Wacan Maca: 9 menit
(Paling Keri Dianyari On: 03/09/2021)

Jagad iki papan sing apik banget, nanging para wisatawan kaping pisanan bisa mlebu jebakan turisme lan dadi korban apus-apus perjalanan utama. Iki sing 12 apus-apus perjalanan utama supaya ora ana ing saindenging jagad; saka Eropa menyang China, lan ing endi wae liya.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Apus Plancongan Supaya Ora Ana ing saindenging Jagad: Biaya Taxi - Detour

Lalu lintas abot, sopire taksi nyritakake crita kutha sampeyan, lan tampilan anyar saka jendhela nggawe gampang banget mlebu scam perjalanan plancongan taksi.

Mlaku nganggo taksi kayane pilihan plancongan sing paling kepenak minangka turis, nanging bisa dadi salah sawijining apus perjalanan sing paling utama ing saindenging jagad. Minangka turis, sampeyan ora bakal ngerti rute paling cepet lan paling apik saka bandara menyang hotel, utawa saka siji atraksi liyane, saengga supir taksi bisa ngrayakake kanggo sampeyan lan njaluk tarif sing nesu utawa nggawa sampeyan ing dalan gedhe, kanggo lelungan sing kudune ora luwih saka 15 kula.

Kepiye Cara Ngindhari Bebaya Taxi?

Riset sadurunge kanggo tarif taksi sing ditampa ing panggonan travel. tambahan, priksa manawa sampeyan duwe aplikasi peta sing apik, sing ora mbutuhake Wi-Fi, dadi sampeyan bisa mriksa rute kapan wae, lan sing paling Jahwéh, milih perusahaan taksi sing bisa dipercaya, utawa lelungan nganggo sepur.

Basel kanggo Interlaken Kanthi Sepur

Jenewa menyang Zermatt Kanthi Sepur

Bern menyang Zermatt Kanthi Sepur

Lucerne menyang Zermatt Kanthi Sepur

 

2. Kuthah ing Sandhangan Sampeyan - Trik Pigeon

Yen sampeyan duwe rencana lelungan menyang Argentina, Tuladhane, sampeyan kudu ngerti babagan tumpahan merpati ing scam lelungan sandhangan. Jinis scam lelungan iki misuwur banget ing Buenos Aires, nalika warga lokal sing grapyak nyedhak sampeyan, pengin nulungi amarga ana sandhangan sampeyan tumpah.

Bayangake sampeyan ngujo pusat kutha utawa seneng banget ing taman kasebut, ndeleng-muter, lan dumadakan ana wong liyo sing grapyak nemoni sampeyan, menehi ngerti sampeyan ana tumpahan sandhangan sampeyan. Sampeyan nyelehake tas ing lemah, delengen gumun amarga tumpah, lan sawetoro paspor, dompet, lan kabeh barang kagungan larang regane ilang.

Cara Ngindhari Kuthah ing Plot Plancongan Sandhangan?

Jelajahi kaya lokal, waspada marang sekitar sampeyan, lan coba tetep mripatmu maju.

Lucerne menyang Lauterbrunnen Kanthi Sepur

Geneve menyang Lauterbrunnen Kanthi Sepur

Lucerne menyang Interlaken Kanthi Sepur

Zurich menyang Interlaken Kanthi Sepur

 

 

3. Apus Plancongan Supaya Ora Ana ing saindenging Jagad: Scam Plancongan ATM

Dhuwit nggawe jagad iki bunder, dadi jelas salah sawijining apus-apus plancongan paling utama ing jagad iki kalebu dhuwit. Salah sawijining apus perjalanan paling gedhe ing saindenging jagad iki yaiku scam ATM nalika pamaca kertu kredit sing bisa dicopot biasane nyalin kredensial sampeyan banjur digunakake kanggo mbusak kabeh saldo.

Cara Ngindhari Scam ATM?

Yen pancen perlu, golek dhuwit saka bank ATM sing gedhe lan kondhang. ing bank-bank utama ing Eropa, ana keamanan, mula kemungkinan duwe akses menyang pamaca kertu ATM cedhak nol.

Munich menyang Hallstatt Kanthi Sepur

Innsbruck menyang Hallstatt Karo Sepur

Passau menyang Hallstatt Kanthi Sepur

Rosenheim menyang Hallstatt Kanthi Sepur

 

4. Bump Lan Grab

Salah sawijining apus-apus klasik ing jagad iki, benjolan lan rebutan populer ing transportasi umum, lan ing tengara. Sampeyan kebeneran numpak sepur, metro, utawa ngenteni ing alun-alun Prague kanggo jam sing misuwur nalika dumadakan ana wong sing ora sengaja nabrak sampeyan.

Nalika bisa dadi kacilakan, luwih bisa dadi pickpocketing bump-in sing direncanakake. Bisa dipisahake detik, a “nuwun”, lan dompet sampeyan, nonton, utawa perhiasan wis ilang. Scam bump and grab minangka salah sawijining perkara sing paling penting sing kudu dingerteni kapan lelungan ing Eropah.

Cara Ngindhari Bump Lan Grab?

Ninggalake barang sing larang regane ing kamar hotel, lan nyebar kabeh sing sampeyan lakoni: dompet ing kanthong jaket internal kayata.

Lyon Menyang Apik Karo Sepur

Paris Menyang Apik Karo Sepur

Cannes menyang Paris Kanthi Sepur

Cannes ke Lyon Kanthi Sepur

 

Bump Scam Plancongan Lan Nyekel ing papan sing rame

 

5. Apus Plancongan Supaya Ora Ana ing saindenging Jagad: Grombolan

Mirip karo benjolan lan rebutan, scam grombolan, yaiku nalika sampeyan dumadakan rame karo sekelompok wong asing, uga sing katon asing kanggo sampeyan. Nyatane, wong-wong asing iki kenal banget, lan ngrancang pertemuan sing apik, utawa grombolan. Kanthi cara iki katon resik banget, nalika sampeyan diubengi lan copet.

Biasane kedadeyan ing papan sing rame, ing ngendi klompok iki gabung karo akeh lan kekacauan. Dheweke wiwit ngubengi sampeyan lan bener ngganggu sampeyan nalika wong liya nyekel kabeh. Nyimpen awis ing sak panggonan minangka salah sawijining 10 kesalahan lelungan sing sampeyan kudu nyingkiri ing Eropa.

Cara Ngindhari Apus-Alus?

Cukup supaya adoh saka akeh, lan pos sampeyan jas, utawa ngawasi barang-barang sampeyan, luwih disenengi, nyelehake tas sadurunge sampeyan.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Apus Plancongan Supaya Ora Ana ing saindenging Jagad: Grombolan ing Milan, Italia

6. Lokal sing Ramah

Wong liyo sing apik lan grapyak yaiku scam lelungan sing misuwur ing saindenging jagad. Apa sampeyan mlaku ing Alun-alun Abang utawa Paris, bakal ana warga lokal sing grapyak menehi pitulung kanggo nggayuh Menara Eiffel utawa nuduhake wektu sing apik ing sacedhake kutha.

Menapa malih, dheweke bakal mbiyantu banget kanggo nuduhake kabeh klub sing hebat, yen sampeyan mung bakal nggawe scam esuk, tangi turu, lan ngelingi dhuwit sampeyan kabeh wis ilang. Mangkono, lelungan solo contone, ing saindenging jagad bisa dadi kasempatan luar biasa kanggo ketemu warga lokal, nanging uga bisa dadi ngipi elek banget.

Cara Ngindhari Apus Plancongan Lokal sing Apik?

Ketemu warga ing plancongan pancen apik, lan salah sawijining pengalaman paling apik. Nanging, ati-ati karo sapa sing dipercaya, lan nginep wengi. Petualangan ing negara sing aneh bisa dadi bencana, dadi ati-ati.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

7. Apus Plancongan Supaya Ora Ana ing saindenging Jagad: Scam Gelang

free souvenir saka negara manca muni apik tenan, nanging ora ana barang sing pancen gratis ing jagad iki. Mulane, aja nganti apus-apus gelang gratis sing biasane kalebu wanita lokal sing nyedhak karo sampeyan sing mesem, kanggo nyelehake gelang ing bangkekan tangan.

Mesem lan grapyak, dheweke bakal menehi gelang asli utawa kalung sing bakal digawa mulih, nalika kabeh tangan liyane njupuk dompet sampeyan, lan perhiasan. Nawakake sing apik lan gratis minangka gangguan banget lan bisa digunakake kanggo turis sing polos.

Cara Ngindhari Scam Gelang?

Aja nganti entuk souvenir gratis, lan tetep mripatmu mbukak, lan ora gelem nampa tawaran gratis saka wong liya.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

8. Bocah Ngemis

Busana klambi celaka, reged, ngemis dhuwit utawa panganan, bocah sing ngemis minangka salah sawijining apus lelungan sing gawe lara ati ing jagad iki. Saka Eropa nganti Tiongkok, ana bocah sing ngadeg ing pinggir dalan, nyanyi kanggo dolar ing alun-alun tengah, utawa nutul ing jendhela taksi.

Paling asring bocah-bocah kasebut ora ilang kaya sing dideleng, nanging dikongkon main peran. Temenan banget, ana bocah sing pancen butuh panganan lan pitulung.

Cara Ngindhari Apus Bocah sing Ngemis?

Iki angel banget amarga jagad iki kebak bocah-bocah miskin sing ora duwe pilihan liyane kajaba ngemis. Nanging, sampeyan bisa nawakake kanggo tuku panganan utawa mbantu cara liya, tinimbang karo menehi dhuwit. Kanthi cara iki, sampeyan bisa mriksa reaksi kasebut, lan yen pancen butuh utawa mung sawise dompet turis.

Luksemburg menyang Colmar Kanthi Sepur

Luksemburg menyang Brussels Kanthi Kereta Api

Antwerpen menyang Luksemburg Kanthi Sepur

Metz menyang Luksemburg Kanthi Sepur

 

9. Apus Plancongan Supaya Ora Ana ing saindenging Jagad: Atraksi Ditutup

Sampeyan mriksa jam pambuka sadurunge, nanging sampeyan kaget nalika tekan candhi utawa toko wong lokal ngandhani yen wis ditutup. banjur, nalika ndeleng kuciwo sampeyan, dheweke nawakake nggawa sampeyan menyang tengara utawa toko sing hebat, malah luwih apik tinimbang sing ditutup.

Warga bisa nawakake petualangan sing luar biasa, nanging sejatine nyuwek sampeyan, karo njaluk ragad mlebu sing regane larang regane, utawa nggawa sampeyan blanja ing ngendi dheweke entuk komisi sing lemu.

Cara Ngindhari Apus Plancongan Iki?

Ngunjungi papan sing adoh banget apik tenan, mung priksa manawa mriksa lingkungan lan apa ana alternatif. Saliyane, riset sadurunge kanggo atraksi paling apik sing bisa dikunjungi ing Eropa. Yen atraksi gratis, mula ora ana alesan kanggo ngganti nganggo sing larang regane, lan padha kanggo toko kanthi ulasan sing apik.

Zurich menyang Lucerne Kanthi Sepur

Bern menyang Lucerne Kanthi Sepur

Jenewa menyang Lucerne Kanthi Sepur

Konstanz menyang Lucerne Kanthi Sepur

 

Atraksi Ditutup Apus Plancongan

10. Ayo Aku Gambar

Plancongan solo bisa dadi apik, lan kala-kala kebak rasa getun, ora ana wong sing bisa nggawe gambar media sosial sing sampurna. Big Ben utawa Firenze ing latar mburi, you look around and then they come up to you offering to take an amazing picture, saka amba.

2 detik mengko kamera lan kabeh gambar sing apik ilang, amarga wong liyo sing apik banget mlayu karo dheweke. Iki bisa kedadeyan ing endi wae ing jagad iki, kanggo sapa wae, amarga apa kemungkinan sing bakal kelakon? nanging bener.

Cara Ngindhari Apus Plancongan Iki?

Goleki turis liyane, mbok menawi para wisatawan uga, utawa pasangan. Iki minangka cara paling aman kanggo njupuk gambar sing sampurna lan njaga kamera, lan ijol-ijolan, nawakake kanggo motret.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Ayo Aku Nggawe Apik Plancongan

11. Apus Plancongan Supaya Ora Ana ing saindenging Jagad: Switcheroo

Cara paling apik kanggo nangani dhuwit nalika lelungan yaiku nggawa tagihan cilik saben wektu. Yen, ati-ati karo tagihan gedhe, nalika mbayar driver taksi utawa ing restoran lokal. Sampeyan bisa menehi tagihan gedhe kanggo pambayaran sethithik, nanging panampa bakal pura-pura nyelehake tagihan gedhe lan ngganti tagihan sing luwih cilik. Kanthi cara iki, padha ganti turis.

Kasir, driver mendhoan, utawa para pelayan, bisa dadi pemain ing apus-apus switchcheroo iki. Sampeyan bakal dadi wong sing kalah ing kene, yen ora ngati-ati.

Cara Ngindhari Scam Switcheroo?

Nyatakake jumlah tagihan sing diwenehake, lan ngerti pangowahan sing kudu sampeyan tampa bali.

Lyon to Toulouse Karo Sepur

Paris Toulouse Kanthi Sepur

Apik Toulouse Kanthi Sepur

Bordeaux menyang Toulouse Kanthi Sepur

 

12. Apus-apus Plancongan Utama Kanggo Ngindhari Donya: Mahasiswa Inggris sing Semangat

Dheweke nganggo basa Inggris sing rusak nanging njaluk supaya sampeyan mulang. Murid-murid inggris sing sregep ndhelik ing kafe lan bar, bakal miwiti pacelathon sing grapyak karo sampeyan, banjur takon sampeyan wulangan basa Inggris pribadi ing kamar hotel.

Sawise ing hotel, siswa inggris sing semangat bisa dadi nightcap, lan sampeyan tangi menyang dompet lan paspor sing dicolong. Sejatine ora bisa nambah katrampilan basa kanthi sewengi, lan malah ana sing pengin latihan basa Inggris, piwulang iki ora kudu kedadeyan ing kamar hotel utawa ngombe alkohol.

Kesimpulane, lelungan sing cerdas minangka cara paling apik kanggo lelungan saiki, ing endi wae ing jagad iki. Sebab, apus-apus perjalanan saya angel diungkap. Sing ngandika, durung nate luwih gampang lelungan ing saindenging jagad tinimbang saiki.

Zurich menyang Wengen Kanthi Sepur

Jenewa menyang Wengen Kanthi Sepur

Bern menyang Wengen Karo Sepur

Basel to Wengen Karo Sepur

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng nulungi sampeyan ngrancang Tempat sing Seneng Dikunjungi lan ngrampungake plancongan kanthi nyenengake kanthi nyingkiri Apus Plancongan.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "12 Apus Plancongan Utama Kanggo Ngindhari Worldwide" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Ftravel-scams-avoid-worldwide%2F- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)