Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 07/08/2021)

Plancongan karo bocah-bocah menyang Eropa bisa dadi tantangan. dadi, penting banget kanggo nambah sawetara kegiatan sing disenengi bocah-bocah, kaya dolan menyang salah sawijining 10 kebun binatang paling apik ing Eropa. Sawetara kebun binatang paling apik ing donya yaiku ing Eropa. Ing jantung kutha paling apik ing Eropah, ana papan suci ijo, karo 10 kebun binatang paling apik kanggo dikunjungi karo bocah-bocah ing Eropa.

1. Kebun Binatang Schonbrunn Ing Wina

Schonbrunn Kebun Binatang ing Wina, uga wis omah 500 jinis kewan, wiwit 1752. Kayata, kebon binatang paling tuwa ing Eropa yaiku omah gajah Afrika lan panda raksasa. ing 42 hektar kebun binatang Wina iki dununge ana ing istana lan nduweni sawetara papan wisata sing apik kanggo bocah lan wong tuwa.

Tuladhane, omah alas ing kebun binatang minangka replika gaweyan manungsa saka hutan hujan asri kanthi badai petir. Nalika sampeyan ngumbara lan ngawasi mata otter cakar cilik lan kepiting vampir. Saliyane, Omah bear kutub, macan lan cheetah, omah koala, lan akeh omah liyane ing kewan endah lagi ngenteni kowe.

Lawang Zoo Schonbrunn ing Wina gratis kanthi pass Wina. Sampeyan bisa tekan kana kanthi U4 Hietzing ing ngisor lemah.

Rega Sepur Milan menyang Venesia

Rega Sepur Florence menyang Venesia

Rega Sepur Bologna nganti Venesia

Treviso nganti rega Sepur Venesia

 

Kebun Binatang Schonbrunn Ing Gajah Wina

2. 10 Kebun Binatang Paling apik ing Eropa: Kebun Binatang Alpine ing Innsbruck

Dumunung ing ati Tyrol ing Austria, kebon binatang Alpine ing Innsbruck luwih saka 150 kéwan. Sampeyan bakal nemokake kebun binatang iki ing sikil Pegunungan Nordkette ing Pegunungan Alpen Austria. dadi, yen sampeyan ngrancang perjalanan kulawarga menyang Pegunungan Alpen, priksa manawa sampeyan entuk wektu kanggo Alpenzoo Innsbruck.

Anak sampeyan bakal kagum tenan karo bruwang coklat, Lynx, garudha emas, otter, lan salamander geni. Iki mung sawetara spesies kewan sing bakal sampeyan deleng ing kebun binatang Alpine. Nalika anak sampeyan bakal seneng karo kewan kasebut, sampeyan bakal dijupuk dening views nggumunke.

Sampeyan bisa tekan kebon binatang iki dening transportasi umum, saka ing tengah kutha. Salajengipun, ana macem-macem opsi pass kebun binatang sing ramah anggaran, supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh.

Rega Sepur Munich menyang Innsbruck

Rega Sepur Salzburg nganti Innsbruck

Oberstdorf nganti Rega Sepur Innsbruck

Rega Sepur Graz menyang Innsbruck

 

Bear in Alpine Zoo In Innsbruck

3. Kebun Binatang Paling Apik ing Republik Ceko: Taman Zoologis Praha

Prague misuwur amarga jembatane sing nggumunake, tampilan apik, arsitektur, lan pesta. Nanging, ora akeh wong sing ngerti babagan kebun binatang Prague, lan iku minangka papan pakurmatan ing antarane kebun binatang paling apik ing Eropa sing kudu dikunjungi karo bocah-bocah.

o.5 kilometer persegi nggawe kebun binatang Prague minangka salah sawijining kebun binatang paling gedhe ing Eropa, omah luwih saka 4000 kewan. Mangkono, ana akeh paviliun lan kewan sing bisa disambut, Tuladhane, Shanti gajah Asia, Bikira, gorilla grapyak, lan akeh liyane kewan sing unik lan ayu.

Taman Zoologis Praha mbukak saben dina lan bisa diakses nganggo bus utawa trem. Tips kanggo nyenengake kulawarga sing apik ing Prague yaiku ngrancang plancongan sadawane kulawarga ing kebun binatang Prague amarga anak sampeyan pengin sinau kabeh.

Rego Sepur Nuremberg tumuju Prague

Rega Sepur Munich nganti Prague

Rega Sepur Berlin nganti Prague

Wina menyang Rega Sepur Prague

 

4. 10 Kebun Binatang Paling apik ing Eropa: Taman Zoologis Berlin

Kebun binatang paling tuwa ing Jerman minangka papan kewan sing luar biasa ing saindenging jagad. Flamingo Chili lan Penguin Afrika mung sawetara warga khusus sing bakal ditemokake nalika kunjungan kulawarga menyang kebun binatang Berlin. Kewan langka lan eksotis nggawe Berlin minangka salah sawijining kebun binatang paling apik sing bisa dikunjungi karo bocah-bocah ing Eropa.

Taman Zoologis Berlin dununge ing salah sawijining kutha sing paling apik ing Eropa, lan kebun binatang ora ana sing istiméwa. Yen sampeyan ing kutha akhir minggu suwene, mula sampeyan mesthi kudu golek wektu sedina ing kebun binatang, paviliun, lan akuarium.

Salah sawijining perkara paling apik babagan kebun binatang iki yaiku ana rega tiket khusus kanggo kulawarga cilik utawa gedhe, siji mlebu kebun binatang, utawa combo kanthi mlebu ing akuarium.

Rega Sepur Frankfurt menyang Berlin

Rega Sepur Leipzig nganti Berlin

Rega Sepur Hanover menyang Berlin

Rega Sepur Hamburg nganti Berlin

 

10 Kebun Binatang Paling apik ing Eropa: Tigris ing Taman Zoologis Berlin

5. Kebun Binatang Paling Keren Ing Hamburg: Kebun Binatang Hagenbeck

Hamburg pancen hebat tujuan kutha-break, lan kutha sing nyenengake kanggo dikunjungi karo bocah-bocah. Hagenbeck Tierpark ing Hamburg minangka salah sawijining conto sing nyenengake ing Hamburg karo bocah-bocah. Iki minangka salah sawijining kebun binatang paling keren ing Eropa lan Jerman. Omah sing mbukak mbukak luwih saka 1,800 kewan, kebun binatang sing apik iki nduwe Samodra Arktik. Samodra Arktik minangka papan petualangan kulawarga, lan ngunjungi bruwang kutub, penguin, lan bruwang segara.

Yen sampeyan ing Hamburg sawetara dina, mula sampeyan kudu njupuk Kertu Hamburg. Kanthi cara iki sampeyan bakal seneng diskon gedhe wisata, lan diskon ing kebun binatang lan akuarium tropis ing kebun binatang.

Rega Sepur Berlin nganti Hamburg

Rega Sepur Bremen nganti Hamburg

Rega Sepur Hanover menyang Hamburg

Regane Sepur Cologne nganti Hamburg

 

Kebon Binatang Hamburg Hagenbeck Penguin

6. Kebun Binatang Antwerpen Ing Belgia

Salah siji saka ndhuwur 10 kebun binatang paling apik ing Eropa yaiku Kebun Binatang Antwerpen. Kaya kebun binatang ing dhaptar, ing Kebun Binatang Antwerp sampeyan bisa ngujo kewan sing paling ayu ing jagad iki. Nanging, salah sawijining perkara sing mbedakake Kebun Binatang Antwerpen karo kebun binatang liyane, minangka Program khusus kanggo kewan sing kaancam bakal punah, kaya bonobos lan okapi.

Kebun binatang paling apik ing Belgia wis saya suwe saya suwe. Kebon binatang iki saya gedhe nganti saiki ora ana ing tengah kutha, cedhak banget karo stasiun Pusat. Menapa malih, kebon binatang Skywalk bakal mbukak paling akeh tampilan panorama sing apik banget kebon lan salah siji saka kutha-kutha ing Eropa sing adoh banget.

Brussels nganti Antwerpen Sepur Harga

Rega Sepur Amsterdam nganti Antwerpen

Rega Sepur Lille nganti Antwerpen

Rega Sepur Paris nganti Antwerpen

 

Kebun Binatang Antwerpen Manuk Gedhe Ing Belgia

7. Kebun Binatang La Palmyre Ing Les Mathes, France

Kebun binatang Les Mathes sing apik ing La Palmyre dununge ana ing alas lan bukit-bukit pasir sing ijo. Ana dalan sing ditandhani sing nggawa sampeyan lan bocah-bocah lelungan ing saindenging jagad kewan lan keajaiban alam ing salah sawijining kebun binatang paling apik ing Eropa.

Singa segara liar lan kucing liar, Flamingo Carreabean, lan penyu raksasa, minangka sawetara kewan khusus sing bakal ditemokake. Kebun binatang sing apik iki dununge ana ing wilayah New Aquitaine, Prancis, ing pesisir Atlantik, ngulandara gedhe saka Paris nganggo sepur.

Rega Sepur Amsterdam nganti Paris

Rega Sepur London nganti Paris

Rega Sepur Rotterdam nganti Paris

Rega Sepur Brussels menyang Paris

 

banyu ngombe jerapah ing Kebun Binatang La Palmyre Ing Les Mathes, France

8. Kebun Binatang Artis Ing Amsterdam

mung 15 menit saka pusat kutha, sampeyan bakal nemokake kebun binatang pisanan ing Amsterdam lan salah sawijining kebun binatang paling apik ing Eropa. Kebun Binatang Artis Royal minangka papan kanggo zebra, kupu-kupu, iwak tropis, lan organisme paling cilik sing bakal narik kawigaten bocah-bocah, ing ARTIS-Mikropia.

A kunjungan menyang kebun binatang Amsterdam minangka salah sawijining kegiatan kulawarga sing paling apik sing bisa ditindakake ing Amsterdam. Kanthi akeh pavilion, menyang akuarium, lan wit oak lawas, Kebun Binatang Artis ing Amsterdam minangka salah sawijining pemandangan sing apik lan papan khusus dikunjungi nalika ing Walanda.

Luwih becik tuku tiket Artis Zoo lan Micropia kanggo nikmati kabeh kebun binatang ing Amsterdam Royal.

Rega Sepur Brussels nganti Amsterdam

Rega Sepur London nganti Amsterdam

Rega Sepur Berlin nganti Amsterdam

Rega Sepur Paris nganti Amsterdam

 

Kebun Binatang Singa Watchng Artis Ing Amsterdam

9. Kebun Binatang Paling apik ing Inggris: Kebon Binatang Chester

Kebun binatang paling gedhe ing Inggris dununge ing Cheshire lan omah kanggo luwih saka 35,000 kewan. Kebun binatang Chester minangka salah sawijining kebun binatang paling apik ing Eropa sing bisa dikunjungi karo anak-anak sampeyan amarga akeh kewan lan kebon sing bisa dijelajahi. Ana kewan saka saindenging jagad, kaya lemur, sungu gedhe, sungu, lan akeh liyane kewan sing unik.

uga, yen sampeyan duwe wektu kanggo ngluwihi tamasya kulawarga, manawa ngunjungi kebon sing apik ing kebun binatang. Koleksi kembang ing kebon binatang Chester duwe jeneng sing misuwur ing saindenging jagad, lan anggrek pancen luar biasa. Kunjungan menyang kebun binatang Chester minangka kegiatan luar ruangan kulawarga sing sampurna.

Rega Sepur Amsterdam nganti London

Rega Sepur Paris nganti London

Rega Sepur Berlin nganti London

Rega Sepur Brussels menyang London

 

Kebun binatang paling apik ing Inggris yaiku Kebun Binatang Chester

10. Kebun Binatang Paling apik ing Eropa: Kebun Binatang Basel Ing Swiss

Kebun binatang paling apik ing Swiss ana ing jantung Basel. Kebun Binatang Basel minangka papan kanggo kéwan saka saindenging jagad, lan sampeyan bakal nemokake kabeh kewan ing sawijining penduduk alami ing macem-macem pager.

Babagan liyane sing apik tenan sing nggawe kebun binatang Basel ing kita 10 kebun binatang paling apik ing Eropa, yaiku kebon binatang bocah. Ing kene anak sampeyan bakal oleh kesempatan sing regane kanggo ketemu kewan ingon saka saindenging jagad, pet mau, lan dipakani.

Dolan maring kebon binatang minangka kegiatan luar biasa sing luar biasa kanggo kabeh kulawarga. Kebon ijo lan alas, kewan lan tanduran sing luar biasa, bakal narik minat lan nyenengake para bocah. ing 10 kebun binatang paling apik ing Eropa kanggo dikunjungi karo bocah-bocah, minangka permata sing didhelikake ing Eropa lan paling ora ana sadina-dina.

Munich nganti Rego Sepur Basel

Rega Sepur Zurich nganti Basel

Bern nganti Rego Sepur Basel

Rega Sepur Jenewa nganti Basel

 

Kebun Binatang Paling apik ing Eropa: Kebun Binatang Basel Ing Swiss

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang kunjungan paling apik ing kebun binatang paling apik ing Eropa kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Kebun Binatang Paling Apik Kanggo Dikunjungi Kanthi Bocah-bocah ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com% 2Fblog% Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)