Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 30/04/2021)

Eropa paling apik ing musim semi. Bukit lan lurung-lurung mekar kanthi warna sing apik banget, ganti kabeh sudhut dadi lukisan urip sing apik. Saka kebon Prancis nganti kebon Inggris liar lan kebon villa Italia, ana luwih akeh kebon ing Eropa tinimbang ing bagean liya ing jagad iki. Yen sampeyan ngrancang spring utawa preinan panas ing Eropa, sampeyan kudu ngunjungi salah sawijine 10 kebon sing paling apik ing Eropa.

 

1. Versailles, France

Air mancur banyu, tanah mewah sing ijo, nggawe kebon Versailles dadi ndhuwur 10 kebon sing paling apik ing Eropa.

800 hektar lahan minangka kebon Versailles. Dalan sing nduwurke tumpukan, 35 kanal lan patung banyu km, ngesanake para turis saka saindenging jagad. Ora diraguhi, Versailles pancen hebat plancongan awan saka Paris, lan yen sampeyan teka, sampeyan bakal kabuyut dening kaendahane.

Cara Nggawe Taman Versailles?

Kebon kasebut dununge ana ing kutha Versailles, udakara sakjam nganggo sepur saka Paris.

Rega Sepur Amsterdam nganti Paris

Rega Sepur London nganti Paris

Rega Sepur Rotterdam nganti Paris

Rega Sepur Brussels menyang Paris

 

Versailles, Prancis Taman Paling Tua lan Apik ing Eropa

 

2. Keukenhof, Walanda

Luwih saka 7 yuta tulip Walanda nampani pengunjung saben musim semi ing Taman Keukenhof sing apik. Taman kembang paling gedhe ing donya mbukak gerbang ing wulan April lan Mei. Tulip’ mekar minangka salah sawijining acara paling gedhe ing Walanda.

Endi Taman Keukenhof?

Taman-tamane ana ing Lisse, ing jantung Bollenstreek. Mung setengah jam numpak sepur saka Amsterdam.

Rega Sepur Brussels nganti Amsterdam

Rega Sepur London nganti Amsterdam

Rega Sepur Berlin nganti Amsterdam

Rega Sepur Paris nganti Amsterdam

 

Taman Keukenhof, Walanda

 

3. Taman Villa D'este, Roma Italia

Conto Renaissance sing apik ing Italia, Taman Ville d'Este ing Tivoli narik banget. Taman sing apik iki kalebu salah sawijining Situs warisan donya UNESCO ing Eropa.

Bukak kabeh taun, kebon saka 1000 etuking iku mung 30 km saka Roma. Salah sawijining fitur sing narik kawigaten yaiku desain kebon teras, lan banyu mancur banyu bebarengan karo musik hidrolik.

Cara Nggawe Taman Villa D'este ing Tivoli?

Tivoli gampang ditempuh nganggo sepur saka Roma banjur bus anter jemput saka stasiun sepur.

Rega Sepur Milan menyang Roma

Rega Sepur Florence menyang Roma

Rega Sepur Pisa nganti Roma

Rega Sepur Napoli menyang Roma

 

Villa D'este, Roma Italia Taman Paling Apik ing Eropa

 

4. Taman Isola Bella, Italia

Kebon Isola Bella ana ing tengah Tlaga Maggiore. Kapuloan Borromean ing Italia Lor, minangka conto apik saka istana gaya Baroque lan kebon Italia.

Thanks kanggo iklim sing entheng ing Teluk Borromean, sampeyan bakal nemokake akeh kembang langka lan eksotis ing kebon Isola Bella. Saliyane, blumbang, etuking, lan uga merak putih bakal ngrampungake setelan gambar sing apik banget.

Cara Nggawe Taman Isola Bella Saka Milan?

Kebon Isola Bella yaiku a perjalanan dina sing apik saka Milan. Sampeyan bisa lelungan saka pusat Milan sajrone sajam kanthi sepur lan boat ride saka Stresa.

Rega Sepur Florence menyang Milan

Rega Sepur Florence menyang Venesia

Rega Sepur Milan nganti Florence

Venice nganti Sepur Sepur Harga

 

Pulo ayu, Italia

 

5. Bukit Petrin, Prague

Bukit Petrin minangka mundur sing apik banget saka akeh turis. Ijo legi, wit, lan dalan sing nduwurke tumpukan nggawa sampeyan menyang pemandangan jembatan lan kastil Prague sing nggumunake. Kanggo pemandangan kutha sing ora iso lali, sampeyan kudu pindhah menyang menara Bukit Petrin sing ana ing dalan ing kebon.

Taman Bukit Petrin minangka salah sawijining kebon sing paling apik ing Eropa. Sampeyan bisa kanthi gampang ngentekake wayah awan utawa santai ing wayah esuk kanthi santai nalika ndeleng pemandangan.

Cara Golek Taman Petrin Hill?

Dumunung ing tengah Prague, sampeyan bisa mlaku utawa njupuk metro menyang kebon saka sudhut ing kutha.

Rego Sepur Nuremberg tumuju Prague

Rega Sepur Munich nganti Prague

Rega Sepur Berlin nganti Prague

Wina menyang Rega Sepur Prague

 

Bukit Petrin, Prague

 

6. Taman Marqueyssac, France

Taman sing paling unik ing Eropa mesthine minangka taman Marqueyssac sing nundha ing Prancis. Nundha ing lembah Dordogne minangka karya agung saka Andre le Notre, perancang kebon Versailles.

Keunikan taman ana ing seni topiary saka 150,000 boxwoods sing digawe kanthi tangan sing ana ing jaringan dalan kaya labirin. The gardens surround 17th-century chateaux and overlook the Dordogne valley. Kanggo riko tenan gaib, rencanakake perjalanan sampeyan ing dina Kamis sore, nalika kebon kasebut disunari lampu lilin.

Cara Golek Taman Marqueyssac?

Kebon dununge ana ing antarane wilayah anggur ing Prancis. Taman marqueyssac yaiku a 2 jam ' Sepur kulo saka Bordeaux.

Rega Sepur La Rochelle nganti Nantes

Toulouse menyang Rega Sepur La Rochelle

Rega Sepur Bordeaux nganti La Rochelle

Rega Sepur Paris nganti La Rochelle

 

Taman Marqueyssac, Prancis minangka Taman sing Apik ing Eropa

 

7. Istana Ludwigsburg, Jerman

Dikenal minangka Bluhenden Barock ing basa Jerman, tegese Barok ing kembang, Taman Istana Ludwigsburg megah. Mirip karo kebon Versailles sing nghias lahan istana, taman Jerman iki mekar saben musim semi ing kembang mawar, tanduran ijo, and even a Japanese inspired garden with Bonsai trees.

Taman Baroque simetris dirancang kanthi gaya Prancis kanggo nglengkapi istana.

Cara Golek Taman Kraton Ludwigsburg?

Taman kasebut dununge ana ing sanjabane Stuttgart, lan yaiku a 30 menit kulo transportasi umum.

Rega Sepur Offenburg nganti Freiburg

Rega Sepur Stuttgart nganti Freiburg

Rega Sepur Leipzig nganti Freiburg

Rega Sepur Nuremberg menyang Freiburg

 

Istana Ludwigsburg, Jerman Paling Kebon Woh lan Apik ing Eropa

 

8. Taman Pulo Mainau, Jerman

Kaendahan ing pulau kembang Mainau yaiku mesthi ana sing mekar. Taman sing apik tenan iki dununge ana ing Lake Constance. Iklim semi-tropis cocog kanggo kembang tropis lan taman mawar Inggris.

Taman iki digawe ing 19th abad dening pangeran Nikolaus von Esterhazy. Dina iki dina iki 45 Taman hectare nampani pirang-pirang yuta pengunjung saben taun kanggo pameran anggrek sing mbukak musim semi.

Cara Golek Taman Mainau?

Sampeyan bisa lelungan kanthi bis saka stasiun sepur Konstanz, feri mobil saka desa sekitar, utawa nganggo mobil.

Rega Sepur Munich nganti Salzburg

Wina kanggo Sepur ing Salzburg

Rega Sepur Graz nganti Salzburg

Rega Sepur Linz nganti Salzburg

 

Taman Pulo Mainau, Jerman

 

9. Taman Sigurta Verona, Italia

Taman Taman Sigurta minangka swarga Italia. Taman spektakuler iki pisanan digawe minangka taman cilik sing ngubengi villa petani. With time it expanded to the vast garden it is today. Giardino Sigurta garden is a sanctuary to 1,500 wit, lan sejuta kembang saka 300 macem-macem jinis mekar saben musim semi. Ing mangsa panas ing 18 tlaga lan kolam kebon dadi papan perlindungan kanggo warga lokal lan wisatawan saka saindenging jagad.

Cara Golek Parco Giardino Sigurta?

Taman Giardino Sigurta yaiku 8 km kidul Lake Garda lan 25 km saka Mantua. Sampeyan bisa lelungan kanthi sepur saka Verona, banjur numpak bis menyang Valeggio Sul Mincio.

Rega Sepur Rimini nganti Verona

Roma nganti Rega Verona

Harga Florence nganti Verona

Venesia nganti Verona Sepur Rega

 

 

10. Taman Hallerbos Brussels, Belgium

Setahun sepisan, Alas Hallerbos ing Halle, mekar dadi kebon kaya dongeng. Matur nuwun kanggo bluebells apik banget, wiwit pungkasan wulan April nganti pertengahan Mei, laladan ijo dadi kerajaan biru.

Menapa malih, Taman Hallerbos minangka papan kanggo rusa lan terwelu. Mung sajam numpak sepur saka ibukutha, sampeyan bisa mlebu dalan sing nduwurke tumpukan ing alas biru. dadi, yen sampeyan rencana ngunjungi Belgia ing musim semi, elinga mampir salah siji sing ayu alas ing Eropa lan mlaku-mlaku mlaku-mlaku ing dalan kuning.

Rega Sepur Luksemburg nganti Brussels

Rega Sepur Antwerp menyang Brussels

Rega Sepur Amsterdam nganti Brussels

Rega Sepur Paris nganti Brussels

 

Hallerbos Gardens Brussels, Belgium

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang plancongan menyang 10 kebon sing paling apik ing Eropa nganggo kereta.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Taman Paling Apik ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-gardens-europe%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)