Wacan Maca: 5 menit
(Paling Keri Dianyari On: 28/03/2021)

Iki Tips Top kanggo lelungan karo pets kudu bantuan ease kuatir Panjenengan. Amarga supaya ngadhepi iku, lelungan karo pets iku ngepenakke! Nanging apa luwih ngepenakke, punika panginten ninggalake sampeyan kewan ing omah utawa ngurus wong liya. Temenan banget, ora ana sing ngurus dheweke kaya sampeyan! Kanan?

Ana akeh opsi kanggo apa apa nalika sampeyan lelungan adoh saka ngarep. Hotel Dog, ngrekrut juru jaga, utawa mindhah beban, sanajan siji cute, kanggo kanca ana ing antarane pilihan. Iki sing paling umum sing wong Resor kanggo. Nanging, kadhangkala ana pilihan liyane lan sampeyan kudu lelungan karo pet. Nalika iku bisa dadi cukup prosedur angel, Simpen A Train wis sawetara tips ndhuwur sing bakal mbantu nalika sampeyan lelungan karo pets!

 

Pet Tips 1: Nggawa A Nambani!

asu muter karo dolanan kang

Traveling kanggo panggonan bisa anyar lan mbokmenawa bakal ora ngepenakke kanggo pet. Dadi nggawe manawa kang tetep minangka anteng sabisa tombol kanggo lelampahan nyaman kanggo wong melu. Nggawa dheweke utawa Toys biasa, selimut, lan barang liyane sing bisa nggawe asu utawa kucing sampeyan kepenak. Padha padha kalem lan ora salah apa-apa? Priksa manawa sampeyan pahala kanggo nggawe lelungan karo pets luwih nyaman ing mangsa.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Pet Tips 2: nanging Ora banget akeh Ngruwat…

ngresiki sadurunge lelungan karo pets

Aku aran kaya iki ketok, nanging Aku arep Nulis metu kanggo sampeyan tho! Aja menehi wong meal abot utawa supaya wong-wong mau ngombe kakehan banyu supaya pet ora duwe nggusah kanggo ngganti dhewe ing titik kikuk! (We durung ngelekake sing lelungan karo pets bisa dadi angel!)

Florence kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

Florence kanggo Trains Pisa

Roma kanggo Venice Trains

 

Pet Tips 3: ngleksanani

mlaku lan lelungan karo pets

Apa sampeyan kaya utawa ora, Tips Paling Ndhuwur kanggo lelungan karo kewan kewan tegese sampeyan kudu olahraga! Sadurungé miwiti lelungan, dijupuk kanggo sawetara ngleksanani vigorous! Amarga saka mate ekstra-dawa utawa playtime kuat karo kanca alus kinasih, utawa dheweke uga mung banget kesel padha sumelang ing bab iku. yen sampeyan wis tak cat sing ora dadi tresnani kang dijupuk kanggo run, nyoba kanggo ngrangsang wong nang. Dolanan ganti-ganti bisa digawe nganggo bentuk bledug, kayata! dipercaya kula… Aku duwe pengalaman ing lelungan karo pets!

Berlin kanggo Trains Potsdam

Berlin kanggo Hamburg Trains

Frankfurt to Berlin Trains

Berlin kanggo Trains Munich

 

Pet Tips 4: Requirements Embassy Research

pawn asu

negara duwe syarat beda. Akèh negara-negara sing suwé quarantine, supaya yen sampeyan pengin nglampahi wektu lelungan karo pets, priksa manawa sampeyan pindho mriksa iki! Paling negara sing nembak kanggo rabies, bordetella (watuk kennel), lan parvo. Nelpon embassy lan nindakake riset online kanggo ndeleng apa syarat negara kang, lan priksa manawa duwe dokumen Handy nalika nyebrang ing.

Sampeyan bisa riset lelungan karo kewan ingon-ingon lan syarat negara ing PetTravel.com.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

 

5. Njaluk Certificate Health

Vet mriksa ing asu

sertifikat Health sing dibutuhaké déning Airlines, panguwasa wewatesan, Hotel, pusat pet-care, lan liya-liyane nalika lelungan karo pets. Akeh kasus, nalika lelungan karo pets sampeyan kudu njaluk certificate kesehatan ing 10 dina miwiti trip. Riset ing syarat tartamtu saka itinerary sadurunge ngunjungi dokter kewan, supaya padha bisa kalebu kabeh prelu ing certificate.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

6. Tansah Copy Elektronik Saka Pet kang Panjenengan Certificate Health

akeh hotels, operator travel, pet pusat care, Airlines, lan adat lan agensi Kebangsaan mbutuhake rekaman dicithak certificate Veterinary pet. Tinimbang Printing mati reams salinan kanggo saben Kayata bisa, print mati saperangan lan tetep salinan elektronik nalika lelungan karo pets.

Myscha Theriault is a best-selling author and internationally-syndicated travel columnist who travels full-time with her science journalist husband and giant Labrador retriever. Kanthi salinan elektronik dheweke Handy, dheweke tansah siap kanggo gawé sertifikat kesehatan asu iku minangka needed.

“tengah printer bisnis hotel ngidini kula kanggo print salinan PDF saka cathetan dijupuk Labrador kita kang minangka dibutuhake, contone saben kita perlu Book afternoon daycare kanggo dheweke saka dalan. Iku tansah kertas keruwetan mudhun dina kanggo dina, nalika isih disiapake kanggo-menit pungkasan owah-owahan ing jadwal kita.”

Reggio Emilia kanggo Florence Trains

Genoa to Florence Trains

Sestri Levante kanggo Roma Trains

Parma kanggo Florence Trains

 

7. Research Local Vets

Mung ing kasus soko mengkono ing dalan, sampeyan ora pengin dadi kabut kanggo golek dokter kewan biso dipercoyo. Ngrekam informasi kontak kanggo sawetara vets ing wilayah sampeyan lagi ngunjungi sadurunge sampeyan miwiti lelungan karo pets.

Genoa to Langkawi Trains

Turin to Langkawi Trains

Parma kanggo Venice Trains

La Spezia kanggo Venice Trains

 

Kita ngarep-arep iki Tips Top kanggo lelungan karo pets wis pindhah dhateng pangawasan syaraf dicokot! Ayo kita ngerti yen sampeyan duwe tips ndhuwur kanggo enggo bareng karo Simpen A Train lan masyarakat kita. We ngene seneng krungu saka sampeyan!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Tips Top Kaeng Pets Panjenengan” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-traveling-with-your-pets%2F%3Flang%3Djw- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)