Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 02/07/2021)

Ing taun iki sampeyan duwe kesempatan kanggo njelajah keajaiban jagad amarga peraturan lelungan terus digawe luwih apik. Tujuan plancongan sing wis ditutup sadurunge alon-alon dibukak nalika jagad nyetel urip kanthi pandemi kasebut. Kene 8 Gagasan Plancongan Ulang Tahun Paling Apik Ing 2021 sing kudu dipikirake.

 

1. Cape Cod

Wilayah iki dununge ana ing Massachusetts sisih wetan lan minangka salah sawijining wilayah sing paling akeh tur ing Pantai Timur. ing 2021, isih dadi tangga lagu minangka salah sawijining tujuan plancongan ulang taun paling apik. Ana akeh sing bisa dideleng ing wilayah iki kalebu pesisir ayu, taman, mercusuar bersejarah, lan akeh rekreasi alami. Nalika sampeyan tur kutha iki, sampeyan kudu golek akomodasi sing aman. Rentals plancongan nggawe pilihan paling apik nalika nerangake babagan iki. Tinimbang tetep ing kamar hotel sing sempit, sampeyan bisa milih tetep ing salah sawijining Cape Cod sing mewah lan mewah sewa plancongan. Iki bakal menehi sampeyan rasa kaya omah amarga sampeyan bakal bisa ngakses fasilitas kayata pawon lan kamar umbah-umbah lan piranti kaya Piranti HVAC. Iki bisa digunakake utamane nalika lelungan karo kulawarga amarga sampeyan duwe kesempatan kanggo nggawe panganan sing enak lan ngresiki sajrone sampeyan nginep. Saliyane, ana sawetara tingkat privasi ing sewa plancongan dibandhingake hotel.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Cape Cod

 

2. Gagasan Plancongan Ulang Tahun Paling Apik Ing 2021: Alaska

Sanajan pisah kanthi geografis saka Amerika Serikat, Alaska minangka salah sawijining papan sing paling apik lan apik kanggo dikunjungi. Minangka tujuan ulang tahun sing sampurna kanggo liburan ski karo bocah-bocah. Nalika sampeyan menyang bagean negara iki, sampeyan bakal bisa ndeleng gletser jarak jauh, munggah gunung, moose megah, 12bruwang ft-dhuwur, lan akeh garis pantai sing sepi. Ing antarane papan utama sing bisa dikunjungi ing Alaska yaiku Taman Nasional Denali, ing ngendi sampeyan bakal bisa ndeleng bruwang, srigala, lan moose. Sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo mlaku ing kali Savage nalika ngujo perairan sing isih sepi. Yen seneng mancing, sampeyan bisa entuk kesempatan kanggo ngunjungi pusat nelayan ing Alaska, Homer. tambahan, sampeyan bisa ninggalake ara-ara samun lan menyang Anchorage sing dadi kutha paling gedhe ing Alaska. Nalika sampeyan ngunjungi Alaska karo kulawarga, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan ngunjungi Tur Dina Lingkaran Arktik saka Fairbanks lan Wisata Dina Lengkap Gletser Matanuska. Loro tur iki bakal ngrampungake plancongan sampeyan ing Alaska.

Milan menyang Napoli Kanthi Sepur

Florence menyang Napoli Kanthi Sepur

Venesia ke Napoli Karo Sepur

Pisa menyang Napoli Kanthi Sepur

 

Tujuan Wisata sing Paling Apik ing 2021: Pegunungan Alaska

3. Grand Canyon ing Arizona

Sanajan entuk udakara limang yuta pengunjung saben taun, Grand Canyon isih kalebu papan sing paling apik kanggo dikunjungi 2021. Iku landmark sing paling populer ing Amerika Serikat lan katon ayu saka saben sudut. Sampeyan bisa mlaku-mlaku ing wilayah kasebut utawa numpak helikopter kanggo nikmati lanskap saka pemandangan udara. Sampeyan bisa ngakses Rims Lor lan Kidul saka sisih ngelawan jurang. Umume wong seneng dolan menyang Taman Nasional Grand Canyon South Rim amarga mesthi mbukak sanajan musim salju. Sampeyan bisa njupuk drive dalan kanthi pribadi utawa nggunakake bus anter jemput tur ing wilayah kasebut kanggo ngrasakake tampilan ara-ara samun. Ing Grand Canyon, sampeyan bisa ndeleng luwih saka 447 spesies manuk sing ana ing kana, kemah sewengi ing ara-ara, lan melu kegiyatan sing nyenengake kaya arung jeram. Ing wilayah iki, kesempatan sing nyenengake ora ana enteke!

Lucerne menyang Lauterbrunnen Kanthi Sepur

Geneve menyang Lauterbrunnen Kanthi Sepur

Lucerne menyang Interlaken Kanthi Sepur

Zurich menyang Interlaken Kanthi Sepur

 

Grand Canyon ing Arizona

 

4. Gagasan Plancongan Ulang Tahun Paling Apik Ing 2021: Taman Nasional Crater Lake

Dumunung ing Oregon, Tlaga Crater udakara lima puluh telu kilometer persegi. Danau kasebut dununge ana ing njero Gunung Mazama sing dibentuk 7000 taun kepungkur dening bledosan. Banyu biru sing nyedhiyakake refleksi sing nggumunake supaya sampeyan gumun. Kaendahan danau iki yaiku sampeyan bisa mbukak nyilem udakara 2000ft yen sampeyan seneng-seneng. Kanggo seneng lelungan menyang wilayah iki, sampeyan kudu ngenteni telung dina kanggo nggoleki kabeh keajaiban sing ditawakake ing tlaga kasebut.

Lyon Menyang Apik Karo Sepur

Paris Menyang Apik Karo Sepur

Cannes menyang Paris Kanthi Sepur

Cannes ke Lyon Kanthi Sepur

 

Tujuan Wisata sing Paling Apik ing 2021: Taman Nasional Crater Lake

5. Disney World

Sing pungkasan ing dhaptar yaiku Disney taman tema lan resort ing Orlando. Papan sing mempesona iki nggawe papan plancongan ulang taun paling apik kanggo wong sing lemes banget saka kegiyatan saben dinane. Iki pancen cocog kanggo perawat bersertifikat sing wis ngrampungake NCLEX RN ujian lan mbutuhake plancongan sing nyenengake. Bejo kanggo dheweke, wiwit taun diwiwiti, umume taman wis dibukak maneh lan siyap kanggo usaha. Amarga wis populer, papan iki asring rame dadi sampeyan kudu ngrencanakake riko kanthi wicaksana. Kanggo seneng nginep, sampeyan kudu tetep nginep 6-7 dina. Sawetara atraksi sing sampeyan gunakakeAku pengin ndeleng kalebu Pirates of the Caribbean, Penerbangan Peter Pan antara liya.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

Disney World

 

6. Papan Plancongan Ulang Tahun Paling Apik Ing 2021: Venesia ing Italia, Eropah

Dumunung ing Italia sisih wétan-wétan, Venesia minangka pemandangan sing apik kanggo para plancong. Kutha iki minangka ibukutha wilayah Veneto lan kalebu 118 pulo cilik sing dipisahake karo kanal. Pulo-pulau kasebut sambung karo luwih saka 400 kreteg. Ora ana dalan, tegese lalu lintas rame. Wong plancongan nganggo prau ing kalen, nglayani para pengunjung kanthi tampilan sing apik banget sing ora bisa dideleng ing papan liya. Venesia dianggep dadi salah sawijining kutha paling unik ing saindenging jagad, ndhaptar minangka salah sawijining tujuan utama para wisatawan lan fotografer 2021. Menapa malih, Venesia misuwur kanthi sipat romantis. Venice uga dadi dhaptar paling akeh kutha ayu ing donya. Amarga penawaran sing dudu dalan sing unik, bangunan vintage sing nyengsemake, lan unsur sejarah ditemokake ing kabeh konstruksi.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Tujuan Wisata sing Paling Apik ing 2021: Venesia ing Italia, Eropah

 

7. Tujuan Wisata Ulang Tahun Paling Apik Ing 2021: Lake Baikal, Rusia

Dadi negara paling gedhe ing saindenging jagad, Rusia duwe akeh tawaran kalebu pantai, gunung, lan bangunan bersejarah. Nanging, Lake Baikal minangka pilihan utama para wisatawan lan fotografer. Iki minangka salah sawijining tlaga sing paling misuwur ing saindenging jagad, kanthi akeh laporan sing ngaku luwih saka 25 yuswa yuta taun. Iki uga tlaga sing paling jero ing jagad iki, tekan ambane maksimal 1642 meter. Opo meneh? Baikal minangka tlaga banyu tawa paling gedhe ing saindenging jagad. Luwih saka 20% banyu alam ing donya dununge ana ing tlaga iki. Kanggo sekitar 5 wulan saben taun, tlaga tetep ditutupi ing sangisore lapisan es. Nanging, isih bisa ndeleng kanthi jero 40 meter ing sangisore. Kanggo sekitar 10 wulan saben taun, banyune tetep ing suhu es 5 derajat Celcius. Nanging, udakara wulan Agustus, suhune nganti 16 derajat Celsius, nggawe apik kanggo nglangi cepet lan cepet.

 

 

8. Tembok China sing Gedhe

Sanajan China tuwuh dadi negara maju teknologi saiki, isih durung ilang pesona lan daya tarik sing ana nalika ditemokake kaping pisanan. Ana akeh sing apik lan misterius babagan China, nanging Tembok Agung menang kabeh peringkat lan peringkat. Miturut paribasan Cina sing populer, "Ora ana sing bisa dadi pahlawan sejati kajaba dheweke nate ana ing Tembok Agung". Ngluwihi dawa saka 6000 kilometer, tugu massal iki minangka salah sawijining jinis, lan kudu dikunjungi kanggo saben wong lelungan. Dhuwure rata-rata sekitar 6 kanggo 8 meter, Nanging, ngluwihi luwih saka 16 meter ing dhuwur pucuke. Cukup jembar sing luwih saka 10 walker bisa mlaku ing sisih kasebut. Temboke duwe benteng sing nyengsemake, Nanging, sing paling tuwa wiwit abad kaping 7 sadurunge Masehi. Tembok Agung minangka pengalaman sepisan sing ora bisa dilalekake.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Tembok China sing Gedhe

 

8 Gagasan Plancongan Ulang Tahun Paling Apik Ing 2021: kesimpulan

Nalika sampeyan wis mbatalake plancongan ing 2020 amarga pandemi, sampeyan isih bisa lelungan ing taun iki. Nanging, priksa manawa sampeyan njupuk kabeh langkah-langkah kanggo nyimpen biaya transportasi. Sampeyan kudu target paling ora ngunjungi Cape Cod, Alaska, Grand Canyon, Tlaga Kawah, lan Disneyworld. Miwiti ngrancang perjalanan sampeyan saiki supaya seneng lelungan. Kita luwih seneng lelungan nganggo sepur nganti bisa nganti bisa uga bisa nikmati tampilan sing paling apik.

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang salah sawijining 8 Gagasan Plancongan Ulang Tahun Paling Apik Ing 2021 dening Sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "8 Tujuan Perjalanan Paling Apik Ing 2021" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fbest-birthday-travel-ideas%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)