Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 02/07/2021)

Tanah legenda, Dinasti, budaya, lan wong-wong sing mbangun China sekti sing hebat, omah saka 10 papan sing paling epik kanggo dikunjungi ing China. Saben papan nggumunake, nyritakake crita kuno ing saben batu bata, bridge, lan banyu murni saka 1000 lakes.

Sabanjure 10 papan sing paling epik kanggo dikunjungi ing China, wis pirang-pirang ewonan taun kepungkur dadi plancongan sing apik, dadi siyap-siyap kanggo lelungan sajrone urip.

 

1. Epik Panggonan Kanggo Dikunjungi ing China: Zhangye Danxia Landform

Fenomena geologi sing nggumunake, Taman Nasional Zhangye Danxia ing provinsi Gansu ana ing sisih ndhuwur 10 papan sing paling epik kanggo dikunjungi ing China. ing 2009, "Awan abang" taman nasional Danxia dadi situs warisan donya UNESCO.

Senyawa taman saka 50 kilometers, ngaso ing sikil pegunungan Qilian. iki keajaiban alam pirang-pirang ewu taun suwene bisa nggawe kaendahan sing narik kawigaten para turis saka saindenging jagad. Wilayah sing maune dadi samodra, alon-alon ngowahi bentuk bumi dadi pucuk lan dalan, saka oranye nganti ijo, pancen apik tenan.

Kepiye Cara Aku Ndhuwur menyang Landform Danxia ing China?

Sampeyan bisa mabur menyang Zhangye saka Lanzhou sak jam, utawa njupuk eco-friendlier cara lelungan Sepur. Iku mung 6 jam Sepur.

 

China's Zhangye Danxia Landform

 

2. Epic Places Kanggo Dikunjungi ing China: Teras Beras Yuanyang

Yen sampeyan nggoleki petualangan, banjur petualangan epik ngenteni 3,000 langkah ing teras beras Yuanyang. Sampeyan bakal nemokake teras sing apik banget ing provinsi Yunnan, ing lereng gunung Ailao. Wong Hani sing apik banget nggawe pemandangan sing apik banget 2,500 taun ago.

'Pengukir trampil "digawe a UNESCO warisan donya situs ing tangan kosong, sadawane kali Abang luwih saka 113 kilometers. Nopember minangka salah sawijining wektu paling apik kanggo ngunjungi papan liya sing paling apik ing China.

Kepiye Kepiye Ing Teras Yuanyang?

First, sampeyan kudu tekan kutha Kunming, banjur numpak bis menyang Yuanyang. Sepur peluru menyang Jianshui bakal dadi cara sing paling nyenengake kanggo lelungan, banjur numpak bis menyang Yuanyang.

 

Epic Places Kanggo Dikunjungi ing China: Teras Beras Yuanyang

 

3. Epic Places Kanggo Dikunjungi ing China: Tlaga Qinghai

Tlaga paling dhuwur ing China, Tlaga Qinghai minangka papan kaping tiga sing paling apik ing China. Yen sampeyan arep ngunjungi tlaga sing apik iki, sampeyan kudu ngerti manawa Danau Koko Nor, ana ing sisih lor mangetan Dataran Tinggi Tibet. Mulane, Biksu Tibet lan biksu Tibet nganggep suci.

Kajaba kasunyatan iki, malang mangsan sing ganti, nggawe tlaga Qinghai luar biasa lan ora kaya papan liya ing China. Sampeyan bisa ngunjungi Lake Qinghai ing musim panas, musim gugur utawa musim semi, lan temokake tlaga sing beda banget saben wektu.

Kepiye Cara Aku Saka Lake Qinghai?

sepisanan, numpak sepur menyang Xining, banjur sampeyan bisa numpak bis utawa nyewa mobil menyang tlaga Qinghai.

 

Tlaga Qinghai minangka papan Epik sing bakal dikunjungi ing China

 

4. Zhangjiajie – Pilar Precipitous

Formasi kaya pilar, taman alas Zhangjiajie sing endah yaiku keajaiban alam sing gumun ing China. Zhangjiajie minangka salah sawijining situs formasi sandstone sing ora bisa ditemokake ing jagad iki. Epik iki papan kanggo dikunjungi ing China luwih saka 200 pucuk, pucuk, lan gunung sing lagi wae munggah saka bumi.

Saliyane, sampeyan bakal bathi ketemu telung wong minoritas sing manggon ing wilayah sing adoh iki, lan spesies sing kaancam bakal punah, kayata kidang banyu Cina lan salamander raksasa Tionghoa.

Kepiye Cara Nggawe Formasi Zhangjiajie?

Yen sampeyan lelungan saka Beijing, Shanghai, utawa Xian, banjur numpak sepur menyang Zhangjiajie.

 

Zhangjiajie - Pilar Precipitous ing China

 

5. Jiuzhaigou – Tlaga Alpine sing Werna

Air terjun sing apik tenan, lakes, 9 Desa Tibet, lan paling sesawangan ayu, nggawe lembah Jiuzhaigou minangka salah sawijining 10 papan sing apik kanggo dikunjungi ing China. Sampeyan bakal nemokake Jiuzhaigou ing pegunungan Min Shan, lan sejatine yaiku Taman Nasional.

Ing dhuwur saka 2,472 m. sampeyan bakal nemokake Five Flower Lake. Pancen regane lelungan amarga warna sing unik, asil saka watu travertine dhasar tlaga, lan ganggang warna-warni. iki 2 kasunyatan nyipta efek Alpen ing puncak lan banyu biru-pirus sing diubengi karo fauna sing nggumunake.

Kepiye Cara Nggawe Jiuzhaigou?

Sampeyan kudu menyang Chengdu, ibukutha propinsi Sichuan ing kidul-kulon China nganggo bis lan pesawat.

 

Jiuzhaigou, Tlaga Alpine sing Warni-warni ing China

 

6. Provinsi Sichuan Kulon – Cagar Alam Daocheng Yading

Yen sampeyan ngrancang nylametake menyang alam sing apik ing China, pucuk salju, tlaga murni, lan hiking swarga, banjur cadangan alam Yading iku cocog kanggo sampeyan. Sampeyan bakal nemokake papan sing apik iki ing provinsi Sichuan, China, lan luwih becik sampeyan menehi wektu paling ora 2-3 dina, kanggo nemokake kabeh kamulyan.

"Shangri-La Terakhir" minangka papane telung wong Chianrezig, Jambeyang, lan pegunungan Chanadorje, sing mbentuk formasi segitiga, lan ing ngendi sampeyan bakal nemokake pemandangan sing paling apik ing Daocheng. Menapa malih, luwih becik sampeyan siyap kanggo 1,000 lakes, ing antarané ana tlaga "Susu" Erong, lan tlaga Lima Warna Danzhen sing apik tenan ing 4,600 meter.

Kepiye Kepiye Ing Daocheng Yading?

Yen sampeyan kurang wektu, banjur mabur menyang bandara Yading, banjur numpak bis bandara menyang Daocheng. Sampeyan uga bisa njupuk bis menyang Shangri-La, lan saka kana numpak bis nyawang Yading. Nanging, yen sampeyan pengin banget nemokake epik ing China, banjur nginep ing Daocheng.

 

Epic China's Western Sichuan Province - Cagar Alam Daocheng Yading

 

7. Epic Places Kanggo Dikunjungi ing China: Fenghuang, Provinsi Hunan

Fenghuang minangka salah sawijining papan tradisional ing wilayah kasebut 10 papan sing apik kanggo dhaptar ing China. Kutha sing dijaga kanthi apik iki dibangun ing Dinasti Qing lan njaga swasana kuna lan pandangane suwene 300 taun.

Mulane, nalika mlebu ing kutha sing apik iki, sampeyan bakal ngrasakake yen sampeyan wis mlaku kanthi nyata. Omah kayu ing kutha kasebut, kreteg, candhi ora kena dening wektu lan nggawe swasana endah awan utawa wengi.

Miturut crita, kutha kasebut diwenehi jeneng "Phoenix" nalika 2 Phoenix ora gelem lunga amarga ayu banget, mula dheweke tetep ngawasi.

Cara Menyang Fenghuang?

Mung ana bis menyang Fenghuang, ora sepur. Sampeyan bisa njupuk bis saka kutha cedhak ing Hunan, kaya Changsha, lan Zhangjiajie.

 

Epic Places Kanggo Dikunjungi ing China: Fenghuang, Provinsi Hunan Alam sing apik

 

8. Epic Places Kanggo Dikunjungi ing China: Tembok Agung China

Tembok Besar China minangka salah sawijining keajaiban jagad iki, temenan iku fitur kita 10 papan sing paling epik kanggo dikunjungi ing China.

Kanggo liwat 2,300 taun Tembok Besar China nguwasani lanskap China Lor, lan minangka puncak saben lelungan menyang China. Sayange, pirang-pirang taun amarga erosi alam lan karusakan manungsa - 2,000 kilometer ilang saka iki tengara pinunjul.

Sampeyan kudu nyathet yen sampeyan ngimpi mlaku liwat tembok, iku bakal nggawa sampeyan 18 paling ora pirang-pirang wulan kanggo ngrampungake mlaku Great Wall of China.

Kepiye Kepiye Ing Tembok China sing Gedhe?

Sampeyan bisa numpak sepur saka Beijing menyang stasiun sepur Badaling, banjur numpak bus shuttle gratis menyang kantor tiket Badaling Great Wall.

 

Tembok Besar China mesthine sing paling ngerti ing antarane Epic Places To Visit In China

 

9. Epic Places Kanggo Dikunjungi ing China: Tlaga Qiandao

Kanthi luwih saka 1000 pulo, Tlaga Qiandao minangka salah sawijining papan sing paling apik ing saindenging jagad, apamaneh China. Sampeyan bakal nemokake tlaga sing apik banget ing negara Chunan, Provinsi Zhejiang, panutup area saka 580 kilometers.

Sewu pulo pulau digawe-gawean lan digawe sawise nggawe bendungan ing 1959. Yen sampeyan cukup bathi kanggo lelungan menyang tlaga Qiandao ing China, sampeyan bakal duwe wektu epik kanggo nemokake akeh tlaga lan taman alas.

Cara Golek Danau Qiandao?

Cara paling apik kanggo lelungan menyang tlaga Qiandao yaiku kanthi numpak sepur saka Hangzhou menyang Stasiun Qiandaohu, banjur numpak taksi Tlaga Qiandao.

 

 

10. Epic Places Kanggo Dikunjungi ing China: Kutha Kuno Lijiang

Lijiang minangka kutha lawas nomer loro ing kutha iki 10 papan sing apik kanggo dhaptar ing China, lan salah siji saka 4 kutha-kutha lawas sing paling apik ing China. Kuil Lijiang, arsitektur Naxi unik saka omah-omah gendheng lawas kanthi halaman sing ditutup, cukup ndeleng.

Nalika sampeyan mlaku liwat Lijiang lurung-lurung cobbled, lampion abang ing ndhuwur, lan nemokake 354 kreteg, sampeyan bakal gumun lan gumun karo budaya wong Naxi, lan arsitektur.

Kepiye Kepiye Ing Kutha Kuno Fenghuang?

Cara paling apik kanggo tekan Lijiang kutha kuna yaiku kanthi njupuk Sepur Cina menyang stasiun sepur Lijiang, banjur nganggo bis utawa mobil.

 

Epic Places Kanggo Dikunjungi ing China: Kutha Kuno Lijiang

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang perjalanan sampeyan menyang kene 10 papan sing paling epik kanggo dikunjungi ing China nganggo sepur.

 

 

Do sampeyan pengin masang postingan blog "10 Papan Paling Epik Kanggo Dikunjungi Ing China”Menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fepic-places-visit-china%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)