Wacan Maca: 9 menit
(Paling Keri Dianyari On: 07/08/2021)

Nyengsemaken arsitektur, sugih ing sajarah, ing kutha paling ayu ing donya, ing 10 landmark sing paling misuwur sing bakal dikunjungi kanthi rel sing kudune ana ing sampeyan ember dhaftar. Saka Eropa nganti Tiongkok, liwat gerbang sing paling misuwur ing Berlin, lan menyang Kutha Larangan, ing ngisor iki ana umpamane ing landmark sing bakal nggawe sampeyan gumun.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Menara Eiffel Paris

Pancen angel banget nglewati tengara sing luar biasa iki, 300 menara wesi dhuwur. Apa sampeyan mlaku-mlaku ing Le Marais, Lady kita, utawa Latin Quarter, ikon Paris sing hebat iki bakal katon ing kabeh wektu.

dadi, yen sampeyan lelungan menyang Paris kaping pisanan, Sampeyan mesthi bakal ngunjungi Menara Eiffel nalika awan lan wengi kanggo ndeleng Eiffel kabeh padhang. Mulane, sampeyan kudu siyap banget kanggo riko lan ngerti cara paling apik kanggo lelungan menyang Menara Eiffel ing Paris, utawa ing endi wae ing Eropa.

Cara Menyang Menara Eiffel Kanthi Rail?

Sing paling apik kanggo lelungan menyang Menara Eiffel yaiku nganggo sepur. ing transportasi umum sistem ing Paris efisien banget lan nyenengake. Plancongan liwat arrondissement lan landmark gampang banget, lan lokasi tengah Menara Eiffel ing kutha kasebut tegese nyambungake kanthi apik karo rel Prancis.

Champ de Mars / Tour Eiffel minangka stasiun sepur paling cedhak, lan Menara Eiffel iku adil 2 menit mlaku-mlaku saka stasiun. Nanging, Mudhun ing stasiun Trocadero bakal menehi pemandangan menara lan Seine sing luwih ajaib. Sampeyan bisa njupuk RER Line C menyang Menara Eiffel saben sawetara menit, lan tiket metro kanggo siji perjalanan yaiku € 1.9.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Menara Eiffel ing Paris nalika wengi

 

2. Landmark Paling Terkenal Kanggo Dikunjungi Rail: Tembok China sing Gedhe

Tengara buatan manungsa paling gedhe ing donya, Tembok Besar China njupuk alih 2000 taun kanggo mbangun. Pambangunan tembok kaping pisanan diwiwiti ing wiwitan abad kaping-7, lan mengko tembok tambahan ditambahake kanggo nguatake lan ngowahi Tembok Besar China dadi salah sawijining landmark sing gedhe lan nggumunake ing jagad.

Wiwit Tembok Agung China jembar banget, sampeyan bisa ngujo saka akeh papan ing saindenging China, lan bisa njupuk nganti 175 dina kanggo nyebrang kanthi lengkap. Nanging, papan sing paling apik kanggo ngujo Tembok Agung China yaiku Beijing, pinggiran kutha Beijing, lan kutha kaya Badaling. Nganakke, Tembok Agung China ukurane, pinunjul sajarah, lan desain sing ora ana ing jagad iki nggawe salah sawijining 10 landmark sing paling misuwur kanggo dikunjungi kanthi ril.

Cara Nggawe Tembok China Sing Gedhe Saka Beijing?

Sampeyan kudu Plancong menyang Stasiun Huoying kanthi kereta bawah tanah utawa njupuk jalur Airport Express. Banjur saka Stasiun KA Huangtudian numpak sepur S2 menyang Stasiun Kereta Api Badaling. Sampeyan bakal bisa ndeleng lawang mlebu Tembok Agung kanthi 20 menit mate saka stasiun sepur.

 

Landmark Terkenal Kanggo Dikunjungi Rail: Tembok China sing Gedhe

 

3. Landmark Paling Terkenal Kanggo Dikunjungi Rail: The Sistine Chapel Vatican City

Frangos Michelangelo sing apik banget wis pirang-pirang taun ngunjungi para pengunjung. Kapel Sistina ing Vatikan paling becik dikunjungi ing wayah sore ing wayah wengi lan wengi nalika musim panas kurang rame. Karya seni paling gedhe ing donya bisa diakses liwat museum Vatikan, lan sampeyan ora prelu Booking wektu kanggo ngetik.

Kapel Sistine dijenengi sawise Paus nomer enem, sing yasa ing abad kaping 15. Mangkono, Fresko sing nghiasi langit-langit ing Sistine Chapel nggambarake crita saka buku Purwaning Dumadi. Ing stroke lan warna cat sing luar biasa, fresko kasebut dijaga kanthi apik, lan sampeyan bisa kanthi gampang nglampahi sedina muput karo adegan kasebut.

Cara Nggawe Kapel Sistine Saka Roma?

Kapel Sistina ana ing Kutha Vatikan, njaba Roma. mulane, yen sampeyan ngunjungi saka Milan, Florence utawa tujuan liya ing Eropa, sampeyan luwih dhisik kudu njupuk Dhuwur-kacepetan sepur kanggo Roma. banjur, numpak sepur saka Roma Tiburtina menyang Roma St.. Stasiun Pietro, lan iku 14 menit mlaku-mlaku menyang Kapel Sistine.

 

The Sistine Chapel Vatican City Top tampilan

 

4. Charles Bridge Prague

Saka Budapest utawa Wina, iku luwih gampang lelungan menyang Charles Bridge saka endi wae ing Eropa. Kuwi ora nggumunake, ngelingi kasunyatan manawa Jembatan Charles ing Prague minangka salah sawijining landmark paling misuwur sing dikunjungi kanthi kereta. Jembatan watu gotik, patung, lokasi tengah antarane Mala Strana lan kutha lawas, mung sawetara alesan kamulyan.

Salajengipun, Charles Bridge minangka salah sawijining jembatan paling ayu lan paling tuwa ing Eropa. Mulane, sampeyan bakal nemoni atusan turis sing golek sing paling apik Gambar Instagram titik ing Jembatan. Ya, sawayah-wayah dina lan taun, sampeyan bakal gabung karo akeh pengunjung ing Prague kanggo ngujo salah sawijining papan sing paling misuwur ing saindenging jagad.

Cara Nggawe Jembatan Charles Kanthi Rail?

travel Train ing Eropa pancen kepenak lan cepet banget, dadi sampeyan bisa lelungan menyang Charles Bridge saka negara-negara tangganen. Saka stasiun sepur utama (Ing basa lokal: Stasiun Pusat), yaiku babagan 13 menit liwat metro menyang Charles Bridge. Sampeyan uga bisa mlaku ing kana kanthi mlaku, iku 25 menit mate menyang Charles Bridge saka stasiun sepur, nanging kurang disaranake yen sampeyan teka saka Dresden, Budapest, utawa Zermatt.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

Tengara Charles Bridge, Prague

 

5. Landmark Paling Terkenal Kanggo Dikunjungi Rail: St. Katedral Basil ing Moskow

Salah siji sing paling kothak spektakuler ing donya, Alun-alun Abang ing Moskow minangka omah katedral sing paling apik. St. Katedral Basil iku apik tenan, karo 6 kapel, dicet kanthi apik lan artistik kanthi pola geometris. Katedral sing megah katon apik ing sisih ngarep lan interior, kanthi saben kapel sing dihiasi ukiran lan lukisan.

St. Katedral Basil minangka salah sawijining ikon paling misuwur ing Moskow lan dibangun minangka simbol kemenangan kanggo kekalahan saka Terrible Ivan, Khan saka Kazan. Mangkono, wiwit 1561 iku narik jutaan turis saben taun kanggo ndeleng 1 landmark sing paling apik ing Rusia.

Cara Nggawe St.. Katedral Basil?

Katedral Saint Basil ana ing Square Red yaiku, lan sampeyan bisa njupuk kereta bawah tanah saka stasiun Leningradsky menyang Okhotny Ryad. Yen sampeyan pengin ndeleng sing paling apik ing Rusia, banjur sepur kanthi kecepatan tinggi saka St.. Petersburg minangka cara sing cocog kanggo lelungan.

 

Landmark Terkenal Kanggo Dikunjungi Rail: St. Basil's Cathedral Moscow Russia

 

6. Istana Peterhof Ing St.. Petersburg

Versailles Rusia dibangun dening Peter Agung dadi negarane. Ing sampeyan lelungan menyang Istana Peterhof, sampeyan bakal ngunjungi Lower Park, Taman ndhuwur, Saluran Laut, lan loro kraton cilik – Monplaisir lan Keraton Marli. Peter the Great ngunjungi Versailles ing taun 1770-an lan nyadari karya Prancis dadi salah sawijining landmark paling misuwur ing Rusia saiki.

Keraton Tsar paling misuwur amarga banyu mancur, Kali gedhe, patung alkitab, lan kebon. Jerman ngrusak istana megah iki ing WWII nanging sukses ngrenovasi dadi UNESCO warisan donya situs.

Cara Menyang Peterhof?

Istana Peterhof minangka salah sawijining landmark paling dhuwur sing bakal dikunjungi ing St.. Petersburg. Sampeyan bisa lelungan menyang Peterhof kanthi sepur saka Stasiun Baltiskiy menyang Stasiun Noviy Peterhof.

 

Tengara Emas, Istana Peterhof Ing St.. Petersburg

 

7. Landmark Paling Terkenal Kanggo Dikunjungi Rail: Roma Colosseum

Colosseum minangka salah sawijining pitu keajaiban ing donya modern, mulane, paling apik sampeyan mbukak Colosseum kanthi tur sing dipandu. Yen, ing kabeh sajarah sugih konstruksi gedhe iki bakal ilang kanggo sampeyan. Kaisar Flavia nggawe karya agung iki minangka amfiteater, kanthi ide nglindhungi masarakat saka udan lan angin, ing atine.

Dina iki sampeyan bisa ngunjungi kabeh level Colosseum, utawa ngujo saka akeh restoran lan kafe ing sacedhake. Saliyane, colosseum paling gedhe sing wis dibangun, digunakake saiki minangka a konser musik langsung. kene, sampeyan bakal bisa ndeleng jeneng paling gedhe ing jagad musik, kayata Elton John.

Cara Golek Colosseum?

Sampeyan bisa tekan Colosseum saka loro bandara ing Roma, dening Sepur. Ana sepur sing ditinggalake 15 menit menyang stasiun Tiburtina, banjur liwat metro langsung menyang ikon Italia iki. Temenan banget, gampang banget tekan Colosseum saka pusat bersejarah ing Roma.

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Pisa menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

Tengara sing misuwur saka ndhuwur: Colosseum ing Roma

 

8. Landmark Paling Terkenal Kanggo Dikunjungi Rail: Istana Westminster Ing London

Tengara paling misuwur ing Inggris yaiku Istana Westminster lan Menara Big Ben. Omah Parlemen. Menara Victoria lan menara paling misuwur ing saindenging jagad, Big Ben, dadi landmark paling misuwur ing Inggris.

Nyawang Kali Thames, kanthi atraksi London Eye ing sacedhake, setting sak Istana Westminster paling apik. Kanggo panorama sing apik tenan, bukak London Eye ing saindhenging taun, amarga mlebu Westminster mung bisa dina Setu, sajrone wulan Juli lan Agustus.

Cara Nggawe Istana Westminster Lan Big Ben?

Pilih garis tabung bunder menyang stasiun Westminster utawa Trafalgar. Yen sampeyan teka saka pinggiran London, ing endi wae ing UK utawa Eropa, mula South Western Railway bakal dadi cara lelungan paling apik.

Amsterdam menyang London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Istana Westminster, London UK

 

9. Kutha Larangan China

Ing jantung Beijing, sampeyan bakal nemokake lawang mlebu istana kekaisaran paling gedhe ing saindenging jagad. Luwih gedhe saka Peterhof, Louvre, Kremlin, lan Vatikan, Istana Kutha Terlarang duwe 980 bangunan kraton kanggo njelajah. Beda karo landmark liyane ing jagad iki, siji iki kabeh digawe saka kayu. kanthi 25 Kaisar Cina biyen manggon ing istana, Kutha Terlarang minangka museum paling gedhe ing saindenging jagad.

Tengara sing luar biasa saiki wis misuwur diarani kondhang. Iki amarga kasunyatan sing 40% saka kraton isih dilarang kanggo pengunjung. Nanging, sampeyan isih bisa ndeleng kabeh kompleks kasebut saka pucuk bukit ing Taman Jingshan. Kutha Larangan bisa uga ora dadi salah sijine kraton sing paling warna lan apik ing Eropa, nanging paling narik ati.

Kepiye Kepiye Ing Kutha Larangan?

Shanghai nganti Beijing kira-kira 5 jam Sepur, nanging ing Beijing, sampeyan bisa njupuk metro menyang Kutha Terlarang.

 

 

10. Landmark Paling Terkenal Kanggo Dikunjungi Rail: Gerbang Brandenburg Berlin

Gerbang Brandenburg minangka tengara paling penting ing Berlin, amarga iku simbol Gorden Besi lan nate mbagi Berlin. Gerbang kasebut wiwitane dibangun dening Raja Prusia Frederick William II, ing abad kaping 18. Mangkono, cara paling apik kanggo sinau babagan sejarah sing ana ing lambang iki, sedhela lan nalika ketemu wong lelungan liyane, yaiku kanthi tur mlaku-mlaku.

Ing wayah sore lan ing akhir minggu, Pariser Platz dadi panggung kanggo akeh seniman lan musisi lokal. Sampeyan uga bisa nyakseni warga lokal muter liwat gerbang lan lagi wae lungguh, ngobrol, ngenteni sinar srengenge bisa dideleng liwat gerbang.

Kepiye Cara Nggawe Gerbang Brandenburg?

Cara lelungan paling gampang menyang Gerbang Brandenburg yaiku nganggo garis S-Bahn, sistem subway. Pilih garis sing mlebu stasiun Brandenburger Tor.

Kanggo Nyimpulake, dununge, pinunjul sajarah, arsitektur, lan gedhene akeh landmark kasebut narik jutaan turis saben taun. Nalika sampeyan ngadeg ing ngarep saben landmark, ing Eropah, Rusia, utawa China, sampeyan mung bakal gumun karo kaendahan lan kreasi saben situs.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

Gerbang Brandenburg Berlin nalika awan

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang salah sawijining 10 landmark sing paling misuwur ing jagad kanthi rel.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Tengara Paling Terkenal Kanggo Dikunjungi Rail" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fmost-famous-landmarks-visit-rail%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)