Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 02/07/2021)

Sawetara pemandangan sing paling apik ing Eropa ora ana regane lan gampang digayuh. pancet, lelungan menyang Eropa bisa larang banget yen sampeyan ora ngrencanakake sadurunge. Nalika umume ibukota Eropa bakal nyuda anggaran lelungan sampeyan, ana sawetara panggonan plancongan ing Eropa sing terjangkau kabeh. Ndhuwur kita 7 papan sing paling larang kanggo lelungan ing Eropa pancen ramah lingkungan lan ora bakal ngluwihi € 50 saben dinane.

Permata sing didhelikake iki ora katon adoh banget karo kaendahan lan sihir, tinimbang kutha kaya Paris lan Berlin.

 

1. Lokasi Paling Terjangkau ing Eropa: Cologne, Jerman

Kamangka Jerman cukup larang, Cologne minangka salah sawijining papan sing paling larang kanggo dikunjungi ing Eropa. Saka akomodasi sing ramah anggaran nganti tengara ikon lan transportasi murah, Cologne mesthi a break kutha gedhe pilihan yen sampeyan lelungan solo utawa ngrancang plancongan Euro kulawarga.

Kutha Jerman iki dadi papan bir saka Kolsch, dadi sampeyan bisa ngrasakake panganan khas Jerman mung 1,30 €. Ora ana sing luwih apik tinimbang nikmati pint ing pinggir Kali Rhein sing apik, sawise dina ing kutha. Priksa manawa sampeyan liwat Ficshmarkt kanggo snap kaya kertu pos kanthi omah warna lan terus menyang Kutha Tua, Altstadt.

Saliyane, ing tengara paling misuwur ing Jerman, katedral Cologne sing apik tenan bisa dikunjungi. Arsitektur Gothic, windows kaca dicet, lan pandangan kali iku epik. Yen sampeyan seneng seni, banjur Cologne duwe museum gedhe utawa seni jalanan sing apik banget ing Ehrenfeld. Wilayah iki minangka bagean pinggul lan trendi Cologne, papan sing arep dituju kanggo kopi lan vintage.

Minangka sampeyan bisa ndeleng Cologne minangka kutha sing ramah anggaran sing bisa dituju ing Eropa. ndhuwur kabeh, sing paling apik yaiku transportasi sing efisien lan terjangkau. Transportasi Jerman, ril sepur, lan trem pancen nyaman lan efisien, dadi luwih ngirit wektu lelungan. Entuk pass sepur saben dina utawa mingguan iku cara sing paling apik nyimpen dhuwit nalika lelungan.

Rega Sepur Berlin nganti Aachen

Rega Sepur Cologne Frankfurt

Rega Sepur Cologne Dresden

Rega Sepur Aachen nganti Cologne

 

Cologne ing Jerman minangka papan sing cocog kanggo lelungan ing Eropa

 

2. digunakake, Belgium

Wafle kanggo sarapan lan sampeyan siyap nggoleki kabeh 80 kreteg lan sendhang katresnan, Minnewater. Bruges yaiku a kutha abad pertengahan sing apik ing Belgia lan salah sawijining papan sing paling larang kanggo dikunjungi ing Eropa. Saka jumlah istana sing pinunjul nganti a nitih prau ing kanal, ana akeh barang sing bisa ditindakake ing Bruges, numpak sepur saka Brussels.

Yen sampeyan pengin splurge rada, mula sampeyan kudu nyisihake wektu lan bagean saka anggaran saben dina kanggo coklat. Goleki tandha 'gaweyan tangan' sing wis ana 50 saka toko coklat ing kutha iki kanggo coklat Belgia sing paling apik.

Ukuran cilik lan perencanaan kutha Bruges gampang banget ditliti kanthi mlaku, dadi sampeyan ora kudu ngentekake wektu kanggo transportasi. Nyatane, cara sing apik kanggo njelajah kutha lan sinau babagan budaya lan warisane yaiku gabung karo tur mlaku-mlaku kanthi gratis. Kanthi cara iki sampeyan bisa entuk kabeh tips njero restoran sing terjangkau, blanja souvenir, lan cara paling apik kanggo ngunjungi atraksi utama.

Rega Sepur Amsterdam nganti Bruges

Rega Sepur Brussel menyang Bruges

Rega Sepur Antwerp nganti Bruges

Rega Sepur Gugur menyang Bruges

 

kepiye toko lan bangunan katon wengi ing Bruges Belgia

 

3. Lokasi Paling Terjangkau ing Eropa: Czech Krumlov, Czech Republic

Republik Ceko minangka salah sawijining papan sing paling terjangkau kanggo lelungan ing Eropa, mula kutha Cesky Krumlov sing apik ana ing daftar kita. Kutha sing warna iki ramah lan turis, ramah-anggaran. Sampeyan bakal gampang banget kanggo njelajah lan nikmati masakan Ceko, draf bir, lan tamasya nalika mbuwang prakteke apa-apa saka anggaran lelungan.

Kaping kabeh, mangan ing njaba super murah, lan sampeyan bisa nemokake menu nedha awan sing nyedhiyakake wiwitan, kursus utama, lan bir kanthi rega lucu. Bir luwih murah tinimbang banyu ing saindenging Republik Ceko lan digabungake karo sosis jeruk sing misuwur, sampeyan wis entuk nedha bengi sing apik.

Kutha iki uga dadi istana lan kebon sing luar biasa sing bebas dikunjungi, lan yen sampeyan pengin munggah kanggo ndeleng epik, mula ragad mlebu menara kurang saka 5 Euros. Pilihan liyane sing apik kanggo njelajah kutha kasebut yaiku kanthi gabung karo tur mlaku-mlaku kanthi gratis lan ketemu wong liya sing lelungan utawa buku Tur lumampah kutha swasta Cesky Krumlov kanggo geng. Kanthi cara iki sampeyan bisa nemokake rahasia kutha, Kujang, lan tips supaya plancongan apik tenan menyang negara dongeng.

Rego Sepur Nuremberg tumuju Prague

Rega Sepur Munich nganti Prague

Rega Sepur Berlin nganti Prague

Wina menyang Rega Sepur Prague

 

4. Eger, Hungary

Hongaria minangka salah sawijining negara paling murah ing Eropa, lan ana liyane sing bisa dideleng tinimbang Budapest. Eger minangka kutha sing apik, kanthi sumber termal, Bukk Hongaria Taman Nasional, lan landmark sing apik kanggo dikunjungi. Kabeh keajaiban kasebut kasedhiya tanpa kompromi anggaran lelungan sampeyan.

Eger minangka salah sawijining kutha sing misuwur ing Hongaria lan dadi anggur abang sing enak, dununge ana ing antarane pegunungan Bukk. Pemandangan sing apik tampilan alam nggawe setelan sing sampurna kanggo anggur ngicipi sawise dina hiking ing taman Bukk sing apik lan santai ing mata air alami. Minangka Hongaria minangka sumber mata air alam paling apik ing Eropa, rendhem ing termal iku kudu mutlak.

Eger cocog kanggo akhir minggu spa santai saka Budapest. Pilihanipun antarane dolan-dolan utawa istirahat kutha saka Budapest iku duweke sampeyan, nanging disaranake mbuwang paling ora akhir minggu suwene ing kutha sing apik banget.

Wina menyang Budapest Rega Sepur

Rega Sepur Prague menyang Budapest

Rega Sepur Munich nganti Budapest

Rega Sepur Graz nganti Budapest

 

Eger hungary minangka papan sing mokal kanggo lelungan ing Eropa

 

5. Lokasi Paling Terjangkau ing Eropa: Cinque Terre, Italia

Omah warna sing padhang, lungguh ing sadawane Sentiero Azzurro sing ayu, nggawe Cinque Terre dadi keajaiban arsitektur Italia. Cinque Terre minangka salah sawijining papan sing paling terjangkau kanggo lelungan ing Eropa lan Italia. Ora ana sing mbandhingake karo rasa lelungan kanthi nyaman lan cepet ing antarane 5 bintik-bintik sing luar biasa. Cara lelungan iki ngirit wektu lan dhuwit kanthi kertu sepur Cinque Terre.

Dene kanggo akomodasi, nggawe La Spezia minangka basis kanggo plancongan minangka pilihan sing tepat. Kutha pelabuhan Italia sing apik banget lan akeh asrama lan hotel sing bisa dipilih.

Cinque Terre dadi sibuk lan larang nalika musim dhuwur. Mulane, paling apik kanggo ngunjungi ing antarane April-Juni kanggo musim panas utawa Oktober-November kanggo ngujo kaendahan alam ing musim gugur.

Rega Sepur La Spezia nganti Riomaggiore

Rega Sepur Florence menyang Riomaggiore

Rega Sepur Modena nganti Riomaggiore

Rega Sepur Livorno nganti Riomaggiore

 

Cinque Terre, Italia tilase menyang segara

 

6. Vienna, Austria

Ngarep kanggo Mozart, Arsitektur barok, Schonbrunn Palace, lan labirin ijo, Wina iku gaib. Nalika sawetara wong ujar larang regane, lelungan menyang ibukutha Austria pancen bisa ditindakake lan ora bakal adoh saka anggaran perjalanan saben dina ing ibukutha Eropa liyane kaya Prague utawa Budapest. Kutha iki ramah-turis, dadi sampeyan bisa ngujo budaya sing sugih, masakan, lan pesona urip Wina, tanpa kompromi tabungan urip sampeyan.

Ibukutha Austria minangka salah sawijining papan sing paling larang kanggo dikunjungi ing Eropa, thanks kanggo tawaran sing ramah turis. Tuladhane, Kertu Wina bakal menehi diskon ing Museum, wisata, lan Transportasi umum. Saliyane, sampeyan bisa ngrasakake strudel Wina paling apik ing sawetara restoran Wina sing apik tenan, nalika nedha awan. Akeh restoran lan kafe sing nawakake 2-3 menu sing disetel mesthi kurang saka € 10.

Kanggo wengi sing ora ana budaya lan musik, akeh kafe duwe pagelaran musik langsung gratis. nanging, yen sampeyan ndeleng mripat ing wayah wengi ing opera sing misuwur, mula sampeyan kudu terus golek karcis kanggo kinerja sing tetep, amarga regane luwih murah tinimbang tiket opera klasik.

Rega Sepur Salzburg nganti Wina

Rega Sepur Munich nganti Wina

Rega Sepur Graz nganti Wina

Rega Sepur Prague menyang Wina

 

Wina minangka papan sing terjangkau banget kanggo lelungan ing Eropa

 

7. Lokasi Paling Terjangkau ing Eropa: Normandia, France

Golden gisik, legenda Joan of Arc of Ruen, pulo Mont St.. Biara Michel, mung sawetara permata ing Normandia. Wilayah sing apik kasebut yaiku lelungan rong jam saka Paris, nanging ora kaya ibukota Prancis, iku salah sawijining papan sing paling terjangkau kanggo lelungan ing Prancis.

Normandia umume dingerteni saka pantai pendaratan wiwit WWII. Nanging, dununge kanggo tebing ing Etretat, watu watu gamping raksasa, keajaiban alam sing apik banget. Desa Scenic Giverny, ing ngendi Claude Monet urip lan nglukis lili sing misuwur minangka papan liya sing ora bisa ditemokake lelungan menyang Normandia.

Nganakke, lelungan ing Eropa bisa dadi petualangan sing terjangkau. Normandia, Cinque Terre, Vienna, Eger, digunakake, Cologne, lan Cesky Krumlov, sing 7 tujuan sing terjangkau kanggo lelungan ing Eropa. Tips kita supaya sampeyan ora nylametake nylametake nalika preinan lan priksa manawa sampeyan duwe perjalanan sing istimewa lan istimewa.

Rega Sepur Paris nganti Rouen

Rega Sepur Paris nganti Lille

Rouen nganti Rega Sepur Brest

Rega Sepur Rouen nganti Le Havre

 

Normandia, Prancis lan segara katon

 

Punika ing Simpen A Train, we will be happy to help you plan your vacation to the most affordable places in Europe by train.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "7 Tempat Paling Terjangkau Kanggo Plancong Ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-affordable-places-europe%2F%3Flang%3Djw Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)