Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 24/05/2021)

Saka film favorit kabeh wong Eropa “bukit urip kanthi swara musik”. Pancen ing ngisor iki 12 gunung bakal nggawe sampeyan nembang lan nari ati. Saka Alpen lan Pyrenees sing misuwur nganti mutiara didhelikake Republik Ceko, gabung karo mlaku-mlaku menyang 12 gunung sing paling apik ing Eropa.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Gunung Matterhorn Ing Swiss

Saka Gornergat menyang pucuk gunung Rothorn, Matterhorn bisa dikagumi saka endi wae ing Zermatt. Topi salju Matterhorn lan bentuk segi telu, nggawe pemandangan gunung sing apik banget.

Ing musim semi utawa mangsa, Matterhorn sing misuwur minangka tujuan plancongan sing apik banget ing gunung. Sampeyan bisa nemokake Matterhorn ing Pegunungan Alpen Swiss lan milih antarane menek munggah 4,478 meter, hiking ing rute sing paling populer saka Zermatt liwat Hornli Hut.

Pendhakan Matterhorn minangka salah sawijining kenaikan paling apik ing Eropa, ing jero padang rumput Swiss sing ijo. dadi, sampeyan bakal duwe akeh bintik-bintik kanggo sworo seru lan narik napas nalika ngujo kaendahan alam.

Basel kanggo Interlaken Kanthi Sepur

Jenewa menyang Zermatt Kanthi Sepur

Bern menyang Zermatt Kanthi Sepur

Lucerne menyang Zermatt Kanthi Sepur

 

Pegunungan lan tlaga sing apik ing Matterhorn Mountain Switzerland

 

2. Jungfrau Ing Lembah Lauterbrunnen, Swiss

Ing lembah Lauterbrunnen sing ayu lan tanah saka 72 air terjun, sampeyan bakal nemokake pagunungan Jungfrau sing apik banget. ing 4,158 meter, Jungfrau minangka gunung paling dhuwur ing Pegunungan Alpen Bernese.

maneh, sampeyan bisa milih munggah utawa nikmati pemandangan pegunungan Jungfrau sing apik saka sepur gunung paling dhuwur ing Eropa. Saka sisih Mittelland nganti Vosges, lan gletser Aletsch ing sisih liyane, pancen narik ati.

Lucerne menyang Lauterbrunnen Kanthi Sepur

Geneve menyang Lauterbrunnen Kanthi Sepur

Lucerne menyang Interlaken Kanthi Sepur

Zurich menyang Interlaken Kanthi Sepur

 

Hiking gunung Jungfrau ing Lembah Lauterbrunnen Swiss

 

3. Grossglockner Ing Tyrol Wétan, Austria

Gunung Grossglockner paling dhuwur diubengi 266 pucuk cilik ing sing diarani atap Austria. Pegunungan iki nggawe salah sawijining pemandangan gunung sing apik banget ing Eropa. Grossglockner ngadeg ing 3,798 meter, lan Grossvenediger ing 3,666 meter, nggawe salah sawijining pemandangan gunung sing paling apik ing Austria.

Sampeyan bakal nemokake iki 2 raksasa ing Hohe Tauren Taman Nasional. Ing kene sampeyan bisa muter sepedaan gunung, hiking utawa panjat watu. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngujo tampilan sing apik banget saka sudhut apa wae.

Wina menyang Landeck Ischgl Kanthi Sepur

Munich menyang Landeck Ischgl Karo Sepur

Salzburg nganti Landeck Ischgl Kanthi Sepur

Zurich menyang Landeck Ischgl Karo Sepur

 

Hiker ing Grossglockner, Tirol Wétan, Austria

 

4. Pegunungan Paling Apik ing Eropa: Dhuwur Dachstein Ing Austria

Gunung paling dhuwur nomer loro ing Austria yaiku Hoher Dachstein, dununge ing kutha Halstatt sing apik. Hoher Dachstein nawakake pemandangan gunung lan tlaga sing paling apik ing musim salju lan musim panas. Ing Musim Panas, sampeyan bakal ngujo gunung karst sing ijo lan mekar. ing mangsa, go ski saka pucuk gunung.

Nanging, pemandangan gunung sing paling apik ing Hallstatt kudu ana ing 5 Titik driji saka Lake Hallstatt. Yen sampeyan ngunjungi saka wulan April nganti September, nganggo lapisan mangsa sing anget, amarga isih bisa salju lan beku ing taun iki. Sampeyan bisa nggayuh sudut pandang sing apik iki kanthi mobil kabel, kajaba sampeyan luwih seneng mlaku-mlaku nganti pengalaman sing luwih migunani lan nyenengake.

Munich menyang Hallstatt Kanthi Sepur

Innsbruck menyang Hallstatt Karo Sepur

Passau menyang Hallstatt Kanthi Sepur

Rosenheim menyang Hallstatt Kanthi Sepur

5. Chamonix-Mont-Blanc, France

Chamonix minangka gunung paling dhuwur ing Pegunungan Alpen. mung 15 menit saka tapel wates, Chamonix minangka Wonderland mangsa. kene, sampeyan bakal diunekake ing pemandangan Mont Blanc sing apik.

Sampeyan bisa nindakake sepur Mont Blanc, utawa ngujo pemandangan sing apik saka kafe lan restoran ing kutha Chamonix. Saliyane, sampeyan bisa munggah menyang Aiguille du Midi utawa Mer du Glace. Salah siji kegiatan sing sampeyan pilih, pemandangan gunung sing apik banget ing sawijining gunung sing paling apik ing Prancis bakal nempuh sampeyan nang endi wae.

Lyon Menyang Apik Karo Sepur

Paris Menyang Apik Karo Sepur

Cannes menyang Paris Kanthi Sepur

Cannes ke Lyon Kanthi Sepur

 

Sepur ing pagunungan salju Chamonix-Mont-Blanc, France

6. Pegunungan Paling Apik ing Eropa: Pyrenees

Pyrenees sing megah nyedhiyakake pemandangan gunung sing paling apik. Pitu gunung kasebut ana ing Prancis, ing Vosges, si Jura, tengah Massif, Massif Armorika, lan Massif Korsika.

Pegunungan iki akeh banget, mula sampeyan kudu munggah saka Samodra Atlantik menyang segara Mediterania. Sampeyan ora mung bakal bisa ngunjungi kutha-kutha kuno sing mempesona, nanging sampeyan uga bakal duwe kesempatan sing ora bisa diregani kanggo ngujo keajaiban alam liyane. Keajaiban iki mesthine minangka air terjun Grande Cascade de Gavarnie utawa Gavarnie. Kanthi gulung saka 422 meter, iku grojogan paling dhuwur nomer loro ing Eropa.

Mulane, gambar sampeyan bakal dadi National Geographic sing sampurna.

 

Pegunungan Pyrenees Paling Apik, Eropah

7. Pegunungan Paling Apik ing Eropa: Val Thorens Ing Prancis

Dhuwur munggah ing 2300 meter ing Pegunungan Alpen Prancis, pagunungan salju Val Thorens minangka gunung sing paling apik nalika musim salju. Geser slope, duwe cangkir coklat panas ing geni, utawa seneng ndeleng saka mobil kabel, pandelengan cukup narik ati.

Nanging, nalika umume plancongan menyang Val Thorens kanggo main ski, pancen apik banget ing musim liyane. Lembah Tarentaise kebak omah-omah pondok sing apik, padang rumput, lan kali Isere, kanthi gunung Val Thorens ing latar mburi, gawe pemandangan sing apik banget kanggo ngujo sepanjang taun.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Ski ing Pegunungan Val Thorens sing apik ing Prancis, Eropah

8. Dolomit ing Italia

Nalika sampeyan bisa milih 7 ndeleng poin, papan kasebut pancen luar biasa ing malang. Pegunungan Dolomites ana ing Italia Kidul, minangka salah sawijining cadangan alam sing paling apik ing Eropa. Menapa malih, iku salah sawijining tujuan hiking paling populer ing saindenging jagad.

Sampeyan bisa milih ngujo Dolomites nalika plancongan saka Bolzano, utawa ing trek 20-kilometer. Kagiyatan kasebut, piknik lan gambar, lan tilase, iku telas. Kanggo ndhuwur kabeh, tampilan pancen narik ati, sawayah-wayah ing perjalanan sampeyan.

Kanggo kabeh alasan sing didhaptar ing ndhuwur, Dolomites minangka papan sing cocog kanggo plancongan ing pegunungan Italia.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Bicycles going uphill in the The Dolomites In Italy

9. Pegunungan Paling Apik ing Eropa: Gunung Snowdon ing Wales

Gunung Snowdon pancen ayu banget lan ora kaget yen duwe app mlaku-mlaku dhewe. Snowdon dununge ing Wales, lan sawise a 6-8 jam mlaku-mlaku, sampeyan bisa ngujo pemandangan Snowdonia sing nggumunake, Anglesey, Pembrokeshire, lan Irlandia.

Saliyane, saka dhuwur saka 1085 meter, sampeyan uga bakal bisa ndeleng kabeh tlaga sing apik. Tuladhane, tlaga Cwellyn lan Mynydd Mawr nawakake pemandangan sing apik ing ujung danau Cwellyn.

 

Most Picturesque Mountains In Europe: Mount Snowdon In Wales

10. Adrspach-Teplice ing Republik Ceko

Republik Ceko biasane misuwur ing Prague sing asri. Sawetara wong ngerti babagan Bohemia lan desa rock sing apik, Adrspach-Teplice. Adrspach dununge cedhak karo wates Polandia lan pancen pantes dipanggoni Kaajaiban alam Eropa sing luar biasa.

Adrspach-Teplice minangka desa sing dibangun ing tengah formasi rock, tegak dhuwur, kanthi labirin, stream jeruk, lan tilase. Papan sing apik iki mung ditemokake ing 1824. Wiwit kuwi wis dadi tujuan khusus kanggo para plancong sing kepengin banget.

kene, sampeyan bisa mlaku kanthi daur ulang, liwat gerbang Gotik lan jalur rahasia. Ora ana sing seneng ngujo formasi rock sing apik tenan saka njero lan tekan tlaga biru. Amarga sampeyan bakal mlaku ing jantung watu raksasa kasebut, luwih becik dolan ing musim panas, nalika dina luwih dawa lan akeh cahya.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

 

11. Wilayah Mullerthal Ing Luksemburg

Karo sawetara saka sudut pandang sing paling apik ing Eropa, gunung Mullerthal ing Luksemburg nawakake dalan sing apik lan bintik-bintik misterius sing didhelikake. Nalika lumaku menyang alas, kepungkur tlaga lan sumber, bukit berbatu ijo, sampeyan bakal nemokake yen mlebu dongeng bocah-bocah.

Wilayah Mullerthal duwe sawetara pemandangan lan pemandangan paling istimewa ing Eropa. Kastil, guwa-guwa, kreteg, lan curug, ana pemandangan sing apik ing endi wae. Mangkono, hiking utawa muter, manawa paling ora sawetara dina, kanggo ngujo pemandangan gunung Mullerthal sing apik.

Luksemburg menyang Colmar Kanthi Sepur

Luksemburg menyang Brussels Kanthi Kereta Api

Antwerpen menyang Luksemburg Kanthi Sepur

Metz menyang Luksemburg Kanthi Sepur

 

The Green Path of Mullerthal Region In Luxembourg

12. Pegunungan Paling Apik ing Eropa: Stanserhorn, Swiss

Pucuk salju, bukit ijo sing padhang, lan omah-omah cilik sing apik ing lembah, pemandangan saka Stanserhorn paling apik. Pegunungan Stanserhorn sing megah mung ana 20 menit adoh saka Lucern nganggo sepur lan plancongan plancongan ing dina Swiss sing apik banget.

Ing kene sampeyan bisa njupuk mobil kabel nganti pucuk gunung kanggo ndeleng panorama Alpen Swiss lan tlaga Swiss sing apik. Cara liya sing apik kanggo ngujo pemandangan gunung Stanserhorn sing apik yaiku milih papan piknik. Kanthi cara iki sampeyan bakal lenggah dina santai lan ambegan kanthi kaendahan lan Pegunungan Alpen’ hawa seger.

Zurich menyang Lucerne Kanthi Sepur

Bern menyang Lucerne Kanthi Sepur

Jenewa menyang Lucerne Kanthi Sepur

Konstanz menyang Lucerne Kanthi Sepur

 

Pucuk Stanserhorn, Swiss

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang plancongan menyang 12 gunung sing paling apik ing Eropa nganggo kereta.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "12 Pegunungan Paling Apik ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fmost-picturesque-mountains-europe%2FNyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)