Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 23/04/2021)

Iku isih bisa dadi sethitik chilly watara wektu iki, nanging Nice Carnival iku wis anget sampeyan munggah! The French Riviera nggawe acara unik ngendi meh yuta pengunjung saka kabeh ndonya kumpul kanggo Nice. Nice Carnival is one of the paling penting acara on the French Riviera in the mangsa. Kanggo liwat fortnight, kutha gerakane kanggo irama perayaan. Humor, ironi, lan puisi sing ing nyimpen ing Festival populer amba iki.

Dadi salah siji saka wong-wong sing baris boulevard gisik misuwur Nice kang, ing Promenade des Anglais, kanggo ndeleng arakan grand pelampung warni; Iki The Nice Carnival lan cara kanggo njaluk ana dening Sepur.

 

Nice Carnival 2019

Apa Go kanggo Nice Carnival?

"Karnaval punika acara budaya sing paling populer negara bisa nemu. - Jorde Amado, writer Brasil, 1912 – 2001"

Ngunjungi Perancis Riviera bisa dadi alesan ing dhewe kanggo ngunjungi Nice. Karnaval iku salah siji bonus ekstra!

Miturut wektu iki, kita lagi uga creeping saking mangsa lan srengenge metu kanggo muter. Iki alesan apik kanggo perpisahan Winter. Kanthi blaze saka werna nalika ndelok parades dina lan kreta wengi animasi dening liwat 1000 penari lan musisi saking saben bagéan saka donya.

tema milih taun iki 'King Cinema’ ('King Cinema') kanggo ngrameke mengeti 100th kutha kang mitos Victorine Studios, kabuka ing 1919 lan kang wis nganakaké senengane Brigitte Bardot, François Truffaut, Jacques Tati, Woody Allen utawa Alfred Hitchcock. kanthi luwih saka 1,000 musisi, penari, lan karakter sing disenengi yaiku acara ora bakal ora kejawab.

Lyon kanggo Nice Trains

Paris kanggo Nice Trains

Avignon to Nice Trains

Marseilles kanggo Nice Trains

 

The Battle of Bunga

Uga dikenal minangka Perang kembang, iku wiwit ing 1856, khusus ngarahke panghibur pengunjung manca sing padha wiwit kumpul kanggo kidul France. dina iki, wong loro ing saben url uncalan sawetara 20 kilogram mimosa lan seger-Motong kembang menyang akeh lagi nggawe cara bebarengan ing Promenade des Anglais jejere segara biru Azure ing Mediterania. Alasan liyane kanggo njaluk dhewe sawetara karcis awal supaya sampeyan bisa njaluk dhewe kursi baris ngarep.

Swara Festival, sak 100,000 kembang seger-Motong digunakake, karo sing paling akeh kang saking warga.

Montpellier kanggo Trains Toulouse

Nice to Trains Toulouse

Paris kanggo Trains Toulouse

Marseille kanggo Trains Toulouse

 

Kudu ngerti bab Nice Carnival

Nice Carnival iku salah siji saka carnivals paling tuwa ing donya. Saka pagan lan asor dhisikane cara bali ing abad kaping-13, iku wis dadi kamulyane, taunan 12-dina party. Mlaku ing dina beda (ora parades ing Senin kanggo Kayata.) ing kutha Nice erupts karo parades saka pelampung, acara werna, lan kios-kios lan culminates karo Mardi Gras ing dina pungkasan. Ing lurung-lurung lan squares endi parades mbukak liwat sing pasanggrahan sak Carnival, lan sampeyan kudu tuku tiket kanggo gain akses. Mung wong ing apik sugih njaluk gratis kanggo sawetara saka parades. Sing perlu alesan kanggo macak tho?

Njupuk karcis kanggo Nice Carnival Events

Kanggo acara sing perlu karcis, regane kisaran saka 10 Euros ngadeg kanggo 25 Euros ing stands lungguhi. Waca pranala ing ngisor kanggo tuku karcis.

  • Tiket saka Ticket Kantor Pariwisata lan Congress
    5 Promenade des Anglais
    Tel.: 00 33 (0)8 92 70 74 07
    situs Wisata Kantor

Dijon to Provence Trains

Paris kanggo Provence Trains

Lyon kanggo Provence Trains

Marseilles kanggo Provence Trains

 

Cara Njaluk Nice Carnival By Train

Ana kathah sepur nggawe cara sing kanggo becik saka paling bagean Eropah. Kanthi pitulung saka SaveATrain, sampeyan bisa entuk tiket sawetara menit tanpa biaya tambahan! stasiun utama becik kang, Station Train Ville Nice, ditemokake ing tengah kutha. Stasiun Sepur Nice Ville punika pucuk utama kanggo sambungan Sepur regional lan nasional, supaya bakal dadi sing paling apik kanggo nyekel Sepur kene kanggo karnaval. ing informasi wisata kantor ing stasiun sepur bisa migunani yen sampeyan ngunjungi Nice kaping pisanan. Stasiun sepur Ville sing apik dununge ana ing Avenue Thiers lan kira-kira 20 menit mlaku-mlaku saka pantai lan Promenade des Anglais sing misuwur ing dalan sing cedhak karo Jean Jean Medecin.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

Nalika Nice Carnival?

ing Nice Carnival nganggo fortnight lengkap ing pungkasan Februari lan sing paling gedhe Mardi Gras bash ing Kidul Prancis. Njaluk siap kanggo bledosan saka werna lan musik saka 17th Februari nganti 3rd saka Maret.

Punika tanggalan The Nice Carnival:

Paris kanggo Trains Strasbourg

Luksemburg Trains Strasbourg

Nancy kanggo Trains Strasbourg

Basel kanggo Trains Strasbourg

 

Ana 14 OCTOBER

12:00

BREAKFAST “Vira WHEEL”
operasi, didhukung dening City of Nice lan nglumpukake Nice Carnival, wis intended kanggo dhuwit enom pengarepan kanggo ngakses latihan ing perdagangan catering, kalebu liwat Lycée Paul Augier utawa pusat magang.
tarif : 90 € / saben wong (anggur, banyu, warung klebu) – Reservation: silvia.grillo@ville-nice.fr / 04 97 13 41 99

SATURDAY 16 OCTOBER

14:30
BUNGA Parade
Nice Carnival iku salah siji saka sawijining jinis ing donya lan fitur antarane paling misuwur saka Prancis Riviera. Ing saben url, model costumed uncalan nganti 100.000 kembang kanggo akeh antusias …
tarif: 26€ ing lelenggahan reserved / 12€ ngleboke (Zone B)

SATURDAY 16 OCTOBER

21:00
Karnaval Parade LIGHTS
Ing Place Masséna, animasi visual sing diffused ing layar amba … Ing wayah sore, kabeh pelampung sing murup, ing Corso murup banjur jantung Nice.
tarif: 26€ ing lelenggahan reserved / 12€ ngleboke (Zone A)/ 5€ ngleboke (Zone B)

Selasa 19 OCTOBER

21:00
Karnaval Parade LIGHTS
Ing Place Masséna, animasi visual sing diffused ing layar amba … Ing wayah sore, kabeh pelampung sing murup, the Corso illuminates then the heart of Nice and the Nice Carnival.
tarif: 26€ ing lelenggahan reserved / 12€ ngleboke (Zone A)/ 5€ ngleboke (Zone B). A kamungkinan saka paket 2 acara ing stands – kalebu ana (1 arakan kembang + 1 arakan karnaval).

Rebo 20 OCTOBER

14:30
BUNGA Parade
Nice Carnival iku salah siji saka sawijining jinis ing donya lan fitur antarane paling misuwur saka Prancis Riviera. Ing saben url, model costumed uncalan nganti 100.000 kembang kanggo akeh antusias.
tarif: 26€ ing lelenggahan reserved / 12€ ngleboke (Zone B). A kamungkinan saka paket 2 acara ing stands – kalebu ana (1 arakan kembang + 1 arakan karnaval).

SATURDAY 23 OCTOBER

14:30
BUNGA Parade
Nice Carnival iku salah siji saka sawijining jinis ing donya lan fitur antarane paling misuwur saka Prancis Riviera. Ing saben url, model costumed uncalan nganti 100.000 kembang kanggo akeh antusias.
tarif: 26€ ing lelenggahan reserved / 12€ ngleboke (Zone B)

SATURDAY 23 OCTOBER

21:00
Karnaval Parade LIGHTS
Sak Nice Carnival Ing Place Masséna, animasi visual sing diffused ing layar amba.

MINGGU 24 OCTOBER

14:30
karnaval arakan – NISSARDA STOP
Le Carnival Parade minangka bagean saka Nice Carnival sing digawe 18 pelampung dirancang ing taun kang tema lan liyane figurines ing arak-arakan warni karo werna mancorong, karo partisipasi téater lan music kelompok werna saka kabeh ndonya.
tarif: 21€ ing lelenggahan reserved / 12€ ngleboke (Zone A)/ 5€ ngleboke (Zone B). Kamungkinan paket 2 acara ing stands – kalebu ana (1 arakan kembang + 1 arakan karnaval).

MINGGU 24 OCTOBER

19:00
Lou QUEERNAVAL
1st Karnaval Gay ing Prancis

Selasa 26 OCTOBER

21:00
Karnaval Parade LIGHTS
tarif: 26€ ing lelenggahan reserved / 12€ ngleboke (Zone A)/ 5€ ngleboke (Zone B). Kamungkinan paket 2 acara ing stands – kalebu ana (1 arakan kembang + 1 arakan karnaval)

Rebo 27 OCTOBER

14:30
BUNGA Parade
Nice Carnival iku salah siji saka sawijining jinis ing donya lan fitur antarane paling misuwur saka Prancis Riviera. Ing saben url, model costumed uncalan nganti 100.000 kembang kanggo akeh antusias
tarif: 26€ ing lelenggahan reserved / 12€ ngleboke (Zone B). Kamungkinan paket 2 acara ing stands – kalebu ana (1 arakan kembang + 1 arakan karnaval).

SATURDAY 02 MARCH – Nutup saka Nice Carnival

14:30
BUNGA Parade
Nice Carnival iku salah siji saka sawijining jinis ing donya lan fitur antarane paling misuwur saka Prancis Riviera. Ing saben url, model costumed uncalan nganti 100.000 kembang kanggo akeh antusias
tarif: 26€ ing lelenggahan reserved / 12€ ngleboke (Zone B)

SATURDAY 02 MARCH

21:00
Karnaval Parade LIGHTS – Burning ING KING tarif: 26€ ing lelenggahan reserved / 12€ ngleboke (Zone A)/ 5€ ngleboke (Zone B)
Njaluk rasukan siap Kanggo Nice Carnival kabeh sing kiwa apa, wis njaluk karcis sepur Panjenengan tuku karo Simpen A Train ! Nanging wektu kanggo karnaval!
Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnice-carnival%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)