Wacan Maca: 4 menit
(Paling Keri Dianyari On: 24/12/2020)

Sampeyan bisa uga wis krungu iku watara, nanging sampeyan ora nate percaya.

Dhiskusi saka pangan Sepur éca, ora adoh saka kasunyatan - sampeyan bisa nikmati saben panganan ing Sepur! Bocah lanang lan wadon, railways porsi pangan apik ora mitos - lagi nyata, lan kita lagi pitutur marang kowe mung carane nyata (lan ngendi kanggo nemokake iku).

Lali bidang pangan amarga yen sampeyan nyoba pasugatan iki 3 Restoran sepur Eropa, sampeyan bakal ngerti makna bener saka railways porsi pangan apik. utawa, luwih apik durung - pangan éca.

 

1st Pick kanggo Railways porsi pangan apik – railway Jerman

Percaya opo ora tapi Sepur ICE Deutsche Bahn saiki dadi salah sawijining menu on-board paling macem ing Eropa. Lelungan ing sepur iki kanggo seneng penguasaan Horst Lichter, koki selebriti, presenter, lan penulis buku masak sing operator Deutsche Bahn dadi mitra 2014. As part of his year-long campaign, Lichter ngenalaken 12 gagasan resep anyar antarane luwih saka 250 katering. Kampanye diarani 'Rasa lan nemokake Jerman,'Lan iku kabeh sing pengin ing gesang sapunika. Liyane bab gedhe babagan kampanye iki sabab liya. yaiku, sepuluh sen saka saben dadi meal Go kanggo pangayoman lan pengawetan saka alas Jerman wilayah! Apa cara gedhe kanggo nggabungaké penggalangan dana lan pangan bungahaken, tengen?

Ngandika pangan apik, sing ora kabeh. Paling taun, Deutsche Bahn marang kesempatan kanggo 7 bloggers pangan saiki meal sing dipilih kanggo menu melu. Salajengipun, saben rong sasi antarane April 2017 lan Maret 2018, pilihan iki kang dianyari karo kabeh saka vegan lan vegetarian pasugatan gedhe mangsan. stunned? kita padha, banget! Railways porsi pangan apik mesthi miwiti karo railway Jerman.

Tiket tren Frankfurt menyang Hamburg

Tiket Brussels menyang Hamburg Sepur

Karcis ing Hamburg Sepur

Tiket Cologne menyang Hamburg

 

Deutsche Bahn punika calon kita kawitan kanggo Railways Bantu Good Food

 

2nd Pick kanggo Railways porsi pangan apik – Eurostar

Business Premier Penumpang Eurostar kang manawa seneng perawatan bintang lima ing saben bab. layanan salib-wewatesan iki nggawe menu mangsan ing collaboration karo ora ana liyane saka direktur kuliner Raymond Blanc! Ing ngedegaken saka Brasserie Blanc, loro, lan chef pangreksa loro restoran Michelin main, Blanc ndadekake manawa pangan ngluwihi comparison. Kabeh iku organik ingkang sumberipun saking petani. Plus, kabeh jajanan bebas saka produk gen dipunéwahi lan gabungke masakan Inggris lan Perancis. Blanc berkolaborasi karo saben Eurostar kang 3 pawon kanggo desain jajanan iso lali.

Eurostar tetep munggah karo tren pangan, supaya kabeh iku lem lan biasa-free yen penumpang supaya supaya. Padha dadi kanggo vegan lan vegetarian piring, banget lan iki mung siji railways kita porsi pangan apik ing trowongan!

CATETAN: Mung skenario ngendi obsessively njupuk foto saka pangan ditrima ing Sepur iki. Sing wis tak nggawe kawentar Instagram karo resep-resep Blanc kang!

Amsterdam kanggo London Trains

Lyon ke London Eurostar Trains

Paris kanggo London Trains

Antwerp kanggo London Trains

 

 

Ing pungkasan ing dhaftar kita – Great Railway Western

everyone, pamindhahan – amarga Agung Western Railway (GWR) punika railways porsi pangan apik! GWR utamané partnered karo chef lan kulinèr Mitch Tonks kanggo desain menu fabulously sedhep sawijining London - penumpang Penzance. Panganan padha digunakake ana lokal-sumber, karo koki profesional nyepakaké ing Papan. nanging, crita ora mungkasi ana. Paling taun, GWR mbukak mobil makan Pullman, utawa kaya sing diarani "salah sawijining rahasia sing paling dijaga ing Inggris." Mobil kasebut duwe menu anyar sing ditawakake karo kabeh fasilitas liyane. Minangka wakil GWR nerangake, "Mobil Pullman janjinipun njupuk sampeyan bali menyang dina travel Sepur mewah; karo kursi barang paling apik, taplak meja putih sing asri, lan layanan perak saka tim sing ramah. "

 

GWR Railways Bantu Good Food

 

Everyone pantes railways porsi pangan apik lan saiki sing ngerti kang sepur-sepur Book, kabeh luwih gampang. Pilih Simpen A Train kanggo tiket Sepur lan wiwit nglaras urip apik pangan dina!

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropean-railways-serving-good-food%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)