Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 13/05/2022)

Inovatif, kesempatan financial, pikiran kreatif, lan jangkauan pasar sing paling apik yaiku fitur paling dhuwur kanggo hub wiwitan sing berkembang pesat. iki 12 hub wiwitan ndhuwur donya narik kawigaten pikiran paling bakat kanggo netepake lan nourish gagasan gedhe sing, tim IT, lan sambungan kanggo push maju wiwitan apik tenan. Saka Shanghai menyang Berlin, ekosistem wiwitan ndhuwur iki sing paling kuat ing donya.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Top Startup Hubs Worldwide: Barcelona

Populer ing antarane pendiri startup manca, Barcelona, minangka salah sawijining hub wiwitan sing paling maneka warna ing saindenging jagad. sepisanan, Barcelona nawakake nilai paling apik kanggo dhuwit, ing babagan sewa ruang kantor, pemandangan sambungan, pranatan, lan wutah investasi. sareh, Barcelona duwe paling akeh pendiri teknologi sing duwe bakat, malah luwih saka Tel-Aviv. Katelu, antarane akeh hub wiwitan Eropah, Barcelona kabeh babagan menehi dalan kanggo para pendiri wanita, pangembang, and digital professionals.

Kabeh ndhuwur panggonan Barcelona ing ndhuwur 5 hub wiwitan donya, and the 7th fastest-growing tech community in Europe.

Startups Janji ing Barcelona:

x1 Angin, Amenitiz, Kesehatan Koa.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moscow

Minangka salah siji kutha paling padhet ing Eropah, Moscow duwe ekonomi gedhe, lan lemah subur kanggo pikiran gedhe teka bebarengan. Menapa malih, Moscow minangka kutha kosmopolitan, glamor, macem, enom, ing tingkat sing padha karo London lan Paris.

dadi, Moscow narik kawigaten akeh pengusaha enom saka sak ndonya, kanggo bisa gabungke pasukan karo talents lokal ing akeh co-makarya spasi ing kutha. Mangkono, nomer ground-breaking saka wiwitan ing Moscow wis tekan fenomenal 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Top Startup Hubs Worldwide: Paris

Kanthi ruang kerja sing apik, peraturan apik, opsi financial, lan inkubator apik tenan, Paris minangka pusat startup ing Eropa. Nalika kutha iku ibukutha fashion misuwur, iku wis dadi ekosistem gedhe kanggo wiwitan.

This immense rise is thanks to the world-renowned universities, utamane fakultas teknik lan lulusan sing duwe bakat. tambahan, the network of incubators like Silicon Sentier and its famous La Cantine co-working space. Kanthi keuntungan kasebut, Paris minangka pusat teknologi Eropa sing cerdas.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Singapura

modern, Eco-loropaken, magnet kanggo wong manca, Singapore is one of the kutha paling apik to live in and launch your own startup. Menapa malih, Singapura wis diakoni dening akeh pengusaha minangka papan paling apik ing Asia kanggo ngembangake bisnis sampeyan, nyurung Hong Kong ing kompetisi kasebut.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Top Startup Hubs Worldwide: Berlin

ing 2016 kutha partai Eropah menang liwat Paris minangka hub wiwitan paling gedhe kaloro ing Eropah. Ekosistem wiwitan ing Berlin wis booming wiwit iku, kanthi jumlah startup anyar sing tuwuh saben taun, tanpa istiméwa. Sewa ruang kantor sing murah, lan visa gampang, nggawe narik akeh pengusaha menyang Berlin, manggonake kutha ing ndhuwur 10 hub wiwitan paling penting ing donya.

Kutha iki misuwur kanthi pemandangan klub alternatif, hub seni unik, dadi temenan, atmosfer kutha lan infrastruktur sing basa gedhe kanggo wiwitan pop munggah saben dina. Menapa malih, ana akeh kesempatan kanggo pengusaha kanggo ningkataké startups, entuk babak pendanaan liyane, lan nggawe sambungan ing akeh acara kedados ing Berlin.

Startups Janji Berlin:

Omio, Coachhub, infarm

Frankfurt kanggo Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Berlin's Promising Startups

 

6. London

Salah sawijining pusat wiwitan ing Eropa, London wis rangking nomer 1 kanggo sawetara taun pungkasan ing nomer wiwitan aktif. London mimpin ing wiwitan teknologi lan keuangan, with an annual investment record of 8.4 milyar euro ing 2019.

Nalika London minangka salah sawijining ekosistem wiwitan sing paling larang ing saindenging jagad, akeh pangadeg wiwitan milih wektu sawise wektu, thanks kanggo akses apik tenan kanggo pendanaan. Menapa malih, restoran London, pub, acara, minangka platform sing apik kanggo nggawe sambungan ing swasana sing gampang.

Startups Janji London:

Transferwise, Revol, Hopin.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

London's Bridge and River

 

7. Top Startup Hubs Worldwide: Tel-Aviv

Kanthi kapadhetan wiwitan paling dhuwur ing donya, saka 1 wiwitan kanggo saben 154 warga, Tel-Aviv is one of the top 7 hub wiwitan donya. Salah sawijining alasan sing menehi peringkat Tel-Aviv minangka hub startup sing unggul, apa kutha iki duwe R&D pusat, pikiran kreatif, lan perusahaan multibasa.

Mulane, iku ora ngageti sing Tel-Aviv wis luwih saka 60 wiwitan kadhaptar ing NASDAQ. Tel-Aviv paling ndhuwur AI lan wiwitan keamanan siber, mundhakaken $2.9 Milyar ing 2020 piyambak. dadi, if you are aiming to enter Tel-Aviv’s startup nation, disiapake kanggo rembugan angel karo pengusaha Israel galak lan wong.

Startups Janji Tel-Aviv:

Wix, Senen, lan akeh liyane.

 

8. Silicon Valley

Pusat wiwitan utama ing donya yaiku Silicon Valley. Panggonan sing paling apik ing bumi kanggo mbangun wiwitan dhewe lan miwiti mesin yaiku ing California Lor. Misuwur ing ndonya amarga pusat inovasi lan teknologi, San-Fransisco minangka inkubator wiwitan paling dhuwur.

Salah sawijining perkara sing paling penting kanggo wiwitan tuwuh lan berkembang yaiku peraturan sing padhet lan ramah. Ing tembung liyane, wiwitan ora bisa berkembang kajaba gagasan sawijining, perkembangan, lan pikiran dijaga dening hukum. Mangkono, Silicon Valley nengsemake akeh pikiran saka sak ndonya, lan ana babagan 40,000 startups adhedhasar ing Silicon Valley.

 

Silicon Valley USA

 

9. Top Startup Hubs Worldwide: Amsterdam

Liberal, sambutan, lan sregep, lurung-lurung lan kanal Amsterdam cukup semangat lan inspirasi. Ing kutha kang gumunggung openness, kreatifitas, lan seni, you will not be surprised to learn that Amsterdam’s startup hub is one of the most booming worldwide. Ranked as the 4th most creative city worldwide, Platform ijol-ijolan digital stabil Amsterdam narik kawigaten para pendiri wiwitan saka saindenging jagad.

dadi, yen sampeyan pengin nandur modal, utawa ijol-ijolan gagasan kanthi pikiran sing paling akeh, Amsterdam kudu dadi tujuan kanggo investasi wiwitan.

Startups Janji ing Amsterdam:

Dr., Dyme, Penerbangan.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Shanghai

Mentalitas Tionghoa sing kerja keras wis dadi bagian saka sifat kutha lan kapasitas apik banget kanggo ngresiki 15 unicorns basis kutha. Dene panguwasa dhaerah misuwur angger-angger kang ketat, acara wiwitan kaya Startup Weekends lan Barcamps ing Shanghai nggawe lemah sing subur kanggo dhasar unicorn lokal.

Menapa malih, Pasar saham Shanghai terus-terusan ngupayakake para startup anyar, lan mundhakaken Financing gedhe. Saka aplikasi e-Commerce nganti E-Learning, wiwitan Shanghai’ hub pamer versatility lan inovasi.

Startups Janji ing Shanghai:

Liulishuo, Pinduoduo, abang.

 

Shanghai At Night

 

10. Top Startup Hubs Worldwide: Hong Kong

Kanthi konferensi wiwitan sing apik, pajak kurang, lan suku bunga, Hong Kong minangka ekosistem wiwitan sing berkembang pesat ing Asia. Dikenal minangka kutha paling Kulon ing Asia, Hong Kong iku modern, kebak views narik ati lan gedung pencakar langit, dadi langit iku watese. Nalika Hong Kong misuwur kanthi skyline lan tampilan futuristik, the startup’s landscape is mostly finance and fintech.

Mangkono, antarane akeh unicorns ing kutha, sampeyan bakal weruh biasane Fintech unicorns, bebarengan karo piranti lunak $ data. Saliyane dandan bakat lokal, the local co-working spaces in Hong Kong are most welcoming to bright foreign minds. CoCoon, The Hive Hong Kong, Good Lab mung sawetara ruang kerja sing apik banget, makarya kanggo kolaborasi lan nggodho pangadeg saka njaba Asia.

Startups Janji ing Hong Kong:

Gatcoin, Cash sampeyan, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Beijing

Asal saka Xiaomi, Gedung pencakar langit Beijing ngendi inovasi, tech, lan bakat ketemu kanggo brainstorming. Desain futuristik Beijing minangka inspirasi kanggo pusat wiwitan paling sibuk ing Asia. Mulane, ing kutha piyambak ana luwih saka 30 unicorns, founded by the city’s gifted minds.

Menapa malih, Beijing stands metu antarane 12 pusat wiwitan paling dhuwur ing saindenging jagad kanthi teknologi unik lan maju. Kayata, Beijing’ ekosistem wiwitan sugih karo unicorns weaving bebarengan learning jero lan machine learning, bebarengan karo intelijen buatan.

Startups Janji ing Beijing:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Top Startup Hubs Worldwide: Munich

Duwe salah siji saka ndhuwur 3 pemandangan wiwitan sing disambungake kanthi apik, Munich duwe ekosistem wiwitan sing apik. Saliyane dadi papan sing apik kanggo nggawe sambungan lan nggawe kesempatan endorsement, Munich duwe rata-rata 290% investment growth annually.

Akibate, München minangka salah sawijining startup paling dhuwur ing saindenging jagad, lowongan kerja macem-macem, and the top startups in Europe.

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

Startup Hub In Munich

 

Punika ing Simpen A Train, we are happy to share with you the Top 12 Startup Hubs Worldwide.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "Ndhuwur 12 Startup Hubs Worldwide”Menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Ftop-startup-hubs-worldwide%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)