Wacan Maca: 8 menit
(Paling Keri Dianyari On: 02/10/2021)

Ing atap lurung-lurung sing misuwur ing Paris, utawa ing tengah-tengah dataran tinggi Skotlandia utawa Pegunungan Alpen, iki minangka lokasi liburan sing paling dikarepake ing Eropa. Menapa malih, iki 10 tujuan utama kanthi lapangan tenis bakal menehi semangat saka angin sepisanan lan munggah game menyang level anyar. Solo utawa pasangan, sampeyan bakal seneng ing papan sing apik iki lan lapangan tenis.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Tujuan Paling apik ing Prancis Kanthi Lapangan Tenis sing Apik: Akademi Tenis Mouratoglou

Riviera Prancis minangka salah sawijining tujuan plancongan paling apik ing Prancis, apamaneh Eropa. Pemandangan gunung Alpen, laguna biru, lan pantai berpasir, mung sawetara langkah adoh saka lapangan tenis Mouratoglou. Nggoleki Segara Ionia, lapangan tenis canggih iki minangka papan sing apik kanggo nglatih backhand karo sawetara instruktur tenis paling dhuwur ing Eropa.

Akademi tenis Mouratoglou nampani kabeh jinis pemain ing kabeh level. Lapangan tenis Mouratoglou mbukak saben dina. Sajrone sampeyan tetep ing hotel & resort, sampeyan bisa pesen pengadilan sak jam saben dina. Lapangan tenis Mouratoglou sing luar biasa minangka bagean saka kondhang ing saindenging jagad Akademi Mouratoglou lan duwe sawetara pemain tenis paling apik ing praktik jagad iki lan terus spa utawa pantai hotel kanggo santai lan santai.

 

wong sing kerja ing lapangan tenis lempung ing Mouratoglou Tennis Academy

 

2. Tujuan Liburan sing Apik ing Italia Kanthi Lapangan Tenis: San Pietro Di Positano

Lapangan tenis hebat iki khusus kanggo tamu hotel Il San Pietro. Lapangan tenis Positano bintang 5 nawakake Laut Mediterania lan Pesisir Amalfi sing apik banget. Lapangan tenis San Pietro ana ing Positano, salah siji saka 10 tujuan sing paling apik kanggo dikunjungi ing Amalfi Coast, lan Italia mesthi.

Plancongan menyang Amalfi ngimpi kabeh. Pasisir, ing desa sing apik, urip segara, lan tampilan kertu pos diwenehake kanthi lapangan olahraga lan tenis sing apik, apa ana sing njaluk luwih akeh? Yen wis kesel latihan game sampeyan, sampeyan bisa mudhun menyang pantai krikil, utawa mbukak eksklusif boat ride bebarengan karo Positano sing apik banget.

Milan menyang Napoli Kanthi Sepur

Florence menyang Napoli Kanthi Sepur

Venesia ke Napoli Karo Sepur

Pisa menyang Napoli Kanthi Sepur

 

Tujuan Liburan ing Italia Kanthi Pengadilan Tenis: San Pietro Di Positano

 

3. Tlapangan Tenis Terbaik ing Inggris: Headland, Cornwall

Teluk Rocky, pasisir wedhi, Samodra Atlantik biru, lan pondokan Inggris ing moorland ijo, Cornwall minangka salah sawijining tujuan liburan sing paling apik ing Inggris. Semenanjung sing nggumunake cocok kanggo santai ing garis pantai, lan gedhe kegiatan ruangan, kaya olahraga tenis utawa banyu.

Ing Cornwall, sampeyan bisa milih saka 4 lapangan tenis kanggo mainake pertandingan sing apik. Tuladhane, Klub Tenis Penzance mbukak kanggo kabeh pengunjung lan pemain ing kabeh level. Nanging, lapangan tenis paling apik yaiku ing Headland Hotel ing Newquay. Nyawang Pantai Fistral lan Samodra Atlantik, Headland minangka hotel mewah, kanthi fasilitas luar ruangan sing apik kanggo tetep aktif ing preinan ing pesisir Inggris sing apik banget.

 

Lapangan Tenis Ing Inggris: Headland, Cornwall

 

4. Tujuan Liburan Tenis Top ing Swiss: Istana Gstaad

Akeh turis sing ngerti kutha Gstaad minangka Wonderland ing musim salju, nanging uga dongeng musim panas uga. ing Swiss Alps apik banget ing musim semi, kanthi kahanan cuaca sing apik kanggo hiking, cycling, lan pertandingan tenis. Gstaad minangka papan sing apik kanggo plancongan aktif ing Swiss, kanthi pemandangan sing nyenengake lan hawa alpine sing seger sing bakal ningkatake level energi sampeyan.

Kaya kasebut ing ndhuwur, Gstaad minangka tujuan utama kanggo liburan tenis ing Pegunungan Alpen Swiss. Saka lapangan tenis bintang 5 ing hotel resor Istana Gstaad nganti Swiss Open J. Lapangan tenis Safra Sarasin, lan pusat olahraga klub Gstaad, pilihan sampeyan dhewe, tampilan Alpine bakal nunggu ing saben lapangan kanggo latihan karo sawetara pemain tenis paling apik ing saindenging jagad.

Basel kanggo Interlaken Kanthi Sepur

Jenewa menyang Zermatt Kanthi Sepur

Bern menyang Zermatt Kanthi Sepur

Lucerne menyang Zermatt Kanthi Sepur

 

 

5. Main Tenis Ing Tlaga Geneva, Swiss

Ayem, ijo lan biru, kaendahan alam sing apik banget, Lake Geneva minangka tujuan liburan sing ajaib. Lansekap Alpen ing latar mburi narik kawigaten para pengunjung ing kabeh taun, menyang akhir minggu ski sing apik, utawa sayah preinan spring. kene, sampeyan bisa milih mlaku-mlaku ing alas Alpine utawa santai ing sendhang, saka tetep aktif utawa adhem, salah sijine dalan, sampeyan milih bakal nggawe sampeyan rumangsa luwih sehat lan semangat.

Wiwit Danau Jenewa minangka papan sing cocog kanggo plancongan ing njobo, lapangan tenis ing kene nambah pesona lan narik para pemain tenis saka saindenging jagad. Hotel lan resort ing kene nawakake lapangan tenis sing apik tenan, lan akhir minggu uga bisa nikmati siji utawa pasangan’ pertandingan ing salah sawijining klub tenis ing Lake Geneva. Permata Swiss iki nampani para pemain ing kabeh level lan kanggo saben anggaran.

Lyon menyang Jenewa Kanthi Sepur

Zurich menyang Jenewa Kanthi Sepur

Paris menyang Jenewa Kanthi Sepur

Bern menyang Jenewa Kanthi Sepur

Raket Tenis Lan Piknik Ing Danau Jenewa, Swiss

 

6. Tujuan Paling Top Kanthi Lapangan Tenis: Liburan Tenis ing Paris

Sampeyan ora ngerti manawa ibukutha sing apik lan romantis ing donya duwe lapangan tenis sing paling apik ing Eropa. Salah sawijining papan kasebut didhelikake ing arondisemen kaping 12, Paris’ klub tenis tengah. Wiwit klub kasebut ndhelik ing dalan Parisian sing lawas, lapangan tenis modern iki malih dadi lapangan tenis sing hebat saka kandhang. Yen sampeyan angel percaya, coba delengen dhewe, amarga klub tenis iki mbukak kanggo kabeh wong.

Amarga kabeh wong ngimpi teka ing Paris, lan akeh sing ngimpi idham-idhamane lelungan menyang Paris utawa pindah kanthi permanen, kutha iki rame banget. Mula ora nggumunake manawa sawetara perusahaan paling misuwur ing Paris munggah menyang atap. Iki uga kedadeyan ing lapangan tenis, nalika ing pirang-pirang negara, iki kebon luar ruangan, ing Paris, sampeyan bisa latihan terus ndhuwur stasiun sepur, ing Taman Atlantik, kanthi pemandangan Tour Montparnasse.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Tenis pusat kutha ing Paris

 

7. Main Tenis Ing Pikes Hotel Ibiza

Pulo Spanyol misuwur amarga partai sing apik banget, hotel mewah, lan pesisir. Sampeyan bakal kaget ngerti yen Ibiza duwe sawetara tampilan sing paling apik banget ing Spanyol. Pulo watu, pesisir emas, lan segara murni nggawe gambar sing nggawe kabeh wong lali nari kabeh wengi. Kanggo ngganti, padha munggah karo srengenge, kanggo nyambut dina liyane sing apik ing Ibiza.

Menapa malih, Pulo Spanyol ing njaba ruangan nggawe pulau kasebut dadi tujuan sing sampurna kanggo liburan aktif. Hotel kasebut nawakake fasilitas olahraga sing apik, kaya lapangan tenis sing hebat. Salah sawijining papan sing paling apik kanggo dolanan tenis solo yaiku lapangan pink ing Pikes Hotel. Lapangan tenis sing nyenengake iki menghadap segara kanthi bukit-bukit ijo ing sakubenge lan langit biru ing ndhuwur. Cocog kanggo singel, utawa dobel, yen sampeyan peminat tenis, banjur Pikes ing Ibiza iku kudu.

 

Garis pantai ing Pikes Hotel Ibiza

 

8. Tenuta Delle Ripalte Pulo Elba, Tuscany

Sithik banget akomodasi liburan ing Pulo Elba sing ora duwe lapangan tenis. Pulo Elba ing Tuscany ana ing pinggir segara, tilase kebon anggur lan villa Italia, nanging kaya ngalamun. Pulo Elba minangka salah sawijining tujuan snorkeling paling dhuwur ing Eropa, lan sampeyan bakal setuju yen mlebu lan malah sadurunge, nalika ngujo kepulauan paling gedhe ing Italia.

Mulane, Pulo Elba minangka tujuan plancongan luar ruangan sing apik. Nambah nyenengake pantai, sampeyan bisa muter kanthi solo utawa nuwuhake kauntungan pasangan listrik ing salah sawijining resort paling dhuwur’ lapangan tenis. Kaya kasebut ing ndhuwur, saben akomodasi liburan ing Elba nawakake lapangan tenis pribadi, kolam renang, utawa pantai pribadi. Nalika sampeyan bisa mlumpat saka lapangan menyang segara kanthi langkah siji, sampeyan lagi urip kepenak, temenan.

Rimini menyang Florence Kanthi Sepur

Roma menyang Florence Kanthi Sepur

Pisa menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia menyang Florence Kanthi Sepur

 

Lapangan tenis ing Tenuta Delle Ripalte Elba Island, Tuscany

 

9. Tujuan Paling Top Kanthi Lapangan Tenis: Liburan Tenis Ing Skotlandia

Kastil, pondokan, Alam Skotlandia saka tebing lan dataran tinggi, lelungan menyang Skotlandia bakal bali menyang jaman ksatria lan legenda. Nalika pondokan jerawat lan istana sing megah ora bisa diganggu wektu ing jero, ing njobo ijo sing apik wis nampung para wisatawan saiki. Wiwit kolam renang nganti lapangan tenis, kabeh detail dirancang kanggo nyedhiyakake para pengunjung sing dibutuhake ing omah.

dadi, yen sampeyan seneng pertandingan tenis, utawa munggah gunung nganti padesan sing apik banget, Skotlandia minangka papan sing apik. Tembung ora bakal nyritakake babagan pengalaman liburan ing Skotlandia nganti sampeyan bisa ngerteni kaendahane. Nalika sampeyan duwe kamulyan kaya ngono, sampeyan bakal ngurmati saben menit nyenengake lan santai ing njobo.

 

Liburan Tenis Skotlandia

 

10. Tenis Liburan ing Salzkammergut Austria

Sampeyan bisa uga nulis puisi ing pinggir sendhang, nonton srengenge surup, karo Strudel. Ing tangan liyane, sampeyan bisa njupuk sepur gunung Schafberg menyang Lake Wolfgang ing Salzburg. Wilayah Salzburg apik banget lan tujuan plancongan sing apik banget. Pemandangan Lake, Tanah pangonan Alpine, rute munggah gunung ziarah ing antarane St Gilgen lan St Wolfgang minangka cara apik banget kanggo ningkatake kekuwatan sampeyan.

Nalika umume pengunjung teka ing Tlaga Wolfgang kanggo santai, iku sejatine tujuan plancongan aktif sing apik banget. Loro saka hiking sing apik, sampeyan bisa nindakake, wilayah Austria apik tenan kanggo para pecinta tenis. Hotel ing Salzkammergut duwe lapangan tenis sing apik karo pemandangan alpine lan tlaga. dadi, yen impen umur panjang sampeyan minangka preinan tenis ing Austria, Salzkammergut minangka lokasi paling apik.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Salzkammergut Austria

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang plancongan aktif sing gedhe. iki 10 tujuan utama duwe pemandangan apik lan lapangan tenis sing apik tenan. dadi, sampeyan bisa latihan game solo utawa ing pertandingan karo kanca-kanca, nggawe kenangan sing nyenengake nalika preinan sing apik.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Tujuan Paling Ndhuwur Kanthi Lapangan Tenis" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fen%2Ftop-destinations-tennis-fields%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)