(Paling Keri Dianyari On: 21/02/2020)

France punika asal kanggo ewu wisata. Saka apik Menara Eiffel ing Paris menyang pesisir pebbled saka Nice, negara iku telas apa. Nanging apa menawa Panjenengan ngunjungi ing layover a, utawa sing wis dicenthang metu saka hotel lan Sepur ora ninggalake kanggo jam? Luwih saka hauling bagasi saindhenging kutha beda, golek dhewe gawan lokasi kiwa watara Prancis kanggo ninggalake gawan lan seneng your dina beban-free.

Kita wis ngandika, negara kapenuhan lokasi kanggo ninggalake gawan, sanadyan mengetahui kang paling apik kanggo sampeyan gumantung ing kahanan.

 

Ngiwa Luggage Lokasi Ing Bandara

Menawa Panjenengan ngunjungi kutha ing layover a, wis tak kathah pilihan kanggo nyimpen tas. Paris wis rong bandara utama, Charles De Gaulle (CDG) lan Paris Orly (ORY), lan loro tawaran panyimpenan gawan ing terminal. Paling maskapai utama fly menyang Charles De Gaulle, utamané kanggo penerbangan transatlantik, nalika budget Airlines kurang kathah mabur menyang Paris Orly. Preduli saka bandara, sampeyan bisa Pick munggah tas sawise pesawat lan nyelehake mau mati aman sadurunge judhul menyang kutha.

Ing Charles de Gaulle, sampeyan bisa nemokake lockers cedhak stasiun Sepur, kang ndadekake utamané. Storage kasedhiya saka 06:00 kanggo 21:30, supaya dadi manawa kanggo teka bali sadurunge nutup lokasi.

Paris Orly kahanan sing padha, karo opsi gawan kiwa dhuwur cedhak stasiun Sepur. Prices beda-beda gumantung marang sawetara faktor, kalebu bagéyan kiwa lan ukuran, sanadyan iku cukup sakabèhé. Jam sing padha CDG, saka 06:00 kanggo 21:30, supaya kajaba sing kepingin ninggalake gawan sewengi njamin sampeyan teka ing wektu.

bandara ing Prancis operate ing cara sing padha, karo opsi bagasi kasedhiya ing paling bandara, kalebu Nice, Lyon, lan Marseille. Priksa bandara lokal kanggo opsi panyimpenan lan prices.

Marseilles kanggo Trains Lyon

Paris kanggo Trains Lyon

Lyon kanggo Paris Trains

Lyon kanggo Trains Avignon

left luggage locations in France at airports

 

Ngiwa Luggage Lokasi Ing Stations Train

Stasiun In Paris

Yen sampeyan tinimbang transit liwat stasiun Sepur, sampeyan diwenehi plethora opsi. ing Paris, Station Utara, Gare de l'Est, Gare de Lyon, Gare Montparnasse, lan Gare de Marne la Vallée Grane kabeh tawaran kiwa opsi gawan, karo akeh beda perusahaan saingan kanggo kurban layanan sing.

Prices kanggo layanan iki beda-beda, karo ragad flat-tingkat pisanan 24 jam, lan wektu panyimpenan maksimum 72 jam. Prices minangka nderek: loker cilik €5.50; loker medium €7.50; loker gedhe €9.50. saben tambahan 24 hour period is €5.

Jam lan lokasi uga beda-beda miturut stasiun:

  • Kanggo bea saka Timur: Gare de l'Est Level -1 Hall Central opposite toilets from 06:00 kanggo 23:45 dina
  • Kanggo bea saka South: Gare de Lyon Hall 3, metu kanggo rue de Bercy 06:15 kanggo 22:00 dina
  • Dumunung ing bank kiwa: Gare Montparnasse level siji 07:00 kanggo 23:00 dina
  • Paling gedhé ing Paris: Station Utara level -1, jejere car rentals, ing metu mendhoan saka 06:15 kanggo 23:15 dina
  • Sing judhul kanggo Disneyland: Station Marne la Vallée Grane: level 1 – 07:00 kanggo 23:00 dina

 

 

Stasiun Within Prancis

Saindhenging liyane negara, akeh stasiun sepur kurban gawan kiwa lan cara trep kanggo nyimpen barang. Iki kang becik kanggo lelungan ing Eurail trip, sing milih kanggo sewengi ing Sepur nitih tinimbang hotels. Mriksa local listings for stasiun kanggo mangerteni apa opsi gawan padha kurban. Minangka negara pilihan banget kanggo travel alur, karo atusan rute nyambungake kota-kota gedhe lan kutha-kutha, you can find left luggage locations all over France.

Prices sing umum cukup lan jam kanggo gawan bisa beda-beda saka 24 akses jam kanggo nutup awal. stasiun sepur uga saiki pilihan banget kanggo lelungan, minangka travel liwat Sepur mbutuhake Watesan adoh luwih sithik saka pesawat. Sampeyan bisa teka menit mere sadurunge Sepur nglepas (tinimbang jam, kaya ing bandara), lan njupuk tas sadurunge hopping ing Sepur Panjenengan, ngijini sampeyan kanggo nggedhekake wektu ing kutha.

Paris kanggo Trains Rouen

Rouen kanggo Paris Trains

Paris kanggo Trains Calais

Rouen kanggo Trains Calais

left luggage locations in France at train stations

 

Ngiwa Luggage Lokasi Around The City

Hotel Tamu

Yen sampeyan wis ngunjungi kutha kanggo sawetara dina lan mung saiki mriksa metu, sampeyan uga ing luck. Akeh hotels Eropah kurban panyimpenan gawan free yen sampeyan tamu, lan sampeyan bisa bali ing sembarang wektu kanggo njupuk tas. Padha ingkang leres saka opsi homestay liyane, kayata Airbnb. Takon inang yen gelem bisa terus tas nalika njelajah kutha.

Yen, kota-kota kurban opsi gawan kiwa sak kutha, utamané gedhe near wisata. Ana sawetara layanan sawijining, nanging uga sawetara perusahaan gedhé dhuwur ing saindhenging akeh saka Prancis.

Layanan pribadi

  • Stasher: Stasher iku layanan gawan sing nyambung lelungan karo kopi lan hotels aturan layanan panyimpenan. Saiki kasedhiya ing kota-kota French utama lan ngidini pesenan online, nggawe nyenengake. situs iki uga banget fungsi lan nuduhake jam lokasi, prices, lan reviews saben lokasi supaya lelungan bisa dipercaya gawan bakal disimpen kanthi aman.
  • ः Olibg: Holibag liyane perusahaan gedhe dhuwur kabeh liwat Prancis. Similar to Stasher, Situs nyambung pelanggan karo bisnis kayata restoran, Hotel, lan kopi sing panyimpenan tawaran gawan. Karo atusan opsi beda, sing meh dijamin kanggo golek titik kanggo nyelehake tas, supaya sampeyan bisa seneng dina.
  • Nannybag: Yen sampeyan tetep ing Paris, paling bet Nannybag. Layanan panyimpenan paling gedhé ing kutha, Nanny nawakake tas atusan lokasi lan 24 akses jam kanggo sing bengi ekstra pungkasan. Prices are a flat €6 per bag for the first day and €4 thereafter. Salah siji bab sing paling apik babagan Nannybag iku njamin safety tas karo insurance dhewe, kang liya sampeyan duwe total katentreman atine.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Eiffel tower at sunset

kesimpulan

Ana akeh alasan kowe bakal pengin ninggalake tas disimpen kanthi aman, apa sing ngunjungi kutha ing trip dina utawa Ngoptimalake wektu sadurunge Sepur sewengi. Bandara iku pilihan banget kanggo layovers, nalika stasiun sepur kurban sawetara pilihanipun paling sak negara. Yen, Layanan pribadi nyambungake lelungan kanggo bisnis nggawe nempel tas trep lan gampang. Sumbare Patih, bakal manawa kanggo apa peer ing pilihan sing kasedhiya, prices, lan jam panyimpenan supaya sampeyan bisa nemokake lokasi kiwa gawan paling apik ing Prancis kanggo sampeyan.

La Rochelle Trains Nantes

Toulouse kanggo Trains La Rochelle

Bordeaux kanggo Trains La Rochelle

Paris kanggo Trains La Rochelle

 

Found our article “Where Can I Find Left Luggage Locations In France?” mbiyantu? Book karo Simpen A Train sampeyan karcis sepur Perancis lan miwiti lelampahan!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Where Can I Find Left Luggage Locations In France?” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-france/ ‎- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)