Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 07/08/2021)

Ana pirang-pirang buku pandhuan kanthi tips lan rekomendasi kanggo jinis lelungan menyang Eropa, lan jinis lelungan apa wae. Buku pandhuan iki apik kanggo sinau babagan sejarah lan budaya, nanging dheweke ora bakal ngandhani babagan tips wong njero Eropa. Tur plancongan bebas minangka cara sing apik kanggo nemokake Eropa, lan sampeyan bakal nemokake tur mlaku-mlaku kutha gratis ing saben kutha Eropa.

Nganggo sepatu sing kepenak, amarga kita budhal lelungan menyang 7 tur mlaku-mlaku paling apik ing Eropa.

 

1. Tur Walking Kota Best Free Prague

Pandhuan nganggo basa Inggris bakal ketemu sampeyan ing Asrama nanas ing kutha Old kanggo 2.5 jam mlaku-mlaku mubeng Prague. Sampeyan bakal miwiti tur mlaku ing kothak Old Town misuwur, terus menyang Charles Bridge sing apik. Saka pusat wisata nganti papan sing paling apik ing kutha kanggo nedha awan lan omben-omben, Prague nindakake lan ora, sampeyan bakal ngrampungake perjalanan kanthi akeh rekomendasi lan crita sing ora bakal sampeyan maca ing buku pandhuan.

Tur lumampah kutha Prague gratis minangka salah sawijining 7 tur mlaku-mlaku paling apik ing Eropa, amarga pandhuan khusus. Sampeyan bakal ninggalake tur kanthi bungah bisa nemokake Prague, lan dhaptar restoran sing nyedhiyakake menu makan siang sing terjangkau. Saliyane, sampeyan bakal sinau babagan bar-hopping kanggo bir kerajinan paling apik ing Ceko, lan pemandangan Prague sing paling apik.

Rego Sepur Nuremberg tumuju Prague

Rega Sepur Munich nganti Prague

Rega Sepur Berlin nganti Prague

Wina menyang Rega Sepur Prague

 

Pemandangan kutha Prague minangka wiwitan tur mlaku-mlaku paling apik ing Eropa

 

2. Amsterdam, Walanda

Tur mlaku-mlaku ing Amsterdam kanthi gratis, uga dikenal minangka tur mlaku-mlaku kutha FreeDam, yaiku babagan nemokake lan ngrasakake kutha paling liberal ing Eropa. Tur kasebut saben dina budhal saka titik pertemuan ing Bursa Saham kanggo tur mlaku mlaku sajrone 3 jam, saka legenda Old Amsterdam nganti crita Amsterdam modern lan trendi.

Sajrone iki 3 jam nyenengake, sampeyan bakal ketemu lelungan saka saindenging jagad lan sinau babagan kabijakan obat liberal ing Amsterdam, kabupaten lampu abang, politik, lan sejarah saka pandhuan’ crita lucu. Saliyane, ing wisata mlaku-mlaku gratis, sampeyan bisa entuk tips njero saka pandhuan lelungan dina paling apik saka Amsterdam lan ing saindenging Eropa.

 

 

Rega Sepur Brussels nganti Amsterdam

Rega Sepur London nganti Amsterdam

Rega Sepur Berlin nganti Amsterdam

Rega Sepur Paris nganti Amsterdam

 

3. Wisata Walking City Terbaik ing Berlin

Tur kutha lumampah gratis asli ing Berlin minangka cara paling apik kanggo nemokake sejarah kutha, landmark, lan sorotan sajrone pirang-pirang jam. Tur tur pambuka sing apik ing salah sawijining kutha paling apik ing Jerman, kanthi sejarah sing sugih, and politics.

Saliyane sorotan sejarah, Berlin nawakake macem-macem wisata sing bakal nuduhake Berlin saka macem-macem sudut; seni, panganan panganan, utawa ombenan pusaté. ing tur mlaku-mlaku ing kutha Berlin Asli, sampeyan bakal ngunjungi 6 landmark utama ing Berlin, lan krungu babagan crita ing sebalik tembok lan budaya Berlin.

Tur mlaku-mlaku ing kutha Berlin kanthi asli gratis budhal kaping pindho saben dina, saka titik patemon ing “Bud”. Pandhuan kasebut bakal nunggu t-shirt tur gratis Bebas Berlin lan seneng nyaranake papan pesta sing paling apik ing kutha kasebut, lan kepiye carane lelungan saka Berlin menyang kutha-kutha gedhe liyane ing Jerman lan cadangan nasional.

Rega Sepur Frankfurt menyang Berlin

Rega Sepur Leipzig nganti Berlin

Rega Sepur Hanover menyang Berlin

Rega Sepur Hamburg nganti Berlin

 

Berlin City ndeleng saka dalan

 

4. Venice, Italia

Venesia minangka salah sawijining kutha paling cilik ing Italia. pancet, iku gampang banget kanggo ilang nalika mlaku-mlaku ing gang-gang sempit lan arsitektur narik ati. Tur lumampah kutha Venice kanthi gratis bakal nggawa sampeyan sejarah, budaya, gambar, lan arsitektur ing a 2.5 demo jam. Pandhuan sing semangat banget Simona bakal nyritakake babagan kutha, masakan, lan bintik-bintik kanggo asmara.

Sorotan tur gratis Venesia yaiku Simona, pandhuane, lan swasana sing nyenengake. Ora preduli udan, cacahe wong, sampeyan bakal duwe wektu sing apik banget lan entuk akeh rekomendasi kanggo Panganan Italia lan ombenan Eprol ing Venesia.

Rega Sepur Milan menyang Venesia

Rega Sepur Florence menyang Venesia

Rega Sepur Bologna nganti Venesia

Treviso nganti rega Sepur Venesia

 

Canal Venesia minangka wisata mlaku-mlaku paling apik ing Eropa

 

5. Tur Walking Kota paling apik ing Paris

Paris minangka salah sawijining kutha wisata ing Eropa, ora kanggo sebutno ing donya. Nalika Menara Eiffel lan Avenue des Champs-Elysees rame karo turis, angel banget seneng tenung saka situs ikon kutha kasebut. nanging, ing tur mlaku-mlaku kanthi gratis, pandhuan sampeyan bakal njamin sampeyan bakal entuk landmark paling apik, lan liya-liyane ing tur gaya unik.

Paris minangka papan permata sing didhelikake, mula jumlah tur mlaku-mlaku gratis ora ana enteke. Ana tur awan lan wengi, wisata kanggo saben lingkungan, wisata kuliner lan seni. Nanging, tur mlaku-mlaku ing kutha paling apik ing Paris yaiku permata sing didhelikake lan tur Paris rahasia. Pandhuan bakal nggawa sampeyan liwat jalur Louvre sing didhelikake, bangunan menyang titik foto rahasia, adoh saka wong akeh lan dadi ati Parisien.

Rega Sepur Amsterdam nganti Paris

Rega Sepur London nganti Paris

Rega Sepur Rotterdam nganti Paris

Rega Sepur Brussels menyang Paris

 

Museum Louvre Paris

 

6. Zurich Chocolate Walking City Tour

Saliyane pandhuan sing apik lan nyenengake, Tur lumampah kutha Zurich sing paling apik yaiku swarga kuliner. Napa ngliwati kutha lawas lan sorot Zurich kanthi gaya tradisional, nalika sampeyan bisa nggawe rempah-rempah nganggo coklat Swiss ilahi. Truffle rasa, sinau babagan ekstraksi koko lan bukak coklat paling apik ing Eropa nalika sampeyan ngujo greja Lindenhof lan Grossmunster.

Tur mlaku-mlaku Zurich gratis yaiku 2 jam suwene lan mangkat saben Setu saka Paradeplatz, lan ora prelu ndhaptar.

Interlaken menyang rega Sepur Zurich

Rega Sepur Lucerne nganti Zurich

Rega Sepur Lugano nganti Zurich

Rega Sepur Jenewa nganti Zurich

 

Terusan Zurich minangka salah sawijining wisata mlaku-mlaku paling apik ing Eropa

 

7. Vienna, Austria

Cara paling apik kanggo miwiti njelajah Wina ana ing tur lumampah ing kutha Wina ing kutha Wina gratis. Kira-kira 2 jam sampeyan bakal entuk sejarah cekak Wina lan landmark utamane, ing endi sampeyan bisa ngicipi masakan Wina kanggo nedha awan saka Marina, salah sawijining pandhuan paling apik ing Wina.

Kaping pindho dina, pandhuan bakal nunggu sampeyan ing alun-alun Albertina kanggo tur bersejarah ing sekitar Wina.

Rega Sepur Salzburg nganti Wina

Rega Sepur Munich nganti Wina

Rega Sepur Graz nganti Wina

Rega Sepur Prague menyang Wina

 

Vienna, Austria ndeleng saka ndhuwur

kesimpulan

Sing paling apik babagan tur mlaku-mlaku kanthi gratis yaiku pandhuane. Nalika tur paling akeh nganggo basa Inggris, pandhuan bakal ngirim kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kutha kanthi basa Inggris sing apik. Saben pitakon bakal dijawab lan sampeyan bakal mungkasi tur kanthi rekomendasi apik tenan, anekdot, lan informasi babagan kutha. Sing paling apik nomer loro yaiku 7 tur mlaku-mlaku ing kutha paling apik ing Eropa, yaiku manawa dheweke bebas, singkat lan kanggo titik, lan makarya.

 

Tur Walking Gratis ing FAQ Eropa

Apa Tur Lumampah Gratis Iki Pancen Gratis?

Tur plancongan kutha gratis adhedhasar tip. Makna, sampeyan ora prelu Booking Panggonan ing Tur kanggo mbayar, nanging ing pungkasan tur, sampeyan kudu matur nuwun marang pandhuan sing apik kanthi menehi tip.

Sepira Penting Aku Kudu Menehi Tips?

Tipping beda-beda gumantung saka kutha menyang kutha, nanging rata-rata pucuke € 5 nganti € 15.

Kepiye Cara Golek Pandhuan?

Pandhuan tur mlaku-mlaku ing kutha gratis bakal ketemu sampeyan ing titik rapat pusat, lan sampeyan bakal ngerti kanthi kaos. Saliyane, kemungkinan besar bakal teka lan salam sampeyan.

Apa Ana Mlaku-mlaku Mlaku Ing Basa Liyane Kajaba Inggris?

Umume tur mlaku-mlaku gratis ing Eropa nawakake wisata nganggo basa Inggris lan basa lokal, karo sawetara wisata ing basa liyane. Iki beda-beda gumantung saka kutha menyang kutha liyane, lan operator tur.

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang plancongan ing kutha-kutha paling apik ing Eropa lan tur mlaku-mlaku kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "7 Best Free Walking Tours In Europe" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-free-walking-tours-europe%2F%3Flang%3Djw Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)