan udara segar ing pinggir laut ing Honfleur. Bakal dadi cara sing apik kanggo pamitan musim panas lan rendhem srengenge lan ngindhari asor, lan akeh turis.

Paris menyang Rouen Kanthi Sepur

Rouen menyang Paris Kanthi Sepur

Paris menyang Calais Kanthi Sepur

Rouen menyang Calais Kanthi Sepur

 

Honfleur Kutha Pesisir sing Apik ing Prancis

 

8. Santa Cesarea Terme Italia

Santa Cesarea Terme minangka kutha pesisir sing apik ing Puglia. Nyawang segara, sampeyan bakal bisa seneng segara sing apik lan siram termal nalika preinan Italia.

Beda karo kutha gisik warna-warni liyane ing Italia, Santa Cesarea dibedakake karo Arsitektur Islam. Iki tegese, villa lan menara putih sing nyengsemake ngubengi kutha, lan katon apik banget karo segara biru ing cakrawala. Yen sampeyan arep ngunjungi kutha pesisir sing apik iki, sampeyan bisa uga cukup bejo tetep ing salah sawijining hotel kastil sing wis owah ing kutha.

Naples to Brindisi With A Train

Napoli menyang Bari Kanthi Sepur

Bari menyang Fasano Kanthi Sepur

Napoli menyang Fasano Kanthi Sepur

 

 

9. Brugge (digunakake), Belgium

Kutha Brugge Tuwa minangka salah sawijining sing paling gedhe pusat kutha lawas sing apik ing Eropa. Brugge uga nyekel judhul kasebut minangka salah sawijining 10 kutha pesisir sing paling apik ing Eropa. Bruges ing pinggir segara katon apik banget kanggo mripat, kanthi kanal, prau, lan omah sing apik.

Kanthi garis pantai sing apik, ora nggumunake akeh raja Flemish sing milih, Brugge minangka omahé. Mulane, sampeyan kudu siyap kanggo jumlah kastil lan menara paling gedhe sing madhep segara.

Amsterdam menyang Bruges Kanthi Sepur

Brussels menyang Bruges Kanthi Sepur

Antwerp menyang Bruges Kanthi Sepur

Ghent menyang Bruges Kanthi Sepur

 

Brugge, Belgia Yaiku kutha ing pesisir trowongan saluran

 

10. Venice, Italia

Kutha Venesia sing apik ditutup 10 kutha pesisir sing paling apik ing dhaptar Eropa. Arsitektur, gelato, lan boat nitih nggawe Venesia minangka tujuan sing paling ngimpi ing segara.

Venice urip ing segara, lan mulane kutha iki dadi pesisir utama ing kabeh Eropa. Wong Italia muja Venesia, lan turis seneng banget. Sampeyan bakal duwe wektu sing apik banget ngubengi gang lan dalan sing sempit.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Venice, Italia minangka salah sawijining kutha gisik sing paling misuwur ing saindenging jagad

 

kene ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang perjalanan menyang "10 Pesisiran Pantai Paling Éndah ing Eropa".

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Kutha Pesisir Paling Éndah ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-coastal-towns-europe%2F%3Flang%3Djw Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)