Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 28/08/2021)

A lelampahan travel quintessential iku kanggo lelungan kanggo Eropah dening Sepur. Iku cepet dadi ing preferred travel Eco-loropaken cara. Dolan, intine, ora mung broadens Horizons kita nanging broadens kita perspektif. Tjubo St. tembung produktif Augustine kang, "Ing donya iki buku lan sing ora lelungan, maca mung siji kaca ".

Ing tech-savvy, digital age connection is fast and furious. Kanthi kabeh keuntungan, kita kelangan sambungan karo bagéan sing paling penting saka lelungan lan urip, wayahe saiki. Train lelungan liwat Eropah Inspirasi, nyaman lan romantis.

Kanggo kita kang ora manggon ing negara ngendi iku travel Sepur penting, bisa ngulandara aneh. perk gedhe saka travel Sepur Eropah sing, bandara kados, Sepur stasiun Eropah dumunung tengen ing tengah kutha. Iku ngethok biaya rasah modal travel kita sacoro apik dirungokake.

Miturut milih Sepur liwat Eropah, kita milih liya saka lelungan sing ora mung melu kita nanging kita bakal bisa ndeleng luwih saka kita biasane ngatur. Salah nuntun kuwi mbukak nganti rolas highlights Eropah utama lan wis rampung ing bab 3 minggu. Maca ing kanggo mangerteni carane kanggo lelungan Eropah Highlights By Train In 3 minggu.

 

Highlights Eropah By Day Train 1: Vienna, Austria

Sepur liwat lelampahan Eropah wiwit ing Wina, ibu kutha Austria. Rong dina kamulyane nunggu ngulandara. streetscapes Baroque lan kraton Imperial nyetel muni ing pertunjukan seni, arsitektur, budaya, lan karya musik. Iki kajawi warung budaya-house mèri lan pemandangan desain sregep.

mumok wis kudu-apa nalika ing Wina. Punika dikenal kanggo avant-garde lan kadhangkala ngageti gaweyan seni, kang kalebu karya dening Pablo Picasso lan Wikisource. Koleksi ing kabeh kasusun saka meh 10,000 ditresnani seni.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

Vienna punika mandeg ing Eropah Highlights By Train

 

Day 2: Salzburg, Austria

Sepur liwat Eropah terus, mbuwang dina ing kutha Salzburg Austria kang. Iku ing tapel wates Jerman lan wis views biasa saka Alpen Wétan. Pratelan Salzburg sing misuwur dadi kutha buku crita sing biyen dadi komposer paling gedhe ing donya, Mozart.

Bukit urip ing Salzburg. Hal iki pernah digunakake minangka lokasi syuting kanggo Highly diakoni, “Swara Musik” lan ana raos nyipta seni sing jelas. Uga exudes serenity sepi.

Munich kanggo Trains Salzburg

Wina kanggo Trains Salzburg

Graz to Trains Salzburg

Linz to Trains Salzburg

Salzburg, Austria

 

Highlights Eropah dina 3: Munich, Jerman

Loro titik sabanjuré ing Sepur liwat Eropah sing Munich lan Stuttgart ing Jerman. Iku bakal paling apik kanggo nglampahi dina ing saben iki tujuan kesuwur.

Munich lan warisane Bavaria yaiku bir lan tradhisi nggawe bir minangka bagean integral saka budaya, kanggo abad meh pitung. Ing Oktoberfest ing ndhuwur dhaftar in Munich. Punika ngrayakake dening mayuta-yuta wong sing riko saka kabeh liwat globe, kanggo partake ing perayaan.

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

Dolan maring Munich ing Highlights Eropah Miturut Train

 

Day 4: Stuttgart, Jerman

Stuttgart wis aran elegan, ngendi mobil lan restoran apik cepet nggawe ambiance gesang modern nanging ana liyane kanggo Stuttgart saka mung modern. Stuttgart wis taverns anggur lan dodo-nut peteng Kebon bir sing nuduhake glethakaken-bali, kick kaki regane.

Nuremberg menyang Sepur Stuttgart

Munich kanggo Trains Stuttgart

Frankfurt kanggo Stuttgart

Heidelberg kanggo Trains Stuttgart

 

 

Highlights Eropah dina 5: Strasbourg, France

Hopping bali ing Sepur, iku mati kanggo Prancis! Nglampahi dina ing Strasbourg.

Strasbourg saldo antarane sasi abad tengah lan mangsa maju. Cathedral Gothic ngrupakne wonder arsitektur and roaming through the old town’s twisting alleys and enjoying tavern food comes highly recommended.

Paris kanggo Trains Strasbourg

Luksemburg Trains Strasbourg

Nancy kanggo Trains Strasbourg

Dijon to Trains Strasbourg

Strasbourg ing Highlights Eropah By Train

 

dina 6 – 8: Paris, France

Paris perlu sethitik introduksi karo arsitektur apik kalebu Menara Eiffel, Arc de Triomphe, karo Katedral Notre Dame. Tembung Parisian sinonim karo gaya lan apik Alasan. nyana Masakan kelas donya, shopping, lan galeri kang sumber tau-medhot saka inspirasi lan Bliss. Sepur lelungan paling apik ing Eropah bakal tansah kalebu kutha kesuwur iki.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Eiffel Tower Paris, France

 

Highlights Eropah dina 9 & 10: Brussels, Belgium

Sawise Paris wis wooed karo Roman, nglampahi rong dina sabanjuré ing Brussels, sadurunge wentis Sepur sabanjuré. Rong dina ing Brussels bakal kalebu facades art deco lan ngunjungi Grand Palace kothak. Iku dumunung ing jantung kutha, endi 17th abad kepungkur isa kanggo urip.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

Colorful Brussels, Belgium

 

dina 11 – 13: Amsterdam, Walanda

Amsterdam iku ngendi kanggo layaran bebarengan kanal sajarah, kang commonplace, lan Camp Saw liwat musium lan kopi Vintage-nepsu. ngombé, mangan, lan adegan desain sing nyenengake lan nyenengake. Amsterdam iku kutha surprise lan ngarep kanggo museum Van Gogh uga inang ngurmati liyane ing tampilan.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

Amsterdam, Walanda

 

Highlights Eropah dina 14 – 17: Bremen & Berlin, Jerman

Lowongan bali menyang Jerman lan nglampahi limang dina ing Sepur liwat Eropah ing Bremen, Berlin, lan Dresden. Sawijining dina kanggo Bremen (ing gambar ing ngisor iki), ngunjungi akeh museum lan galeri kayata Museum Bremen Overseas. Iku sawijining plabuhan, Bremerhaven ngendi kanggo seneng laut seger lan mangerteni sejarah pelabuhan narik.

Berlin kudu telung dina kecemplung. Berlin nduwe reputasi dadi “kutha sing ora nate turu”. Njupuk kauntungan saka vibrancy sawijining! Bengi iku kanggo revelry lan dina kanggo deweke budaya.

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Bremen lan Berlin, Jerman

 

Day 18: Dresden, Jerman

Dresden perlu mung dina, Marvel minangka sawijining Grand Dome lan Versailles-inspirasi Zwinger omahé palace museum. Kutha iki diadegaké ing 1743 lan kedah dibuka sawisé Perang Donya 2. Wis julukan 'Florence saka Elbe’ thanks kanggo lokasi sawijining idyllic.

Berlin kanggo Trains Dresden

Hanover kanggo Trains Dresden

Potsdam kanggo Trains Dresden

Nuremberg menyang Sepur Dresden

Dresden, Jerman mandeg bebarengan Eropah Highlights By Train

 

Highlights Eropah dina 19 – 21: Prague, Czech Republic

Trip Sepur ing Eropah ends ing Prague, sawise prahara saka wonder. Prague punika kutha menara lan asring dibandhingaké karo kaendahan Paris. Iku uga diterangake minangka anané bir Eropah paling apik. Seneng tontonan sing 14th bridge watu abad, istana puncak bukit, lan kali keset. Iku cara sampurna kanggo mungkasi lelampahan Sepur liwat Eropah.

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

Prague, Czech Republic

 

Sepur lelungan paling apik ing Eropah bakal njaga supaya nyaman lan kendel. Appreciate sesawangan sadawane dalan, keamanan lelungan nganggo sepur, lan nyemprotake sesawangan sing bisa. Ana cara sing luwih apik kanggo lelungan. Book karo Simpen A Train dina iki!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Highlights Eropah By Train In 3 minggu” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropean-highlights-by-train%2F%3Flang%3Djw Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)