Wacan Maca: 5 menit
(Paling Keri Dianyari On: 13/08/2021)

film Harry Potter padha seri film paling sukses kabeh wektu. Akeh adegan saka film Harry Potter sing dijupuk ing London dhewe. Apa sampeyan pancen penggemar film Harry Potter utawa seri buku, London punika temtu Panggonan sing paling apik kanggo ngunjungi kanggo pengalaman Harry Potter asli. Pengin ngerti apa 5 Places to visit kanggo Harry Potter Weekend ing London? Simpen A Train wis nyawiji dhaftar iki kanggo nggawe wizarding ngulandara siji luwih gampang lan luwih macem!

 

1. Harry Potter Weekend: Warner Bros Studios Tour London

Iki pengalaman pokok ing buku kita! Waca tangan pisanan ing set, rasukan, lan peraga digunakake ing kabeh film Harry Potter! Langkah nang sawetara lokasi film kalebu; Agung Hall, Kantor Dumbledore, lan pondok Hagrid.

Where to golek iki? Kepala ing liwat menyang Warner Bros. Studios Tour London. The Making of Harry Potter ingkang ageng umum ing Leavesden ing kidul Inggris. Ora bakal bingung karo Wisaya Harry Potter saka Universal Studios taman tema. Iku ngetokne permanen aturan asli konco sing pemandangan sak klebatan saka film Harry Potter. Nduwe gaib metu karo konco sing pemandangan demo saka film Harry Potter ing Warner Bros. Studio Tour London.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Studio demo nalika ing Harry Potter Weekend ing London

 

2. Harry Potter Weekend: Nyekel Sawetara Merch Ing Platform 9 3/4

Kings Cross Station punika, mesthi, titik departure kanggo siswa saka Hogwarts Sekolah Sihir lan Wizardry, kang mahasiswa paling misuwur, Harry Potter, nekani. Ing Hogwarts Express nglepas saka Platform 9 ¾.

Ing Kings Cross Station, utama stasiun Sepur ing London kanggo sepur kanggo Edinburgh lan Scotland, a atraksi wisata wis mantep, karo bagasi trolley setengah ditempelake ing tembok, ngendi sampeyan bisa maneh kanggè dhewe wayahe Harry Potter Panjenengan.

Kanggo nyimpen rame karo queues wong, iki saiki bisa ditemokaké ing dhaérah aula utama saking stasiun Kings Cross, ora antarane platform 9 lan 10 sing bisa mikir.

Antarane jam 9 am lan 9 pm sampeyan bisa mbayar kanggo duwe photographer profesional lan asisten bantuan njaluk foto sing paling apik, lengkap karo syal Harry Potter lan / utawa tongkat. Sampeyan isih bisa njupuk foto dhewe kene kanggo free.

Yen sampeyan mung bisa visit sak periode puncake lan duwe dhuwit kanggo nyisakke, sampeyan bisa uga pengin tuku tuku foto VIP Pass. Iki kalebu platform 9 ¾ lanyard, foto sampeyan, lan antrian mlumpat, kabeh kanggo £ 20.

Stasiun saiki ngarep menyang toko Harry Potter jenenge Platform 9 3/4 ngendi sampeyan bakal nemokake kabeh wares wizarding Panjenengan. Sampeyan bisa malah tuku Hogwarts layang pribadi kene kanggo £ 15 utawa malah pribadi Hogwarts gedhe kanggo £ 65!

Calais kanggo London Trains

Attractions kanggo London Trains

The Hague kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

 

Harry Potter Weekend ing London

3. Tetep: Tuntunan Chamber Ing Georgia House Hotel

Saben kamar fitur patri kaca jendhela, tembok watu, lan papat kasur poster, nalika geni kompor, cauldrons, lan tapestries ngrampungake Gambar memikat ing hotel London iki. Punika dijamin kanggo nggawe sing aran gaib.

Antwerp kanggo London Trains

Ghent kanggo London Trains

Middelburg kanggo London Trains

Leiden kanggo London Trains

 

 

4. Harry Potter Weekend: Duwe Drink Ing cauldron

Apa sing Harry Potter Weekend ing London tanpa nyoba cauldron? Cocktail Pengalaman Magical iki 1 hr 45 min kelas immersive ing London. Don salin panjenengan, nyekel tongkat sampeyan, lan siyap-siyap kanggo kelas Potions sing paling semangat, karo iki Immersive Magical Cocktail Pengalaman kanggo Two ing cauldron, London.

Ing workstation interaktif, sampeyan bakal kanggo nyoba metu Piandel teken dening pouring welcome drink. Sampeyan banjur bakal nggunakake skills mixology molekul khusus kanggo masakan elixirs éca Panjenengan, saben kang bakal duwe sipat sing beda lan efek. Njaluk siap kanggo nyampur nganti sawetara Piandel ing paling pengalaman memikat cocktail London!

Apa Klebu?

  • 1 jam 45 menit immersive pengalaman cocktail gaib kanggo loro ing cauldron, London
  • Piandel Makarya tongkat lan salin kasedhiya
  • Nggawe telung ombenan nggunakake mixology molekul
  • Alkohol-free, lem, lan opsi vegan kabeh kasedhiya
  • Pack hadiah pengalaman kalebu voucer pribadi lan kertu pesen
  • pembatalan indemnity

Den Helder kanggo London Trains

Maastricht kanggo London Trains

Cologne to London Trains

Bonn kanggo London Trains

 

Menyang cauldron ing Harry Potter Weekend ing London

 

5. Waca Tempat Saka Books Lan Film On A Muggle Walking Tour

ing 2.5 jam Muggle Walking Tour isine akeh London Landmarks kasebut ing buku, kalebu Number 12 Grimmauld Place lan Mentri Magic. Sampeyan uga bakal visit lurung-lurung lan alleys sing padha inspirasi kanggo akèh saka seri lokasi kayata; Diagon Alley lan Knockturn Alley. Nanging, kita padha tresna carane demo iki ora mung pinter. Iku uga menehi kaweruh menyang sawetara saka sajarah sampeyan bakal pass sadawane dalan.

Dusseldorf to London Trains

Langkawi to London Trains

Munster kanggo London Trains

Leuven kanggo London Trains

 

Waca Tempat Saka Books Lan Film On A Muggle Walking Tour

 

Kroso inspirasi kanggo nggawe gaib dhewe kowe sak London? Gunakake ing daftar 5 Places to visit kanggo Harry Potter Weekend ing London, saiki. Book tiket ing menit karo bantuan saka Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Places Kanggo Dolan maring Kanggo Harry Panjenengan Potter Weekend In London” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fharry-potter-weekend-london%2F%3Flang%3Djw– (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)