Wacan Maca: 5 menit
(Paling Keri Dianyari On: 22/01/2021)

Tradhisional lan modern, ayem lan rame, China minangka salah sawijining negara sing paling apik sing bisa dijelajahi, apamaneh nganggo sepur. Ngrencanakake lelungan menyang China bisa uga akeh banget, mula kita wis kumpul 10 tips babagan cara lelungan menyang China nganggo sepur.

Saka pengepakan nganti pesenan tiket kareta, iki 10 tips lelungan menyang China nganggo sepur, bakal ngatasi kebingungan, lan njamin petualangan paling epik.

 

1. Tip Kanggo Cara Plancong China Kanthi Sepur: Riset Sampeyan

Ing China, sampeyan bakal nemokake ana 2 jinis sepur: Sepur kanthi kecepatan tinggi lan tradisional. Penting banget, sampeyan kudu nindakake riset sadurunge, kanggo ngerti apa sing paling cocog kanggo sampeyan anggaran lelungan, jinis lelungan, dadi, lan tingkat kepenak. Penting banget yen sampeyan lelungan karo bocah-bocah.

Sepur China - Sepur kanthi kecepatan tinggi nomer G, D, utawa C, mlaku kanthi kacepetan ndhuwur 350 km / h. dilengkapi kursi bisnis / VIP utawa kelas siji.

Sepur tradisional sing judhul ing L, K sing populer, lan nawakake kursi hard, turu sing atos utawa alus, lan turu alus deluxe. Plancongan ing 160 km h luwih murah.

 

2. Tip Kanggo Cara Plancong China Kanthi Sepur: Pesen Kelas Sepur sing Tepat

Sepur ing China duwe papat kelas: Kursi atos, kursi empuk, turu angel, turu alus.

Kursi atos: Minangka kelas sepur paling murah, lan biasane ana 5 kursi saben larik. dadi, yen sampeyan lelungan kanthi anggaran, iki minangka pilihan sing paling populer, nanging pikirake iku uga pilihan sing paling umum ing antarane wong Cina. Mulane, sampeyan bisa uga rame lan rame banget trip Sepur.

Turu empuk: rada lemes lan kanthi tarif tiket kereta luwih dhuwur, nanging luwih kepenak.

Hard turu: 6 papan, lan ora ana lawang kanggo privasi utawa isolasi saka kompartemen liyane.

Turu empuk: kelas sepur paling apik ing sepur Cina, lan dianjurake banget kanggo lelungan kereta jarak adoh kasebut. Pilihan sing paling larang, nanging sampeyan bakal mlebu kabin sing terisolasi, saka 4 turu, lan nganggo soket listrik pribadi. Yen sampeyan lagi bebrayan, banjur deluxe bakal cocok kanggo sampeyan.

 

Tip Kanggo Cara Plancong China Kanthi Sepur: Pesen Kelas Sepur sing Tepat

 

3. Tekan Stasiun Sepur Sadurunge

Stasiun sepur paling sibuk ing China paling gedhe, semrawut, lan bakal kalebu tata cara sinar-x. Mulane, sampeyan paling ora kudu teka 40 menit sadurunge wektu budhal sepur sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal duwe cukup wektu kanggo ngontrol paspor, mriksa keamanan, lan golek platform sepur.

 

How does China's train station looks like

 

4. Ngemas Snacks Lan Minuman

Panganan lan ombenan ing kapal bisa larang banget, tinimbang nalika tuku ing kutha. dadi, luwih becik sampeyan nyiyapake sadurunge, lan tuku panganan lan omben-omben sadurunge, lan ora tuku cemilan sing regane larang saka troli panganan ing kreta. Woh seger, sandwiches, lan uga KFC minangka cemilan sing apik kanggo lelungan Sepur ing China dhuwur-kacepetan sepur.

 

Paket Cemilan lan Minuman nalika plancongan nganggo Sepur ing China

 

5. Tip Kanggo Cara Plancong China Kanthi Sepur: Paket Kantong Toiletri Sampeyan Uga

Fasilitas ing sepur kanthi kecepatan tinggi lan pluru ing China cukup modern. Sampeyan bisa uga nemokake jedhing modern lan jedhing ing saben kreta. Nanging, luwih becik sampeyan nggawa kertas jamban dhewe, amarga iki cenderung entek kanthi cepet ing sepur cepet kasebut. Saliyane, ora kabeh sepur duwe kabin shower, dadi bungkus tisu udan yen ngono, tetep seger, lan mesthi lelungan botol sampo lan sabun.

 

Cara Ngemas Kantong Toiletri Sampeyan Kanthi Plancong Kanthi China:

 

6. Nganggo Lapisan

Nganggo lapisan mesthi dadi ide sing apik kanggo lelungan sepur, amarga sampeyan ora bisa moderat AC ing sepur. uga, yen sampeyan nuduhake kabin sampeyan, sampeyan ora bakal milih ruang ganti, lan nganggo lapisan tegese sampeyan bakal siyap luang, turu ing sepur turu, lan penumpang apa wae, lanang utawa wadon, bareng kabin sepur karo sampeyan.

 

 

7. Paket cahya

Nganggo lapisan sepur sing plancongan ing pucuk China nuwuhake tip cahya penting liyane. Tunjangan koper ing sepur ing China diwatesi mung 20 kg saben penumpang. Nalika jarang ana pemeriksaan ing papan, papan barang ing sepur ing China cukup winates, dadi luwih becik sampeyan nggawa lampu, lan njaga barang sampeyan supaya cedhak sampeyan, utawa yen ngidini papan, ing kabin sepur, tinimbang nyimpen aisles sepur.

Yen sampeyan lelungan sajrone Preinan Cina, banjur siyap-siyap kanggo sepur sing rame. Mulane, sampeyan bakal pengin tas ransel ditutup lan katon ing antarane kabeh barang.

 

Paket Paket ing perjalanan sampeyan ing China

 

8. Tuku Tiket Sepur Online

Sampeyan bisa tuku tiket sepur ing stasiun sepur, saka agensi lelungan, lan liwat hotel sampeyan.

Sampeyan bakal entuk tarif paling apik yen sampeyan tuku tiket kereta ing China, nyambung. Save A Train seneng mbantu sampeyan golek tiket sing cocog kanggo lelungan Sepur liwat China, ing rega paling. Menapa malih, sampeyan bakal luwih gampang Book tiket kereta ing platform sing nganggo basa Inggris, ketimbang karo wakil China ing stasiun sepur, hotel, utawa agensi lelungan.

 

Buy China Train Tickets Online and don't wait in line

 

9. Nggawa Earplugs

Kajaba sampeyan rencana kanggo lelungan kelas 1, sampeyan mesthi nggawa kuping. Sepur kanthi kecepatan tinggi ing Tiongkok misuwur banget ing masarakat lokal, lan sepur tradisional bisa uga sibuk banget. dadi, yen sampeyan duwe perjalanan dawa liwat China, rangkep kuping kanggo lelungan sing aman lan apik.

 

Earplugs iku penting kanggo lelungan sepur

 

10. Tip Cara Plancong China Kanthi Sepur: Pesen Tiket Sepur Sampeyan Miwiti

Tiket kareta kanthi kecepatan tinggi ing China cenderung entek kanthi cepet. Mulane, sampeyan kudu tuku tiket sepur paling ora sewulan sadurunge. Tiket wis adol wiwit 30 dina sadurunge tanggal budhal. Mangkat pesenan tiket lan rencana perjalanan menyang menit pungkasan yaiku kesalahan lelungan kanggo ngindhari, utamane ing China.

 

langit kutha cina

 

Plancongan sepur minangka cara sing apik kanggo miwiti lelungan sing ramah lingkungan ing saindenging padesan China, cities, lan views. Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang plancongan menyang China kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Tips Cara Plancong China Kanthi Sepur" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-travel-china-train%2F%3Flang%3Djw Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)