Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 18/06/2021)

Merencanakake lelungan solo bisa dadi sibuk sanajan lelungan sing wis trampil, apamaneh nalika milih tujuan sing tepat kanggo dikunjungi lan kegiyatan sing pas kanggo melu ing kana. Nanging sing paling penting, amarga sampeyan pengin nggawe paling apik kanggo nemokake dhewe.

Dadi dhewekan ing dalan, sampeyan bisa ngunjungi ing endi wae sing dikarepake, tanpa kudu selaras karo jadwal wong liya. uga, sampeyan bisa nantang luwih akeh kanthi dadi wong liya, sing nambah kapercayan sampeyan, lan mesthi, tuwuh dhewe.

Yen wis dikandhani, apa sampeyan duwe tujuan ing perjalanan supaya bisa nemokake mandhiri? Artikel iki nyorot 7 papan sing paling nyenengake kanggo ngunjungi solo.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Papan-papan Kanggo Dikunjungi Plancongan Penemuan Diri: Australia

Australia minangka tujuan impen kanggo para penyelam amarga tujuane kesempatan nyilem telas kanggo penyelam amatir lan pengalaman. Lan sanajan sampeyan ora siyap nyilem, sampeyan bakal seneng golek macem-macem harta karun sing ditawakake negara. Australia uga omah sing paling punah utawa spesies kewan sing kaancam bakal punah, dadi sampeyan duwe kemungkinan langka kanggo sesambungan karo fosil umur setaun taun ing sacedhake.

Nanging ora ana kasunyatan sing nyataputra, kenapa kita milih Australia dadi tujuan utama para wisatawan solo. Alesan utamane yaiku perdamaian ing salawas-lawase negara kasebut, dipercaya Transportasi umum, lan pilihan akomodasi murah. Sampeyan bakal aman banget ing Australia.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Perjalanan Penemuan Diri menyang Australia

 

2. Thailand

Budaya ing kene sugih lan panganan iku enak banget, dadi sampeyan bakal duwe macem-macem bahan sing gegandhengan karo panganan lan budaya kanggo dijelajah lan sinau saka warga lokal yen sampeyan ora duwe wektu kanggo nyisihake. Akomodasi lan transportasi terjangkau banget ing kene, apamaneh kepiye bisa diakses Bangkok yaiku saka kabeh pojokan jagad. Lan yen pikiran sampeyan kuwatir utawa repot, sampeyan bisa njero candhi utawa pusat tapa lan meditasi.

Luksemburg menyang Brussels Kanthi Kereta Api

Antwerpen menyang Brussels Kanthi Sepur

Amsterdam menyang Brussels Kanthi Kereta Api

Paris menyang Brussels Kanthi Sepur

 

Wisata solo menyang Thailand

 

3. Papan-papan Kanggo Dikunjungi Plancongan Penemuan Diri: Inggris

Pirang taun kepungkur, London minangka kutha sing paling sering dikunjungi para turis solo. Mung sampeyan kudu ngandhani yen iki papan sing aman yen ora duwe perusahaan. Istana Buckingham saiki dadi daya tarik paling gedhe kanggo para wisatawan solo, nanging ora mung siji ing London. Yen sampeyan pengin ndeleng obyek wisata sing paling akeh sajrone wektu winates, mung gabung karo London tur mlaku-mlaku gratis nalika mbesuk ngunjungi kutha.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Kunjungi The Big Ben ing London kanthi lelungan solo

 

4. New Zealand

Apa sampeyan seneng nyopir dhewe kanthi jarak sing adoh? Akeh lelungan tunggal sing seneng Selandia Baru amarga opsi nyopir iku cocog karo dheweke. Sampeyan mung perlu nyewa kemah utawa mobil biasa lan menyang dalan sing dituju. Iki negara ayu kanggo njelajah. Pendhudhuk uga seneng banget lan mbiyantu kapan pengin pitulung.

Florence menyang Milan Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Milan menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia ke Milan Kanthi Sepur

 

Wisata kanthi mandiri menyang Selandia Baru

 

5. Papan-papan Kanggo Dikunjungi Plancongan Penemuan Diri: Peru

Meh kabeh papan anyar sing dikunjungi khusus amarga sawetara alasan, nanging Peru minangka salah sawijining negara sing paling misuwur. Papan iki pancen gumun karo akeh wong kanthi kaendahan alam lan khasanah kasebut, manawa masarakat ora bisa cukup. sawijining Sajarah sugih, gunung, lan budaya tradisional, sing menarik kanggo saben pengunjung. Mangkono, kanggo ngrasakake kabeh bandha nasional, njupuk tur Peru, lan kenal karo negara kasebut.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

 

6. USA

AS macem-macem, dadi sampeyan ora bakal rumangsa kasasar ing endi wae, saka ngendi wae sampeyan teka. Negara kasebut uga jembar banget lan nduweni kabeh kabutuhan kaya gunung, taman, kewan galak, utawa pantai. Ngomong babagan pantai, sampeyan kudu ngunjungi Florida yen sampeyan lagi ing Amerika Serikat lan renang ing pasir putih. Salajengipun, Disney bisa uga dadi tujuan sing sampurna kanggo lelungan tuwuh-dhiri amarga sampeyan bakal kelingan nalika isih cilik, lan rasa nostalgia sing pait ora nate nglarani wong liya. Lan yen sing sampeyan butuhake yaiku sawetara wektu sing tenang, sampeyan bisa tetep ing a sewa plancongan adoh saka ramone.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

New York minangka tujuan sing cocog kanggo para wisatawan solo

 

7. Papan-papan Kanggo Dikunjungi Plancongan Penemuan Diri: Japan

Jepang luwih maju tinimbang negara liya babagan teknologi. Yen sampeyan futuris utawa investor teknologi, njelajah kesempatan bisnis sing ana ing kutha iki mesthi bakal nyenengake sampeyan. Negara kasebut uga dadi candhi sing apik, hotel mewah, lan restoran, uga harta karun alam sing paling apik ing Asia. Opo meneh, sistem transportasi sing efisien ing kene bakal nggawe perjalanan solo dadi nyenengake lan bebas repot. Yen sampeyan pacangan musik, sampeyan bisa nggawa laptop lan piranti lunak nggawe musik supaya inspirasi entuk sampeyan lan bisa uga ngasilake swara sing apik kanggo nglambangake lelungan dhewekan.

Munich menyang Salzburg Kanthi Sepur

Wina menyang Salzburg Kanthi Sepur

Graz menyang Salzburg Kanthi Sepur

Linz nganti Salzburg Kanthi Sepur

 

Perjalanan penemuan sendiri di Jepang

8. Malaysia

Ana akeh perkara sing kudu ditindakake lan sinau ing Malaysia, nanging kasunyatan sing paling narik kawigaten babagan negara Asia Tenggara iki yaiku persentase populasi sing luwih gedhe nganggo basa Inggris. Iki tegese sampeyan bakal angel kesasar nalika lelungan solo ing kene. Negara kasebut duwe pantai, gunung, titik nyilem, lan kabeh sing dibutuhake kanggo santai lan nikmati urip dhewe.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

Plancongan solo menyang Malaysia

 

Kesimpulane

Backpacking lan solo lelungan dadi populer ing wayah awan amarga fleksibilitas sing ditindakake. Sampeyan nindakake sing bener. Cukup elinga duwe anggaran sing cukup kanggo akomodasi sampeyan, pangan, lan kabutuhan transportasi amarga sampeyan kudu mandhiri yen sampeyan kepengin bisa lelungan kanthi mandhiri.

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang Plancongan sing Bakal Dikunjungi Ing Plancongan Sampeyan Kanthi Sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "Tempat sing Seneng Dikunjungi ing Plancongan Self-Discovery" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Ffun-places-visit-self-discovery-trip%2F- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)