Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 26/05/2021)

Tlaga bawah tanah, air terjun sing didhelikake, dalan mati kutha aneh, lan pemandangan sing apik, jagad iki kebak papan rahasia sing apik tenan. Ndhuwur iki 10 papan rahasia ing Jagad iki kabeh bisa diakses para plancong nanging asring ora kejawab. dadi, siyap-siyap kanggo lelungan sing nyenengake banget ing papan sing paling ndhelik lan apik banget ing jagad iki.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Papan Rahasia Paling Ndhuwur ing Jerman: Berchtesgaden

250 tilase hiking, banyu danau pirus murni, lan pucuk sing apik banget, Berchtesgaden Taman Nasional minangka salah sawijining tujuan rahasia ing Jerman.

Taman nasional iki ana ing sacedhake tapel wates Jerman karo Austria lan dadi lanskap sing paling apik ing Bavaria. Nalika umume turis lelungan menyang Black Forest, Swiss Alps, utawa pusat Eropa, taman nasional sing apik tenan iki ora digatekake. dadi, sampeyan bisa dadi salah sawijine wisatawan, duwe piknik dening Lake Konigssee, nyoba puncak menyang Watzmann - ing 2,713 meter kanggo narik ati sing saka lembah, lan alam bébas sing ora kena.

Salzburg nganti Berchtesgaden Kanthi Sepur

Munich to Berchtesgaden Kanthi Sepur

Linz nganti Berchtesgaden Kanthi Sepur

Innsbruck menyang Berchtesgaden Kanthi Sepur

 

Tlaga ing Berchtesgaden

 

2. Papan Paling Rahasia ing Italia: Biara Santa Maria Dell Isola Ing Tropea

Umume turis sing srengenge berjemur ing pesisir emas Tropea ora ngerti papan rahasia kasebut. Nanging, ing sadhuwure sirahe, lungguh ing pucuk gunung sing watu, dikepung karo Laut Tyrrhenian, minangka Papan perlindungan Santa Maria dell Isola.

Ora jelas manawa biara kasebut dibangun dening Benediktin utawa Basilian nalika Abad Pertengahan. dadi, sampeyan bisa nemokake sejarah lan kaendahan ing mburi fasad sing direnovasi biara kasebut. Ora diraguhi, biara sing slamet 2 lindhu, mesthi nyimpen rahasia paling apik lan paling apik ing Calabria.

Vibo Marina menyang Tropea Kanthi Sepur

Catanzaro menyang Tropea Kanthi Sepur

Cosenza menyang Tropea Kanthi Sepur

Lamezia Terme menyang Tropea Kanthi Sepur

Papan Rahasia ing Italia: Biara Santa Maria Dell Isola

 

3. Papan Paling Rahasia ing Swiss: Terjun Trummelbach

Ing lembah 72 air terjun, sampeyan ngira ora ana sing ditemokake air terjun ing Swiss, nanging ana. Salah sawijining papan rahasia paling dhuwur ing Eropa yaiku Air Terjun Trummelbach. Iki sawetara saka 10 air terjun panganan glasier ing Swiss, dipangan kanthi cara leleh banyu saka Eiger lan Jungfrau.

Mulane, nalika dolan lan mlaku liwat gunung, ngujo air terjun rahasia iki, nganggo klambi sing bakal nglindhungi sampeyan saka netes air terjun sing beku.

Lucerne menyang Lauterbrunnen Kanthi Sepur

Geneve menyang Lauterbrunnen Kanthi Sepur

Lucerne menyang Interlaken Kanthi Sepur

Zurich menyang Interlaken Kanthi Sepur

 

Terjun Rahasia Trummelbach

 

4. Seegrotte Ing Hinterbruhl, Austria

A boat trip menyang tlaga bawah tanah paling gedhe ing Austria minangka pengalaman sing ora bisa dilalekake. Iki katon Grotte ing kutha Hinterbruhl, yaiku sistem guwa, wiwitane digawe manungsa kanggo keperluan tambang, ing WWII.

Nanging, tlaga ing ngisor tanah nilar jaman semana. dina iki, Seegrotte ing Hinterbruhl, diowahi dadi salah sawijining sisih ndhuwur 10 panggonan rahasia kanggo ngunjungi ing donya.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Danau rahasia ing Hinterbruhl Austria

 

5. Papan Rahasia Paling Ndhuwur ing China: Gunung Sanqing

3 narik ati ing ndhuwur awan, Gunung Sanqing minangka salah sawijining budaya Cina sing paling suci. Pemandangan gunung Sanqing ora mung minangka pemandangan paling apik ing lanskap Tiongkok, nanging uga nduweni makna suci tumrap kapercayan Tao; ing 3 puncak makili ing 3 Sing Murni, dewa sing paling dhuwur.

Wilayah sekitar Sanqing uga nawakake sudut pandang sing apik tenan, tilase, lan poin gaib kanggo ditemokake saka 10 papan sing paling apik ing wilayah kasebut. Mulane, Book dhewe perjalanan 2 dina menyang gunung Sanqing, dadi sampeyan bisa kanthi seneng lan njelajah kabeh papan sing didhelikake.

 

Langit Sanqing Gunung Dhuwur

 

6. Papan Rahasia Paling Top ing Italia: Trentino

Kaendahan Alpen Italia dudu rahasia sing paling apik ing saindenging jagad. Kabeh wong ngerti babagan pegunungan, malang, tlaga alpine, lan padang rumput sing apik. Nanging, Trentino ing sisih Lor-Wétan Italia, antarane tlaga Garda lan Dolomit, asring ora kejawab ing rute menyang keajaiban alam kasebut ing kene. Ing kene sampeyan bakal nemokake nomer pinunjul saka 297 tlaga kanggo ditemokake.

Saliyane, mung ing kene sampeyan bisa ngujo efek cahya khusus "alpenglow" ing pucuk Dolomites, nalika srengenge surup.

Florence menyang Milan Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Milan menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia ke Milan Kanthi Sepur

 

Papan Rahasia Ing Italia: Trentino Gunung

 

7. Papan Rahasia Paling Ndhuwur ing Polandia: Alas Bengkok Ing Szczecin

Tanduran ing taun 30-an, Alas Szczecin minangka salah sawijining papan sing paling rahasia ing donya. Iki amarga alesan alas kasebut diselehake ing Polandia, cedhak kutha Gryfino. Saka 400 wit pinus ditandur maneh ing taun 30-an, dina iki sampeyan bakal nemokake sing isih kari sawetara, isih nggawe papan iki pancen pantes dikunjungi.

Alesan kanggo wujud sing unik yaiku misteri nganti saiki; akeh sing wis nyoba ngerti apa gaweyane manungsa utawa alam sing endah. dadi, yen sampeyan arep dolan, sampeyan bisa nggoleki rahasia wit pinus’ bentuk unik pinus, lan njelajah salah siji saka alas sing paling apik ing Eropa.

 

 

8. Papan Rahasia Paling Top ing Hongaria: Tapolca

Tapolca minangka kutha cilik sing apik ing Hongaria, dununge cedhak karo Uplands Baltan cadangan alam. Umume turis plancongan menyang Hongaria plancongan ing Budapest, nanging kutha Tapolca minangka rahasia Hongaria sing paling dijaga. Saliyane cedhak karo taman nasional sing gedhe, kutha iki nduweni tlaga ing tengah, kanthi alun-alun lan kafe sing apik banget.

Mangkono, yen sampeyan pengin ngrasakake masakan Hongaria, ngujo lan nemokake alam Hongaria sing apik tenan, lan guwa tlaga, banjur pesen tiket sampeyan menyang Tapolca.

Wina menyang Budapest Kanthi Sepur

Prague menyang Budapest Kanthi Sepur

Munich menyang Budapest Kanthi Sepur

Graz menyang Budapest Kanthi Sepur

 

Tapolca minangka kutha cilik sing apik ing Hongaria

 

9. Papan Rahasia Paling Ndhuwur Ing Inggris: Hunstanton, Norfolk

Nalika sampeyan ngunjungi kutha resort Hunstanton ing Norfolk, bakal katon kaya kutha plancongan sing sepi ing pinggir segara. Nanging, sawise sampeyan mlaku mudhun menyang pantai lan pantai sing nesu, sampeyan bakal nemokake tebing sing paling apik. Perengan Old Hunstanton minangka lapisan watu wedhi warna-warni; watu jahe sing teyeng, watu gamping abang diiseni kapur, diubengi segara ijo lan segara biru.

Mulane, pantai Hunstanton sing apik banget apik tenan, apamaneh nalika surup. Ing dina iki, tebing ganti warna, ing kontras antarane segara lan tebing malah luwih khas. Sanajan kaendahan alam, ora akeh sing ngerti papan rahasia iki ing Inggris Wétan. dadi, luwih becik sampeyan cepet-cepet pesen tiket kereta menyang pantai Hunstanton, sadurunge jagad iki ngerteni.

Amsterdam menyang London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

Garis pantai lan Cliff rahasia ing Hunstanton, Norfolk

 

10. Semenanjung Applecross Ing Skotlandia

Keajaiban Skotlandia iki digawe mung liwat dalan ing 1975, kanthi dalan nduwurke tumpukan lan tajem sing nyebrang semenanjung ing sadawane pesisir. dadi, yen sampeyan pengin ngunjungi permata sing adoh iki, sampeyan kudu ngandelake lelungan kapal dhewe, kaya warga pulau liyane iki.

Applecross minangka desa cilik sing apik ing pesisir Skotlandia. Kabin cilik lan omah cilik nyebar ing bukit ijo sing mewah, madhep segara, bakal narik napas sampeyan.

Kanthi mung 544 residents, ana sawetara alasan kanggo lelungan menyang Applecross, nanging tampilan sing jelas lan apik, babar pisan entuk papan minangka salah sawijining sisih ndhuwur 10 papan rahasia ing jagad iki. Saliyane, Camusterrach lan Ard-dhubh minangka rong pamukiman liya sing ora bisa ditemokake nalika njelajah, amarga dheweke uga lagi wae kena modernisasi.

 

Semenanjung Applecross Ijo ing Skotlandia

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang perjalanan sing ora iso lali menyang ndhuwur 10 paling panggonan rahasia ing donya kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "Top 10 Papan Rahasia Ing Jagad ”ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fsecret-places-world%2F – (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)