Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 28/05/2021)

Romantis, macem, sadawane pesisir Italia, ing Alpen Prancis ing njaba lawang, utawa ing endi wae ing China, ndhuwur iki 10 lelungan pasangan sing dipengini bakal gumun sampeyan.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Lelungan Sing Paling Dikepengini: Kutha Romantis Break ing Paris

Minangka inspirasi kanggo film sing paling romantis, Paris minangka papan sing paling romantis kanggo plancongan gaya Hollywood. Kutha sing paling romantis, lan salah sawijining sing paling akeh lelungan ing jagad iki, isih dadi tujuan sing paling dikarepake kanggo pasangan.

Yen sampeyan duwe semangat kanggo kabeh basa Prancis, patisserie, Kebon Prancis, lan gang sing apik banget, banjur istirahat kutha ing Paris iku cocog kanggo sampeyan. Menapa malih, plancongan romantis menyang Paris minangka tujuan sing paling dikepengini kanggo pasangan sing seneng berbelanja, lan urip la vie en mawar.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Perjalanan Pasangan sing Paling Dikepengini yaiku Kutha Romantis ing Paris

 

2. Lelungan sing Paling Dikepengini ing Italia: Amalfi Coast

Food, narik ati sing, lan segara, nggawe pesisir Amalfi minangka salah sawijining tujuan sing paling dikarepake kanggo lelungan pasangan. Omah warna-warni ing jurang, dalan nduwurke tumpukan, lan segara ing sisihmu, kabeh sing sampeyan butuhake kanggo pasangan sing nyenengake’ vacation.

Pantai Amalfi yaiku a 50 pesisir kilometer saka gang cilik sing apik, pesisir, lan akomodasi lelungan sing didhelikake kanthi pemandangan sing ora iso lali. Sampeyan bisa mbukak kapal pesiar, utawa srengenge, masak, utawa mangan ing salah sawijining restoran ing pinggir segara sing apik. Pilihan ing Pantai Amalfi ora ana enteke, malah ing kutha-kutha cilik ing pesisir Italia, mung pilih wae!

Milan menyang Napoli Kanthi Sepur

Florence menyang Napoli Kanthi Sepur

Venesia ke Napoli Karo Sepur

Pisa menyang Napoli Kanthi Sepur

 

Pantai Amalfi kalebu saben dhaptar ember

 

3. Pulo Skye, Skotlandia

Kanthi tebing sing apik banget, tampilan apik, lan budaya sing narik kawigaten, Skotlandia minangka salah sawijining papan paling apik ing saindenging jagad. Isle of Skye minangka salah sawijining wilayah sing apik banget ing Skotlandia, lan sampeyan paling ora butuh 2 minggu kanggo nikmati kaendahane.

Apa sampeyan pengin ngujo tampilan, utawa nemokake kanthi mlaku ing salah sawijining tilase hiking, Isle of Skye minangka keajaiban alam. Tuladhane, yen sampeyan kalebu pasangan petualang, sampeyan bakal seneng nemokake tatanan geologi saka Quiraing. Ing tangan liyane, sampeyan bisa duwe wektu romantis ing kolam Fairy, utawa ngunjungi kastil lan kebon Dunvegan.

Ing tembung liyane, Isle of Skye minangka papan sing apik kanggo lelungan pasangan, thanks kanggo dataran tinggi Skotlandia sing luar biasa, lembah, lan garis pantai sing apik tenan. kene, sampeyan bisa mlaku kanthi tangan, mung seneng ngulandara bebarengan.

 

The Isle of Skye, Scotland

 

4. Petualangan Hiking Pasangan sing Paling Dikepengini Ing Swiss

Kanthi pucuk salju, padang rumput ijo, lan pemandangan sing apik kaya lukisan, Swiss minangka tujuan plancongan pasangan sing apik tenan. Plancongan sing paling dikarepake ing Swiss yaiku Zermatt, Rhine Falls, lan lembah Lauterbrunnen. Yen sampeyan seneng petualangan, Zermatt minangka tujuan ski sing cocog kanggo sampeyan, lan yen sampeyan pengin santai ing setelan sing apik, banjur lembah Lauterbrunnen iku becik.

Swiss duwe tujuan plancongan pasangan, dadi pancen gumantung karo target plancongan romantis. Salah sijine dalan, sampeyan bakal nemokake akeh titik romantis, kanggo bulan madu kaping pindho, utawa mung amarga sampeyan pengin saling menghargai, ing acara khusus. Mulane, it is really recommended to plan at least 7 dolan menyang Swiss.

Lucerne menyang Lauterbrunnen Kanthi Sepur

Geneve menyang Lauterbrunnen Kanthi Sepur

Lucerne menyang Interlaken Kanthi Sepur

Zurich menyang Interlaken Kanthi Sepur

 

Pasangan Petualangan Hiking Ing Swiss

 

5. Venice, Italia

Panganan gedhe, swasana endah, lan akeh titik romantis sing didhelikake. Perjalanan menyang Venesia kalebu ing dhaptar ember saben pasangan. Nomer turis sing plancong ing Venesia saben taun luar biasa, pancet, pesona lan kaendahane bakal narik kawigaten sampeyan saben wektu. Nyatane, iku nengsemake banget, yen sampeyan ora bakal sok dong mirsani kabeh wong, lan mung seneng-seneng nalika plancongan romantis.

Perjalanan menyang Venesia minangka salah sawijining sing paling dhuwur 5 pasangan sing paling dikepengini plancongan amarga cocog kanggo akhir minggu cekak. Kutha iki duwe akeh pemandangan, Panganan Italia, lan pilihan akomodasi sing apik, mula sampeyan bakal nemokake swarga ing gondola. Nanging, yen sampeyan pengin uwal lan nemokake permata Italia ing Venice,, sampeyan bisa mbukak salah siji saka akeh lelungan awan saka Venesia.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Kanal Venesia, Italia

 

6. Plancongan Glamping Pasangan Paling Dikepengini: Pegunungan Alpen Prancis

Glamping minangka salah sawijining tren lelungan paling panas ing Eropa, digabung karo Alpen Prancis, lan sampeyan duwe pasangan sing paling romantis’ trip. Jinis kemah iki luwih nyenengake lan mewah tinimbang kemah kemah dhasar. Dumunung ing alam liar lan apik banget, kanthi pemandangan Alpen Prancis sing apik banget.

Cuddling munggah ing bungalow pribadi sampeyan, kabin mulyo, tangi nganti manuk nembang, ngombe kopi, lan mlaku mlaku langsung saka ngarep lawang – asmara dongeng. Nalika sarang tresnamu wis siyap, lan ing lokasi sing paling apik, sampeyan ora butuh prekara liya kanggo plancongan romantis sing ora iso dilalekake.

Lyon Menyang Apik Karo Sepur

Paris Menyang Apik Karo Sepur

Cannes menyang Paris Kanthi Sepur

Cannes ke Lyon Kanthi Sepur

 

Plancongan Glamping Pasangan sing Paling Dikepengini yaiku Alpen Prancis

 

7. Amsterdam: Liburan Plancongan Omah

Amsterdam minangka salah sawijining kutha sing nyenengake ing Eropa kanggo pasangan, lan omah ing omah paling romantis ing Amsterdam. Perahu omah minangka salah sawijining ikon Amsterdam, diparkir ing sadawane kanal. Nanging, yen mlebu, sampeyan bakal nemokake iku super mulyo, raket, lan dilindhungi saka wong akeh sing ngujo kanal.

Tanpa mangu-mangu, Getaran Amsterdam, atmosfer, budaya, lan kaendahan ngematake pasangan saka saindenging jagad. Salajengipun, kutha lan kali ndeleng, kafe ing njaba jendela sampeyan, plancongan romantis sampeyan bakal ngalamun.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

Liburan Plancongan Plancongan ing Amsterdam

 

8. Couples Trip To London

Pasar panganan sing apik, nengsemake Notting Hill, Kensington Gardens, lelungan pasangan menyang London minangka perjalanan sing ora iso lali. Kutha nawakake akeh kegiatan, dadi sampeyan bisa mikir yen kakehan plancongan romantis.

Mulane, iku penting kanggo nindakake riset, saka lokasi paling apik, lan prekara-prekara sing sampeyan pengin tenan. Ing tembung liyane, nggabungake dhaptar pasar lan atraksi sing pengin sampeyan kunjungi. Saliyane, ninggalake akeh wektu kanggo koktail kanggo akeh bar gendheng. Intine perjalanan yaiku nggawa asmara lan plancongan bebarengan.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

 

9. Perjalanan Pasangan Paling Dikepengini ing Italia: Perjalanan Anggur Ing Tuscany

Vineyards, bukit ijo sutra, lan Panganan Italia, lelungan menyang wong Italia ibukutha anggur ana ing dhaptar ember saben pasangan. Mlaku ing kebon kebon anggur, sipping saka anggur abang, lan nikmati swasana sing ayem, manawa sampeyan bakal setuju manawa Tuscany katon gaib.

Pancen, Tuscany minangka salah sawijining tujuan wisata pasangan paling dhuwur saben taun. Tampilan sulap lan anggur narik kawigaten pasangan saka saindenging jagad, nggawe dheweke bali saben taun.

Florence menyang Milan Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Milan menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia ke Milan Kanthi Sepur

 

Tampilan panorama pabrik anggur ing Tuscany

 

10. Perjalanan Pasangan Paling Dikepengini ing China: Kali Yulong

China minangka papan sing apik, lan Kali Yulong minangka salah sawijining papan sing paling apik lan apik. Kali Yulong minangka bagean saka Kali Li, dawa lan telas, diubengi kebon ijo, desa, lan sawah. Mangkono, lelungan ngulandara ing Kali Yulong minangka pengalaman gaib.

Saliyane ing kaendahan alam, ing Kali Yulong minangka papan dununge akeh desa lan etnik. Mangkono, sampeyan bakal duwe kesempatan langka kanggo sinau babagan cara urip ing wilayah Yangshuo, budaya, lan seni, kayadene wis pirang-pirang atus taun kepungkur.

 

Simple couples Trip In China's Yulong River

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang salah sawijining 10 pasangan sing paling dipengini plancongan numpak sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Pasangan Paling Pasangan" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fmost-wanted-couples-trips%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)