Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 03/09/2021)

Sampeyan bisa lelungan ing saindenging jagad, nanging sampeyan bakal ngrasakake paling apik ing saben papan liwat panganan. kita 10 pasar panganan paling apik ing saindenging jagad iki bakal menehi sampeyan kabeh rahasia babagan masarakat, budaya, Sajarah, lan cara nyampurake, karo saben cokotan saka pasta, woh lintang, lan sosis. Saliyane, yen ora cukup, sampeyan bisa takon ing kios panganan’ pamilik kanggo tips wong njero, saka Eropa menyang China.

 

1. Pasar Panganan Cours Saleya Ing Apik

Pasar ruangan paling gedhe ing Nice yaiku pasar panganan lan kembang ing Cours Saleya ing Old Nice. Ing kene sampeyan bakal nemokake jajanan sing seger, keju, jamu kanggo nggawa bali minangka souvenir, lan enak-enak lokal.

Sampeyan ora mung bakal nikmati masakan Prancis sing paling apik, nanging sampeyan bakal ngrasakake kabeh ing udara segara seger. Kembang kasebut ngadeg ing sacedhake kanggo ngrampungake setelan a pengalaman kuliner sing apik.

Pasar panganan sing apik banget bakal nunggu sampeyan saben esuk, kajaba dina Senen.

Lyon Menyang Apik Karo Sepur

Paris Menyang Apik Karo Sepur

Cannes menyang Paris Kanthi Sepur

Cannes ke Lyon Kanthi Sepur

 

Keju sing luar biasa ing Pasar Panganan Cours Saleya Ing Nice

 

2. Pasar Panganan Paling Apik Ing Dunia: Pasar Borough Ing London

London misuwur amarga pasar dalan sing apik tenan, tetanggan ayu, lan lurung-lurung kanthi getaran unik. Ora ana sing bisa nyaingi swasana khusus lan urip ing pasar panganan London, lan pasar panganan Borough paling apik.

Ing kene sampeyan bakal nemokake panganan panganan paling apik: Toast keju Kappacasein, roti Kue lan kue ing ngarep, Ibu. Daging Pork King, lan Kambing sing Serakah es krim kanggo panganan cuci mulut. Pasar apik tenan iki nampani pengunjung saben dina, kanggo pungkasan 1,000 taun, lan minangka salah sawijining landmark paling apik ing London.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Pasar Borough Ing London

3. Pasar Panganan Paling Apik Ing Dunia: Pasar Sanyuanli Ing Beijing

Woh endah lan panganan langka, Sanyuanli minangka salah sawijining rahasia sing didhelikake ing Beijing. Pasar panganan yaiku koki lokal lan wong kulon teka kanggo tuku buah lan panganan seger, lan jamu impor

dadi, yen seneng eksperimen ing pawon, kudu inspirasi, iki panggonan. Ing pasar panganan Sanyuanli sampeyan bisa nemokake apa-apa, kanthi rega grosir, nanging mung mbayar awis. Pasar panganan Sanyuanli ana ing Kecamatan Chaoyang lan mbukak saben dina.

 

Panganan bintang ing Pasar Sanyuanli ing Beijing

4. Pasar Panganan Paling Apik ing Munich: ing Viktualienmarkt

Yen sampeyan manuk awal, banjur ing 6 apa sampeyan bakal disambut karo kopi sing anyar disedhot lan aroma pretzel. Kue kue Karnoll minangka salah sawijining panganan sing pertama mbukak ing pasar panganan Viktualienmarkt ing Berlin.

Saliyane spesialisasi Munich iki, ing Viktualienmarkt sampeyan bakal ngicipi sosis putih sing asri lan pasugatan Bavaria liyane. Ing alun-alun antarane Frauenstrasse lan Heiliggeistkirche, sampeyan bakal nemokake pasar petani lan papan rapat Muncheners.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

Influencer ing Viktualienmarkt, Pasar Panganan Ing Munich

5. Pasar Panganan paling apik ing China: Pasar Basah Kutha Kowloon Hong Kong

Kanthi nomer pinunjul saka 581 warung, pasar panganan Kowloon minangka pasar paling gedhe ing Hong Kong. Sampeyan bakal nemokake pasar apik tenan iki mbukak saben dina 6 iki kanggo 8 pm, lan adil 14 menit kanthi mlaku saka stasiun Lok Fu. Wayahe paling apik kanggo ngunjungi pasar Kowloon yaiku nalika wengi nalika padhang, lan pesta panganan diwiwiti.

Pasar Kowloon City Wet nawakake produk seger sing paling apik, saka panganan segara nganti sayuran. Pasar iki amba banget, sampeyan butuh sedina muput kanggo nutupi kabeh 3 crita, diwiwiti karo sarapan Hong Kong nganti nedha awan lan nedha bengi. Iki kalebu ngicipi panganan Thailand amarga pedunung Thailand paling gedhe.

Tips paling apik kanggo pasar Kowloon yaiku ngetutake akeh wong. Mangkono, kios lan toko paling populer nawakake produk paling anyar, thanks kanggo turnover produk sing dhuwur.

 

Lingkungan Kowloon ing Hongkong minangka salah sawijining Pasar Panganan paling apik ing saindenging jagad

6. Pasar Panganan Quadrilatero Ing Bologna Italia

Kanthi aroma minyak balsamic sing luar biasa, jinis pasta, lan mortadella, Pasar panganan Quadrilatero minangka swarga kuliner sing mutlak. Sampeyan bakal setuju Ing masakan Italia minangka salah sawijining sing paling apik ing donya, lan panganan jalanan paling dhuwur ing tangga lagu ing saindenging jagad.

Yen sampeyan isih duwe kamar, banjur tagliere Romanzo sing ngethok adhem bakal dadi pesta. Sampeyan bakal nemokake pasar panganan ilahi iki cedhak Piazza Maggiore, buka dina Senen nganti Setu.

Venesia ke Bologna Kanthi Sepur

Florence menyang Bologna Kanthi Sepur

Roma menyang Bologna Kanthi Sepur

Milan menyang Bologna Kanthi Sepur

 

Daging Sandwitch ing Pasar Panganan Quadrilatero Ing Bologna Italia

7. KadeWe Pasar Panganan ing Berlin

Pasar panganan KadeWe minangka salah sawijining pasar panganan paling mewah ing kene 10 pasar panganan paling apik ing saindenging jagad iki. Pasar panganan Jerman iki ana ing salah sawijining department store paling dhuwur ing Berlin lan nyebar ing kabeh lantai.

Mangkono, sanajan iku aula panganan, sampeyan bakal nemokake pilihan panganan sing tiada tandingan ing pasar panganan KadeWe. Tuladhane, yen sampeyan seneng keju, banjur 1300 beda keju miturut pilihan sampeyan. utawa, panganan cuci mulut sing nyenengake lan wurst tradisional, minangka pasar panganan KadeWe, kanggo panganan sing paling apik lan paling enak.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

Panganan khusus ing KadeWe Food Market Berlin

8. Pasar Panganan Bastille Ing Paris

Mangan ing pasar panganan paling gedhe ing Paris iku kudu dilakoni saben wong sing seneng panganan. Pasar gedhe diarani jeneng Revolusi gedhe. Dadi, sampeyan bakal nyoba kanthi mripat lan pikiran apa sing bakal ditawakake Paris.

Kaping pindho seminggu sampeyan bakal disambut nganggo tangan terbuka lan elegan Prancis. Sampeyan bakal gabung karo warga lokal lan nikmati kue-kue Prancis, keju seger, lan sosis sing apik banget. Cukup menyang Boulevard Richard Lenoir, lan sampeyan bakal bisa ndeleng akeh kios panganan, gondho, lan warna.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

9. Pasar Ikan Rialto ing Venesia

Ing pinggir Terusan Agung, sampeyan bakal weruh pasar panganan paling tuwa ing Venesia, Pasar Ikan Rialto. Dijenengi sawise jembatan pusat ing Venesia, pasar iwak Rialto nawakake macem-macem panganan laut lan campuran karo wong Venesia.

Pasar Rialto mbukak saka 8 esuk nganti awan, Selasa nganti Setu. Sampeyan bakal nemokake Pescheria lan Erberia, supaya sampeyan bisa entuk apa wae sing dibutuhake kanggo nedha awan, saka sayuran seger nganti kerang terus saka segara.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Pasar Ikan Paling Rialto ing Venesia

10. Pasar Panganan Testaccio Ing Roma

Dina Italia asor utawa akhir minggu musim salju udan, pasar panganan Testaccio minangka papan hangout paling apik ing Roma. Pasar panganan sing apik tenan iki dununge ana ing situs arkeologi Romawi, dadi sampeyan bakal nresep sajian pasta seger sing dialami sejarah kuna.

Pasar Testaccio diarani Nuovo Mercato amarga pindhah menyang papane sing anyar ing lingkungan Testaccio 80 taun ago. Nanging, sampeyan isih bakal nemokake kothak panganan dalan lawas, Cokotan lan sandwich Vali ing kothak 90, Pizza seger Casa Manco ing kothak 22, lan akeh liyane.

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Pisa menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

Pizza mesthi apike

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang petualangan kuliner sing ora iso lali ing saindenging jagad kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Pasar Panganan Paling Liwat Dunia" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-food-markets-world%2F%3Flang%3Djw Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)