Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 27/08/2021)

ing anget cuaca ora liwat durung. Ana isih wektu lan alesan sing apik kanggo ngunjungi South Italia sasi iki! Italia Kidul duwe sawetara tawaran sing apik tenan. The Best Places to visit in South Italia kalebu; bukaan ayu saka garis pesisir serem, gambar pesisir sampurna, pulau pesisir sing nengsemake, lan sapérangan kutha lan kutha sing bersejarah. Iku hard kanggo panah dhaftar kita mudhun kanggo mung 10, nanging ing ngisor iki yaiku 10 panggonan paling apik kanggo ngunjungi ing South Italia.

 

1. Pesisir Amalfi

Amalfi coast is awesome
Apa trip Italia tanpa ngunjungi Pesisir Amalfi? wilayah tartamtu saka Italia iku salah siji sing paling ayu lan kesuwur donya! Mulet saka Naples kanggo Salerno, nawakake pesisir Amalfi sesawangan serem, kutha nggantheng sing ngrangkul gunung, lan sawetara sajarah menarik.

wilayah iki dilindhungi fitur gisik kutha idyllic kayata Amalfi, Erchie, Bocah cilik, lan Positano - kutha-kutha kasebut duwe pirang-pirang omah warna-warni sing cocog karo omah kasebut hillsides lan nyedhiyakake kesempatan foto sing sampurna.

Salajengipun, kayata Villa Rufolo ing Ravello nyedhiyani views ditandingi nyabrang Segara Mediterania.

Milan kanggo Trains Genoa

Roma kanggo Trains Genoa

Florence kanggo Trains Genoa

Venice kanggo Trains Genoa

 

2. Langkawi

Sorrento could be the first on Best Places to visit in South Italy

Langkawi wis loro fasilitas sing turis golek panglipuring uga Purbakala unik lan luwih-mburi kanggo Advertisement ing kutha lawas. A Ferry godhong saka kene menyang Pulo cilik saka Capri, lan iku jumping adoh titik kanggo Pompeii. Nanging, Sorrento uga dikenal kanthi jeneng Ahli ngicipi masakan masakan banget, darah Cliff nggumunke (sanadyan ora pesisir), lan views nggumunke Gunung Vesuvius.

Bologna kanggo Trains Pompeii

Pompeii kanggo Nocera Lower Trains

Sepur kanggo Salerno Nocera Inferiore

Sepur kanggo Salerno Mercato San Severino

 

3. Maratea

Maratea by the beach

 

abad tengah kutha iki dipanggonke bebarengan pesisir Rocky saka Segara Tengah. pelabuhan ritzy sawijining iku salah siji saka hot spot ndhuwur ing Italia. Yen sampeyan arep nginep kene mangsa panas sampeyan bisa uga kudu Book uga ing advance kanggo ngamanake hotel milih kamar Book munggah FAST. Nalika kita nearing pungkasan mangsa anget, sampeyan bisa duwe sawetara luck karo pesenan-menit pungkasan!

Salerno kanggo Trains Maratea

Bari kanggo Trains Maratea

Naples to Trains Maratea

Power Trains kanggo Maratea

 

4. Paestum

Sawetara Sajarah kelangan, Paestum iku sawijining kutha ing lemah Italia, nanging iki didegaké déning wong-wong Yunani kuna kang padha kontrol iki bagéan saka Italia! Banjur iki dikenal minangka Poseidonia sawise dewa lautan.

Arsitèktur Yunani piyambak punika worth a neng supaya dadi manawa kanggo sijine sing menyang itinerary saliyane ngunjungi telung kuil Yunani sing apik banget sing kudu sampeyan deleng. Sing mbarep dibangun babagan 550BC (menehi utawa njupuk taun) lan ing Pedalemanipun Hera kang sange.

Salerno kanggo Trains Paestum

Naples to Trains Paestum

Pompeii kanggo Trains Paestum

Power kanggo Trains Paestum

 

 

5. Places Best Kanggo Dolan Ing South Italia: Naples

Naples is on 10 Best Places To Visit In South Italy

 

Naples, utawa Napoli, gumantung ing apa basa, Kutha iki minangka kutha paling gedhé ing Italia. Jujur, ana sawetara views banget ngawan ing bagean South Italia. Kanggo sawetara, iku ageng, reged, kriminal, lan ambruk, kanggo wong iku edgy lan atmosfer. Punapa mawon ngunekke rambute maneh, kita guess? One thing is for sure though. kutha Southern gisik iki wis pribadine dhewe!

akeh panganan Italia favorit asalé ing Naples lan sawijining lingkungan
wilayah kayata pizza, lan spageti. pasugatan sing dijupuk akeh kene lan biasane fitur seger, úa lokal thukul. wisata ing Naples kalebu ageng abad tengah Bèntèng, Castle New, uga benteng pantai Castel del Ovo. Kutha iki uga cedhak karo Vesuvius, mung gunung ingkang taksih aktif ing bawana Eropah.

Milan kanggo Naples Trains

Florence kanggo Naples Trains

Venice kanggo Naples Trains

Pisa menyang Naples Trains

 

6. Places Best Kanggo Dolan Ing South Italia: Alberobello

Alberobello houses style

Kutha Alberobello unik ing iku conto paling wadi arsitektur Trulli ditemokake ing kabeh Italia (uga, aku iki marang).

Homes dibangun ing gaya Trulli sing digawe karo atap watu conical tanpa nggunakake mortir (sanadyan, Aku ora Site supaya ora Quote kula ing). Ing omah-omahé paling tuwa Tanggal saka abad kaping-14 lan babar blas nggumunke, nggawe salah sawijining sing kudu ditonton lan kutha-kutha ayu ing Italia Kidul kanggo ngunjungi.

Naples to Trains Maratea

Naples to Trains Monopoli

Bari kanggo Trains Fasano

Langkawi to Trains Fasano

 

7. Places Best Kanggo Dolan Ing South Italia: Langkawi

Tropea is the less known place in 10 Best Places To Visit In South Italy

katon, Aku warning ing advance. Ing kesempatan foto ing panggonan iki sing edan. Ati-ati sing ora kantun metu ing bab nyata! ing kutha kuna sing ayu saka Tropea dumunung ing sisih ndhuwur sawetara tebing lan ing sadawane dalan saka Sandy panah, iku wis ngandika wis diadegaké déning Hercules piyambak.

Yen nyawang, ana rong gréja nggantheng ing Langkawi banget, Santa Maria del Isola minangka greja abad pertengahan sing dibangun ing sawijining pulau sanajan pirang-pirang taun siltasi nyebabake jembatan tanah ing antarane pulau lan daratan. Ing liyane katedral; wis rong bom Denmark partner saka WW2 lungguh mung njaba lawang pasamuwan. Warga pitados bangunan iki dilindhungi dening santo pangreksa supaya nonton langkah!

Pasamuwan-pasamuwan piyambak nggawe iki salah siji saka kutha paling ayu ing Italia. Sampeyan bakal tresna!

Vibo Marina kanggo Trains Langkawi

Catanzaro kanggo Trains Langkawi

Cosenza kanggo Trains Langkawi

Lamezia Terme kanggo Trains Langkawi

 

8. Places Best Kanggo Dolan Ing South Italia: Capri

Capri is one the list of Best Places To Visit In South Italy

Teknis pulo cilik, Capri wis kutha nggantheng lan marina sing kudu disinau. Pulo kabèh iku sugih ing sajarah lan mitologi lan siji titik apik banget sampeyan kudu ngunjungi nalika ing wilayah.

Yen sampeyan are looking for iku kanggo ndeleng, Ing ngarep Kaisar Tiberius (Villa Jovis) isih salah siji panggonan utama kanggo ndeleng ing pulo lan punika Blue goa. The Boulevard guwa iku mung diakses dening prau lan mung nalika ana ombak sarujuk (supaya disiapake kanggo cancellations).

Reggio Emilia kanggo Florence Trains

Genoa menyang Sepur Florence

Sestri Levante kanggo Roma Trains

Parma kanggo Florence Trains

 

9. Places Best Kanggo Dolan Ing South Italia: Pompeii lan Herculaneum

Pompeii and Herculaneum Historic Site

Pompeii lan Herculaneum loro kutha Romawi lan desa sing padha obliterated nalika Gunung Vesuvius njeblug kabeh cara bali ing 79 AD.

Mbokmenawa sing paling misuwur ing loro iku kutha Pompeii, sing saiki bisa ngumbara watara lan njelajah nalika ana ing wilayah. lan ala 3,000 wong dipatèni ing kutha, nanging awu panas kawéntar reruntuhan menyang apa iku dina. bisa dielingake, bisa njaluk cantik sibuk kene, supaya rencana patut lan ora ana sing bisa uga kudu antri kanggo tiket kanggo mlebu.

Oh, uga kutha toko saka Herculaneum cilik lan ana distrik makmur lan menehi conto ing Rum sugih tau urip. Priksa manawa kanggo ngunjungi Area Archaeological Herculaneum yen sing wudo Sajarah!

Torre del Yunani kawin seru banget kanggo Pompeii

Naples to Trains Pompeii

Salerno kanggo Trains Pompeii

Bari kanggo Trains Pompeii

 

10. Places Best Kanggo Dolan Ing South Italia: Kepulauan Aeolian

Aeolian Islands Italy


Last ing daftar Best Places to visit in South Italia. The Aeolian Kepulauan! Kutha iki dikenal minangka Hawaii Italia. Iku senar saka pulo lor Sisilia, lan punika boten sae nggantheng. Minangka sange minangka bisa dadi, knthi angel wong mangerténi babagan iki. Nanging sing gedhe-gedhe sing tetep teka bali. Amarga padha ngerti bakal panggonan kabeh kanggo piyambak.

Nyewakake skuter kanggo pos pesisir ireng sak ayu. Sunset aperitivo ing Pollara. Boating sak pulo lingkungan Stromboli, Panarea, lan Lipari. Njupuk steamy karo Spas banyu belerang ing Vulcano. The vibes Yunani (ora surprise - pulo padha dijenengi kanggo Aeolus, dewa angin, pendatang Yunani). Salt eroded omahé spilling mudhun kanggo Shore. Lan rumangsa kaya sampeyan ing rahasia gedhe yen sampeyan mung pengin bareng karo wong sing dikasihi!

Naples to Trains Salerno

Naples to Trains Milan

Roma kanggo Naples Trains

Bari kanggo Trains Salerno


tip njero: lelungan kene antarane Paskah-Oktober lan Book ing advance yen sampeyan pengin visit in August!

 

Siap ngemas tas sampeyan ing perjalanan Italia Selatan? Banjur buku tiket Sepur karo Simpen A Train ing menit. Ora Fees ekstra, ora fuss, mung seneng-seneng!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Places Best Kanggo Dolan Ing South Italia” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-places-visit-south-italy%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)