Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 20/08/2021)

Lembah ijo lan bukit sing subur, padang rumput jembar, ing papan sing paling apik ing Eropa, iki 10 kursus golf paling apik ing Eropa, minangka sawetara klub golf paling dhuwur ing saindenging jagad. Saben lapangan golf dirancang kanthi sampurna, kombinasi fasilitas lan kaendahan alam sing apik.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Golf Biru Pleneuf-Val-Andre Ijo ing Brittany

Kanthi tampilan apik banget ing Inggris Channel, lapangan golf Bluegreen Pleneuf Val Andre pancen apik tenan. Lapangan golf Bluegreen ing Brittany minangka salah sawijining lapangan golf paling apik ing Eropa.

Kursus ijo sing subur bisa ngerteni garis pantai Breton, lan gabungan saka lahan ijo karo segara biru iku apik banget. Saliyane, sampeyan bakal muter ing salah siji 500 lapangan golf paling apik ing donya.

 

Golf Biru Pleneuf-Val-Andre Ijo ing Brittany ing pinggir segara

 

2. Kursus Anyar Skandinavia: Copenhagen

25 km saka Kopenhagen, lapangan golf Kursus Baru ing 50 kursus golf paling dhuwur ing Eropa saben taun. Kursus 36-bolongan Kursus Anyar minangka salah sawijining lapangan golf paling apik ing Eropa 25 hectare alas ing sakiwa tengene.

Aliran sing mlebu kolam alam, ayem tentrem, lan klub golf kayu sing menang, bakal nggumunake sampeyan saka lawang mlebu bolongan pisanan. Lansekap kasebut pancen apik banget lan narik kawigaten akeh pemain golf ing saindenging jagad.

Hamburg menyang Kopenhagen Kanthi Sepur

Zurich menyang Hamburg Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Hamburg Kanthi Sepur

 

3. Link Golf Castletown: Isle of Man

Angin segara, kembang liar, lan tampilan epik Isle of Man, main golf ing kursus tautan golf Castletown minangka pengalaman sing ora bisa dilalekake. Isle of Man minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Eropa, lan lapangan golf minangka salah sawijining lapangan golf paling apik ing Eropa.

Sampeyan kabeh dikepung karo segara 3 sisihan, nalika sampeyan muter kursus ing semenanjung Langness sing apik. Pinggir pesisir sing watu, srengenge mulya, peringkat Castletown Golf Links 8 ing kursus golf paling apik ing Inggris lan Irlandia. Bolongan kaping 17 ora katon ing Segara Irlandia, lan tampilan saka bolongan 18, St.. Pulo Michaels, 12kapel abad kaping, tampilan sing bisa ngganggu golf liyane.

 

4. Klub Golf Tralee: Ireland

Setel ing medan alam, madhep Samodra Atlantik lan pantai, lapangan golf Tralee ing Irlandia minangka salah sawijining lapangan golf paling unik lan apik ing Eropa. Sampeyan bakal nguber bolongan ing bukit ijo kanthi pemandangan biru sadurunge.

Lapangan golf 18 bolongan sing apik iki ing County Kerry, omah kanggo Semenanjung Dingle, lan Killarney sing apik banget Taman Nasional. Lapangan golf disetel ing pojok garis pantai sing nggumunke, kanthi moorland ijo lan Irlandia Kulon Kidul sing apik.

 

Lapangan Green sing apik banget ing Tralee Golf Club, Irlandia

 

5. Klub Golf Crans-Sur-Sierre: Swiss

Salah sawijining mbarep, durung modern lan dilengkapi, lapangan golf ing Eropa, lapangan golf Crans-sur-Sierre ing Swiss minangka salah sawijining klub golf paling apik ing Eropa. Kolam alami, gunung, lan lembah Swiss sing subur subur minangka pemandangan sing apik banget lan nyenengake.

Lapangan golf sing apik iki ing Pegunungan Alpen Swiss, dadi pemandangane apik tenan. Kanthi pemandangan Mont Blanc lan Matterhorn, gunung paling dhuwur lan paling apik ing Eropa, sampeyan mesthi gumun karo lapangan golf iki. Lapangan golf Crans-sur-Sierre yaiku lelungan sepur sing apik adoh saka Geneva, lan Bern.

Zurich menyang Wengen Kanthi Sepur

Jenewa menyang Wengen Kanthi Sepur

Bern menyang Wengen Karo Sepur

Basel to Wengen Karo Sepur

 

6. Lapangan Golf Paling apik ing Irlandia: Tautan Golf Old Head

Lungguh ing sisih ndhuwur Old Head Kinsale, kinepung samodra, nawakake lapangan golf Kinsale tampilan apik, tampilan sing paling apik ing kabeh Irlandia lan Inggris.

Kanthi suketan ijo, bantala bantala, lan segara, lanskap Irlandia sing apik ora bakal gumun. dadi, sampeyan bakal gumun karo lapangan sing apik tenan ing lapangan golf Old Head Kinsale. Sampeyan bakal main golf ing a 350 yuta batu watu lawas, ganti mangetan liwat wektu. Lapangan golf sing luar biasa iki ana ing kabupaten Cork, karo layar, fishing, nyilem scuba, lan akeh liyane kegiatan ruangan kanggo para penggemar banyu ing pelabuhan aman iki.

 

Mercusuar & Tautan Golf Old Head

 

7. Lapangan Golf Paling Apik: Passier Golf Club Meran South Tyrol

Pemandangan panorama gunung sing paling apik ing Eropa, Klub golf Passier ing Meran nawakake pengalaman sing ora iso dilalekake kanggo para pemain golf maju. Menapa malih, kanthi mujur nengen Tyrol Selatan, blumbang, bunker, lan bukit ijo, klub golf Passier duwe lokasi lan desain apik tenan.

Salajengipun, lapangan golf iku 18 bolongan disebar ing medan kanthi terraced, lan suketan ijo, narik golf saka saindenging jagad kanggo akhir minggu golf, utawa plancongan dawa menyang alam Tyrolian.

Trento menyang Bolzano Kanthi Sepur

Milan menyang Bolzano Kanthi Sepur

Bologna menyang Bolzano Kanthi Sepur

Venesia ke Bolzano Kanthi Sepur

 

8. Golf Eichenheim: Austria

Ing tengah alas Alpine sing kandel, kabin kayu sak, lan padang rumput, lapangan golf Eichenheim minangka salah sawijining lapangan golf paling apik ing Eropa. Hawa alpine sing seger, gondho alam, lan kamulyan alami menehi inspirasi para pemain golf paling apik ing saindenging jagad. Golf Eichenheim nduwe 18 bolongan, nyebar liwat luwih saka 6000 meter.

Lapangan golf sing apik iki minangka salah sawijining klub golf paling apik ing Austria, kanthi fasilitas paling apik: sauna, kolam renang njero ruangan lan ruangan kanggo santai sawise turnamen golf sing hebat. Ora ana sing kaya lanskap alpine bebarengan karo kondhisi sing luar biasa kanggo ngetrapake semangat sampeyan.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Kranjang golf ing Eichenheim Austria

 

9. Klub Negara Gardagolf: Italia

From Manerba-Fort of the palace of Soianoto the hills of Polpenazze and castle, the Gardagolf Club offers scenic views of olive trees and Lake Garda. Kursus Gardagolf duwe 27 bolongan, sumebar 110 hektar, ing wilayah Lombardia sing nggumunake.

Lapangan golf sing apik iki diubengi bukit Valtenesi, nyedhiyakake tampilan sing nyenengake lan apik kanggo para pemain golf sing paling maju lan serius. Kursus abang minangka kursus sing paling apik ing Gardagolf, kanthi kembang lan wit-witan inggil.

Trento menyang Lake Garda Peschiera Kanthi Sepur

Bolzano Bozen menyang Lake Garda Peschiera Kanthi Sepur

Bologna menyang Lake Garda Peschiera Kanthi Sepur

Venesia ke Lake Garda Peschiera Kanthi Sepur

Srengenge & Clouds view ing Gardagolf Country Club, Italia

 

10. Lapangan Golf Andermatt: Swiss

Permata Swiss liyane, lapangan golf Andermatt nutup kita 10 kursus golf paling apik ing dhaptar Eropa. Lapangan golf Andermatt ana ing lembah Swiss sing apik. Puncak gunung ngambung langit, bukit subur ijo, lan lanskap kaya kertu pos.

Lokasine apik tenan, manawa para pemain sing paling fokus bisa diganggu karo lembah Ursern sing apik. Lapangan golf Andermatt dirancang kanthi apik kanggo dadi bagian saka alam lan ramah lingkungan. Sampeyan bakal weruh lepen banyu lan meadows kembang sing apik banget ing lapangan golf. ana 18 bolongan kanggo milih. Saliyane, angin gunung sing kuwat menehi tantangan kanggo pegolf sing antusias, kanggo munggah game.

Basel kanggo Interlaken Kanthi Sepur

Bern menyang Interlaken Kanthi Sepur

Lucerne menyang Interlaken Kanthi Sepur

Zurich menyang Interlaken Kanthi Sepur

 

Scenic Andermatt Ing Swiss

 

Kita ing Simpen A Train sampeyan bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang plancongan sepisan ing wektu iki 10 kursus golf sing paling apik ing Eropa kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "1o Kursus Golf Paling Apik ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-scenic-golf-courses-europe%2F%3Flang%3Djw< - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)