Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 07/08/2021)

Wiwit teater kuno sing apik ing sangisore lintang dadi balai sing apik tenan lan apik banget, iki 12 papan musik paling apik ing donya iki cocog yen sampeyan pengin ngrasakake konser paling apik. Shanghai, Berlin, London, lan Italia mung sawetara papan sing paling apik kanggo nikmati konser musik langsung sabanjure.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Lokasi Musik Paling Apik Ing Jagad: Aula Royal Albert Ing London

Dibukak dening salah sawijining ratu sing misuwur ing saindenging jagad, Ratu Victoria, Royal Albert Hall ing London, minangka salah sawijining papan musik paling misuwur ing saindenging jagad. Nalika sampeyan mlebu, sampeyan bakal langsung setuju manawa pancen kraton. Saka riasan nganti swasana nalika lampu mati, konser ing kene bakal menehi sampeyan goosebumps.

wiwit 1871 penggemar musik kabeh gaya, rawuh ing Royal Albert Hall kanggo 365 dina. dadi, apa sampeyan jazz, watu, utawa penggemar musik klasik, konser musik langsung ing Royal Albert Hall minangka pengalaman sing sampeyan ora pengin ketinggalan nalika ing London. Aula Royal Albert ana ing Kensington Kidul, lan gampang diakses nganggo tabung.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Royal Albert Hall Music Avenue ing London

 

2. Arena O2 Ing London

Papan musik paling apik nomer loro ing 12 papan musik paling apik ing donya yaiku O2 Arena ing London. Iki minangka salah sawijining papan musik live paling gedhe ing Eropa, lan jagad iki, karo kamar kanggo a 20,000 pamirsa. Menapa malih, ing 2008 malah ngluwihi dodolan tiket ing Madison Square Garden.

Pangeran, Cirque Du Soleil, Alicia Keys, lan Penghargaan Inggris, mung sawetara acara musik sing bisa sampeyan nikmati ing O2 Arena. Sampeyan kudu lelungan ing njaba pusat London, nganti Greenwich, nanging kanggo pengalaman musik sing paling apik, iku pancen repot.

 

Arena O2 Indah ing London

 

3. Lokasi Musik Paling Apik Ing Jagad: Musikverein Ing Wina, Austria

Digawe minangka kothak musik sing sampurna, lambang keanggunan, ing Wiener Musikverein, utawa asosiasi musik, minangka papan musik klasik ing Eropa. Omah kanggo philharmonics Wina, bale musik dirancang kanthi gaya kuil klasik Eropa, kanthi Frescos Apollo ing plafon.

364 dina setaun, penyayang musik saka saindenging jagad, lelungan menyang Wina kanggo pengalaman musik sing narik ati lan ora lali. Thanks kanggo arsitektur, akustik, music, lokasi, lan atmosfer, Musikverein ana ing sisih ndhuwur 12 papan musik paling apik ing donya.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Musikverein Ing Wina, Austria minangka venue musik sing paling apik ing jagad iki

 

4. Verona Arena ing Italia

ing 12 papan musik paling apik ing donya mung kudu nampilake lokasi sing paling apik kanggo pagelaran opera epik. Arena Verona dibangun ing abad kaping-1, lan saiki sampeyan bakal nemokake manawa isih ana, lan dadi penggemar opera saka saindenging jagad.

Arena Verona minangka Amfiteater watu terbuka, lan temboke bakal menehi crita babagan gladiator lan bisik-bisik tembung band pop. Wangun elips nggawe arena Verona minangka salah sawijining papan paling apik ing Italia kanggo konser musik langsung. Akustik, ajang padhang ing wayah wengi, ndadekake salah sawijining papan musik paling istimewa ing Eropa.

Rimini menyang Verona Kanthi Sepur

Roma menyang Verona Kanthi Sepur

Florence menyang Verona Kanthi Sepur

Venesia menyang Verona Kanthi Sepur

 

Verona Arena ruangan musik ing Italia

 

5. Pusat Seni Pertunjukan Nasional ing Beijing, China

Wujude endhog, seni modern potongan, pusat seni pertunjukan nasional minangka salah sawijining bangunan paling apik ing Beijing. Saliyane wujud unik ing tengah kasebut, ing sakupenge ana sendhang gawean.

Pusat seni pertunjukan nasional minangka papan sing paling apik kanggo nikmati opera lan konser langsung ing Tiongkok. Nanging, yen sampeyan luwih seneng kinerja musik tradisional Tionghoa, mula bale konser iku papan sing cocog.

 

Pusat Seni Pertunjukan Nasional ing Beijing, China

 

6. Lokasi Musik Paling Apik Ing Jagad: Arena Nimes Ing Prancis

Amfiteater Romawi paling kuna bisa dadi pirang-pirang 24,000 penyayang musik. Papan musik sing apik tenan iki narik kawigatene ewonan pengunjung saben taun, kanggo sawetara acara musik sing paling nyenengake ing Prancis.

Saka pop tendhangan kontemporer menyang Hans Zimmer, acara musik langsung ing Arena Nimes ora bisa dilalekake. Kanthi tembok dinyalakan lampu warna-warni nalika wengi, sistem swara ing – Konser ing kene pancen nyenengake.

Paris menyang Nimes Kanthi Sepur

Montpellier menyang Nimes Kanthi Sepur

Marseille menyang Nimes Kanthi Sepur

Apik Nime Karo Sepur

 

Lokasi Festival Musik Khusus Nimes Ing Prancis

 

7. Alas groyne ing Berlin

Dumunung ing Taman Olimpiade ing kutha partai Berlin, Waldbuhne minangka amfiteater terbuka. Jam Mutiara, philharmonic Berlin, lan Taylor Swift mung sawetara seniman sing menehi konser ing ajang musik gedhe.

Waldbuhne pisanan dibangun kanggo game Olimpiade ing 1934, nanging wiwit iku wis dadi salah sawijining 12 papan musik paling apik ing Jerman, lan jagad iki. Sampeyan bisa dadi salah sawijining bejo 20,000 wong sing melu pagelaran musik langsung, diubengi alas. Papan musik sing apik iki wis dadi konser epik sajrone pirang-pirang taun, dadi sampeyan bisa dadi bagean saka sejarah musik ing acara musik gedhe sabanjure ing Jerman.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

Waldbuhne Ing Ruangan Konser Musik Berlin

 

8. Yuyintang Ing Shanghai, China

kita 12 dhaptar ajang musik paling apik ora bakal lengkap karo klub musik bawah tanah paling dhuwur ing China. Yuyintang ing Shanghai ora sepele karo papan musik liyane ing saindenging jagad, nanging iku salah siji sing paling apik.

Iku intim, lan siji-of-a-kind, dadi sampeyan ing wayah wengi musik epik. Penggemar rock saka saindenging jagad, klub Yuyintang dadi dhaptar klub rock paling apik ing pungkasan 10 taun. Mulane, bisa uga ora duwe facade eksterior sing paling apik, nanging swara lan geter bakal nggawe sampeyan seger malih.

 

9. Lokasi Musik Paling Apik Ing Jagad: Felsenreitschule Ing Salzburg, Austria

Nalika pesenan tiket kanggo Festival Salzburg, ing kana dheweke nembak Suara Musik – sampeyan bisa yakin manawa ajang musik iki luar biasa. ing Felsenreitschule minangka bale musik sing dirancang barok, karo 96 arcade konco panggung.

Sajrone pagelaran musik, arcade tembok dipadhangi warna, luwih akeh sing narik kawigaten para pamirsa. Preduli pilihan musik sampeyan, pertunjukan ing Austria Felsenreitschule minangka acara kanggo kabeh indra – persis carane musik kudu tumindak lan mengaruhi.

Munich menyang Salzburg Kanthi Sepur

Wina menyang Salzburg Kanthi Sepur

Graz menyang Salzburg Kanthi Sepur

Linz nganti Salzburg Kanthi Sepur

 

 

10. Teater Kuno ing Taormina, Italia

Nyawang pesisir Calabrian, téater kuno ing Taormina dibangun dening wong Yunani udakara abad kaping 3 SM. Tujuane teater spektakuler yaiku pagelaran dramatis sing hebat.

Kanthi pemandangan segara lan lahan sing apik banget, sampeyan bakal nemokake salah sawijining papan musik sing paling apik ing saindenging jagad. Mulane, kanthi ruangan kanggo orkestra, penari, singers, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa teater kuno iki minangka papan sing luar biasa kanggo acara musik live srengenge utawa sunrise.

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Pisa menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

The World's Ancient Music Venue is the Theatre In Taormina, Italia

 

11. Mao Livehouse Ing Shanghai

Saka elektronik nganti lagu pop, Mao Livehouse minangka papan musik paling gedhe ing Shanghai. dadi, yen sampeyan pengin ngrasakake pengalaman musik lan hiburan paling apik ing Shanghai, banjur Mao Livehouse minangka papan TI kanggo warga lokal lan turis.

Mao Livehouse duwe sistem swara paling apik ing China, dadi papan musik live paling apik, lan papan supaya rambutmu mudhun lan goyang.

 

12. Lokasi Musik Paling Apik Ing Jagad: Teater Kuno Ing Jingga, France

Teater Romawi ing Orange wis nyenengake para penggemar musik wiwit abad kaping 1 Masehi. Dumunung ing kutha Oranye, tuan rumah konser, lan festival opera musim panas tahunan ing Prancis.

Sampeyan bisa dadi salah siji saka 10,000 wong sing seneng main musik sing ora iso dilalekake ing teater sing paling apik ing Eropa. Teater jeruk yaiku numpak sepur adoh saka Marseille, nanging perjalanan sepur sing cendhak bakal nggawa sampeyan sejarah maneh, nganti jaman Romawi, lan pagelaran drama paling apik ing jagad musik.

Paris menyang Marseilles Kanthi Sepur

Marseilles menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Marseilles menyang Clermont Ferrand Kanthi Sepur

 

ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang plancongan sing apik kanggo 12 papan musik paling apik ing donya kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "12 Lokasi Musik Terbaik Ing Dunia" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-music-venues-world%2F%3Flang%3DjwNyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)