Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 30/07/2021)

Nalika sampeyan krungu istilah steakhouse, sanalika sampeyan bakal mikir salah siji AS utawa Eropa. Nanging, iki dudu mung siji-sijine papan kanggo ingon-ingon lan nganggo steak. Wagyu lan Kobe, sing dianggep minangka potongan daging sapi paling apik ing saindenging jagad, asale saka Jepang. Menapa malih, papan kaya Portugal lan Argentina sing pantes disebutake.

Sapi sapi sing diwenehi panganan suket ing wilayah tartamtu bakal duwe rasa sing apik khusus kanggo wilayah kasebut. Duwe bilih, potongan steak sing enak minangka pilihan sing paling disenengi kanggo mayoritas penyayang daging. Kita wis ngrampungake dhaptar iki 10 Steakhouse paling apik ing donya, kang kudu ing sampeyan ember dhaftar yen steak minangka salah sawijining panganan sing disenengi.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Goodman Steakhouse, London

Antarane steakhouse paling apik ing donya, Goodman asale saka New York. Goodman mbukak cabang London ing 2008, lan waralaba iki wis ngembang dadi telung lokasi maneh.

Restoran kasebut dianugerahi Bintang Michelin lan disenengi para pelanggan amarga aksen kulit lan kayu sing niru gaya New York.. Pelanggan entuk pilihan kanggo milih saka Spanyol, UK, utawa potongan US. Restoran kasebut umure menehi daging ing situs lan bangga karo iga.

Amsterdam menyang London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Goodman Steakhouse, London

 

2. Steakhouse Mancy, Toledo

Mancy's Steakhouse ing Toledo, Ohio, minangka salah sawijining perusahaan legendaris. Steakhouse didegaké ing 1921 lan, yen warga lokal kudu dipercaya, terus dikemas wiwit dina 1, malah ing dina minggu. Disaranake mriksa Radar cuaca Toledo sadurunge metu ing kana amarga sampeyan bisa uga kudu ngenteni nalika mlebu.

Paling apik milih dina yen cuaca ing Toledo nyenengake, lan ngenteni ing njaba mung bakal nambah antisipasi babagan apa sing sampeyan lebet, ora meksa sampeyan mundur ing papan liya. Steakhouse Mancy nglayani USDA Certified Angus, lan Angus Prime Steaks sing wis tuwa lan dipotong ing situs. Biasa uga sumpah karo panganan laut sing disedhiyakake ing kene, utamane Kepiting King Alaskan lan Lobster Australia.

Florence menyang Milan Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Milan menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia ke Milan Kanthi Sepur

 

Mancy’s Steakhouse, Toledo

 

3. CUT Dening Wolfgang Puck, Singapore

Wolfgang Puck ora prelu dikenalake. Koki lan restaurator Amerika sing lair saka Austria mbukak restoran Asia pertama sing diarani CUT ing Marina Bay Sands, Singapore, ing 2010. Wiwit kekaisaran CUT wis berkembang global, nanging cabang Singapura tetep dadi sing paling apik.

Panyengkuyung bisa seneng Kobe kelas internasional, 300-dina Angus panganan, utawa A5 Wagyu. Spesialisasi panyiapan iki yaiku macem-macem saos ing omah lan koleksi anggur sing akeh sing cocog karo potongan steak utama.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

CUT By Wolfgang Puck, Singapore

 

4. Aragawa, Tokyo, Japan

Aragawa ing Tokyo minangka salah sawijining steak paling larang ing donya. Restoran kanthi lintang ing Michelin misuwur kanthi koki – Yamada Jiro, sing mung nyedhiyakake daging sapi Kobe sing paling apik ing saindenging jagad.

USP saka restoran iki yaiku ngunggahake sapi ingon Tajima sing murni wiwit dibukak 1967. Kontrol kualitas sing apik lan pilihan sing paling apik sing ditawakake nggawe Aragawa dadi pilihan restoran mewah.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

Expensive Steakhouses in Aragawa, Tokyo, Japan

 

5. Peter Luger, New York

Bisnis sing dikelola kulawarga iki bangga karo sertifikasi daging sapi utama USDA. Dheweke ngimpor daging sing paling apik saka pertengahan lan umur garing ing papan kasebut. Restoran berbintang Michelin iki uga sing paling tuwa, sawise diadegaké ing 1887.

Papan kasebut dianggep minangka ikon adegan makan ing Kota New York lan ritus sing ditrapake dening akeh wong. Steak Porterhouse, garing ing papan kanggo 28 dina, minangka sajian sing disaranake kanthi sisih kentang goreng Jerman lan saos ing omah.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

6. Antica Osteria Nandone, Tuscany

Dikelola dening Paolo Mugnai ing Tuscany, Antica Osteria mbukak lawang ing 2007 lan duwe deso, rasane lawas kanggo pengalaman mangan premium. Restoran kasebut misuwur amarga Bistecca Alla Fiorentina, steak Italia digawe saka daging sapi utawa sapi lan sajian penting ing masakan Tuscan.

Sorotan pengalaman mangan ing Antica Osteria yaiku koki sing nyiyapake daging balung ing ngarepe sampeyan kanthi nggunakake minyak zaitun Tuscan lan uyah segara..

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Pisa menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

 

7. Gibsons Bar & Steakhouse, Chicago

Ing Chicago, Gibsons Bar lan Steakhouse bangga dadi rantai restoran pertama ing negara kasebut sing nampa dhewe Sertifikasi USDA kanggo daging sapi Perdana Angus.

Restoran kasebut misuwur amarga sapi Ireng Angus, panganan jagung kanggo 120 dina banjur garing ing papan kanggo 40 dina. Warga ing kene ing Chicago sumpah demi daging potong WR ing Chicago, kentang panggang dobel ing sisih, lan uyah bumbu Gibsons sing misuwur.

 

8. Grillhouse, Johannesburg

Grillhouse ing Johannesburg dianggep steak paling apik ing Afrika Kidul. Omah panggangan gaya New York misuwur amarga nglayani isi rempah-rempah kelas ndhuwur lan iga sing apik banget sing diiringi malt tunggal premium lan lokal anggur.

Papan iki kondhang amarga iga panggang alon-alon, sing dipanggang ing geni sithik saka endi wae antarane sangang nganti 12 jam. Spesialisasi ing papan kasebut kalebu T-tulang lan rump. Sing mbedakake restoran iki yaiku steak daging sapi premium Afrika Selatan bebarengan karo staf layanan sing apik banget.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

The Grillhouse, Johannesburg

 

9. La Cabana, Buenos Aires, Argentina

Kaya sing kasebut ing intro, Argentina minangka salah sawijining wilayah paling apik kanggo ngasilake daging sapi sing lembut lan jus kanthi rasa khusus wilayah. La Cabana minangka salah sawijining restoran paling misuwur ing Buenos Aires, dununge ing lokasi paling apik ing kutha kasebut.

Restoran kasebut nyedhiyakake steak kanggo sarapan, nedha awan, lan nedha bengi. Sawetara rekomendasi sing gampang kalebu steak T-tulang, daging sapi bayi, iga utama, lan iga Strip lancip. Restoran kasebut uga nawakake koleksi anggur lokal sing enak kanggo nggawa steak.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

10. Caprice, Leon, bongso Spanyol

El Capricho ing Leon, bongso Spanyol, dianggep minangka ziarah karo penyayang daging amarga pancen ora bisa ngetung, adoh saka sing paling populer wisata ing Spanyol. Dumunung ing Leon, El Capricho dikelola dening Jose Gordon, restoran, koki, lan petani.

Restoran kasebut misuwur amarga daginge sing diolah saka sapi lan sapi tuwa saka semenanjung Iberia wiwit umur pitung nganti telulas taun. Sawise disembeleh, daging sapi wis tuwa kanggo 160 dina, sing luwih dhuwur tinimbang norma. Panyengkuyung bisa ngrasakake balung T, entrecote, utawa sirloin panggang nganti sampurna ing panggangan geni terbuka, dipasangake karo gelas anggur lokal sing apik banget.

Iki nyimpulake dhaptar kita sing paling dhuwur ing donya 10 steakhouse paling. Yen sampeyan nganggep sampeyan kekasih steak, kabeh wong kasebut kudu ana ing dhaptar ember.

Dijon to Provence With A Train

Paris Kanggo Provence Kanthi Sepur

Lyon menyang Provence Kanthi Sepur

Marseille kanggo Provence Kanthi Sepur

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang plancongan panganan menyang 10 Steakhouse paling apik ing donya.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Restoran Steak Paling Apik Ing Dunia" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fbest-steakhouses-world%2F- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)