Wacan Maca: 8 menit
(Paling Keri Dianyari On: 05/11/2021)

Agawe tenan, medeni, interaktif, jagad lemah, utawa villa kuno, ing 12 kamar uwal paling apik ing donya, ora kanggo wong sing ringkih. Kosok baline, mung sing wani, pemain tim trampil lan penyayang teka-teki bakal sukses nylametake jagad, lan mbabarake rahasia sing lali banget. Yen sampeyan mikir wis entuk apa sing dibutuhake, banjur bukak salah sawijine 12 kamar uwal paling apik ing donya, lan coba ngalahake rintangan.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Kamar Uwal Sherlocked Amsterdam

Dijenengi detektif paling misuwur ing saindenging jagad, Kamar uwal Sherlocked minangka salah sawijining kamar uwal sing paling nyenengake ing saindenging jagad. Ing Sherlocked sampeyan bisa milih antarane 2 pengalaman sing beda banget; Arsitek utawa Kubah. Salah sijine yaiku 60 dawane menit, lan sing nomer loro yaiku 80 dawane menit, kaloro cocog kanggo klompok 4 wong, wong tuwa lan remaja paling disambut.

Nanging, bedane utama ing antarane kamar uwal yaiku kegiyatan. Arsitek bakal njaluk sampeyan ngrampungake misteri ing kamar sing ditemokake supaya rahasia paling penting ing donya. Ing tangan liyane, Vault pengin sampeyan ngganti personas dadi maling kanggo nyolong barang sing larang regane saka brankas sing dilindhungi banget. Akeh sadurunge sampeyan wis nyoba lan gagal, nanging geng sampeyan bisa dadi wong sing sukses ing operasi rahasia lan angel iki. dadi, ruangan uwal iki melu sing paling unik sing kudu ditindakake ing Amsterdam.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

Kamar Uwal Sherlocked Amsterdam

 

2. Uwal Mburu Donya

Kamar Escape Hunt duwe cabang ing pirang-pirang lokasi ing jagad iki, saka Inggris nganti Singapura. Yen sampeyan tresna marang makhluk sing luar biasa, Crita Disney, lan Alice, banjur sampeyan bakal seneng ruangan uwal iki lan bakal lelungan kanthi tujuan Escape Hunt, ing saben negara siji.

Kamar Escape Hunt duwe dhaptar ruangan sing bisa uwal, beda ing saben negara. Ing Marseilles, sampeyan bakal nggoleki kanca sawise Houdini nggawe dheweke sirna ing sirkus gedhe, utawa ing Inggris mbantu Alice lan kanca-kanca nyimpen Wonderland. dadi, teka-teki lan misteri ing donya mbutuhake pitulung lan ketrampilan ing kutha-kutha gedhe ing saindenging Eropa lan Asia.

 

Uwal Mburu Donya

 

3. Enigma Quest Ing London

Dumunung ing Finsbury, jarak sing adoh saka Jembatan London lan Kali Thames, Enigma Quest uwal nawakake 3 ngumboro nggoleki sange. Yen sampeyan lelungan karo kanca-kanca, kulawarga karo anak, utawa pasangan golek petualangan, banjur sampeyan bisa milih ing ruangan uwal kapal selam jero banyu lan udakara yuta pon.

Yen sampeyan golek adrenalin, bisa uga Thelma lan Louise sabanjure? banjur teka-teki ing Enigma Quest cocog kanggo sampeyan. Ing Mission Wavebreak sampeyan bakal nylametake jagad, lan ing Yuta Pound Heist, sampeyan kudu gabung karo hadiah paling gedhe ing sejarah modern. dadi, yen sampeyan mikir duwe apa sing dibutuhake, banjur Enigma Quest kamar uwal ing jantung London wis ngrancang petualangan epik 60 menit kanggo sampeyan.

 

 

4. Proyek Paradox 2: Toko Buku Uwal Kamar Athena

Yen sampeyan fanatik kamar uwal, banjur Proyek Paradox 2 ing Athena minangka pengalaman kamar uwal utama. Beda karo ruangan uwal liyane sing apik tenan ing donya, misi Proyek Paradox ngrebut omah neoklasik ing Athena. Sing tengen, nggoleki sampeyan nyebar ing pirang-pirang kamar lan dalan rahasia ing omah sing apik iki.

Menapa malih, kamar uwal Toko Buku yaiku a 200 misi menit, sing bisa gampang dipérang dadi 5-6 kamar uwal tema. dadi, sampeyan sejatine bakal ngrasakake sing paling apik ing kabeh jagad, lan iku pengalaman kamar uwal sing ora bisa diregani. Set sing dirancang kanthi apik kanthi teka-teki, macem-macem spasi, undhak-undhakan, ngenteni wong sing golek sensasi ing toko buku nyata ing Athena.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Proyek Paradox 2: Toko Buku Uwal Kamar Athena

 

5. Bapak. X Mystery House Shanghai

Yen sampeyan kesel karo gedung pencakar langit ing Shanghai, Pak. Omah teka-teki X bakal ngaso banget saka kutha sing rame. Omah uwal sing apik tenan iki 5 kamar, masing-masing duwe misteri sing beda kanggo dirampungake. Sampeyan biasane dikunci ing ruangan sajrone sajam, tanpa ngerti gambaran gedhe. Tantangane nggunakake kabeh sing ana ing kamar, lan malah dalan, kanggo nyoba lan golek dalan metu saka ruangan.

Pak. Kamar uwal X kebak misteri lan tantangan. Kosok baline karo kamar uwal hebat liyane ing donya, ing kene tim sampeyan kudu nggunakake kabeh indra, pengamatan, lan logika, mung kanggo golek cara metu saka ruangan. Pak. X Mystery House dununge ana ing jantung Bridge 8 II, Kabupaten Huangpu, ing ngendi petualangan kasebut diwiwiti langsung saka lawang mlebu.

 

Bapak. X Mystery House Shanghai

 

6. Prau Uwal Lan SOS Uwal Kamar Dublin

Kamar Escape Boats sing luar biasa ing kutha Dublin minangka salah sawijining sing paling dhuwur 10 kamar uwal ing donya. kene, sampeyan kudu nggabungake kabeh akal lan tenogo lan golek cara metu saka tongkang kasebut. Pancen, Uwal Boats lan kamar SOS dununge ing tongkang, mati Dublin dock.

Mulane, Boat ruangan lan SOS kalebu kamar uwal khusus ing donya. Cara metu kebak teka-teki, kode-gawe, lan pemecahan misteri. Yen ruangan uwal minangka bagean saka pahargyan khusus, perusahaan malah bisa ngatur panganan driji saka bar cedhak ing Dock kanal.

 

Prau Uwal Lan SOS Uwal Kamar Dublin

 

7. ParaPark Uwal Kamar Budapest

Misteri paling gedhe ing Budapest nunggu sampeyan ing ruang paling ngisor ruangan ParaPark. Sampeyan bakal mudhun kanggo golek pitunjuk sing ana ing ruangan sing pertama kaline ing Eropa. kene, sampeyan bakal nemokake ing TKP, Twin Peaks inspirasi. dadi, siyap-siyap main detektif, lan mbantu tim sampeyan metu saka kothak, nalika sampeyan mikir ing kothak, utawa ruang paling ngisor, kanggo sing prakara.

Adegan Kadurjanan 95 ana ing NYC, ing ngendi geng perang ing lurung-lurung, lan tragedi kedadeyan. dadi, sampeyan bakal ditelpon kanggo ngatasi petunjuk, simpen makalah kanggo nemokake kriminal sadurunge pungkasan jam. Nganakke, kamar uwal ParaPark yaiku kanggo penyayang crita lan kriminal sing seneng banget.

Wina menyang Budapest Kanthi Sepur

Prague menyang Budapest Kanthi Sepur

Munich menyang Budapest Kanthi Sepur

Graz menyang Budapest Kanthi Sepur

 

8. Kamar Berlin

Kamar duwe 4 misi, saben 75 dawane menit, saben tantangan, lan saben sampeyan pengin plancong ing papan liyane. Goleki bandha ing Universitas Humboldt, magang karo pamburu memedi paling gedhe, utawa mbantu penyidik ​​Berlin sing hebat kanggo nyekel Killer Berlin, kabukten misi iki dudu kanggo tukang game sing gampang wedi.

Mulane, pilih tantangan kanthi tliti, lan teka kanthi trampil, klambi, lan ati wani. Uwal ruangan ing Berlin yaiku a 2017 Pemenang Golden-Lock, dirancang kanggo nantang para penggemar ruangan sing uwal. Menapa malih, kamar uwal iki babar blas regane lelungan menyang Berlin, kaping pindho lan kaping lima.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

Kamar Berlin

 

9. Catacombs Escape Room Paris

Ruangan uwal sing ora biasa ing Paris iki mung kanggo para peminat sing wani. Yen sampeyan durung ngerti saka jeneng kasebut, kamar uwal Catacombs nggawa sampeyan pirang-pirang abad maneh menyang papan sing peteng ing jagad ngisor Paris. Nalika Paris minangka salah sawijining sing paling gedhe kutha ayu ing donya, catacombs iku serem, lan sawetara bakal ujar rada medeni.

Mangkono, yen sampeyan dadi resiko, lan goosebumps dudu perasaan sing aneh, banjur pesen kamar uwal Catacombs. Muter game kamar uwal ing kene bakal dadi pengalaman sing nyenengake lan pangowahan anyar saka ngunjungi kebon, utawa blanja ing Paris.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Jembatan Ing Paris

 

10. Harry Potter Uwal Kamar Prague

Nylametake kamare Harry Potter minangka misi kulawarga. Dekorasi lan teka-teki sing apik kanggo bocah, karo tokoh interaktif bocah bisa komunikasi. tambahan, sampeyan lan bocah-bocah bakal nampa tongkat gaib, mula dheweke bisa ngrasakake jagad istimewa Harry Potter.

Ruang uwal Harry Potter ing Prague yaiku 60 misi menit. Sajrone jam gaib iki, tim sampeyan kudu golek telung artefak sing didhelikake ing rahasia kasebut Harry Potter kamar uwal, Ruang Uwal Harry Potter minangka wektu sing nyenengake lan nyenengake kanggo kabeh kulawarga ing Prague.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

Harry Potter Uwal Kamar Prague

 

11. Game Uwal Luar Ruangan Ing Villa Borghese Roma

Kabeh wong lelungan menyang Italia golek panganan, villa-villa, lan anggur lokal. Kanthi semangat kamar uwal sing ngrebut jagad, Lokasi paling dhuwur ing Italia wis dadi ruangan uwal sing paling apik tenan. Villa Borghese sing nggumunake minangka titik wiwitan a 2.5 jam ngrampungake teka-teki. Villa minangka ruang uwal ruangan sing bakal maju saka pitunjuk kanthi pitunjuk nganggo kapal.

Kamar uwal unik iki ana ing Roma. dadi, nalika rampung njelajah Colosseum, sampeyan bakal nemokake papan sing ndhelik sing apik ing ibukutha Italia. Nganakke, Villa Borghese minangka kamar uwal ruangan paling apik ing Eropa. Beda karo ruang bawah tanah, perpustakaan, lan catacombs, ing kene sampeyan bakal sesambungan ing lanskap Italia sing paling apik.

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Venesia menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

Villa Borghese Roma

 

12. Ruang Laboratorium Uwal Bunschoten

Sakjam saka Amsterdam, kamar uwal Laboratorium ing Bunschoten babar pisan drive utawa trip Sepur from any location in Europe. Bunschoten duwe 3 kamar uwal, nanging Laboratorium paling apik, lan salah sawijining kamar uwal paling apik ing Eropa.

Kanggo ngrampungake misi sing tantangan, you will step into Dr. Laboratorium Steiner, kaya sing ditinggalake 7o + taun kepungkur. Misi sampeyan yaiku nemokake apa sing kedadeyan karo dokter sing ora apik, lan sampeyan kudu nglumpukake kabeh kekuwatan lan kamampuan kanggo ngrampungake misteri iki mung 60 menit. Temenan banget, sampeyan bisa nggawa 2-3 mitra kanggo misi, dadi elinga buku sadurunge.

 

Ruang Laboratorium Uwal Bunschoten

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrampungake misteri paling gedhe ing jagad. Saben misi kamar uwal sing fantastis mung adoh saka ngarep lawang.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "12 Kamar Uwal Paling Apik Ing Dunia" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fbest-escape-rooms-world%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)