Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 16/07/2021)

Orchins Segara, kuda laut, fauna warna sing padhang, lan sawetara perairan sing paling jernih ing jagad iki, snorkeling ing iki 10 papan minangka petualangan sing nyenengake. iki 10 papan paling apik kanggo snorkeling ing Eropa, duwe visibilitas apik tenan ing 20 m. ing jero banyu, lan dadi papan urip segara sing paling apik ing bumi.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Papan Paling Cocog Kanggo Snorkeling Ing Inggris: Devon

Saka pulau sing watu nganti Jembatan London, ing sisih lor Teluk Tor, ing kene sampeyan bakal nemokake salah sawijining papan snorkeling sing paling apik ing Inggris. Anemon permata kanthi jambon lan kuning sing padhang, mussels, lan iwak blénies tompot sing unik, sampeyan bisa ngentekake snorkeling sedina muput ing London Bridge.

Akeh pengunjung ing Inggris lan Devon bisa uga ora ngerti manawa dheweke lelungan menyang salah sawijining papan snorkeling paling apik ing Eropa. Nanging, Devon minangka tujuan snorkeling lan nyilem sing apik ing Inggris. Saliyane London Bridge, Pulo Lundy minangka permata snorkeling liyane, nganggo segel abu-abu, ubur-ubur rembulan, lan lumba-lumba kanggo dideleng.

Amsterdam menyang London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Devon's Cliff Snorkeling In The UK

 

2. Papan Paling Apik Kanggo Snorkeling ing Portugal: Berlenga Gedhe

Portugal misuwur amarga pasisir sing apik banget, Pulo Berlenga Grande ora liya. mung 10 km saka Peniche, salah siji saka 10 papan selancar paling apik ing Eropa, Berlenga minangka nusantara sing apik banget. Iku kalebu 3 pulau-pulau cilik gua-gua, banyu biru peteng, lan kapal karam.

Yen sampeyan kepengin weruh, sampeyan bisa ngujo shipwrecks nganggo peralatan snorkeling. tambahan, jagad laut ing laut sing apik banget ing segara kaya laut, koral, bakal ngenteni sampeyan ngluwihi topeng. Benteng San Juan Bautista kuno sing nyawang wilayah sing apik iki bakal katon nalika sampeyan teka, nambah misteri kanggo kabeh pengalaman.

 

Snorkeling Ing Portugal: Berlenga Gedhe

 

3. Taman Nasional Port Cros, France

Nganti jerone 8 m. ing jalur snorkeling khusus, sampeyan bisa ngujo atusan iwak ing Port Cros Taman Nasional. Marina paling tuwa iki cadangan alam minangka salah sawijining papan snorkeling paling apik ing Eropa. Plage de la Palud minangka papan sing cocog kanggo miwiti petualangan snorkeling sampeyan.

Beda karo papan snorkeling liyane sing apik ing dhaptar iki, ing kene sampeyan bakal nemokake 6 pelampung informasi kanthi kasunyatan menarik babagan makhluk laut sing sampeyan temokake: Merak Atlantik Wétan, comber dicet, klompok dusky langka, lan iwak liyane sing warna-warni.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

 

4. La Silfra, Iceland

Salah siji saka papan nyilem paling apik ing donya, jelas La Silfra minangka papan snorkeling epik ing Eropa. Nglangi antarane 2 Bawana Eropa, karo kulawarga, utawa kanca, ing banyu leleh saka gletser Langjokull, minangka pengalaman sing ora iso dilalekake.

Silfra minangka salah sawijining papan paling apik kanggo snorkeling ing saindenging jagad, amarga visibilitas apik tenan ing 100 m. Werna ing jero banyu, nglangi ing antarane jalur lan teluk sing watu, lan kabeh kamulyan iki mung sakjam saka Reykjavik. Amarga banyune cenderung adhem banget, sampeyan kudu pesen tur snorkeling, nganggo baju renang lan peralatan sing tepat supaya sampeyan anget.

 

Snorkeling ing La Silfra, Iceland

 

5. Pulo Abang, Sardinia, Italia

Banyu murni sing jelas kudu dilakoni kanggo pengalaman snorkeling sing apik tenan. Isola Rossa ing Sardinia entuk kondhisi paling apik kanggo snorkeling sing nyenengake: banyune bening, lanskap watu lan guwa-guwa, urip marina sing bakal nyebul pikiran sampeyan, lan pantai berpasir putih kanggo narik napas, ing antarane sesi snorkeling.

Sampeyan bakal nemokake desa nelayan cilik, Isola Rossa ing Sardinia Lor-Kulon. Karang, iwak, lan watu abang minangka papan sing cocog kanggo liburan musim panas. Kajaba sunat srengenge, sampeyan bisa seneng olahraga banyu, nyilem scuba, lan selancar angin ing pesisir Italia. dadi, priksa manawa sampeyan nggawa tas anti banyu, lan kamera ing jero banyu kanggo ngelingi jagad laut Sardinia.

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Pisa menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

Pulo Abang, Sardinia, Italia

 

6. Taman Nasional Nusantara Cabrera, bongso Spanyol

19 pulo cilik majemuk kepulauan Cabrera, omah kanggo ekosistem segara sing luar biasa, ora kena manungsa. Guwa biru, cagar alam laut minangka salah sawijining paling sugih ing Eropa, lan ing ekspedisi snorkeling sampeyan, sampeyan bakal nemokake luwih saka 500 spesies. Scorpionfish, gurita, penyu bali, mung sawetara makhluk laut sing bakal ketemu.

Menapa malih, sampeyan bisa uga entuk kesempatan kanggo ndeleng lumba-lumba saka prau, arep menyang Cabrera. Garis pantai Spanyol minangka salah sawijining tujuan musim panas sing paling populer ing Eropa, lan Mallorca minangka tujuan pantai sing apik kanggo para plancong saka saindenging jagad. dadi, bungkus baju renang lan peralatan snorkel sampeyan, kanggo lelungan sing ora iso lali lan santai menyang Cabrera.

 

Taman Nasional Nusantara Cabrera

 

7. Walchensee Lake Munich

Akeh, biru, lan jero, Lake Walchensee minangka Alpen Lake sing apik banget ing Jerman. 75 KM saka Munich, tujuan snorkeling iki dununge ing tengah wilayah Bayern. dadi, nalika sampeyan golek hawa lan ngaso, ing pemandangan sing apik ing sekitar sampeyan nyedhiyakake setelan sing paling tenang kanggo pengalaman ilahi.

Kanthi visibilitas gedhe ing 5m nganti 20m, Lake Walchensee minangka salah sawijining 10 papan snorkeling paling apik ing Eropa. Salajengipun, sampeyan bisa njelajah luwih jero lan luwih saka iwak pelangi lan welut pelangi, ing sendhang banyu bening, nalika sampeyan nyilem ing Lake Walchensee.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

Walchensee Lake Munich minangka papan sing apik kanggo snorkeling ing Eropa

 

8. Snorkeling Kali ing Austria: Viecht Am Traunfall

Nalika umume wong ngandhani yen snorkeling ing Laut Mediterania minangka pengalaman sing luar biasa, snorkeling kali iku luar biasa. Banyu pirus seger sing trampil, ing ndhuwur Austria, Viecht am Traunfall minangka papan paling apik kanggo snorkeling ing Austria. Kali Viecht am Traunfall minangka karang sing apik banget, lan ing perjalanan sampeyan menyang kaendahan kasebut, sampeyan bakal diajak rock jumping lan canyoning.

Mulane, snorkeling ing Pegunungan Alpen Austria minangka salah sawijining pengalaman snorkeling sing paling apik ing Eropa. Sawise ngrampungake plancongan snorkeling, bukit-bukit ijo lan pemandangan kali yaiku piknik sampurna lan titik istirahat. kene, sampeyan bisa maneh babagan nembak jero banyu sing apik banget, lan nikmati hawa gunung sing seger ing Landskap Austria.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

9. Kepulauan Medes Spanyol

Kapuloan Medes minangka bagean saka cadangan alam sing apik ing Montgri. Dumunung ing tujuan musim panas Spanyol, Costa Brava, wong Media minangka papan urip segara sing luar biasa. Yen sampeyan kepincut karo urip segara, banjur snorkeling ing kene, bakal ora iso lali.

Pitu pulo Medes, ing pasisir Catalonian, diubengi Segara Mediterania sing adhem yaiku swarga snorkeling. Nyatane, snorkeling ing Medes minangka salah sawijining perkara paling penting sing kudu ditindakake nalika plancongan ing Costa Brava. Kanthi dicekel bocah, kanca, utawa solo, wong Media minangka papan kanggo fauna sing apik, kuda laut, lintang segara, lan barakuda.

 

Nyiyapake Snorkel ing Spanyol

 

10. Papan Paling Apik Kanggo Snorkeling ing Eropa: Elba Italia

Gorgon abang ing sisih siji, karang abang lan ireng ing sisih pesisir liyane, Elba minangka swarga. Teluk Sant Andrea ing pulau Elba diwiwiti saka petualangan ing jero banyu. Adoh saka plabuhan lan promenade, panguripan segara ing pulau Tuscan iki apik tenan.

Saliyane karang sing apik, iwak, lan fauna, pesisir Italia minangka salah sawijining pesisir paling apik ing saindenging jagad. dadi, yen sampeyan butuh napas ing njelajah guwa lan golek iwak srengenge, banjur pesisir wedhi Elba minangka papan santai sing sampurna.

Florence menyang Milan Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Milan menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia ke Milan Kanthi Sepur

 

Snorkeling ing jero banyu ing Elba Italia Eropa

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang plancongan sing ora iso lali menyang jagad jero banyu sing paling apik tenan 10 papan paling apik kanggo snorkeling ing Eropa nganggo kereta.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "1o Best Places For Snorkeling In Europe" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fbest-places-snorkeling-europe%2F- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)