Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 04/11/2022)

Ora Matter dawa trip - dadi akhir minggu pantai plesiran utawa trek Himalaya telung minggu - sampeyan kudu nggawa tas kanthi ukuran apa wae, lan sampeyan pengin ngerti cara ngatur, ing blog iki kita bakal fokus ing tas tangan sampeyan. Ana akèh kanggo nimbang nalika nentokake apa kanggo ngowahi: jinis lan dawa trip, itinerary, cuaca, ukuran gawan, lan watesan bobot dileksanakake dening mode transportasi. Lan karo supaya akeh faktor ing play, iku gampang kanggo overpack utawa ing Pack, utamané yen sampeyan wis nenggo nganti menit pungkasan. supaya overpacking, digging through your bags, and other inconveniences when boarding your train with these 10 tips on how to organize your hand luggage.

 

Cara Nata Hand Luggage Tip 1: Tansah Documents Travel Panjenengan Misah

Iki minangka salah sawijining perkara sing paling penting sing kudu dipikirake nalika sampeyan mutusake cara ngatur koper tangan sampeyan. Tansah dokumen travel misahake. Iki ora mung trep, nanging uga aman. Sijine wong ing tas sethitik sing gampang kanggo mbusak saka gawan tangan. cara sing ora kudu dig kapan sampeyan kudu passport, karcis, utawa dhuwit.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

How To Organize Your Hand Luggage and Travel Documents

 

Ngatur Hand Luggage Tip 2: Nggawe List Packing

passport? Mrikso. sikat? Mrikso. sunscreen? Kanggo katentreman atine sing wis tak esensial dijamin, gawe awakmu dhewe dhaptar priksa lelungan sawetara dina sadurunge kasenengan plancongan mlebu!

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

List of How To Organize Your Hand Luggage

 

Ngatur Hand Luggage Tip 3: supaya Reregetan

Ana apa-apa liyane nggelakake saka njupuk dadi luwih wektu kanggo milih apa sandhangan sing arep njupuk mung kanggo nggoleki sampeyan malah ora bisa digunakake! Aja duwe masalah iki maneh. sepisanan sampeyan kudu tansah nggawe manawa sandhangan werna cahya dikempalken nang metu, lan sareh, terus kanggo huruf padusan hotel nganggo lan gunakake kanggo nutupi dhasar sepatumu.

Cologne to Trains Mainz

Frankfurt kanggo Trains Mainz

Berlin kanggo Trains Mainz

Brussels kanggo Trains Mainz

Avoid Clothing with Stains

 

tip 4: Roll Lan Vacuum Pack

Kanggo ngirit papan lan mungkasi creasing, muter sandhangané tinimbang lempitan wong, banjur nyeleh mau ing tas komprèsi vakum. Kanggo nggunakake tas iki, sijine sandhangan ing, segel tas, banjur remet udhara metu. Iki bakal ninggalake sampeyan karo persil papan liyane ing koper Panjenengan lan bakal nyegah lipatan.

Zurich kanggo Trains Chur

Geneva to Trains Chur

Milan kanggo Trains Tirano

Bergamo kanggo Trains Tirano

Roll And Vacuum Pack

 

tip 5: Safety Luggage

Kunci tas lan supaya wong dikunci. Njupuk karo nalika sampeyan nggunakake restroom. Yen iki ora bisa lan lelungan piyambak, nggawa kabeh barang sing terkenal. Aja ninggalake kamera, dhuwit, dokumen electronics utawa travel unguarded.

Tansah kamar dikunci nalika sampeyan turu, yen bisa. Ora dipercaya wong-wong manca. Malah uga busana liyo bisa nguripake metu dadi maling. Yen sampeyan lagi turu ing kamar karo lelungan ora ngerti, dadi manawa kanggo turu ing ndhuwur sabuk dhuwit supaya sampeyan bakal sok dong mirsani yen wong nyoba kanggo njupuk saka sampeyan.
Organize Your Hand Luggage in Safety

tip 6: Gunakake persagi Packing

” Ana ora akeh sing ndadekake kula aran kaya manungsa diatur minangka akeh minangka misahake kagungan menyang persagi werna-kode. Iku supaya apik kanggo ngerti persis ing ngendi kabeh sing nggawa iku sanalika sampeyan Unzip koper Panjenengan. Plus, sampeyan bisa kanthi gampang mindhah kotak kios menyang laci lemari hotel lan langsung dibongkar lan siyap.” - Richelle Szypulski, Editor Asst

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

Organize Your Hand Luggage in Packing Cubes

tip 7: Size Watesan Kanggo Hand Luggage

Similar to pesawat, sepur duwe Watesan ing jumlah lan ukuran tas sing diijini kanggo nindakake ing. Umumé, sampeyan bakal bisa kanggo nindakake ing kabeh gawan, nanging operator sepur sampeyan mbutuhake sampeyan mriksa keluwihan bagasi yen ngluwihi watesan ukuran utawa bobot.. Kanggo paling sepur, sampeyan bisa nindakake ing loro tas panumpang ing, anggere saben tas ora ngluwihi 50 lbs utawa luwih 28 X 22 X 14 inci. item cilik lan pribadi kayata piranti medical lan pengobatan, bantal, selimut, coolers, lan tas cilik utawa tas kurang saka 12 X 12 X 12 inci ora bakal diitung menyang nindakake ing watesan bagasi.

 

tip 8: Gadgets Ing tangan Luggage

Carane sampeyan biasane ngatur kabeh elektronik, kabel, lan sing bit fiddly sing njupuk umur kanggo dig metu ing keamanan? Kuwi mau ing kaya liyane saka kita? Inggih, yen sampeyan pengin ngatur bagasi tangan banjur njaluk dhewe stash tas ziplock. pangisi daya telpon, pangisi daya kamera, adaptor, headphone - njupuk tas plastik ekstra (sing gedhe-gedhe sing padha bakal digunakake kanggo tangan gawan cairan) lan digunakake kanggo nyimpen item electrical, iku kanggo ngarep lelampahan (tombol house, tiket parkir, lan tombol mobil), pengobatan lan aksesoris ngeculke liyane.

Venice kanggo Trains Bologna

Florence kanggo Trains Bologna

Roma kanggo Trains Bologna

Milan kanggo Trains Bologna

Gadgets In Hand Luggage

 

tip 9: Cara Pack Books. Ojo!

Apa iku sing akeh uwabe novel romance, agawé sci-fi, utawa asu eared travel guide, download sadurunge trip. Malah yen ing ngarep sing kertas nganti aku mati urutan, nyimpen papan lan bobot kanggo gawan tangan, lan aja Count ing wifi kanggo mlumpat bali menyang crita saka dhingklik pantai becik dipanggonke Panjenengan, mung nggawe manawa iku ing piranti dijamin tahan banyu.

Berlin menyang Rostock Trains

Hamburg menyang Rostock Trains

Schwerin menyang Rostock Trains

Wismar menyang Rostock Trains

kindle

 

tip 10: Lay Kabeh Metu

Aku super tumoto. Aku ngakeni iku. Lan disorganised! Nanging apa mbantu kula njaluk sirah terus malah nalika aku Paket ing menit banget pungkasan, iku aku njupuk wektu kanggo lay kabeh metu sadurunge item sembarang dadi menyang tas. Kelompokan bebarengan ing amben mbantu kula ndeleng cepet item apa ora narik bobot. A Pasangan saka celonone sing mung bisa rusak karo siji ndhuwur, utawa sing shoes aku iki ora wis planning kanggo Pack? Mbalik ing laci, kowe lunga! Ndeleng kabeh kanthi jelas sadurunge dakwiwiti uga mbantu aku nyelehake tas nganggo cara logis. Nggo aku, iki tegese miwiti karo item bulkiest sandi, banjur Cherry njupuk item entheng kanggo nylempitake menyang kesenjangan watara wong kanggo mbentuk lapisan basa kuat kanggo mbangun munggah saka.

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

jeans, shoes, watch and more

 

Duwe tips iki mbantu sampeyan tokoh metu carane ngatur bagasi tangan? Kita bakal seneng ngerti! Book tiket Sepur liwat Simpen A Train lan sworo seru njupuk saka gawan tangan sawise nggunakake tips iki!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Tips Cara Nata Luggage Hand” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-organize-hand-luggage%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)