Wacan Maca: 5 menit
(Paling Keri Dianyari On: 09/07/2021)

Eropah mrodhuksi lan nganggo jumlah jero saka warung, wis warung kopi sing paling apik lan kafe ing Eropah. Minangka mekah kekasih kopi lan terus terang, menehi hasil gedhe luwih saka mung sing. budaya Cafe punika jendhela donya. Kita padha ngupaya metu warung kopi luwih saka kita ngunjungi musium menarik, monumen, candhi, lan gréja! Apa bakal Paris, Vienna, lan Italia dadi tanpa enviable budaya cafe sing?

Kene 10 Cafes Best Best Warung Ing Eropah!

Warung lan kafe nyambung us. We sip lan Ambu, melu karo warga menarik utawa wong sing ditresnani, lan medhot sambungan saka kerusuhan urip modern. Iku elixir produktivitas.

Ana atusan warung kopi paling apik ing Eropah worth ngunjungi, iki pilihan saka apa kita pracaya sing 10 Cafes Best Best Warung Ing Eropah:

 

1. Barcelona: Iblis Kafe

toko warung iki nempatno hip ing hipster. Punika diduweni dening 25 taun lawas sing seneng karo kacang warung. Sampun cermat nguwasani seni Bir campuran kang. Genti karo mangsa supaya dadi manawa kanggo takon marang apa gabungan saiki.

Kanggo nglengkapi brews luhur iki, macem-macem cemilan krasan kasedhiya kanggo tuku. Narik munggah dhingklik, seneng windows gedhe supaya stream cahya lan nonton donya Go dening. Iki mesthi salah siji saka warung kopi paling apik ing Eropah. Barcelona: Satans Kafe

 

2. Zurich: Cafe Odeon

Art Deco gaya nggantheng saka Cafe Odeon ing Zurich. klasik kayadéné iki dibukak lawang ing 1910 lan misuwur ing pandhelikane Writers, pujangga, musisi, lan cendekiawan. Sawetara pengunjung paling misuwur antawisipun Albert Einstein lan Picasso.

Iki lawas-sekolah ayu Eropah karo dhuwur langit-langit, fittings brasserie, tembok mirrored, lan para pelayan busana kanthi resmi.

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

 

Cafes Best Best Warung Ing Eropah

 

3. Paris: O Camping

A warung toko Surf-inspirasi ing Paris apa njaluk nalika Australia lan Frenchie miwiti warung toko, ing salah sawijining kutha sing duwe budaya budaya sing paling misuwur ing jagad iki. Iku ndadekake dhuwur ing dhaptar warung kopi paling kita ing Eropah.

O Camping ora nguciwani karo sawetara favorites kalebu noisettes, tutup, lan putih sing rata. Endhog Benediktus punika showstopper a, supaya manawa supaya iku!

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Paris: O Camping

 

4. Vienna: Cafe Schwarzenberg

Wina ndarbèni sajarah budaya warung sugih; wong congregating lan ngrembakaken politik, agama, lan ilmu. Writers lan pamikir sipping masakan sampurna ing obrolan filsafat jero. Ora akeh wis diganti saka dina lawas kanggo dina iki lan iku siji saka favorit warung kopi paling kita ing Eropah.

Cafe Schwarzenberg punika becik warung toko ing Wina. Iku tradisional, nggantheng, lan fotogenik sing sampurna kanggo sabanjure Gambar gedhe Instagram, #warung.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Vienna: Cafe Schwarzenberg

 

5. Brussels: bodo

Thanks kanggo perusahaan kayata Mok, Brussels entuk papan kanggo kopi paling apik ing peta Eropa.

Dheweke manggang biji kopi dhewe sing dadi kualitas paling dhuwur.

Panganan dadi ing Mok iku kabeh pasugatan vegetarian, nalika sampeyan ngombe putih warata éca, sampeyan bisa nylempitake menyang porridge manis karo perkakas, jeruk bali, pomegranate, lan yogurt vegan.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Brussels: Mok ing dhaftar Best Cafes Kanggo Best Warung Ing Eropah

 

6. Italia: Milano Roastery

Starbucks ing Italia? Iku ngrasa salah lan durung, iku supaya hak. Espresso peparinge Milan marang donya lan Milano Roastery kebayar pakurmatan kanggo sing nggawe akeh akale.

Wis julukan pertunjukan warung. Temtunipun wis Panggonan ing warung kopi paling kita ing dhaftar Eropah. papan iki iku prayaan tradhisi warung lan wis kamar ngicipi karo negara-saka-saka-gambar Roastery. Mikir Willy Wonka meets warung.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Florence kanggo Trains Milan

 

 

7. Lisbon: Copenhagen Kopi Lab

Copenhagen Kopi Lab iku ranté cilik lan operasi sing wis nggawe ombak gedhé ing industri warung. Iku cepet dadi salah siji saka warung kopi paling apik ing Eropah. Copenhagen Kopi Lab punika pitados tenan ing warung budaya gelombang kaping tiga. Tegese padha appreciate warung minangka seniman utawa pakaryan wedang lan cetha sing ndadekake kabeh prabédan.

Lisbon: Copenhagen Kopi Lab

 

8. London: Kaffeine

Sing nduweni saka Kaffeine menyang Australia lan Selandia Anyar lan ketemu inspirasi kanggo toko warung sing padha bisa mbukak ing London. ngimpi iki temen maujud lan padha kabuka salah siji warung kopi paling apik ing Eropah.

Minangka sing paling warung kopi ing Eropah, pangan iku bagéan saka pengalaman lan Kaffeine ora istiméwa. Roti lapis, sandwiches, lan apa wae sing panas saka oven ana ing menu.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Kaffeine London ing dhaftar Best Cafes Kanggo Best Warung Ing Eropah

 

9. Edinburgh: masakan Lab

ing Edinburgh, Brew Lab tren lan minangka salah sawijining kopi paling apik ing Eropa.

Keunikan Brew Lab nggawe wong luwih seneng mbukak lawang. menu warung punika prajanjian kanggo sing passion.

Iku fitur papat puteran coffees siji-asal. Two wis brewed ing garis masakan lan loro liyane ing Espresso bar. pasangan warung mukti karo cake utawa pastries, kang Masakan Lab wis ora butuh.

Edinburgh: masakan Lab

 

10. Prague: campuran

modern, padhang, lan sregep, Misto iku kudu.

Jeneng iku Czech kanggo, Panggonan. Seluk-beluk sing ombenan kopi sugih lan pangan éca.

Ora Matter wektu, sarapan, nedha awan, utawa nedha bengi, Misto welcome sampeyan ing gaya bener lan priksa manawa sampeyan njaluk fix kafein Panjenengan.

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

Prague: Misto Coffee Shop

 

Sante kita artikel “10 Cafes Best Best Warung Ing Eropah”? Book karo Simpen A Train lan miwiti lelampahan budaya cafe warung!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Cafes Best Best Warung Ing Eropah” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cafes-europe%2F%3Flang%3Djw Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)